Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Mindig azok kapnak ki a legjobb az rng bajnokságokon akikre a legtöbben szavaznak. Múltkor Thisj, most Pavel.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

DasIsFuck
Nekem a hunter dínó a favorit és az tetszik is.
Játszani ugyan nem fogják, de az pl nagyon jó kis lap, random baromság nélkül.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Shep
Ez természetes, csak mióta elkezdték bemutatni a lapokat alig volt olyan amivel nagyjából elégedett lenne a többség

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Soha nem lesz olyan lap, ami mindenkinek fog tetszeni. Láthattad. Új rouge legendary = abbahagyom a játékot.
Shep
Hát nektek tényleg semmi nem jó, végre egy lap ami ha már rng legalább ötletes és skill is kell hozzá, erre nem. Tényleg érdekelne ,hogy milyen lap lenne nektek jó. Én ezt tuti be fogom rakni a pakliba már csak a poén kedvéért is. Sokkal jobb egy ilyen lap, mint az op hülyeségek, vagy éppen a totál szemét töltelékek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ez mondjuk tényleg ötletes ugyanabban a témakörben

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ez érdekes lehet, ha nem az lesz amire számítok, hogy jön ellened valami pirate aggro, kirakja a bukanírt, jön a patches, kirakod ezt, és feldob 3 kártyát, heroic strike, chilwind yeti, bouldfist ogre.........na vajon melyik lehet a deckjében?
DasIsFuck
Aki ilyeneket kitalál annak nem tudom, hogy mit kellene csinálnia, de nem ezt amit most az biztos...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mephike
Egész nap megy a sírás, hogy a streamerek tönkre vágják a játékot, mert mindenki az ő paklijukat másolja. Erre jön egy lap, ami pont ez ellen van, és tessék...

TBTPumpa
This is Esport, bro. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.24. 09:18:50

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

pedig elég egyértelmű 😄

skiiiiiiiilllllllllllllll

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Tehát nem elég az RNG, még én is 33%-os eséllyel találgassak? Az f@sza.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Shep
Ez nekem tetszik, végre valami új ötlet.

Öö... Tehát 3 lap amiből kettő random és ki kell találni melyik van a deckben? Jól értem?
Mephike
Kellett egy kis idő, míg kibogarásztam ezt a kártyát, hogy mit is akar 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

sadface
Shatter. a +2/+2-es fagyosnéni. (legjobb art imo!)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.24. 02:00:31

I decide when I'm done.

arénában ez elég komoly lesz
Ez nekem is tetszik. Talán ezért kellett mennie az Ice Lance-nek 😄
ez mondjuk tetszik

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Most kezdtem nézni, de mostanra megoldották ezt, legalábbis látszólag. Lehet az a kézi kamera a HTC új telefonjának a reklámja volt? 😄
Van új elemental is.

Nézi vki a HCT-t? Minőségi stream megy a javából 😄DDDDDDD Kézikamerával veszik a monitorokat 😄DD
szerintem Batman lesz az, csak éppen csunyán beütött az MDMA 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

inkább anubis, but stiull shit

Mephike
Új hunter lap. Csak én néztem elsőre batman-nek a lapon lévő lényt? 😄

És a metát mi is hozta ha nem a kieg? Pont nem érdekel a tier list csak szeretem alátámasztani amit mondok és ez tökéletesen megtette. Gadgetzan előtt mindenki sírt,hogy milyen rossz lesz a rogue és mégis mennyit javult. te pedig ugyan ezt beírod most is. Mint írtad a meta miatt van ott ahol, honnan veszed milyen lesz a meta a kieg után,hogy azt mondod rá,hogy halott. Ráadásul azok után, hogy kb mindenki ezt gondolta az előző kiegészítő előtt is.

Amúgy 5 gadgetzan lap épült be a deckbe, igaz abból most 2 kiment a nerfek miatt.
Igen, azt időközben már feldolgoztam, benéztem 😄
qetuol
a token az nem "play", hanem summon minion, vagyis arra nem vonatkozik.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Mephike
- nem
- nem
- megoldják a heal kérdését több tauntos early lénnyel

Ez a mostani rugó legend vagy olyan lesz, hogy sose fogjuk látni, de én inkább hajlok arra, hogy olyan lesz, mint a laplopkodós Shaku rugó legend, eleinte mindenki rossznak tartotta, mostanában meg egyre többet látni.

