40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nekem nem az a bajom gondolataiddal, hogy másképpen látod ezt a játékot, mint a többség, hanem azt, hogy leszólod ugyanúgy azokat a deckeket, amik szerinted a "bégetők" használnak. Miért tisztelje más az ötleteidet és a véleményedet, ha Te sem vagy képes úgy megalkotni egy mondatot itt a fórumon, ami ne lenne teli lesajnálással, és lekicsinyléssel.
Lehetne azon vitatkozni, hogy ki szólt le először kit, csak annak sincs értelme.
Én el tudom fogadni, hogy NEKED a KT jobban tetszik, mint a Lotheb, viszont ha a fejed tetejére állsz, akkor is a két lap közül a Lotheb a sokoldalúbb, többet használt és jobb lap. -
Azt nem szabad, inner fire-el OP :D -
Az jó, azokat 70%-ban hozom. Már csak előrébb kellene lépni 10-ről. -
törd be Feugent meg Stalaggot 800 dust free
-
Facehuntert nem is láttam vagy 1,5 hete. Nekem a kombókkal van bajom, főleg az ilyen egy kör alatt 100000-t sebzek fajtákkal.. Mechmaget verem, 56%-ban, ott is a warper kombó zavar. -
Zozo0122 #13915 Kevéssel találkozom, most itt control warik vannak főleg. Azokkal jó kis csatákat nyomunk mindig, szeretek ellenük küzdeni ;) -
Boomot törd be :D -
Akkor már csak azt nem értem akkor, hogy naponta legalább 2x, miért írod be, hogy már megint mechmage/kombo druida/facehunter, ha ez szerinted így rendben van? -
8-on járnak a palák? Akkor lehet lesz egy kis nyugalmam tőlük :) -
Zozo0122 #13911 Dr. Balance szépen teszi a dolgát, meg gyökeresen átalakítottam a paklit :) Sajnos quartermasterre már nem maradt dustom, de lehet szétnézek, mit lehetne törni :D Dave mingyá írja, hogy törjed Tinkmastert meg Muklát meg a szarokat
-
"aki streamert nez meg "az kreten birka" es kinyilt a bicska"
Remélem megszúrt, mert ilyet nem írtam ;-) -
Nem, nem azért gyenge mert te jársz ott, hanem mert hó végére előrébb csúszik a mezőny. 13-15 körül most azok járnak akiknek erősen hiányos a paklijuk, vagy csak gyenge játékosok.
Igen, vannak akik rank 5 körül vannak, ott meg már nincs streak sem.
Az amit te ideálisnak gondolsz nem az, mert annak annyi lenne a vége, hogy lenne 1000 féle pakli és nem tudnál rendesen semmire felkészülni, vagyis haladni sem tudnál sehova, mert mindig jönne valami "új" ami ellen nem lenne jó a paklid. Jelenleg meg látod, hogy sok hunter jön nagyon hasonló paklival fel tudsz rá készülni és tudsz lépkedni előre. Tudom az lesz a válaszod, hogy de változatos lenne a játék, na igen változatos lenne de a ranked meg értelmét veszítené. -
Negritis #13908 Gz :)
En 7en vagyok asszem beersz :) -
Zozo0122 #13907 Rank nyóúc, juhúúú
Vissza is rakom Uthert.
-
Negritis #13906 Heten kezdtem meloba azt se tom hol a fejem :) -
Negritis #13905 Az elejen hozzad is normlisan alltam
Aztan jott h aki streamert nez meg "az kreten birka" es kinyilt a bicska
mivel ezt azota is hangoztatod + kozolsz dolgokat tenykent ami a TE sajat deckedben tortenik hogy mindenre igaz
nehez normalisan allni ilyenkor az emberhez (foleg h rendesen ervelve mondtam el h altalanossagban miert nincs igazad)
de mindenki hulye csak TE vagy helikopater -
shit pedig már hová fejlődött :D -
Jó sokáig tartott. :D -
A mások lenézése onnantól indul, ha én is azt kapom... nem tűnt fel? -
Negritis #13901 Ellened nem jo a loatheb -》 szar
nekef jo kt -》op
Ez a gond. Meg a masok lenezese -
Negritis #13900 Uh most esik le h tegnap inner raget akarhattam irni :) -
Zozo0122 #13899 Minden classnak van inner fire, de csak warriorban OP, ezt tegnap óta tudjuk mi is :D -
Zozo0122 #13898 WAT? Végem, elrontottam
Nem kéne egyszerre játszani meg fórumozni, és akkor talán mindkettőben értékelhető lenne a teljesítményem...:D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.25. 16:05:19 -
Rugónál is van inner fire? Tényleg sokat kell még tanulnom.
