Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet elsiklottam a dolog felett, de a dustok ujak lesznek vagy a regibol is lehet craftolni gvg kartyakat ?
Shep
Egyébként azt tudja valaki, hogy a pakliban lévő lapok legenerálása mikor történik, mikor megveszed már eldől, vagy csak akkor mikor kinyitod?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Hasonló álmaim vannak nekem is 😄

Shep
Amaznak is milyen jól adja. Beszarás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
én a 3 freeből kinyitok mindent :d
Shep
Én 1 pakliból kinyitom az összeset 😊

Mephike
Amaz most nyit 420 boostert, 130on már túl vagyunk. Eddig 3 legendás jött neki.

Devv
Köszi!
Na most akkor Androidra mikor jön? én abban a hitben éltem, hogy 9.-én kieg + androidra megjelenik.

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

It’ll be at least a few more hours before Goblins vs Gnomes is live in Europe. We’ll be sure to keep you posted!
twitter

Devv
Srácok írjatok, ha van valami!
Shep
Szerintem akiket most fognak (vagy már megtörtén a napokban) kárpótolni a beragadt megrendelés miatt, még biztos élénken él 😊

kabel15
Naxx miatt se kaptunk semmi karpotlast. 😞

BattleTag: kabel15#2672

DarkHorSe
Hat a mostani wow kieg indulasa is katasztrofa volt, kaptak is 5! ingyen napot a jatekosok 😄 Azert remelem mindenki emlekszik meg a naxxos szivasra... 😄

Swedish people are albino monkeys

Hehe. Nézem Cerrywarrior tegnapi streamjének felvételét. 12-0 Warriorral. Mage draftokkal meg épp 31-1nél jár GvG óta(Mindennél jobban rühelli a mage-et, de ezt szavazzák meg neki.).
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.09. 14:39:22
Azt hittem abban benne vannak a random "ránézek, ha már ingyenes" emberek is.
Botond
Pár hete volt, hogy thx hogy már 20 milla aktív játékos van, nem?
Nem tudom mennyi HS játékos lehet. Anno D3 indulásnál 2 napig nézegettük az error xyz üzeneteket, míg a kiegnél már zökkenőmentes volt az indulás. Most vagy a HS-t tolják többen mint gondolnám, vagy a ROS premierre raktak be extra szervereket. Alapvetően sztem az a blizzard politikája, hogy ekkora spike-ot úgy se lehet teljesen kivédeni, szóval inkább leszarják és csak kisebb adjustokkal javítják a káoszt és kivárják míg elül a hullám.

Más: Van kb 1900 goldom. Erősen gondolkodom, hogy veszek 10 packot kezdésnek és csak a maradékból arénázok. Néha 3 óra egy run, meló mellett úgy se lesz időm rá, pedig ebből most ellennék egy darabig. Karácsonyra remélem ok lesz minden szerver, mert akkor lesz 4-5 napom.
DarkHorSe
lolba megcsinaltak havi 32 millio, napi 12 millio aktiv jatekossal, itt mennyivel nem sikerul? 😄 nyomorek blizzard.

Swedish people are albino monkeys

Mephike
Esélytelen egy olyan játékot hibátlanul működtetni, amire egyszerre több millió játékos próbál feljutni.

Dehogy volt 😄
Shep
Most őszintén, volt aki azt hitte, hogy gördülékeny lesz az indulás?

Devv
Még nem. Nyugodtan dolgozhatsz. 😊 Én délutános vagyok, jobban megszívom...
Mephike
Az EU szervereken még mindig nem megy a GvG?

ahogy irja is sacrifical pact-al healelte magat es igy kivul kerult a swipe range-n

Shep
Írta, hogy gyógyult 5-öt, úgy már nem sokat ér a swipe.

