40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #13800 Ezt pedig annak, aki szereti egyben nézegetni a dolgokat, gyorsan hozzátettem az újakat :
-
Zozo0122 #13799 Én most próbálok beletanulni arénába, egyelőre 4-5-6 wineket szoktam menni, jó lenne 7 fölé tornászni az átlagot. -
Zozo0122 #13798 Előre is elnézést ezért a gyökér poénért, de osztálykirándulás volt a dzsungelben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Negritis #13797 a random lenne ami végbéltájékon kicsinálná a kezdőket :D
sztem jó ez így amúgy, ha arénázik akkor gvg-t kap és ha tényleg faszán belejön az arénába akkor a "feles" goldot tolhatja a classicra
ha meg nem megy neki vagy nem akar beletanulni (mint most én) akkor úgyis mind1 mert goldból fog packot nyitni ott meg Ő dönti el
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.24. 19:21:26 -
Zozo0122 #13796 Oda kezdetnek jöhetne, hogy lehessen választani classic és GvG között, mert ami most megy az szegény totál kezdők anális betörése és vásárlásra kényszerítése :D Vagy ha nem is választani, akkor random dobja, hogy melyikből ad.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.24. 19:08:49 -
Negritis #13795 az aréna változni fog :D
oda elég sok jó lap jön :D -
Zozo0122 #13794 Na esett még egy mustár, rendbe teszem a paladinomat, lehet craftolok ma még hozzá egy quartermájsztrót meg esetleg egy lay on handset...van 1000 dustom, de bennem van az is, hogy ööö...teszek még hozzá és bejelentkezek Dr. Boomhoz kivizsgálásra. -
hidd el lesz is nem 1 olyan. -
Zozo0122 #13792 Az oké ,de a meta alapvető változását igérték. Nálam ez azt jelenti, hogy olyan teljesen új típsuú deckek jönnek létre, amik életképesek a létra legfelsőbb fokain is. -
egy common fire elemental minden paklinak ami 1-el kevesebbe kerül. mivel irányítod a lövést ezért ilyen.
Ne várjuk tényleg azt, hogy olyan op lapok lesznek h minden pakliba legyenek. főleg ne common lapokból. Ha olyan op-k lennének megint jönne majd a sírás h mindenben benne van és nem tudok miattuk nyerni BabyRage.
így is elég lesz 1 jó lap amit majd a kisgatyások lenerfeltetnek mert nem tudnak ellene játszani. -
csoszi87 #13790 Nem lettem lenyűgözve... -
Zozo0122 #13789 Legyen úgy :D Amúgy az én fejemben eddig 2 új pakli körvonalazódik az eddig látott lapok alapján: egy aggro/midrange warrior és egy Mega Atom Super Dragon Ramp Druid
-
-
Nekem is egy kell. :) Rankon viszont nincs gáz, 12-re becsúsztam... -
Majd Kolento kitalál rá valamit és egyből OP lesz :D -
Zozo0122 #13785 Na rájöttem mi akar lenni ez a Dragon's Breath: Flamestrike utáni kisegítő lap, ha valami fenn maradt, max ennyit tudok róla elképzelni, de akkor is rossz. -
Zozo0122 #13784 Tuti, hogy a nagyágyúkat későbbre tartogatják...és hello, priest lapot még nem is láttunk, remélem azért nem mert jó erősek és később akarják megmutatni :) -
Zozo0122 #13783 Ezektől nem vagyok elájulva. A Corruptor inkább 3 mana 3/2 kéne hogy legyen, akkor nagyon jó tempo lap lenne earlybe kb mint egy SI agent (azért nem annyira jó), a mage lap meg full tré szerintem :( -
OMG ez nagyszerű, mindjárt megyek is előrendelni! Oh, wait... -
Flecsy #13781 Eddig egy olyan lap sincs, ami engem meggyőzött volna :/ -
Hát a mágus lap szerintem csak +1 lap, semmi egyéb. A másik ha 4/5-lenne azt mondom ok de így inkább csak egy közepes lap, arénában viszont jó lehet. -
Én összeraktam egy chargeos paklit és nyertem is vele gyorsan úgyhogy már csak egyet kell majd :) Szerencsétlen sámán csak nyomkodta az elements will destroy you-t amíg le nem némítottam :) -
Új lapok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kb. 15x kaptam ma ki shamannal és warlockkal casualban. Elkezdtem kapni a base dekkes ellenfeleket. Így talán meglesz az 5 win.
