40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Van egy fasza interaktív game, nem most jött ki de épp control meta van, jó a ladder, sokan játszák, nincs RNG faktor, és ingyenes.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sakk -
nem nagyon pörög a topik, pedig annyi érdekes deck van ladderen. /jah nem. :D -
Pio #37868 Meghalt a lényed és mindkettő secret egy lény meghalásának az eseményére triggerelődik, ezért hajtódik végre mindkettő.
Úgy kell erre gondolni, hogy az újraéledt lény vagy a kezedbe kerülő lény ugyan szintén Tirion, de technikailag nem pont ugyan az a lap, mint amelyik meghalt. Az a lap halott és úgy is marad. Például resurrecttel is vissza tudod hozni.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.04.11. 22:01:41 -
Ki mondta, hogy én értem? Az, hogy ő nem érti, nem jelenti azt, hogy én értem. Amúg meg nem izgat, rank 20-on tök jól elszórakozok, nekem ez most pont elég, a tróger deckek mind előrébb vannak, azokra nincs szükségem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.11. 20:10:23 -
Renegade #37866 lehet te nem érted :)
ha az segít, olvasd vissza a hozzászólásaidat az offtopic első oldaláról. -
Madi92 #37865 Baszki. Ti tudjátok, hogy ha beraktok egy Tirion getaway meg redeption mögé akkor mi történik?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lehet ez csak nekem új, mert én azt hittem, hogy vagy egyik vagy másik teljesül(attól függően, hogy melyiket játszottad ki előbb), de mind2 egyszerre. :D -
Ma taunt warrioroztam pár kört. Az egyik meccsemen egy mageQ jött szembe. Tudtam, hogy nehéz meccs lesz, láttam, hogy gyűjtögeti a spelleket, bár én hamarabb kész lettem a questemmel. Jött minden, fagyasztások, ice barrier, a szokásos. Sejtettem, hogy Anti bácsira és az apprentice lányokra vár. Aztán megérkezett a kis patkány a kezembe, fegyver is volt nálam, gondoltam kihúzom a kezéből az egyik leányzót... csak hát Anti bácsi ugrott ki, akit egyedüli lényként telibe is nyomtam a 8-at sebző hero poweremmel. :)
Bár a dolog nem volt tudatos és szerencsém is volt remélem legközelebb is így fog elsülni ez a dolog :) -
Madi92 #37863 Mage is néha... :D
2db spellt sikerült ellőnie egész játék alatt a questhez. Erre mikor pukkasztottam még volt vagy 10 db lap a deckjében. Hát ő mit sem törődve ezzel, szépen kirakta a Sorcerest csinált belőle vagy 5öt, nyitott egy cabalist tomot, abból megcsinálta a questet, kirakta Antonit aztán kanyec volt nekem. :D
Hát ezt még dirty rattel sem lehet counterelni, mert nem nagyon akarod kirakni addig, míg nincs majdnem kész a questje. -
Hát ha nem érted akkor nincs is miről vitáznunk .) -
Icegrind #37861 Nem értem a bl győzelem, vagy az, hogy xy milliókat keres az, hogy jön ide. Itt szimplán arról van szó, hogy nincs meg a kellő játékintelligencia és ezáltal túlzásokba esik a dolgok szidása. Amég van hova fejlődni addig nem a deck a hibás. Itt szó sincs arról, hogy xy pro player akarna lenni, szimplán, hogy brokennek és legyőzhetetlennek titulálnak olyan deckeket amik nem azok, csak szimplán nem tudsz játszani a sajátoddal vagy épp az övé ellen. Illetve amit te is írtál, hogy 4kaszt ellen instaconcede. Ha téged így boldoggá tesz a játék nyugodtan, de ez nem jelenti azt, hogy csak úgy lehet jó a játék a priestel.
Nem értem, hogy aki szórakozni akar és nem találja szórakoztatónak az miért erőlteti. Márpedig ebből a rengeteg panaszkodásból én nem azt veszem le, hogy itt 1-2 ember túl sokat szórakozna. -
Ez egy hülyeség. Nem kellene az egyszeri hobbi játékost aki napi 1-2 meccset nyom átlagban, összekeverni egy profival aki milliókat keresett már a játékból. Olyan mintha azt mondanánk ,hogy a járási kettes foci csapat is lehet BL győztes, persze lehet de ... Az egyszeri játékos csak szórakozni akar, nem feltétlenül profi szintre elérni, ahogy a járási kettes csapat tagok sem akarnak a BL-ben focizni, max álmodoznak róla.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.11. 16:09:53 -
Icegrind #37859 Véleményem bizonyos mértékig lehet szidni egy decket, de nem kell túlzásokba esni. Amég xy high legendben képes 60-80%+ winratere egy olyan deckel ami épp nem a szidás célpontja addig mindenki csak magát okolhatja.