Viszont mechpriestnél ok, mert 2/1-ből a spare parttel megswappeled az 5/1-et 1/5-re + inner fire, meg persze ha akad még akkor stealth, a következő körre az is spare partból. -
Igen, ahol éppen én vagyok, az mindig gyenge... meg sem lepődök. De mit próbálok megmagyarázni? Azt, hogy engem saját dekkel nem hat meg a Loatheb és leírom, hogy miért használok szívesebben mást helyette? Azt hittem véleményt írni lehet, nem csak bégetni folyton ugyan azt. Máshol ilyen szuper a HS topik, mint itt?
Hó elején meg 15-ig jutottam, mert annyira volt időm. Az elmúlt 2 napban több időm volt, több meccset játszottam, nyilván előbbre is jutok, ha csak nem base dekkel próbálkozok.
"ha nem 13-on akarsz bohóckodni"
Igen, ti éppen Rank 2-ön vagytok ugye?
"ezzel neked rengeteg időt megspórolva. Ja, nem, neked nem, csak nekünk."
De ez egy játék! A gyűjtögetésen kívül pont az lenne a lényege, hogy saját magad állítsd össze a paklid, teszteld casual-on, csináld a napi questeket, majd menj rankedre kipróbálni magad. Ha elbuksz változtatsz a paklidon. Ez így játék, így szórakozás, így kihívás.
Vagy mi a cél akkor, ha nem ez? Rank 1 netdekkel? És ha megvan? Újra Rank 1 másik netdekkel? Csodás lehet, így játszani...
"Ha ők nem lennének annyi változna ,hogy nem 2 nap alatt lenne meg az éppen aktuális metadeck hanem 1 hét alatt. "
Ha ők nem lennének, akkor minden a saját útját járná, sokkal változatosabb lenne az egész meta. Borzalmas lenne... ja nem. -
Negritis #13895 If utan a rager 1/1 :)
Szegeny meg azzal se jo :) -
Az nem jó, 1/1-es lesz, te! :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.25. 15:52:32 -
Zozo0122 #13893 Szerintem be. Most egy olyan combón gondolkodok rugónál, hogy: Magma Rager - Conceal - Inner Fire. Így nem tudja leszedni és következő körben 10 seb arcba. OP.
