Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nem értem ,hogy lehet mindig a pakli aljába keverni azt ami kell? Nem tudom felfogni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Csak handlockok vannak, másik "kedvenc" ellenfelem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Spare partokkal lehet beindul végre. Ha el lehet lőni 2+ spelltmellé, akkor hirtelen jó kis legend lesz.
tarei freezemage igényli

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kabel15
Archmage re épülhetne már egy pakli 😄 nyitottam de még nem tudtam használni rendesen.

BattleTag: kabel15#2672

ragemage, olcsó de nem túl hatékony
nem nagyon van olyan variáció amúgy amit még nem próbált senki, de versenyre ilyen nem megy 99% 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ez nem freeze volt, hanem arra ment rá, hogy az enrages lényeket megpingelte hero powerrel. Ez ismert deck, vagy kreatív volt a figura? 😄
igen létezik, pl a freezemageben sincs alapvetően

Létezik az, hogy egy mage nem használ polit? Az előbbinél egy sem volt...
Jaj ne, a szimulátorban kihúztam egy Ragnarost 😄 Ilyenkor attól félek, hogy most élesben lehetne meg a következőből, értitek 😄 Ehelyett kihúztam játékon kívül 😄
Druidám lapjárása 10/10. Így néz ki a 3. kör 😄 8. körre annyi volt neki, végig pofátlanul húztam, végén Ysera - Ysera awakens 😄

Mostanában játszottam secret mage-ek ellen. Totál alap lapokkal halálra tudnak szívatni. Duplicate-et és copiert nagyon kellemetlen körbejátszani, közben meg szétkap az elemental és a Kin-Tor mage.
Shep
Ha feljön az alkimista nem gond de általában pont akkor nem szokott 😊

nem sokáig 😄
a kiegben jön a priest lény vagy varázslat ami -2 támadás asszem 2 manáét 😄
Cabal kombó és te sírsz 😄

Ysera OP. Priestektől pl. előre elnézést kérek mikor kiteszem <#eplus2>
mer a mage? 😄
1nél több pyroblast sok (pedig volt hogy 2vel toltam 😄) de az se lényeges 😄
és akkor még ott van az ice block, ami jó de azért bizonyos szint alatt nem jelent annyit
és Anton is gyengébb mint Alakir és kevésbé fontos is finishernek
szal egy fasza control-freeze mage összerakható ócsóé

Shep
Beszarok. Controll warrior, lenyomott mindent. Ysera, Alex, Grom, Ragna. Biztos volt esélyem. Ja meg a 7/6-os sárkányt is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.07. 23:36:41

Shep
Én tegnap arany mágussal találkoztam de tök gyenge lapjai voltak és még bénán is játszott, úgyhogy az arany hős nem jelent egyből tudást és erős lapokat.

Én is ebben reménykedek 😊 Az a 3 free pakli dobhatna egy Malornet. Lehetőleg aranyban.😄 Az megdobná legalább a druidámat 😊
Belcher nélkül baromi nehéz, és kezdőknek tényleg nem segít a GvG. Hátha a 3 free pakliból húzol valami szépet.
Rosszkor kezdtem én bele ebbe a gamebe 😄 Most ott tartok, hogy kevés az aranyam, és vagy gyűjtök a naxxra, vagy arénázok vagy paklit veszek. Mivel úgy vagyok vele, hogy egyelőre legnagyobb szükségem alap boosterekre van, ezért arénázok és abból nagyjából visszahozom a pénzt + pakli 😄 Simán boosterre nem akarok költeni, viszont 9.-től az aréna újfajta boostert ad. Tehát most arénázok és ha kijön a GvG akkor nem fogok 😄 Rosszul jön ki a dolog, de akkor fogok rámenni a Naxxra, mert kell a Belcher stb...ha a Naxx megvan, na akkor aréna + régi booster vegyesen. 2-3 hónap múlva talán már egészen tisztességes paklikat rakhatok össze 😄
Én 10-ig vittem anélkül. Forked lighting volt bent, de az egy agresszívebb undertakeres deck volt.
Viszont nagy gond, hogy egyelőre nincs lightning stormom se, így meg annyira nincs sok értelme belekezdeni vele a rankedbe 😄
Az a jó a Sámánban, hogy a Doomhammeren kívül minden epic-e fos, így nem olyan drága class. 😄
A sámánt amúgy nagyon nézem mostanában, tetszik 😊 Sajnos sok jó lap hiányzik, de lehet megpróbálkozok vele rankeden 😄
Ma játszottam rankeden golden hunterrel, aki sztem nem tudta mit csinál. Megláttam a kezdő kezem, mondom nincs esélyem(Earth shock, Storm, ferral spirits közül legalább 1 kell általában). Erre kibaszta 2. körben Undertakert folytatás nélkül, storm előtt kipakolta az összes kis miniont, slusszpoénnak újabb üres undertaker úgy, hogy kezemben a doomhammer. 😄

Amúgy írtam a havi ranked statokat, mivel úgy is mindjárt vége ennek a metának itt vannak a végső statok:
18 meccs
vs. 3 Lock(2 zoo 1 hand), 3 Mage, 3 Druid, 2 Shaman, 2 Rouge, 3 hunter, 1 Priest, 1 Warrior.

