Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Játszani ugyan nem fogják, de az pl nagyon jó kis lap, random baromság nélkül.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.24. 09:18:50
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
skiiiiiiiilllllllllllllll
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.24. 02:00:31
I decide when I'm done.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Van új elemental is.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amúgy 5 gadgetzan lap épült be a deckbe, igaz abból most 2 kiment a nerfek miatt.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
- nem
- megoldják a heal kérdését több tauntos early lénnyel
Ez a mostani rugó legend vagy olyan lesz, hogy sose fogjuk látni, de én inkább hajlok arra, hogy olyan lesz, mint a laplopkodós Shaku rugó legend, eleinte mindenki rossznak tartotta, mostanában meg egyre többet látni.
edit: top tier... nekem. Ránéztem szokásomtól eltérően tempostormra.. ayy lmao
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.22. 23:23:05
I decide when I'm done.
Most gyors vissza is kerestem, T3 deck volt augusztusban,sőt még novemberben is, a kieg előtt.
Mikor jöttek a lapok mindenki sírt, hogy a rogue megint nem lesz sehol, ki is lehetne venni a játékból stb. Aztán mégis top tier deck lett.
Lifekócs:
Én is kipróbálnám.. gondolom. Erre pont most jött meg a bétám.
I decide when I'm done.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
pl. mai napig nem értem a blade furry nerfet.. fegyvert nem kap a kaszt és még is meglépték úgy h az "olaj" ment wildba
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I decide when I'm done.
Nem lesz jó rugó fegyver. Ha eddig nem adtak nem most fogják elkezdeni.
Hagyjuk.
I decide when I'm done.
- Végre jó róg fegyver?
- Murloc témájú paladin secret?
- Jó neutral heal?
pedig a disco lock élvezné csak ha beáldozot a T1et erre már túl nagy hátrány
de a questeket már most utálom ami pedig ugye a fő vonala lenne
lesznek deckek amiben használják, de kétlem hogy funon kívül lehetne rá építeni
a 4 mana 5/3 2x az elején amikor nem tudsz value-t nyerni belőle ahogy haladunk előre úgy ér önmagában egyre kevesebbet
kombó deckekbe el tudom képzelni hogy beleteszik mint +1 lap, de akkor már inkább Edwin
Arra pedig,hogy a rugó dead kövi kiegig csak annyit válaszolnék,hogy az előző előtt is pont ezt írták aztán mégis lett egy top tier deck.
Sherazin miért szar? Nekem kifejezetten tetszik, nem csak a fun látom benne. Na most mi lesz?
Arról hallottál-e, hogy van aki egy kaszttal szeret játszani? Legalább faszságokat ne írjál. Nem nekem válaszoltál? Nah, csak elfelejtettél a válaszra bökni.
I decide when I'm done.
Amúgy fun lapokról hallottál már? Meg hogy van másik 8 class a játékban? Meglepő lehet számodra, de lehet kompetitíven is új, érdekes deckeket építeni akár ilyen lapokkal is.