-
Na jó, de csak befér máshova is, nem? :D Black Mountain is out!!!!!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.25. 15:48:23 -
Az a baj ,hogy a meghozott következtetéseidet egy gyenge játékerőt képviselő mezőny alapján hozod meg és próbálod megmagyarázni ,hogy az márpedig úgy van. Ilyenkor hónap végén 13-ra egy nagyon gyenge paklival is el lehet jutni, éppen ezért a te saját pakliddal való eljutás nem sok mindent jelent, pláne nem azt, hogy abból az egész játékra vonatkozó megállapításokat tegyél. Valamint a minap nem tudom olvastad e pl. Zozo-t, aki arra a következtetésre jutott, hogy a pakli alakítgatással végül oda jut ahova a meta deckek, ami nem véletlen lévén elég kevés lap van és azokból kell a maximumot kihozni. előbb utóbb mindenki eljutna ugyanoda ahova hó elején Sanyi, meg a többi. Sőt majd idővel te is rájössz, hogy ha nem 13-on akarsz bohóckodni akkor neked is azt kell használnod amit a prok kitaláltak, mert nekik van arra idejük ,hogy tesztelgessék a dolgokat, ezzel neked rengeteg időt megspórolva. Ja, nem, neked nem, csak nekünk. Ha ők nem lennének annyi változna ,hogy nem 2 nap alatt lenne meg az éppen aktuális metadeck hanem 1 hét alatt. -
Zozo0122 #13890 Az az aggro warrior kulcslapja lesz BM után
-
Rank13-ra sikerült most lemennem. Kb. minden 2. aggro fos, egyikük sem használt Loatheb-et. Utolsó egy hunterrel volt, az mentett meg, hogy előtte legyártottam Healbot-ot, mert már untam, hogy pár HP-n múlik csak az, hogy fordítsak a helyzeten.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.25. 15:40:24 -
Negritis #13888 Tedd be duduba plz :) -
Igen és ha van egy szaros Loatheb-ed, akkor aztán azzal az összes spell meg van oldva. Hát persze :-D
Kiteszed, az ellenfél körében nem használ varázslatot, vagy ha már late game akkor használ ugyan úgy... a köv. körben megy tovább az élet. Használok varázslatokat, mint mindenki, de sok vizet nem zavar a Loatheb. -
Na és inner fire? Az is befér mindenhova nem? :D -
Mi lenne, ha felfognád, hogy mindenkinek lehet véleménye egy fórumon, mely a saját tapasztalataim nyugszik és nem szánalmas videókból k. okos ;-)
Az életben nem olvastam még itt egyetlen hsz-ed sem, így nyilván a tiéd a kutyát nem zavarja. ^^
"keress rá olyan metaformáló játékosok deckjeire"
Igen, és bégessek is közbe, meg akasszak kolompot a nyakamba?
Pont ez a szomorú ebben a játékban és ezért utálták meg rengetegen: Pár ebből élő, a székébe belerothadó -nem ám Lifecoach, hanem- Lifeless kocka kikínlódik valamit, az összes birka meg megy utána.
Egyszerűen félelmetes, hogy ez embereknek mennyire nincs saját ötletük/gondolatuk. Rakj össze te is egy dekket, amivel aztán leszarod, hogy a meta kitolja eléd a Loatheb-et és mindjárt másképp fogod látni a dolgokat... vagy nem és a neten keresel majd arra is ellenszert. (Éppen most mentem be Rank13-ra saját dekkel.)
~2 napja láttam egy pszichológiai tesztet, éppen ide vág.
Adott egy rendelő várója. Cirka 8 beavatott emberrel. Jön egy nem beavatott csaj. Elhangzik egy csengőszó. Mind a 8 feláll, leülnek. A nem beavatott zavartan néz. Megint elhangzik, megint felállnak, leülnek, nem szólnak egy szót sem. A nem beavatott nem kérdez, csak zavartan néz. Mikor 3. alkalommal szólal meg a csengő, már ő is feláll és a többiekhez hasonlóan leül. Az emberek jönnek mennek, persze mind, beavatott, kivéve a csajt.
És itt jön a még sokkolóbb fejlemény: Eltűnnek a beavatottak és csak a csaj marad! Jön egy idegen, csengő, csaj feláll, leül. Faszi zavartan néz. Csengő, csaj feláll leül. Újra u.e., amíg a faszi meg nem kérdezi, hogy miért csinálja? A nő válasza az, hogy más is csinálta, korábban is mindenki csinálta. És mi történik? Csengő! És mind a 2 hülye feláll és viszik tovább a hülyeséget!
Értsd jól: Nem kell bégetni és beállni a sorba, lehet önálló gondolatod, senki nem fog megbélyegezni érte... hacsak... hacsak nem olyan, mint most te ;-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.25. 15:44:59 -
Negritis #13884 Meta 80%a :) kb mint boom -
Nem kell olyan sok, elég ha csak egy shade-et fent tud tartani és jól meghizlalja. Én is így kaptam ma ki, mert nem jött semmi amivel le tudtam volna szedni. -
Priestet el sem tudom képzelni nélküle, igaz a DL-osban nincsen benne, de abba pont nem is hiányzik, sőt abban Boom sincsen. -
Vagy nagyon sok lény + 2x savage roar