Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én 0-3 után kaptam már legendaryt 😄
mondjuk anno Nozdurmu volt ilyen 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

erasmus4
Nem, jó és rossz aréna után is csak szarokat ad, véletlenül szerencséd volt 😊.

kabel15
Kezdem azt érezni, hogy rossz aréna meccs után ad csak jó kártyákat a játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Szerintem most semmiképp, sőt szerintem most semmit nem érdemes gyártani, most már meg kell várni a kieget és megnézni mik azok a lapok amik elengedhetetlenné válnak egy-egy hősnél és azokat megpróbálni beszerezni, legyártani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Kb annyi a lényege, amit írtál, hogy hasonlít a két szó egymásra. Ezer éve így használják szerepjátékos körökben is.

qetuol
a rogue miért rugó? 😄 mert hasnolít a két szó? vagy mert rugós kése van? 😄

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Mephike
A nerfnek köszönhetően a miracle rouge deck tovább fog gyengülni. Szerintetek van értelme a preparationt lecraftolni? Sajnos egyet sem kaptam még eddig.

erasmus4
60 goldosat nem szabad cserélni (csak ha warri és rugó 5 win 😛), 100ast olyan ritkán kapsz hogy nem éri meg. a 40est meg addig nem csinálni meg míg van esély hogy lecseréld.

Zickler
Mert akkor egy kicsit túl gyorsan jönne a gold? Főleg hogy a 100 goldosat botokkal is meglehet csinálni.

Battletag: Muhee#2716

MIért van az, hogy ki x-elem a 60 goldos questet és kapok helyette 40 goldosat? Miért nem lehet minden napi quest 100 gold komolyan...eddig 1x adott olyat.
igazából még aréna pass sem vészes sztem, mert ott meg a "tapasztalat lehetősége" amiért fizetsz
+ a játék lehetősége

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Boosterre költeni butaság, totál szerencse függő a dolog. Ha pénzt akarsz költeni a játékra, akkor egyes Naxx szárnyakat vegyél meg ott fixen tudod, hogy mit kapsz a pénzedért, és eldöntheted, hogy ér-e annyit Neked a játék azon része, hogy kinyisd a pénztárcád érte.

Shep
450 paklit megveszel és meg van oldva, az, hogy mennyibe kerül már más kérdés 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

benőmenő
Az a bay, hogy hiába költesz rá irl petákot, semmi nem garantálja, hogy az rng jó lapokat fog adni és nem 3 acolyte-ot egy mage secrettel meg egy shieldbearer-t. Tehát ha eredményt akarsz, akkor elég sokat rá kéne költeni, akkor meg már inkább játszok free és az így megspórolt pénzt meg elköltöm másra.
kabel15
Én gondoltam rá, aztán elmentem moziba.

Én szeretem a palát, de az ellenfeleim vmi brutálisak voltak, valszeg jobb játékosok is mint én, de a lapjaik.. nagyon nagy szerencséjük volt a pickeléssel 😄 Pedig csináltam már palával 7 wint egyszer.
Ti költöttetek már pénzt a játékra? Én nem, és nem is szeretnék, mert úgy érzem, hogy azonnal elmenne a gyűjtögetés varázsa és onnantól kezdve mindig bennem lenne, hogy kéne venni 1-2 paklit 😄 Pedig hatalmas előnyből indul az, aki komolyabb pénzmennyiséget befektet, mert igazából hiába csak időt spórol vele, akkor is jobban jár, naponta többször nyer a jobb lapokkal stbstb 😄 Emlékszem anno a rendszeresen megjelenő Yugioh paklikat mindig azonnal megvettem, több ezer lapom volt 1-2 hónap alatt, természetes dolog, senki nem tudott legyőzni öcsémen kívül, de nyilván ő is az én lapkészletemből dolgozott 😄D Jó, messze nem ugyanaz, itt még csak az új kieggel együtt is olyan 400 lap van és sokkal jobban kiegyensúlyozott, de akkor is, ha sok pénzem lenne vennék 500 paklit és jónapot 😄 Onnantól kezdve 2-3 hónap és elég pro szintre tudnám magam hozni( mert nyilván skill is kell)...így szerintem lazán bele fog telni még vagy fél évbe, mire egyáltalán megfelelő lapkészletem lesz ahhoz, hogy igazán ütőképes deckeket dobjak össze pl rankedre nem?
Arénában nagyon erős a Pala. Én velük szenvedek meg a legjobban a mage-ek után. Mondjuk az is benne van, hogy soha nem játszottam Palaval, szóval nincs is akkora rálátásom, mint a többire.
Devv
Szégyenlem, de nem volt semmi koncepcióm, se lapom a warlock-hoz, így összeraktam a zoo-t. Mocskos egy dekk... <#banplz>
meg versenyen 😄

