Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

7-3 mage aréna után ez jött. Pedig olyan jó kis deck volt 0-5 ig csak úgy repültem 😊
BattleTag: kabel15#2672
3 snownyugger
3 mech yeti
3 salty dog
meg egy csomó szemét. Egyedül a 2 shrinkmeisternek örülök a priesthez. 13 pakli 1 azaz egy epic lap.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.10. 14:10:56
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.10. 13:51:21
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.10. 13:48:20
ezért lett a névválasztás
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
szegény priest ellen nyitottam kapsából a 3/2 windfuryval nem tudott mit kezdeni vele 😄
rankedra nem mernék még menni vele, de lehet majd kipróbálom azt is
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
eddig 3-0 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hogy mivel játszottál, az a kutyát nem érdekli (ahogy az sem, hogy én mivel játszottam), mert ez a HS topik, amihez eddig annyit sikerült hozzászellentened, hogy az egy laikustól is kemény lett volna. Folytasd csak, hozom a kukoricát ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
30 HP-nál pakolja ki az akinek két anyja van.
Játszottam én már sokat mindegyikkel. Veled ellentétben, aki emiatt nem tudja miről beszéltünk de bele kell ugatnia. Volt itt nem egy, aki tudja és nem tagadja. Veled, mint tudatlannal nem lehet érdemlegesen beszélni. Pápá!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Igen vagy nem? IGEN! Tudod védeni, írtam neked fejből nem is egy példát... innentől fogva a magas lóról nyugodtan le lehet potyogni :-D
2. Ennyire nem játszottál vele tényleg, hogy nekem senkinek kell megmutatnom a tapasztalt veteránnak, hogy mikor érdemes kitenni a felsorolt lapokat? Szerintem 30HP-nál pakold ki őket <#zavart2>#zavart2>
(Javaslom játssz a HS-al pár órát, hogy tudd miről is beszélek.)
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Ez mindent el is mond, és itt is igaz, tény hogy az agro paklikkal egy átlagos képességű csimpánz is elboldogulna, de vannak sokkal összetettebb control pakli ahol minden körben észnél kell lenni, mert egy hiba és bukta is az egész. Nem véletlenül van a rengeteg RNG ellenére is pár pro játékos aki mindig ott van az élmezőnyben minden versenyen ahol indul.
MTG-el pár hetet játszottam online, na az nem easy to play, de ez nem is zavart, ami viszont igen, hogy iszonyat lassú az egész.
Ebben pont az fogott meg MGT-vel szemben hogy sokkal pörgősebb.
Blizz részéről az meg szánt szándékkal van kitalálva, hogy az ellenfél körében nem tudsz beavatkozni (ennek is köszönhető a pörgős játékmenet). MGT emiatt is olyan lassú, minden lépésed után kivárni, hogy lesz-e valami counter.
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2014.12.10. 09:55:54
Valóban nagyon nagy előnye, hogy itt idő befektetéssel vagy viszonylag olcsón is lehet fejlődni, jó paklit összerakni.
Teljesen egyetértek veled. Igazából szerethetőbben megfogalmaztad, amit én is. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.10. 09:41:44
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az hogy casual és laza(és az elsősorban papírra készülő játékokkal szemben itt tényleg lehet sok random, ami végső soron fun faktor) tényleg igaz, én is 5-8 óra folyamatos agyalást igénylő meló utáni lazításra használom, de ha jól akarod játszani, akkor nagyon sokat kell agyalni, mert attól függetlenül, hogy limitáltabb opciód van mint máshol, minden játékban van 4-5 kulcs play, aminél tudnod kell mi ment ki, mi van a paklidban, mik a jellemző lapok az ellenfél paklijában, és hogyan hathat rá a te játékod, és milyen opcióid lesznek 2-3 körrel később.
2. Igen? Mutasd be nekem, hogy tudsz beavatkozni a saját akaratodból akkor amikor tetszik egy spell kivédésébe? Mert amiket felsoroltál azokkal nem. Nem stratégiázhatsz velük, csak a véletlen műve, hogy mitől fog védeni. Nem Te döntesz róla, hogy mi ellen játszod ki.
(Javaslom játsz az MTG-vel jó pár órát, hogy tudd miről is beszélek.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.10. 09:32:27
- az "olyan nincs, hogy nincs ellene védekezési lehetőséget" ERRE a játékra írtam, mert ez a topikja, erről a játékról van szó
- a DMG x to player itt védhető, pl. ott a Spellbender, Counterspell, Eye for an eye, Ice Block, Ice Barrier, Mal'Ganis amik így hirtelen beugrottak.... Látod-látod :-D
Hozzászólásodból arra következtetek, hogy Te is tudod miről beszélek és van mélysége ennek is nem vitatom. Csupán ha azt mondjuk, hogy ez a mélység itt (csak példaként) 1 síkon/szélességben van jelen addig egy komolyabb kártyajátékban ez több.
(MTG-ről ne is beszéljünk e viszonylatban, mert az valóban már túl sok mélységet ad. Ez el is riaszt nagyon sok embert tőle. Hosszadalmas a tanulási-megismerési görbéje.)
Szóval nem lenézésről vagy hasonlóról van itt szó félreértések elkerülése végett. Azon véleményemnek adtam hangot, hogy ennek hol a helye a hasonló játékok közt és miért lehet jó mégis.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.10. 09:13:12
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.10. 09:04:38
Látod-látod. Erről beszéltem. Komoly kártyajátékkal nem játszottál még. Damage X to player-eket, egyéb magic kártyákat nem igazán tudod védeni. Tulajdonképpen egyéb védekezési stratégia is alig van itt, mivel nem tudsz védőket pakolni a támadók elé stb. A taunt nem az és ami itt van "védekezés" címén azt nem nevezném annak... Ettől még élvezetes játék, csak máshogy. Könnyed, causal, pörgős, nem megerőltető módon... épp emiatt. Kell az agy leterheltsége után némi felüdülés és mindegyiknek meg van a maga helye.
Mephi láthatóan tudja miről van szó és neki nagy plusz, mert nagyon jól beszél.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.10. 08:47:31
Full base dekkel is vertem már meg 3-4 Legendary-t kipakoló ellenfélt.
Most, hogy itt a GvG még tovább bővülnek a lehetőségek! Hónapokig lesz időnk agyalni és tanulni! Remek móka lesz :-)
Nem vágyom nagy dolgokra, főleg ingyen nem szóval, abszolút elégedett vagyok :-)
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy az alap lényeket másolja le, vagy az aktuálisról kapsz egy másolatot?
Meg hát azért a Thinker Sharpsword's Oil sem kutya
Ennek ellenére élvezetese, mert pörgős. Időnként én is előveszem 15-30 percre. Nem nagyon kell gondolkodni és stratégiázni benne éppen a lehetőségek szűkös mivolta miatt.
Nem akarok flamet kelteni, szóval ne reagáljon senki, főleg Blizzard fanok ne. 😄 Aki ismer több ilyen kártyajátékot úgyis tudja miről van szó és egyetért. Na meg gondolom ki lett már párszor tárgyalva a téma. Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.10. 08:32:08
- 2db legend (mage és warlock)
- 17db epic
- 1180 dust a pluszban kapott lapokból, ebben a goldenek nincsenek benne
- a rekorder pedig a Velen's Chosen, ebből sikerült 9db-ot kapni <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.09. 23:52:56