Mephike
Nagyon szimpatikus a srác, rájött, hogy nem neki való a játék, és nem óhajt több időt belefektetni a dolgokba, hanem egy másik játékot keresett. Külön értékelem nála, hogy ezek után nem jött fel minden nap az SG-re és nem mondta el nekünk, hogy szerinte mennyire luck függő a játék. 😊

sadface
Ha csak rugóznál hidd el leszarnád te is, hogy tier mennyi. 😊 Most nézd meg a listát, pár lap kivételével all classic. A meta miatt top tier, nem a kieg miatt.

edit: top tier... nekem. Ránéztem szokásomtól eltérően tempostormra.. ayy lmao
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.22. 23:23:05

I decide when I'm done.

Pontosan a kieg miatt lett top tier deckje. Előtte a miracle sehol sem volt már jó ideje.
Most gyors vissza is kerestem, T3 deck volt augusztusban,sőt még novemberben is, a kieg előtt.
Mikor jöttek a lapok mindenki sírt, hogy a rogue megint nem lesz sehol, ki is lehetne venni a játékból stb. Aztán mégis top tier deck lett.
sadface
A játék létezése óta rugózom és sokszor volt fájdalmas az életem, sokszor játszottam inkább mást.. de eh. Ez sok.

Lifekócs:

Én is kipróbálnám.. gondolom. Erre pont most jött meg a bétám.

I decide when I'm done.

teljesen korrekt, klassz játéknak tartja, de nem neki szól, kereset mást, ennyi

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szinte szóról szóra ugyanezt írtam le én is, a múltkor, és még csak nem is játszottam heti 100 órát 😊
Darthmushroom
pont ez a baj h ezért rugóznak sokan... olaj rúgó óta nem volt értelmes paklija a kasztnak. persze jó-jó a miracle de nem az igazi pl nekem. kedvenc kaszton, elsőnek vele lett meg az arany de már rég nem az igazi.

pl. mai napig nem értem a blade furry nerfet.. fegyvert nem kap a kaszt és még is meglépték úgy h az "olaj" ment wildba

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

sadface

I decide when I'm done.

sadface
Nem a kieg miatt lett top tier deckje a rugónak. A Miracle egy beta óta létező archatípus. Az aggro rugót meg hagyjuk, aki ezért rugózik az húzzon facehunterezni.

Nem lesz jó rugó fegyver. Ha eddig nem adtak nem most fogják elkezdeni.

Hagyjuk.

I decide when I'm done.

Locknál nem is áldozod be. Kirakod, ha marad 1 manád, vagy ha reális a para, hogy eldobhatod. Ha mondjuk 33%-od van, hogy eldobod, akkor már elgondolkodnék rajta, hogy kis tempo lossért inkább kirakom, hogy ne menjen el, de ellenfél függő. A folyamatos 3/2 felőrli az ellenfelet. A Legends-ben óriási előny a minden körben 1 db 1/1-et idéző artifact, amikor pedig sikerült ebből 2-t kitennem, azokat a meccseket eddig mindig megnyertem.
jéé, nem is tudtam, hogy ki lehet nyírni Stormwindet (Brawl) o0

Na, mit gondoltok, lesz

- Végre jó róg fegyver?
- Murloc témájú paladin secret?
- Jó neutral heal?
a warlock quest-el a problémám az hogy a pirate megeszi így is
pedig a disco lock élvezné csak ha beáldozot a T1et erre már túl nagy hátrány

az a baj hogy amit látok a kieg nem lenne rossz
de a questeket már most utálom ami pedig ugye a fő vonala lenne

ha tényleg ennyire perma threat lenne akkor is kismillió megoldás van ami elintézi h ne zavarjon egy DR
lesznek deckek amiben használják, de kétlem hogy funon kívül lehetne rá építeni

a 4 mana 5/3 2x az elején amikor nem tudsz value-t nyerni belőle ahogy haladunk előre úgy ér önmagában egyre kevesebbet
kombó deckekbe el tudom képzelni hogy beleteszik mint +1 lap, de akkor már inkább Edwin