Épp csak hazaértem és elolvastam a forumot, benézek thijs streamjére és azt látom,hogy silence priest 23-14. Ha neki megy akkor bárkinek mehet. Lehet írni,hogy de ő profi. Ez viszont még mindig egy olyan játék ahol gondolkodni kell, tehát lehet benne fejlődni. Arról pedig mindenki maga tehet, hogy a játéktudása azon a szinten van ahol, nem pedig az aktuális népszerű deck. Amúgy miracle priestel a napokban top10 volt, szóval ott egy másik működő priest deck is. -
Zozo0122 #37858 En siman benne vagyok h par ezren osszefogunk ea beallunk r10re campelni, antiaggro deckekkel, oket megallitjuk a control harc nelkul tovabbmehet, hadd legyen winstreakje igy tobb csillagot kap :Dddddddd -
Madi92 #37857 Ezért rosszak az ilyen rouge quest fajta deckek. Alapból is sokan nyomják aggroval. De ha ne adj isten átmenne Pistike pristet játszani akkor a 4-5. Rouge után azt fogja mondani hogy fuck this és megy vissza piratezni.
Az olyanok mint én meg mennek szembe az árral. Lehet hogy szar lesz a win rate. De isteni mikor a gredy deckeddel sikerül elkapni egy aggrot. Több ilyen lázadó játékos kéne és akkor talán lenne változás a metában. -
Ennek én nem is mondtam ellent, csak szerintem nem az a jó ha ilyen körbeverés van. Egyébként én úgy játszom ahogy tegnap leírtam, csak a feltételezhetően jó meccsekbe szállok be, többit elnyomom.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.11. 14:08:39 -
Kár fölösleges köröket futni ebben a témában. Shep se azért mondja a magáét, mert neki semmi sem jó. Megvan a véleménye, hogy szerinte mitől lehetne jobb a játék és valahol igaza is van, persze nem kell mindenkinek mindenben egyet érteni.
Ugyanakkor szerintem időnként túl sokat várunk egy olyan kártyajátéktól, aminek a végletekig egyszerűek a lehetőségei. Legyünk őszinték, nem olyan rossz ez a játék, de mivel szinte csak a saját körödben cselekedhetsz, nem jelölheted ki, hogy mivel védekezel, nincs temető és annak játéka, szinte nincs reveal effekt, szinte nincs artifact, stb ez azért bekorlátozza a lehetőségeket.
Persze apránként, de fejlődik a játék, amíg ez tart mi teszteljük a játék, van ki fizet is ezért néha, mint én, van ki többet bosszankodik, van ki kevesebbet, van ki meg csendben olvassa a fórumot, és röhög a sok vitatkozó majmon :)
(Utóbbi jelzőt ne vegye magára senki.) -
argo001 #37854 Csak azt támasztottam alá, hogy egyáltalán nem verhetetlen, mint amilyennek beállítják. A Hearthstone-közösségnek semmi se jó. -
Csak tudod nem mindenki akar aggroval játszani. -
argo001 #37852 Aggro deckek rendesen pofán tudják verni, mert mire eljut a questig a rugó, halott. -
Javítom magam. Ha nem nyerek 6-7 körig ez történik. Cancer. Trust me. -
argo001 #37850 "Ha elmegy 6-7 körig és nem nem full szar kezem van ez történik."
Pont ezért nem cancer. Amilyen könnyen lehet vele nyerni, olyan könnyen el is lehet kalapálni. -
Próbáld ki ezt. Burgler helyett nekem Defias van. Nem vesztettem meccset még. Ha elmegy 6-7 körig és nem nem full szar kezem van ez történik:
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.04.11. 13:18:24 -
argo001 #37848 Nem tudom, miért sírnak a rugó quest miatt, messze nem olyan cancer deck. -
Huhh, jó kis meccs volt :) -
Komoly ez a játék, még ALT+F4-el sem lehet kilépni belőle ,csak ha feladatkezelőben leállítom. Alfa teszt folyik :DD -
Renegade #37845 -
hawkie22 #37844 Madi, köszi a paladin decket. Egy kicsit változtattam rajta, nem sokat, két kártya lett cserélve, de nagyon megy. Jelenleg 8-0 az arány vele, igaz, még csak R16**. 3 Qmage, 2 Qrugó, 2 Elemental Shaman és egy Qpriest. :) -
Amikor a paklit csinálod, vagy már meglévő paklit szerkesztesz akkor a pakli neve alatt lesz egy "convert to standard" gomb, ha azt megnyomod, megmutatja, hogy melyik lapok nem kompatibilisek a jelenlegi standarddal.