Shep
Hát szerintem arénában elég jó, vagy inkább csak ott jó 😄

benőmenő
A pala akárhogy szar confirmed 😄
egyáltalán nem szar, és sokkal több logikát igényel egy bizonyos szint felett
pusztán azért mert nem csak 2 hanem akár 4 flamestrike vagy poly is lehet az ellenfélnél, ezért máshogy kell taktikázni

valamint nincsenek 'fix' deckek ahol már a 3. körben tudod mire számíthatsz

Mentem egy 0-3 arénát. Paladinnal. 3 Blessing of Kings, 2 consecration, stb. Most egy ideig nem arénázok 😄 Full szar ez a játékmód, nagyon random, csak jók a jutalmak, ezért nagyon megéri 😄
Mephike
Ne is mond az arénát. A hetedik meccsemnél kaptam egy warlockot. Fel is húztam a szemöldököm, hogy a leggyengébbek egyike hogy volt képes eljutni idáig. Hamar megtudtam, volt nála 4 soulfire, a Dread Infernal-ok potyogtak a kezéből a Voidcallereknek köszönhetően. Jah és Lord Jaraxus is kint volt, köszöntem szépen, az addig veretlen deckemet úgy összecsomagolta, hogy csak pislogtam...

Részemről megtartok 500 goldot arénára, azzal el kell lennem egy ideig, mert kb nullszaladósra szoktam hozni a meccseket, bár kíváncsi vagyok mennyire lesz hígabb vagy keményebb a mezőny pár nappal a frissítés után.
Az meg pláne érdekel miket fog adni RNGjesus mikor vagy 6k goldot beletolok paklikba...

dave9004
euban akkorra kell időzíteni amikor a gyerekek hazaérnek suliból akkor hígul a legjobban, éjfél felé eléggé bekeményedhet hc játékosokkal az aréna.
amúgy én is fejlesztem az arénatudásom, a legjobb goldforrás az aréna lehet, ha sikerül feljebb tolni az átlagot
Én is így számolok, de a nagyobb player pool mindenképpen előnyünkre válik majd. Pl 5-6 győzelemnél mostanában nem nagyon látsz hülyéket rossz paklival, míg nagyobb merítéssel több lesz középen a jó játékos/szar pakli vagy rossz játákos jó pakli kombó.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.03. 15:54:16
erasmus4
Kapunk egy ingyen arenát megjelenéskor. Mostmár csak pénzt gyűjtök és elarénázom mindet miután megjelent remélem sokan kipróbálják akik nem szokták tolni mivel ingyér van így easy lesz remélhetőleg 😄. Mondjuk ha mindenki így gondolkodik mint én akkor meg mással se lehet majd találkozni mint arenaveteránokkal 😛.

összeraktam a Tarei freezemaget alexával és háát, kell hozzá egy mentalitás 😄

Shep
Egyébként azon gondolkodtam ,hogy ha tényleg lesz valami kemény murloc shaman, akkor az éhes rák szépen felértékelődhet.

Shep
Hát ez a lap változás, ha nem szólnak szerintem sosem veszem észre, hogy pl. Ragna kicsit másabb.

Mephike
Van itt még pár infó, Ragnaros rajzát kicsit átdolgozzák, stb.

Shep
Ez igazán jó hír lenne.

Devv
A színvonal nem "-0", hanem király. Megosszuk élményeinket, észrevételeinket, az infókat, faszkodunk, tudod mint egy fórumon. Szia!
Mephike
Elvileg jönnie kell droidra is. Azért első körben lehet lesz pár update pont ez miatt. De én win8as combot használok, szóval én már egy ideje tudok abletről játszani. Viszont a +1 gvg boostert el tudnám viselni. 😊

droidra is jön 9.én? mert nem figyeltem a hírt
jó lenne a tabletem várja 😄

qetuol
akkor köszönöm, hogy benéztél <#integet2> nem kellett volna

Mephike
Hm, szerencsére ezzel a kommenteddel Te mindent elkövettél, hogy a minőség tovább emelkedjen... Más téma:
Elvileg ha megjelenéskor játszunk, akkor kapni fogunk:
1db Ingyenes aréna
3db Goblins vs Gnomes pack
Ha androidos kütyüről lépsz be, az is 1 boostert jelent.

Dec 9 a hivatalos dátum
attiGT
csak tegnap óta kezdtem olvasni ezt a fórumot de már bánom is 😄 színvonal -0

attiGT
jézusom ember te annyi faszságot írsz, hogy az már fáj

qetuol
akkor eddig szerencsém volt 😄 főleg, hogy secret maggel nyomulok 😄

Shep
Alig? Szinte minden hunternél ott van és tényleg túl erős.

qetuol
pár kártyát megváltoztatnak:
- Soulfire now costs 1 (up from 0)
- Gadgetzan Auctioneer now costs 6 (up from 5)
- Flare now costs 2 (up from 1)

(az utóbbit nem is értem, alig találkoztam vele)

DarkHorSe
Na kinek melyik lap tetszik a legjobban a kiegeszitobol?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

qetuol
és meg lehet ölni, míg a shadowform permanens.. szóval a shadowform jobb

qetuol
ezek szerint nem tudod, mi az az Immune. Az immune azt jelenti, hogy nem lehet megsebezni.

kabel15
Amugy a hunter uj 2/3 as lapja olyan mint a priest shadowformja. Csak ez 1 el kevesebbe kerul es test az asztalon.

DarkHorSe

No moar well met? :=(

Swedish people are albino monkeys&#65279;