qetuol
hogyan jöhetett vissza, amikor neked swipod volt? vagy ebben a körben sebzett rajtad 30-at?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Botond
Tegnap én is belenéztem havernak a meccsébe, hogy megnézzem mennyire működőképes a funkció, és hát nagyon durván az. 😊 Én úgy néztem elbénázza, aztán a másik még jobban bénázott és nyert. 😄
Én is felkeltem 5-kor, de az USA szerverek összeomlottak, és addig meg nem lesz EU-ban se amíg azokkal szarakodnak.
dave9004
jólvan még nem megy euban. nyugodtan megyek dolgozni.
közbe trump feltöltötte az oktató videók utolsó pár részét, majd linkelem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Innen jött vissza és nyert...eltolt egy sacrificial pactot az egyik impemre...onnantól kezdve jött minden, Sylvanas stb 😄 Jó meccs volt, csak szép kis winstreaket szakított meg 😄

nah nálam shop closed, se aréna se booster vásárlási lehetőség nincs 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

azért mikor a raging vorgen rádver 22-t üres boardról akkor kicsit felmegy a pumpa 😄

Mostanában nem állnak meg előttem a hunterek. Jól alakítottam akkor ezek szerint a druidát. Az előbb kitette egy a Deathlordot, lecsaptam, Ysera azonnal kiugrott a pakliból <#eplus2> 2 körig élt, mindkétszer Ysera awakenst adott...RNG 😄 Persze a hunternek nagyon hamar vége volt ezek után.
kabel15
picit 😄

trump belebolondult a palába 😄

én sem 1-2 lapról beszélek
hanem ha mondjuk valaki kijön egy totál elborult control hunterrel aminek a fele gvg lap, akkor sem esnek kétségbe mivel kell mondjuk 5k dust, azt meg lecraftolják simán

Shep
Nyilván nem szó szerint értendő volt az 1-2 lap. Mintha a dedóban lennék!

a kész deckeket simán lecraftolják mert nekik ott van 10-15k dust
+ 3-4k gold

Shep
Igen de nem is róluk volt most szó, hanem az egyszeri játékosok gyűjtögetéséről. A proknak nyilván be kell áldozni a lóvét, mert nem maradhatnak le a versenyen a többiektől, csak azért, mert hiányzik 1-2 lap.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.08. 23:47:15

kabel15
Elérkezett a nap mikor 50.000 emberrel többen néznek HS-t mint LoL-t <#banplz>

Én is szeretem a gyűjtögetést, de itt ők a "pro"-k, akik most fél év után először tényleg találhatnak ki új paklikat.
Shep
Amúgy te miért vagy ekkora tapló állandóan? Elhiszem ,hogy te vagy a Jani de ettől még nem kellene folyamatosan hülyének nézni mindenkit és leoltani!

Shep
Nem érted. Arról beszélek ,hogy a gyűjtögetés és a pakli nyitás a játék egyik fő és talán legélvezetesebb eleme. Ha minden lapod megvan összerakod a prok legjobb pakliját és kész. 1-2 hét után ráunsz mindegyikre.

Zickler
Ez kb. olyan mintha azt mondanád, hogy WoW-ban (most már) LvL 100-on vége a játéknak...
Ha neked csak kártyagyűjtésről szól az egész, akkor ne játssz, csak told a napi küldiket, valami gyors paklival (nem rankeden). És akkor nem fogsz idegeskedni + lapjaid is meglesznek előbb utóbb.

Battletag: Muhee#2716

Zickler
Eddig nem esett le nektek, vagy csak nem írjátok le?
Azért csinálják ezt az egész nyitogatást, mert mindenki erre kíváncsi, az új lapokra, hogy hogyan szerepelnek. Simán csak nézőszámot generál, amelett hogy korábban jutnak hozzá a lapokhoz, és korábban kezdhetnek el új paklikat kitalálni, amiket majd feltölthetnek netre, ahonnan majd lesznek akik lemásolják azokat a paklikat, és kipróbálják őket és ezt ti mind nagyon utálni fogjátok.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2014.12.08. 23:35:49

Battletag: Muhee#2716

Shep
Szerintem ha nekem minden lap meglenne már rég nem játszanék. Pont a gyűjtés a lényeg szerintem.

a nézettség miatt "muszáj"
tuti hogy van olyan is aki nem így csinálja

kabel15
Mondjuk így biztos élvezetesebb a játék hogy rögtön az elején bele pumpálnak 400-500$ és megvan az összes kártya csak játszani kell velük.