40521
  • dave9004
    de ha beleteszed, remélem lesz benne Lightwell is Kappa Keepo
  • Zozo0122 #13839
    Vat?
  • Shep
    Látom még mindig nem esett le :)
  • csoszi87
    + Amilyen beleéléssel mondta a csóka a bejelentésen a feketekézről, hogy milyen jó lap, megerősíti bennem azt az érzést, hogy töménytelen mennyiségű és borzalmasan drága halucinogénnel látja el őket a dílerük.
  • Negritis
    egy aggro wariba simán :D
    majd meglátod :P mondjuk 2 dolgot nem vállalok
    1. garancia :D
    2. hogy rankedon kipróbálom :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.24. 21:39:15
  • csoszi87
    Nyami-nyami.

Blizzard logika:
    A hunter aggro class a képessége miatt. Adjunk neki kontrol pakliba való Legendeket.
    Wari és pap control a képessége miatt. Csináljunk belőle aggrót!
    Murlockok csak a Warlocban voltak jók, mivel elfogyott a kezed. Legyen sámánmurlock!

Majd a brainstorming végeztével elnyomják a körbeadott csikkeket, felugranak az asztalra táncolni és közben azon gondolkodnak, hogy mennyire megkavarják a metát.

Még a spellpower paladin is kinéz szerintem.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.24. 21:35:08
  • dave9004
    én imádom.
    ha vmi korai-mid remove-t v erős lapot kap a ritkából, már erőre kaphat a ramp újra.
    taunt ramp most se rossz annyira
  • dave9004
    ha te bele tudsz szorítani egy inner fire-t a warriorba, akkor sok sütit kéne kapnod :D
  • Negritis
    sztem a "kis" lapjaim megvannak warihoz rámegyek majd ha lesz rá energiám meló mellett :D
  • csoszi87
    A druida a másik tippem.
    Pont a ramp miatt.
    + nem láttuk még a lapjait.

Viszont neki most vannak fák, mechek, whispek, meg beastek (kelgyók), úgyhogy a sárkány sok lenne még ez mellé.
    A druida túl sok mindennel van most szinergiában.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.24. 21:18:17
  • Shep
    Azt úgy megnézném, szóljál ha sikerült összehozni! :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.24. 21:16:40
  • Shep
    Dehogy túlértékelt, nagyon is jó 5-ért 5/5 már magában nem rossz amit tud az meg sokszor felbecsülhetetlen :)
  • Negritis
    egy aggro warrior amúgy kinéz
    tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire
  • 1Darton1
    Én is valami ilyesmire tippelek. De ilyenkor beugrik, hogy az alap ramp druid miért is halt ki teljesen. Talán a druid classlapok változtatnak ezen.
    Az egyetlen jelenleg, ami addig tudja húzni a meccset, hogy nagy testeket tudjon kipakolni, az a warrior. Egyelőre azon a fronton sem érzek még erős szinergiát.
  • csoszi87
    Nem lehetetlen.
    Átlagos Blizzard logika lenne.

De a tojás csak nem hagyott nyugodni. Megvan már a másik deck is a fejemben.
    A GrimmAxetojáswarrior.
    Sebezd a saját tojásod, hogy kapj egy másik miniont és sebezz az ellenfélen.
    Mekkora kombó!
  • dave9004
    plusz az ultimét legend majd ami brm-ből lesz :D
    én egy Dragon Ramp druidot vizionálok. akár még a twilight is bele mehet ha nincs early ramp
    nourishsal, sárkány szinergiával, esetleges más érdekességekkel.
    A lényegben úgy kell nézni h a mostani deckek magjához jópár lap beilleszkedjen. én úgy érzem rendben lesz.
  • Negritis
    jön a 2 mana 0/2 stealth dragon-o-bot :D
  • csoszi87
    1 manás hulladék.
    2 manás ok, de a "legyen a kezedben sárkány" szinergia miatt ritkán fog kombózni, mert kirakod előtte.
    Twilight 1 pakliba jó
    Azure teljesen korrekt.
    Alex-el (bár egyik kedvenc lapom) főleg ellenfél életét állítod be 15re, köv kör kombó miatt. Ritka ha a gyógyulás miatt menekülsz meg.
    Malygos csak spell power deckben van.
    Nozdormu nem csinál semmit. De legalább drága.
    Onyxia túl drága.
    Ysera kontrol pakliba marha jó.
    Deathwing pedig mehhh.

Ami jön hozzá:
    Tojás. Ezt nem értem mit akartak ezzel.
    Blackwing teljesen jó, ha van sárkány a kezedben.
    Dragonkin vagy egy SenJin taunt nélkül 4. körben. vagy 5.kör + PWShield.
    Hungry dragon ok.
    Blackwing corruptor ok
    És az a csoda legend

Amit én ebből eddig látok: egy lassú sárkány pap.
    Nagy seggek (Ysera, HD, Blackwing Tech, Dragonkin) + sok lap a kézben (2 Blackwingnek jó, nameg a feketekéznek ) + mivel nem sok sebzést viszel be arcba, hanem borad controlja játszol + gyógyítasz Alex is belefér, hogy megpiszkáld az ellen életét.