Mindenki úgy áll Sherazinhoz, mintha csak őt kéne megjátszani és az egész decket köré tenni, pedig nem. Sherazin egy folyamatos threat. Oké, könnyű leszedni, DE le is kell szedni, mert 5-öt sebez. és aztán elbújik, de pszichológiai hadviselésnek az is épp elég, hogy ott van. De ennek csekély hatása lesz. Az a lényeg, hogy egyáltalán nem muszáj őt visszahozni, de ha már csak egyszer is vissza tudod (akár késő lategameben), akkor egy Shredder 2.0 volt, és nagyon megérte, meg persze abból a 4 spellből nyilván el is értél vmit. Nekem bejön, határozottan. Csak nagyon metafüggő lesz, hogy működhet-e.
Sherazin azért "szar",mert egy 2drop tradel vele. Valaki pedig írta,hogy milyen jó,mert sokszor csak spellek vannak a kézben és nem lehet mit játszani. Ha elnyomnak négy lapot értelmetlenül,hogy újraéledjen akkor nemcsak az a kör halott hanem az egész meccs. Vissza tudod hozni 2x-3x, de egyszerűen akkora tempo veszteség,hogy ha te curven ki szeretnéd játszani az ellenfél pedig simán tradel vele, amit még egy kicsit lassabb metában sem nagyon engedhetnek meg maguknak azok akik szeretnének nyerni. Egy control metában csodás lap lenne,de mekkora az esély arra?

Arra pedig,hogy a rugó dead kövi kiegig csak annyit válaszolnék,hogy az előző előtt is pont ezt írták aztán mégis lett egy top tier deck.
Nem, nem. Direkt nem böktem a válaszra, mivel nem csak te írtad ezt a szöveget, hogy "jaj, milyen lap már ez, többet nem játszok, fúj."
Sherazin miért szar? Nekem kifejezetten tetszik, nem csak a fun látom benne. Na most mi lesz?
Hogyan tervezed teljesíteni? Play, nem summon. Jó ha a tokenek megkapják a buffot, de hogy? Mimic Pod-al 2x bemákolod ugyan azt a lényt? Esetleg shadow steppel vagy valamelyik kézbe viszatevős lappal? Azért elég komplikáltak. Ha összejön egy álomkéz ami 2x swasburglar 2x shadow step, 1 coin akkor biztos jó lesz az 1. kör 2db 5/5. Átlagos helyzetben túl lassú lesz, kb ugyan az mint a warlock quest. Ha bejön akkor idővel felőrlöd az ellenfelet, de ugyan olyan nehezen is jön össze.
sadface
Na ne akarjál hasba akasztani, hogy egy aktuális kiegészítőben egy kasztnak mindkét legendary lapját funra adják csak. Végignézek a rugó lapokon és szinte mindegyiken azt érzem, hogy funra adták a te nyelvedre lefordítva.
Arról hallottál-e, hogy van aki egy kaszttal szeret játszani? Legalább faszságokat ne írjál. Nem nekem válaszoltál? Nah, csak elfelejtettél a válaszra bökni.

I decide when I'm done.

Leírtam én is véleményem, még csak nem is neked válaszoltam, magadra vetted így jártál.
Amúgy fun lapokról hallottál már? Meg hogy van másik 8 class a játékban? Meglepő lehet számodra, de lehet kompetitíven is új, érdekes deckeket építeni akár ilyen lapokkal is.
Véglegesen nem valószínű, hogy abba fogom hagyni, de az könnyen megeshet, hogy a Legends nagyobb figyelmet kap tőlem a jövőben, DE lehet, hogy elő fogom ezt rendelni, mert most jön majd a HS történetének legnagyobb meta váltása. Szerintem az egyetlen dolog, ami életben maradhat, az a jade mechanika, minden más változni fog. Akkor döntök, ha minden lapot láttam.