-
Negritis #13776 elsődleges szempont deck építésnél, amiből van és jónak érzed abból KÉT darab azaz 2 legyen benne (feltéve hogy van belőle 2d)
core hound nem jó
snapjaw jó mert houndmasterrel "kombózva" komoly fal
crocolisk-tracking-arcaneshot-warlord helyett mehetnek a "duplák"
valamint ha lesz 2. hymane akkor az ogre helyére mehet az is
nekem a 2 multi shot sem tetszik, ha lesznek majd akkor oda mehetnek csapdák
valamint érdemes az eagle bow-t is minél előbb "beszerezni" ha tetszik a hunter
sztem -
Malarki #13775 Én most elkezdtem nézni belezőgép videóit, általában ő is ezeket a kifejezéseke használja, szóval azért a legtöbbet már ismerem, csak ez az olajosat nem hallottam még.
Most összeraktam ezt a paklit, erről kérnék egy véleményt: Hunter pakli
Igazából az érdekelne hogy szerintetek van-e olyan lap amit ki kellene vennem. Én leginkább az Oasis Snapjaw-n, a Tundra Rhino-n és a Core Hound-on gondolkodom. Csak az a baj hogy nem igazán van alternatívám még. -
Negritis #13774 sztem akit érdekel az kérdez :D
néma gyereknek anyja veri a f......t :D -
ez ilyen és ehhez hasonló kommentek elkerülése végett talán jobb lenne kezdő-barát megnevezést használni a kártyákra, azaz a lapok rendes neveit. nem feltétlenül tudja mindeki - főleg az újak -, melyik kártyalap a "mustár", "negyedmester", "dr. Balansz" vagy "BGH".
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.03.24. 16:53:02 -
3 már nekem is van de borzalmas. -
:) Én már kettőt nyertem az ötből... (Én kínomban demon warlockot csináltam)
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.03.24. 16:29:56 -
Hogy gyulladna fel ez a szar, hát nem igaz, hogy nem bírok a fos róggal 5-öt nyerni. Kínomban már mill-t próbálok, persze egyértelmű ,hogy csak fos aggro deckeket kapok ellenfélnek.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.24. 16:28:00 -
hawkie22 #13769 Elég sok embert látok a pre-purchase hátlappal. :) Úgy látszik, megint jó lóra tett a Blizz. -
hawkie22 #13768 Amúgy mi ez a nagy hunter-dömping rank12 környékén? A mai 4 meccsemböl 3 hunter volt. -
hawkie22 #13767 Viszont sehol nem találtam róla infót. -
hawkie22 #13766 Azt lehet tudni, mikor jön iphone-ra? Tabletre már van, de ahhoz nem mindig férek hozzá asszony miatt. :D -
Emiatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Malarki #13764 Ez az olajos rugó mi akarna lenni? Mármint az értem hogy rogue de mitől olajos? -
Jó, hogy írtad, én shaman és warlockhoz kaptam 60-ast és egyikkel se tudtam nyerni még. Nem tudom mi van velem de nem megy... Jó pár napig benn lesz ez a quest. -
Ez a szar játék miért mindig csak róghoz adja a 60 aranyast? Annyira szar vele játszani, hogy az nem igaz, élvezhetetlen az egész. Néhanap összejön valami de amúgy csak egy kínlódás. Normális aggro deckje nincs, hogy gyorsan letudjam az olajossal meg minden meccs fél napig tart és dög unalom mindegyik. -
jah. bár ez vmi más echoval, 0/2-es tauntokkal. ésszel játszva ha nem futsz bele lényegtelen clearekbe, meg ellennek nem lesz hatékony a aoe akkor nehezen fordít