40521
  • Shep
    Az nem ultimate, az ultimate az FoN+SR+Innervate+SR :)
  • Zickler
    Soha nem vesztettél még loatheb ellen? WHAT? Te nem használsz spelleket a paklijaidban?
  • Zozo0122 #13878
    Force of Nature + Savage Roar.
  • Zozo0122 #13877
    Tehát most mindben van :D Mondjuk ezt is tapasztalalom...rugó miatt kell.
  • Negritis
    Mid range deckbe kotelezo hogy egy flamestrike/eq cobsec/flurry... ne vigye el az early boardot
    hasonlo okok miatt van nem face deckekben is
    controlnalmar neha kimarad (pala lock wari) max ha epp nepszeru a kombo dudu/rugo

• Malarki
    Na és mi az az über druid combo amitől mindenki ennyire retteg?
  • Zozo0122 #13874
    Úgy értem nem jellemző Loatheb aggro deckekben, vagy ritka, controlnál mindegyikben van.
  • Zozo0122 #13873
    Nem jellemző Loatheb, mert nem hogy rank10 alatt, rank 15 alatt is kiveszik a kreativitás az emberek 90%-ból és netdeckeket nyomnak. Tehát aggro paklik jelenleg: aggro pala, zoo, facehunter és mechmage ennyi. Kelthuzad amúgy nekem most benn van a palámban rank 9-nél és nagyon beválik ide...igaz, hogy Tiriont helyettesíti, de nyert már nekem meccseket. Annyi a baj, hogy szituációs, de ha be tudod rakni más fontos legend helyett akkor megfelelő lehet.
  • Geroge
    Mi lenne ha kinyitnád a szemed is és nem csak a szád járna? Keress rá olyan metaformáló játékosok deckjeire, mint Kolento vagy Lifecoach vagy bárki más és legyél oly kedves nézd meg, hogy hány paklijukban van Loatheb és hányban Kelthuzad. Ha megnézted, akkor lesz értelme ezt folytatni, addig nincs. Kicsit unalmas olvasni a makacs hsz-eket.
    Mellesleg állítom neked, hogy az itteni játékosok közül is sokkal többet futnak bele Loathebbe, mint KT-be akár casualon, akár ranked meccsen, ergo KT-t sokkal kevesebben használnak. Neked pont bejött egy paklidban, erre akarod azt alapozni, hogy SENKI, meg ALIG használják Loathebet. Nevetséges...
    Utoljára szerkesztette: Geroge, 2015.03.25. 15:05:27
  • Tinman #13871
    Miért nem használják akkor? Vagy csak Rank 10 alatt jellemző?
  • Devv
    KT nálam is bevált, Loatheb alap, a dudut meg én is imádom.
  • Shep
    Hát nem tudom, de sosem kaptam ki druidtól a kombója nélkül. Eleve az egész paklija arra épül, hogy addig amíg nem jön fel az a 3-4 lap addig tudja pucolni az asztalt és életben tartsa magát.
  • Negritis
    Aggroba meg jobb loatheb mibt controlba ...
    4. Korben tele a boardod 5be kiteszed es nincs removal te meg daralsz
  • Negritis
    8.tol 22 a varazs szam :)
  • Zozo0122 #13866
    Nem kell arra várni, anélkül is marha jó kis hős a druid. Az a combo már csak adalék, de tény, hogy 14 élet alá esni druiddal szemben 7. körtől kezdve nem szabad :)
  • Shep
    Olyan streakem volt, hogy nem igaz, bementem majdnem 9-re erre megállít egy retkes FoN druida, mert nyilván nála volt az utlimate kombó. Azt a paklit sem értem amúgy. Folyamatosan arra várni ,hogy feljöjjön az az 1 szál kombó marha unalmas lehet. Egyébként rájöttem ,hogy ha nem lenne a priest a játékban és nem olyan lenne amilyen, már rég letöröltem volna az egészet a francba, mert a többi hős még talán a mágust és a warlockot leszámítva teljesen élvezhetetlen számomra.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.25. 13:16:16
  • 1Darton1
    Azok az erős paklik, amelyekkel a legnagyobb arányban nyered a meccseket. Gondolom ezzel nem mondtam újat. Ilyenek a versenypaklik, amiket a ladder húzósabb részén használnak gyakrabban. Az aggrók nem számítanak erősnek, azok leginkább arra jók, hogy a kevésbé tapasztalt játékosokon gyorsan végigszaladj a ladder alján. De kiegyensúlyozott meccseken siralmas átlagot hoznak.
    Az, hogy neked a játék egy apró kis csücskében nem számít jónak egy lap, nem mutatja meg, hogy a teljes képet nézve milyen a hasznossága. Vagy ahogy az ooze már kifejezetten kutyaütő lapnak számít néhány héttel a játék elkezdése után, viszont a te játékkörnyezetedben még mindig működhet.
  • Shep
    Mekkora meccsem volt egy démonlock ellen. Átszedtem tőle a voidcallert amit a végén ki is játszottam és a kis butus azt hitte ha leszedi milyen jó lesz neki, hát nem lett, mert Malganist is átszedtem tőle akit szépen le is idézett a DR :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.25. 12:18:51
  • Tinman #13862
  • imikszde00
    Ezt most gondold at! ujra es ujra!
  • Tinman #13860
    Abs. hülyeséget írtam prep kapcsán bocsi!