6 Vereség: 2 mage, 2 Shaman, Priest, Miracle Rouge.
Sokkal jobb volt most a mezőny. Kevesebb egyenpakli volt. A mirror meccseket sajnálom igazán. Az egyik Alakirral nyert egy közeli meccset, a másik ellen meg brutálisan szarul húztam.
Szerintem is ez várható...hát meglátjuk. Nehéz dolgom van velük a druidával, de még jó, hogy azt erőltetem, ha tele vagyok hozzá jó lapokkal 😄 És akkor jön egy hunter: 1. Undertaker+coin+leper gnome/webspinner 2. Mad Scientist 3. Animal companion 4. Multishot 😄
Shep
Sámánoktól nem rosszabb 😊 Egyébként kedttől meg még rosszabbak lesznek, lehet nem egyből de 1-2 hét múlva igen. Úgyhogy a játék jövője az ,hogy mindenki hunterrel fog játszani 😊

Shep
10-ből 9x, igen de hányszor nem nyer 8-9 kör alatt? 10-ből 1x-2x? 😊

Zickler
Csak éppenséggel teljesen tempo függő, ha nem nyer 8-9 kör alatt, akkor 10 esetből 9-szer borítékolható a vereség.

Battletag: Muhee#2716

Gyűlölöm a tetves huntereket. Ez a class nagyon túl van lőve...a beastek egymásra épülnek, gyakran új lényt idéznek vagy kézbe vagy a pályára, secretjei is vannak, fegyvere is, erős removaljai, brutális hero powerje...nagyon kell ez a class ebbe a gamebe. Nem tudom, ha kapna egy nagyobb nerfet akkor mivel játszanának az agyatlan játékosok, akik nem szeretnek gondolkodni 😄
Mephike
Ki az a Kolento? Mindenki Belezőgépet nézi! 😊

Shep
Törd be őket és akkor kiegyenlítődik 😊

a jó pala fegyót megkapod ingyé 😄 a másik nekem nem tetszik annyira

Devv
Ugyan így vagyok palával, bár a fegyver meg a legendary nincs meg...
Van egy olyan érzésem, hogy a Blizzard nagyon azt akarja, hogy én druidázzak 😄 Druidnak minden epicje megvan 😄 Ezeken kívül egyetlen epicet kaptam eddig, ami egy far sight a shamannak 😄 Ez ám a random <#vigyor> 3 druid epic, 1 shaman a többihez meg 0 😄
Devv
Kolento játszik.
Goblins vs Gnomes goes live on Monday, Dec 8, 2014 in NA, SEA, and China. Europe will receive GvG on Tuesday, Dec 9, 2014. We do not yet have exact times of release, but we'll keep you posted.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Az milyen már...
Nem elég, hogy arénában kidraftolja a face huntert, még a Webspinnerból is Malorne-t kap és miután leütöm vissza is húzza és megint kirakja. <#buck>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Benne van a pakliban(Szó szerint). 😄
Shep
Csak aztán nehogy mindenhez értsen, végül meg semmihez 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.07. 16:41:25

A murlockos sámán legenden nagyon sokat agyaltam már. Alapvetően sztem nem kell murlock pakli hozzá. Kontroll sámánba nagyon jó lesz, 9-10 körös playnek. Marad mana kirakni 1-2 kis buzit, és míg az ellenfél a 7/7-el foglalkozik, mehet ki a többi mellé a következő körben. Akkor talán a laphúzós minion is vaule lehet, bár 4+1-es miniont tartogatni late game-re kb lehetetlen. Utóbbi murlock pakliba jó lehet, mert nem hal bele az aoe-be, és nagyon jó laphúzás lehet, ha a másiknak le kell kapni a kis hadsereget.

Ennél jobban izgat a mech sámán. A fegyóval és a wf-es kis buzival nagyon erős lehet. Arénában már volt lehetőségem megtapasztalni, mennyire jó lehet egy korrektül összerakott mech deck. Már nevet is adtam az új heromnak: Mechmester.
dave9004
nekem mostanában Ragnaros, de volt már, még nem töröm be. asian egy tirion esett.
pár epic. jó lenne összegyűjteni majd a murlocokat sámánhoz 😄
Nagyon jó aréna. Eddig 11, 6, 6. Meló miatt több időm nem volt, de nem is baj. Több régi packot nem nyitok. Most 5ből nem jött semmi. November 9 óta egy db Bane of Doomot tudok felmutatni. Minimum 20-25 pack 1-2 rare-es volt. Inkább nyitogatom a GvG-t, ott legalább minden deck új minion lesz. 😄
dave9004
aréna megy mint az őrültek 😄 már asia szerveren is tolom h erősödjön a skill 😄 bár ott keményebbek az elején is mint usaban v eun
Shep
A sámán reincarnate-es pakli nagy poén, pláne mikor összejön egy durvább kombó 😊

Devv
Felébredtetek gyerekek?
Ja nem. Az nem is 8 drop. 😄
Nekem a legidegesítőbb ellenfél ever. Kirakta arénában az 1/4-es pókhálós szart, és csak battlecry minion volt a kezemben. Mikor rájött, mindig szándékosan lassan húzott minden cselkvést, mintha tényleg beragadtam volna. Kis köcsög. 😊

Amúgy elnézve ezt a rebuzerátort(nálam volt most arénában), könnyen utat találhat a handlockba. Hány rossz 8drop van? Rárakod egy sérült Giantra és Force tank maxtól Rangnaroson át Tirionig bármit adhat. Ha lesz belőle egy Thusad az se a világ vége. 😄
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.07. 00:37:36
Shep
Na ezt sem értem. Zooval nyomja és minden körben kivár a spárgáig.