40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Azért te jól bírod. Nekem 2-3 meccs után már unalmas, ez az egyik a sok ok közül ami miatt sehol nem tartok :) -
Zozo0122 #13959 Rank 5, 2 csillag időközben :) Meg se állok, szétverek mindent, kivéve néha a facehuntert, de ritkák
-
Kelre igen ctrlban van. szal ő jó helyen van. am ysera meg kb teljesen jó tirion helyett
1 negyedmester meg egy lay on. max 1 chow vmi helyett ha sok a aggro és nem bírni velük
de Zozo báttya összerakott egy jó paklit, mindjárt r6nál jár -
Kelre igen ctrlban van. szal ő jó helyen van. am ysera meg kb teljesen jó tirion helyett
1 negyedmester meg egy lay on. max 1 chow vmi helyett ha sok a aggro és nem bírni velük
de Zozo báttya összerakott egy jó paklit, mindjárt r6nál jár -
Zozo0122 #13956 Hát ja :D De azért még vannak különbségek, a recombobobububobolator-ra meg KelThuzad-ra az eb sem számít :D -
Csak a hülye palák nem használják ellenem :D -
wild pyro musterrel nagy kombó azt hallottam :D
am Zozo nemhiába menetelsz. ha lesz lay on akkor kings helyett jó lesz. ez már közel kontrol pala netdeck lett :D -
Negritis #13953 sztem a 2 mustár+2trúszílver mellett nem fér be még 1 fegyó és ezért döntött így
recomb érdekes lap, pyro helyett belefér
equa után akár value is lehet -
Zozo0122 #13952 Jaja, csak marha jól néz ki. Van simából is kettő pl. jugglerből, de mustárból csak az egyik arany sajnos. :D -
Zozo0122 #13951 Lay on hands nincs, coghammer nem vált annyira be, volt benn először 2 pyro, aztán 1 , végül kivettem, recombo meg nagyon jóóó :D Sok mindenre jó, ha már használtam: BGH, Healbot, Harrison, Boom, ha már le van sebezve és KelThuzad és Ysera ha silencelték őket...szóval nagyon bevált :) -
Coghammer nem vált be? -
Ja egyébként szerintem Tinman kell ide, mert szórakoztató, mennyire másként látja a játékot, mint amilyen. Most, hogy kinek van igaza az mindegy, de meglötyögteti kicsit a lavórban álló vizet.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.25. 20:12:04 -
Igen, jól néz ki és ennyi. -
Malarki #13947 Az miért jó hogy egy lapból van sima és arany is? Mint pl. a Knife Jugger. Csak simán jól néz ki az arany, vagy nem volt belőle kettő vagy mi? -
Lay on handsed pl nincsen? Recomb tényleg olyan jól működik neked, hogy kell bele, nem lenne jobb helyette valami más pl. egy inner fire? :DDD Na de komolyra fordítva, egy wild pyro szerintem hatékonyabb lenne, consecrationnal már 3-at sebez, ha meg eq-t nyomsz akkor azonnali board clear.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.25. 20:09:46 -
Zozo0122 #13945 Hagyjátok abba, tényleg állandóan csak balhé van ezen a fórumon...tény, hogy Tinman máshogy lát sok mindent mint a többség (nem gond ez), de ez maradjon meg az ő dolga, attól még ne egymást csesztessük. Inkább segítsetek mit javítsak még a palán...elértem a rank 6-ot, ha eljutok rank 5-re elégedett leszek. De ha nagyon beindulok betörök még pár cuccot :D Jelen állás szerint az olajrugó nem bír el ezzel, se a control wari, legalábbis ritkán. A mechmaget verem, és végre sikerült lecsapni a tempo maget is. Bosszú :) Handlockot széjjelvágom, demonlock nehezebb, hunter kb. 50-50. Jelenleg ilyen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Malarki #13944 Oh baz, erre gondolhattam volna :D -
1Darton1 #13943 Én nem is vártam el, hogy megértsd. Ha már érdekel a pszichológia, akkor a saját védekezési mechanizmusaidat is vizsgálhatnád. Például amilyen játszi könnyedséggel hagysz figyelmen kívül bizonyos tényeket. Nem elég kísérletekről olvasni, azt értelmezni is tudni kell.
Habár félő, hogy már késő elindulni ezen az úton. Én azért drukkolok, mert mindenki megérdemli, hogy be tudjon illeszkedni a társadalomba.
Sok sikert! -
Ezek warLOCK deckek. -
Malarki #13941 A "demonlock", "handlock" és hasonló "lock"-ok mit jelentenek? -
Nem alkotok én rólad semmilyen véleményt. Fogalmam sincs, hogy játszol, azt sem tudom, hogy netdekkelsz-e vagy sem. Kinek nem inge...
"olyat igen aki az UT vagy Leeory nerf miatt"
Az gyönyörű egy játékos lehetett megint :-D Anyaaaaa nincs többé deszretöl, minmeghalunkmosmilesznemakarokélniszaraHS. Száni.