Aztán lehet, hogy epicek között lesz 1 Dragonwarper és akkor lesz majd jó élet.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.24. 21:04:30
  • 1Darton1
    Azért van benne az erős paklik több mint 90%-ában. A sok buta meg megy a csorda után.
  • Negritis
    loatheb 5 mana 5/5ként TEST is normális értékben
    KT az akit kicsit túl sokra tartanak nálam, CSAK olyan late game deckekben jó ami sok nagyobb döggel játszik hogy komoly value jöjjön vissza
    de az esetek 90%ban kirakod, üts 1-2t és néha még egyet se támaszt majd leszedik

Loatheb viszont, oil rugó - dudu kombó - freeze mage kombó ellen gyilkos
    emellett megoldja hogy legyen időd "halászni" még 1 körig azokra a lapokra amikre szükséged van

KT ha előnyben vagy jó, mert bebiztosítja a győzelmedet, de megfordítani a meccset én nem sűrűn láttam
    Loatheb viszont ha csak kirakod hogy egye a boardot a 4.-5. körben akkor is érték az egyéb hasznai mellett
  • Zozo0122 #13820
    Ja, de azt hittem ebben a deckben csak 1 counter van. Az viszont kész, hogy ezek ellen a tegnapi meg a mai vereségemet is végignézted :DD De lefogadom, hogy amikor megbosszulom ezeket a következő ilyenen, akkor fenn se leszel :D
  • dave9004
    hozzátéve h körbe tudtad volna játszani ;)
  • dave9004
    akko nyiss gvg-t :D nem tudok okosabbat mondani. amíg ingyen csinálod addig sokat nem veszítesz max időt
  • Zozo0122 #13817
    Van Kezan a deckben, de elment az első counterspellre :D A másodiknál viszont én mirror entitásra gondoltam, de ő meg arra, hogy counter strike... szóval buktam :D
  • dave9004
    a sima tempo volt a bloodlips féle stb.
  • TBTPumpa
    Már 500 Dust megvan, még 1100 kell Sylvanashoz. Megközelítőleg fél év és sikerül.
    Most nyitottam 3 classic-ot és ugyanazokat dobta, amik már megvoltak. Mind a három basszus. 1 kártya már 5x megvolt (5 dustot érnek omg). Hogy lehet valami ilyen keci?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.24. 20:47:32
  • Devv
    Én is sajnálom rá.
  • Tinman #13813
    Loatheb túlértékelt. Ha ráérzel mikor kell kitenni, akkor komoly fordulatot hozHAT, de legtöbbször annyit tesz, hogy az ellenfél minonja előtt kiteszel egy 5/5-öt, az meg tesz rá egy nagyot és kicsap egy miniont. Még soha nem vertek el Loatheb miatt. Soha.

Nyilván aki varázslatokkal oldja meg a játéka 70%-át, annak kínos, de a mai metában, amikor mindenki olcsójancsi minionok garmadájával szédít?

Nem olyan rég buktam vissza 15-re 2 ilyen olcsójános aggro miatt... az egyik esetben a 6. körben voltam halott, a 2.-ban a 8.-ban. Well fckd :-/
  • Negritis
    sztem az új tempostorm aggro mage volt az :D
    vicces deck de 2x vertem 2ből a firebat féle mage-gel, bár lehet hogy statisztikai hiba
    kezan mondjuk minden mage ellen KEY faktor
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.24. 20:44:15
  • sadface #13811
    Egyéni vélemény, de ez eddig nekem eléggé "meh". A 4 mana drake tetszik, a rugó lap is éééés ennyi. A legendary meg egy hulladék.
  • Zozo0122 #13810
    Annyira jó, hogy a tempo magek állandóan megállítanak palával, rank 8 lettem volna, ha legyőzöm ezt is, de megszívatott a counterspellel...
  • Negritis
    KT szint nem olyan nagy :D
    inkább Loatheb már akkor
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.24. 20:25:21
  • Shep
    Nekem még kell 1000 a 3500-hoz. Egyébként én simán el tudom képzelni ,hogy ők is érezték ,hogy gyengébbek a lapok és ezért csinálták ezt a "kihagyhatatlan" hátlapos akciót , vagy a maradék lap tényleg nagyon jó lesz :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.24. 20:23:28
  • dave9004
    nagyja sárkány megvan már classic packokból. és kevés rossz van bennük
  • Tinman #13806
    Jelenleg ott tartok, hogy az összekuporgatott goldot sajnálom rá. Kéne már 1-2 Belcher/KT/Mad Sci szintű lap, aztán nem akarnék inkább boostert nyitni a léből ^^
  • Shep
    Nem lesz itt nagy csoda szerintem, a lényeg úgyis az volt ,hogy a hátlapért boldog-boldogtalan előrendeljen, ez meg teljesült :)
  • csoszi87
    Én is így vagyok...
    + Hol vannak a legendek és a nagy sárkány szinergia?
    14 lap van eddig.
    7 cast spec lap jött. Tehát 11 még hátra van.
    25 + 5 semleges epic és még 4 legend. (Ha jól gondolom.)
    Kevés a maradék semleges lap.
    Szerintem elképzelhető, hogy a sárkányok max 1-2 olyan deckben lesznek életképesek aminek a class lapjai nem jöttek még ki.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már ha lesz életképes sárkány szinergia, mert nekem ez is egyre gyanúsabb.

• Negritis
    örülj neki hogy sehol :D
    én a mage lapokra voltam kiváncsi, hát megkaptam őket :D
  • dave9004
    pala sincs még. mondjuk az nem érdekel annyira :D
  • Shep
    Hol vannak a Priest lapok? :)