Más...

Ranked PIRATE control Warrior! Ilyet még az életben nem láttam... teljesen életképtelen volt, rommá vertem. Csak azt nem tudom, hogy tudott eljutni idáig ^^
  • Shep
    Mi van, mi van, mi van? A prep is 5 mana lesz nem 0, szóval vagy én értem félre amit írsz, vagy te, de nagyon .)
  • Tinman #13858
    Erős pakli? Az jelenleg mit is jelent? Amikor a 6. körben a warlock, ilyen farkas, meg 3/2 imp kombóval ledarál rankeden, akkor az erős pakli? Hunter nem sokban különbözik ettől...

Időnyerésre szuper, ilyen igénye meg leginkább a rugónak van, az aggro fosok meg azért nem használják, mert mire eljutunk az 5. körig ő már a lethalra készül és nem érdekli a Loatheb inkább valami charge-os vagy felbuffolt minont használ.
  • Tinman #13857
    Nem azt vitatom, hogy nem jó dolog a Loatheb, csak azt, hogy túlértékelt. Nekem KT jobban bevált, eleve ugye az is BGH proof és sajna amikor ellenem szokták kijátszani, akkor 90%-ban beszívok vele. Elég egy Belcherből megmaradt 1/2 taunt, hogy megkeserítse az ember életét és mire végre leszeded a KT-t sokszor már késő...

"KT az akit kicsit túl sokra tartanak nálam, CSAK olyan late game deckekben jó ami sok nagyobb döggel játszik hogy komoly value"

Nem. Bármekkora value-t hoz azzal általában jól jársz. Mire kiteszed valószínűleg már van kint értékelhető minionod, amit direkt fel fogsz áldozni, hogy újra max hp-val visszatérjen.

"de az esetek 90%ban kirakod, üts 1-2t és néha még egyet se támaszt majd leszedik"

Azzal a HS-al amivel én játszok nem így van. TÉNY viszont, hogy én Rank 14 alatt még soha nem jártam, ellenben nem is állítom, hogy Rank10 alatt ne úgy lenne, ahogy te írod. Ahogy én tapasztalom a sok egyenpakli között jól jövök a KT-val.

"Loatheb viszont, oil rugó - dudu kombó - freeze mage kombó ellen gyilkos"

Miért lenne az? Ott a Prep oil rugónál, csak 0+2 mana, ha minden áron abban a körben akar varázslatot ellőni, ez nem egy nagy áldozat. A druida meg a Loatheb-es körben tauntol valamit, a köv körben meg jön a szokásos unalmas kombójával. Freeze mage? Használ még valaki olyat? ^^

Abban egyetértünk, hogy időt nyer! Nekem időnyerésre nem igazán van szükségem. A meta jó ideje olyan, hogy aki csak varázslatokra építkezik, azt ledarálják hamar, muszáj vegyesben gondolkodni és muszáj arra is készülni, ha az adott körben túl drága a spell.

"megfordítani a meccset én nem sűrűn láttam"
    Nagyon sokszor fordította meg a meccset és sajnos ellenem is :-(
  • Tinman #13856
    Tegnap 60G-s ma 100G-s quest... gyűlik a lé keményen :-)
  • Devv
    Az király!
    Én meg hazaértem, úgyhogy hearthstone alvás.
  • dave9004
    itt szállodában is sűrű volt az éjjel. amcsi utazó nyuggercsoporttól a kurvákon át mindenki :D De Reynadra maradt idő :D
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.25. 05:33:24
  • Devv
    Hát ez az éjszaka halálos volt, de mindjárt megyek haza...
  • dave9004
    izgi lehet :D
  • Devv
    A müanyagipart erösítem. Vagy hátráltatom. Mikor hogy. :P
  • dave9004
    merre vagy mit csinálsz? :D
  • Devv
    Én is dolgozok. Vagyis csak úgy teszek. :)
  • dave9004
    de én most dolgozok és most akarok játszani :D
  • Devv
    Ez azért van, hogy aludjatok is.
  • karmacoma
    A mai új lapok közül a mage lap hulladéknak tűnik, de a corruptor iszonyú erős lehet, ha lesz még 2-3 nagyon jó dragon lap. A 3 irányított sebzés kibaszott sok ezzel a testtel 5. körben. Úgy látom a dragon fajt a lassabb kontroll pakliknak akarják kialakítani(ami Ysera-ék miatt nem is hülyeség), de még nagyon kéne legalább 1 nem legend op sárkány, különben lehetetlen teljesíteni a feltételeket az új mechanikához, és az egész kieg bukó.
  • Zozo0122 #13845
    Ez a hajnali maintenance is annyira hiányzott mint magma rager a ranked deckbe.
  • dave9004
    casualban az a durva h oda már csak mindenki questelni jár a legnagyobb rák paklikkal.
  • Devv
    Mindenhova be kell rakni!
  • dave9004
    Sjow Yuki cosplayyel streamel ezt nem szabad elszalasztani :D:D:D
  • Zozo0122 #13841
    Lecraftoltam Boomot - beraktam a palába - azóta csak vesztek