40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Matte #37910 amúgy elise tényleg durván op lett, eddig legalább egyszersem találkoztam vele :D :D -
Inkább nézem ahogy koreai csajok táncolnak a jútyúkon. :D -
Renegade #37908 egy ilyen teljesen alap q rugóval: taunt wari: 8. körben feladtam, mert egy lap sem jött, hunter: 7. körre halott voltam, 1 volt meg a négyből.
secret mage: 7. kör 10 hp-n 0 combo lap, feladás.
Persze még így is picivel 50% fölött van a deck, de kell hozzá idegrendszer rendesen :) -
Renegade #37907 fura, hogy tier 1 a quest rugó, bár az enyém nem olyan mint a tempos (lehet az a baj), ugye pirate ellen instant feladás, nem tudok elképzelni olyan lapjárást, hogy nyerhetnék ellene, hunter ellen tud olyan 25%-ot, a többi ellen nagyon jó az arány, kivéve, amikor 6. körben feladod, mert a combo lapok valahol pihennek a deck mélyén :)
ilyen bipolárisabb deckhez még nem volt szerencsém :) -
Közben kijött (lehet már kint van egy ideje) a tempostorm féle metajelentés. Mondjuk furcsállom, hogy a tier3 tetején a dragon priest van, én talán ha eggyel futottam össze a napokban. -
Amikor a csodarugót szétszívatod a secretekkel, majd amikor a végén fullra kijátssza a kezét egy Edvinért, csak neked fent figyel a gold mirror entity :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
cesar22 #37904 énis nyomtam tegnap egyet egy pirate warri ellen, 5. körre már 40 hp-m volt :) -
Matte #37903 imádom :D
quest mage-el nyomom, jön a gyökér pirate warriorral, ropeolás minden körben, board clear minden körben :D 5. körig bírta, concede
ggwpszopjálfaszt -
hawkie22 #37902 Nekem is a winstreakemet egy facehunter állította meg. xD
Utána meg kaptam zsinórban 2 pirate warriort. Az elsönek olyan jól jöttek a lapjai, hogy már 5. körre halott voltam, nekem meg kezemben se aoe, se taunt palával, de még heal se. A 2. warriort azt 9HP-n fogtam meg, akkor már a 12. körnél jártunk, a játék közepén elfogyogatott, de azért fegyverrel még tudott csipegetni. Frusztráló, de ez is kell a sok control meccs után. -
Icegrind #37901 Újra? Kb 1. nap már hearthpwn főoldalán virított a működő facehunter :D -
Zozo0122 #37900 Újra van működő facehunter :D Annyira vártam már ezt, mint kb. egy világégést. Gyerünk srácok, agyhalálra fel, írtsátok ki mindenkiből a maradék élvezetet, HADD játsszunk ez ellen a hulladék ellen kérlek benneteket, hátha otthagyja mindenki a játékot, aki élvezte az elmúlt néhány napot. Komolyan mondom, tudom, hogy baj van velem, de hogy lehet egy ekkora okádékot élvezni? És lefogadom ők még frusztráltabbak, amikor beverem a pofájukat a tauntwarival. Jó, de nyilván az aktuális COD már ki lett játsszva legalább 8x, és amíg nem jön az új, csak a HS marad nekik. :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.14. 18:59:43 -
Matte #37899 nézzük a jó oldalát, raza+kazakus bontható :DDDDDDDDDDDDD -
Legjobb lap!
-
Üdvözöllek a sötét oldalon. -
Renegade #37896 lecraftoltam a thief questet mert az a lap hiányzott az OP cicusból, hááát mint anno a titokzatos paplovag, szégyellem is magam, meg élvezem is. -
update: most tudtam meg hogy ilyenkor egyikünk se kap losst, akkor viszont gg volt. -
Nemaz emote a BM, hanem hogy arénában a lock két hp-n áll négy lappal és üres boarddal, én magegel 9-en, faceless manipulátorozza az egyetlen spellpoweres minionomat, soulfire plusz hellfire és mindketten meghaltunk :D -
anadrex #37893 Valakinek nincs meg a hs mod 1.0? http://www.hsmod.com/ Eredetileg innen lehetett letölteni, még csak most hallottam róla, de már nem érhető el. Szívesen kipróbálnám, ha valaki ráér feltöltené valahova és dobna róla egy linket? Előre is köszi.
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.04.14. 14:59:21 -
Renegade #37892 huh ezek a magek kemény diók, háromból csak egyet tudtam megverni, azt is a vakszerencse miatt, mert nem dobott neki a gép direkt sebzést egyik könyvből sem. -
Renegade #37891 milyet raktál össze?
én most csináltam egy ilyet, egyelőre jónak tűnik, kontrollal még nem futottam össze, azok tippre el fogják verni. Gondolom a tiéd inkább midrange mint tempo. (néhány lap kényszerből van benne, de egyelőre nem akarok craftolni, remélhetőleg arénából majd kibontom még ami kell.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az is egy rohadék lap, ahogy az összes sámán kártya :) -
Zozo0122 #37889 Szerintem a Kalimos lehet az hosszú távon, de még nem próbáltam ki.
VIszont, ami (nem olyan nagy) meglepetésemre sokkal jobb, mint várható volt, az a Tol'vir Warden :D Nagyon király az a kártya szerintem. -
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem ez a kieg legjobb lapja.
-
Zozo0122 #37887 2 érdekes fanmade lap:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nagyon vicces ez a silence pap, leírhatatlan érzés, amikor a buff paladin kipakolja az agyontápolt kis lényeit, Te meg eltolsz mass dispel-t :) -
Renegade #37885 ez igaz, de szerintem a kettő nem zárja ki egymást
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.04.13. 18:33:40 -
Zozo0122 #37884 65%-on vagyok a midhunterrel :) Elég jól sikerült, és élvezetes is most. -
Az a baj, hogy komolyan veszed.
Az emotok erre valóak, szurkálódni,hülyülni velük. -
Madi92 #37882 Engem is sok minden fel tud baszni, ha aggroról van szó, ilyenkor megy az emote. -
Renegade #37881 hát ez engem nagyon fel tud baszni, neki jól jöttek a lapok, nekem szarul, ez van, az a sérült meg ott örömködik, öreg vagyok én már ahhoz, hogy ezt megértsem.
-
maladyce #37880 70+17 pakli kibontása.
-
Madi92 #37879 Ha pirate ellen játszok, akkor én is nyomkodom nekik. :D -
Renegade #37878 basszus, szerintem a kontroll játékosoknak külön tanítják, a gyerekes mocskolódást (nyilván nem mind, de megdöbbentően magas a retardáltak aránya közöttük), tesztelem a hybrid sámánt (sajnos nem működik), az okoskák meg nyomják a whoopst meg a thank yout, és ezek az emberek tartják magukat intelligensnek, hihetetlen. Szerintem a DOTA-ban nincsenek ekkora férgek, rosszabbak ezek mint az egységsugarú 444/Pesti srácok kommentelők. -
Renegade #37877 teszt hybrid sámán 
ami nem látszik az egy chieftain és egy Primal Lord
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Daermon #37876 Uh :D -
Zozo0122 #37875 Atyavilág... -
román jobb alsó :D
-
Renegade #37873 -
én a pc verziónak sose mertem nekikezdeni :D -
Negritis #37871 minimális random faktorral javaslom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!táblás blood bowl