Utoljára szerkesztette: dudusrac, 2017.04.11. 08:46:32 -
Renegade #37842 olyan paklit kell összeraknod, amiben csak a standardban elfogadott lapok vannak, valószínűleg neked wild deckjeid vannak. -
viktor25 #37841 Csövi!
Kéne egy kis segítség!
A legujabb frissítésben kaptam egy küldetést a neve: ( Maiev shadowsong ).
azt írja hogy standard módban játszak tizet de, ebbe a módba nem enged belépni, olyasmit ír hogy állítsak össze egy paklit és ezzel játszak eggyet, de nem oldja fel. Olvastam olyat is, hogy 2 év játékviszonynak meg kell lennie. Na most mi az igazság, hogyan oldhatom fel hogy megkapjam a shadowsong küldetést. -
Matte #37840 nem, mert a nagy pofázásom óta már összetalálkoztam legalább 15 újabb róggal, aztán lassan értem miért utálják annyian :D
(az első 6-7 meccsen simán elpicsáztam mindet, azóta tízszer már biztos elvertek, hogy a lábam nem érte a földet).
Ha qmage-nek jó a lapjárása, akkor ISTEN, és általában jó a lapjárása. Legtöbbször ott baszom el (noob, tudom), hogy elfelejtem melyik spell jött pakliból és melyik nem :D
amúgy a priest - róg - mage triónál maradok, a druid nagyon izgatja a fantáziámat, de nagyon sok lap hiányzik a questes mókához :(
Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.04.11. 00:58:52 -
Zozo0122 #37839 Ezt a paklit még nem verte meg quest mage, bár hozzáteszem, hogy eddig csak 3 jött, ha jól emlékszem, ez nem jelent semmit :D -
Matte #37838 fasza, ezzel csak az a baj, hogy quest mage-el pl. megeszem ezt a paklidat reggelire.
Amúgy ez a rogue most tipikusan ugyanaz nekem mint a pirate warrior, utálok ellenük játszani mert kurva idegesítő, de ha nagy nehezen legyűröm a hányingeremet és én nyomom róggal, akkor tuti, hogy 10-ből 8 pakli aggro ami szembe jön és megesznek hetedik körre.
:D -
Hát ez fantasztikus de én nem hunterrel akarok játszani .) -
Zozo0122 #37836 ITT megint hülyére vertem hunterrel egy quest rógot, de ez nagyon csúnyán kapott ki. Még csak veszélyben sem voltam szerintem. Bár attól még a questje rég kész volt, és persze pakolta az 5/5-öket is. -
Renegade #37835 twitterről, és ezelőtt is volt pár:
The technical issues we mentioned earlier are still being investigated. Further updates in an hour -
Rájöttem ,hogy tök jó ez a játék priesttel de csak akkor ha az alábbi feltételek teljesülnek:
- kveszt róg ellen első körben concede
- kveszt warrior ellen első körben concede
- jade druid ellen első körben concede
- kveszt mage ellen első körben concede
(warlockkal még nem találkoztam szóval arra még nincs szabály)
A többiek ellen egész jól lehet szórakozni, de a legjobb kveszt priest ellen.
A fenti nagyjából azt jelenti ,hogy minden negyedik ötödik meccsbe kell csak beszállni :) -
Ti be tudtok lépni, vagy nektek sem megy? A shop nálam zárva, és a játék is akad rendesen. -
Azért ez a rugó csinált 1-2 baromságot :D
A Secretes résznél sokat bukott a bénaságán. -
Madi92 #37831 Én csinálgatok egy sherazinos decket. Meglepően jól működne, ha nem aggro jönne szembe minden bokorból. R5ön vagyok, addig nyomom, míg össze nem áll a deck, ami azt jelentik, hogy lejutok R4-ig. :D
Amúgy ahhoz képest, hogy milyen esélytelenek tűnik néha, meglepő dolgokat össze lehet vele hozni. Lentebb is linkeltem egy hasonló decket, ami ennek az elődje volt, de az totál életképtelen ebben a metában.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Meg annyi, hogy gadgetzan van, sprint helyett. Próbáltam kikerülni gadgetzant, de sprint sokszor túl lassú és gyakran van tele a kezed is.
Szerk: Ja meg volt benne egy questing adv. is, ami elég jól működik, de akarok adni egy esélyt a biteweednek is.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.04.10. 21:16:14