"és abba fáradtam bele hogy egy egoista baromnak irogassak"
Mikor írtam én itt ilyet neked vagy bárkinek? Mit képzelsz ki vagy te, hogy idegenekkel így dumálsz? -
Beírtam egy véleményt a Loatheb-el kapcsolatban és ebből lett ez.
Már megint halvány fogalmad sincs semmiről, csak nyomod a szokásos tanyasi stílusod random valaki ellen. Ezt így hetente 1x le is tolod, úgy tűnik a kezdetek óta. Ezt az orvos írta fel, vagy úgy izomból jön? -
Negritis #13938 megint TE nem látod a különbséget
NEM a játékhoz való hozzáállásod a baj!!! hanem az amilyen véleményt alkotsz más játékosokról
marha nagy a különbség a 2 között, csak te egybemosod és itt kezdődnek a gondok
érdekes én kevés olyan embert tudok aki copy-paste miatt hagyta volna rá (olyat igen aki az UT vagy Leeory nerf miatt) inkább az időhiány miatt hagyják rá aki ráhagyja (lehet én is így járok)
és abba fáradtam bele hogy egy egoista baromnak irogassak, így ez volt az utolsó (pedig múltkor volt normális beszélgetés is, csak megint jött aki meta deckel nyomja birka duma) -
Mi az, hogy jó lap? Van olyan lap ami adott helyzetben priceless, van olyan, amikor szemét. Mit ér egy Kirin Tor Mage, ha csak nem jön fel egy secret sem, mert épp olyanja van? Semmit. Mit ér egy BGH, amikor 5-6-nál nagyobb minionokkal órák óta nem hoz össze a sors? Semmit. Jó lapok? Akkor amikor... akkor nagyon... -
Belefáradtál, mint HS player a copy-paste metába?
-
Na de vajon miért szólom le?
Tudod, hány ismerősöm hátrált ki már a HS-ból? Szinte mindegyik azzal az indokkal lőttel le a fenébe az egészet, hogy elege van állandóan ugyan azon az ötlettelen szarok ellen játszani. És pontosan erről az általatok olyan baromira imádott streamerek tehetnek. Na de várjuk ki a végét, hogy majd innen is ki és miért szál ki végül a játékból ;-)
"Miért tisztelje más az ötleteidet és a véleményedet"
Talán azért mert én itt senkinek az ötletét és véleményét nem oltottam le, ellenben egyesekkel, akik a saját nézőpontomra olyan stílussal reagálnak amilyenben. Nem kicsit kemény, hogy nem tudtok néhány különbséget tenni alfa és omega között. -
Ha epic, akkor előbb Lay on Hands. -
Zozo0122 #13933 Grat! Mind megyünk szépen egyre lejjebb :) Bár lenne Tirionom meg quartermasterem...
-
Gratulálok!
Én 11-re értem be. -
Zozo0122 #13931 Na, egyelőre rank 7, 2 csillag, nem tűnik rossznak a paladinnyó :D -
Nem működik a plug-in, úgyhogy jelenleg sehogy. -
Negritis #13929 hogyan kell amúgy letiltani valakit? (nem vicc a kérdés mert most fáradtam bele) -
1Darton1 #13928 Azért mert az életben lenéznek, még nem egy fórumon kell kiélned magad.
Minden egyes alkalommal anélkül ontod magadból a savat, hogy bárki hozzád szólt volna.
Már eleve úgy indítottál ezen a fórumon, mindenki segítőkész volt veled, aztán az volt rá a reakciód, hogy micsoda ócska tanácsokat vagyunk képesek adni. Ezek után ne várj túlzott udvariasságot. -
Zozo0122 #13927 Komolyan mondom akár a HS-el párhuzamosan is játszanék egy ilyen rajongói moddal :) -
Hát ez elég OP :) -
Én nem értem miért erőltetik a Shamanok az Unbound Elemental-t (r12). Akkor már ott a Shade, ahogy a kínaiak mondanák: "ocó jó" és fixen kap +1/+1-et... -
Zozo0122 #13924 A Blizzardino kiírhatna egy rajongói card design versenyt :D Néha olyan jó ötleteket látni itt-ott fanok által kreaált kártyákból, hearthpwn-on pl. mindig vannak jók. Lehetne egy ilyen felhívást csinálni, adni rá 3 hónapot és az 50 legjobb bekerülhetne a játékba...de mondjuk 3 legend, 7 epic, 15 rare és 25 common arányban :) Nem a legOP-bb lapokat kéne beválogatni, hanem a legötletesebb, hiánypótló, igényesen megcsinált stb. lapokat. És kapcsolódjon a lorehoz is persze.
Ezek pl. milyen jók már:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Hát nem. Midrange volt mind. -
Zozo is oda jutott a megfelelő lapkészlettel, hogy már közel van a netdeckinghez hiába nem nézi őket. Ha Tinmannek is elég lapja lesz és berakosgatja a jókat, akkor ő is reggel bégetve fog ébredni. Kevés lapnál ahogy Shep is írta, ez elkerülhetetlen. -
A 4 napja Rank13-on általad látott Hunterek nem face-re mentek?