Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát amilyen balfékek még holnap se lesz jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem stresszelek rajta, nincs értelme
majd reggel addig megnézem a Frozent

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Profi a Blizzard megint 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem csak téged 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Na milyen meglepő, nem enged be. 😊

Na nyitottam még 4-et. Meglett az első epic. Junkbot facepalm. 😄
Devv
Nekem is az az epic jött.
Cracle nekem is. Meg 2 darab hunter nyílvessző az újfajta, mert olyan sokat megyek hunterrel...jah meg jó kis démon lapok jöttek, epicből meg az, amelyik 4 drop randomot dob az asztalra ha meghal, piloted valami, már kiléptem 😄
dave9004
egy epic rogue Sabotage.
többi elmegy.
A 3 packot engedte bontani, de két pakli vásárlása után kidobott. 3 rare. A Cracle megvan a többi szar. Call pet meg Unstable portal jött még.
Na a 3 free bontásomból rohadtul nem jött arany Malorne 😞 Fogadjunk, hogy még ma este kihúzza egyikőtök helyettem. Egyetlen epic jött, viszont érkezett egy arany Tank. Jó lap és durván is néz ki aranyozottan 😊
Devv
Bontás közben kidobott: 1 epic eddig, meg rare-ek. Jó lesz ez! <#finom>
Utoljára szerkesztette: Devv, 2014.12.09. 23:21:46
attiGT
Nekem a free 3 packból lett egy Dr Boom :/

Nem enged be. Szar Blizz. Lehet inkább várok holnap estig a szenvedés helyett 😄
kabel15
Kaptam egy Golden Rare lapot, de legendary semmi. Holnap arénázgatok kicsit, hétvégén meg le craftolom a demon lock ot 😄

BattleTag: kabel15#2672

Devv
Nem enged vissza most engem se...
nekem továbbra sem megy 😄

Devv
Kidobott, de tudtam pakkot venni.
Elvileg most jó nem? Indul az EU, legalábbis stream kommentek alapján... Most nem tudom megnézni, nézzetek rá!
Devv
Nálam megy a játék!
kabel15
Trump és Amaz is streem eli egyszerre 😄 Szóval ki kit favorizál jobban azt nézi 😄

BattleTag: kabel15#2672

Zickler
Na ezek után lássuk mit hoznak össze arénában, közös erővel.

Battletag: Muhee#2716

Shep
Mekkora lámák 😄DD

Ez a Celeste inkább mást nyitogatna...<#idiota>
Tinman
Vérprofik <#eplus2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

games4ever
Azért majd figyeljetek, nehogy így járjatok 😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

vagy így 😄

Nem megy ez le holnap estig se, mert mindenki ráveti majd magát.
Devv
Bakker, most végzek a melóval, jó lett volna játszani egy kicsit... Reméltem pedig, hogy délután lemegy a dolog. 😞
Shep
9-től leállás és pár órát írnak. Hahaha. Blizzard 😄DDDDDDDDD Mondjuk nem tudom melyik időzónában van még hétfő, de gyanítom egyikben sem. Képben vannak a srácok.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.09. 20:51:30

Maintance.
arénában kiraktak egy reavert ellenem
én köszöntem és röhögtem 😄

Shep
Most még igen ,de majd nem lesz ha aktiválják, én arra mondtam.

Botond
Előbb játszottam egy partit, szóval szerver az van.
Shep
Hát ebből szerintem ma már nem nagyon lesz semmi, max szerver leállás az indulás után 😊

dave9004
az hasznos, mert arénából gvg pack esik, ami kevesebb lap, nagyobb esély lesz lebontani sok feleslegest.
Shep

Gondolom 10 felé élesítik, mindenki ráveti magát és majd 2 nap múlva lehet normálisan tolni...
Igen, már napok óta, csak egyelőre soulboundnak vannak feltüntetve. Én is nézegettem őket 😄
Annyi előnye van, hogy (még) a mienk. Kevés cég fejleszt már elsősorban PC-re játékokat. Ennek az az ára, hogy mindenhez net kell. D3-ban is idegesítő volt az offline mód hiánya, de ez van.

Ne felejtsük el, hogy most épp Wowban is bőven van új kontent, szóval elég sok játékost kell egyszerre kiszolgálniuk battle.neten. Mivel várhatóan esti csúcsidő környékén jön ide, jócskán benne van EU szerveres szarakodás is. Készítsük magunkat. 😄
lol az új lapok soulboundban megtekinthetőek a craftnál

gondolom az aréna miatt kellett berakni valahogy őket

Nagyobb a kereslet, mint a kinalat. Wowba is ez volt :/
Sajnos a launchok mindig ilyenek, mert egyszerűen akkora az igény, hogy nincs a Földön az a rendszer, ami ki tudná szolgálni.
Amúgy a Blizzard mindig ennyire tróger és megbízhatatlan? 😄 Csak rosszat hallottam róla, ha bármikor frissítés, új játék vagy bármi van. Most is eljött dec 9, és este 6kor még nem lehet tolni...nálam a dec 9 az azt jelenti, hogy december kilencedike 0:00 <#eplus2>
Én Androidra jobban várom... de sztem azt karácsonyig elhúzzák

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Fehercsoki
Köszi, azt lehet tudni hogy mikor jön a patch?

Zickler
Még nem éles az eu szerveren a patch, azért nem kaptad meg.

Battletag: Muhee#2716

Fehercsoki
Elvileg mindenki aki december 19-ig belogol kap 3 booster packot, viszont én nem kaptam meg. Ti megkaptátok?

Mephike
Azért Amaznál az a 75k néző nem rossz 😊

1 fajta dust van csak hálisten

Shep
Elvileg maradt a dust, legalábbis Trumpnál úgy láttam tegnap.