40521
  • Shep
    Nem kell beállítani semmit, letöltöd és mikor játszol előtte elindítod.
  • karmacoma
    3 új lap. A Nerfian fos, a másik kettőben van potenciál. Eléggé Rampy-nek tűnik ez a kialakuló dragon control. Mana költséghez képest erős lapok. Kíváncsi vagyok ki tudja majd használni rendesen.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.03.26. 18:07:19
  • Zozo0122 #13998
    Nem tudom, lusta vagyok leszedni és beállítani :D Talán következő szezonra megcsinálom...
  • Shep
    Miért nem használod a trackert, csomó jó dolog van benne?
  • Zozo0122 #13996
    Jaja, midrangek vannak itt most...le is nyomott az egyik...megszakította a winjeimet, pedig ő lett volna a 9. :( Mondanom sem kell, 1 lapja volt, az is skill command. Amúgy rank 5 elérése óta írom a statisztikát egy papírra, de csak azt, hogy win/lose. Jelenleg 16/4 összesen, ha ez így megy tovább, akkor igencsak jól sikerült kis deck lett ez :)
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.26. 17:40:50
  • Shep
    Szerintem ott már nem nagyon lesz. Rank 5-ig jó az, utána kevés, hogy legendre érj vele, ha csak nincs nagy mákod.
  • Zozo0122 #13994
    Kár, hogy rank 5 alatt nincs winstreak, 6x nyertem egymás után, ez a mai mérleg :D Amíg nem találkozok facehunterrel jó világ van :)
  • Shep
    Én szerencsére minimum 1 hete egyet sem láttam rankeden. :)
  • Zozo0122 #13992
    Én legalább ilyen hosszú csatában olajos rugót vertem most :) Kemény meccs volt, de eddig 100% a winratem ellenük palával, jót tett hónap elején a sok rugózás :D
  • Shep
    Na sikerült palát vernem 17 perces hosszú csatában. A győzelmet ismét Tirion mindcontrolozása hozta meg :)
  • Shep
    Csak szerintem rank 10-en bealáznának, mint a huzat, meg ok, nem rossz de priesttől messze van. Mondjuk ha nem hiányozna belőle egy fél paklira való lap, lehet jobban ráállnék. Mondjuk most pakli nyitás szóba sem jöhet amíg nem lesz meg a kiegre való, utána meg nem lesz miből :)
  • Devv
    Én mondtam már, hogy palázzál. Nem baj, ha hiányos. Sok féle palát össze lehet rakni. :)
  • Zozo0122 #13988
    Nyomjad, hátha megtetszik a pala, az legalább életképes most :D
  • Shep
    Hoppáááááá Black Mountain is out! Na jó, még nem de azt pletykálják ,hogy másodikán, vagy harmadikán jön.
  • Shep
    Fura, hogy elég sűrűn dob doomsayert a shredder.
  • Shep
    Hát beledobáltam amim volt, olyan, de meg is van az 5 win. Alexet csak poénból raktam bele mondom úgysem lesz jó, de jó lett, egy meccset megnyert.
    +2 eq.

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.26. 14:18:44
  • Zozo0122 #13984
    Milyen a deck? Van most egy pár pala variáns :D
  • Zozo0122 #13983
    Hát hallod...amit most műveltem...rank 5, 4 csillag. A shredderemből Doomsayer esett, én meg akkora missplayt csináltam mint a ház, ennél nagyobb kretén nem is lehetnék. A doomsayer mindent elpusztított én meg nem tudom mit hittem, gondolom elbambultam, de kivágtam KelThuzadot...és szépen kinyírtam mindenkit, mivel visszatért a doomsayer :D Nagyon szakadtam, kb egyértelmű volt ezután a bukta. Handlock ellen mentem amúgy. De a legdurvább: végül megnyertem a meccset, el se hittem
  • 1Darton1
    Visszatérve arra a kísérletre, amit láttál (élőben, vhs-en, youtube-on, tévében, moziban, streamen, letöltve - remélem eltalálom, mert nagyon izgulok, hogy véletlenül rosszat írok) egy teljesen hétköznapi társadalmi jelenséget mutat be. Te is naponta több tízszer teszel olyat, ami megfelel a társadalmi normáknak, szokásoknak, és lehet, hogy annak már szinte semmi gyakorlati jelentősége nincsen. Például köszönsz az ismerőseidnek, sötét cipőhöz sötét zoknit húzol, nem egy fa tövébe vizelsz, és még milliónyi hasonló dolog. Ennek a jelenségnek persze megvan a vicces és akár káros oldala is, és itt kellene bekapcsolódnia a helyes értelmezésnek, amivel fel tudod tárni az ok-okozati kapcsolatokat. Nem pedig csak úgy odalökni, mintha ezzel megfejtetted volna a mágnes több évezredes titkát. (Vigyázz, mert ez egy ironikus metafora volt!)
  • Shep
    A végén még megtetszik ez a pala :)
  • Shep
    Pala 5 winem van, csináltam egy paklit a hiányos lapjaimból de eddig egész jól megy :)
  • 1Darton1
    Igazad van, ha olvastad volna, akkor valószínűleg lett volna valamilyen magyarázat is mellette, és nem értetted volna félre ilyen mértékben. Feltételeztem, hogy érdekel a téma, és utána is jársz a hátterének. De jobban szereted inkább a saját meggyőződésed szerint értelmezni a jelenségeket, mert az még jobban elmélyíti az eddigi torz világképedet.
    Egyébként olvasott szövegre és ábrákra/képekre is szokás azt mondani, hogy láttam. De ez csak ilyen kis ízelítő a magyar nyelv finomságaiból. A viszontválaszod máris egy remek mintapéldája érvelési hibáknak. Amikor teljesen figyelmen kívül hagyod az állítás tartalmát, és egy attól teljesen független érvvel próbálod megcáfolni magát az állítást.
    A védekezési mechanizmus sem azt jelenti, hogy valaki miatt védekezni kellene. A személyiséged olyan reakcióira utal, amely az ellen lép fel, ami változást indukálna benne. Megpróbálja elrejteni a hibás tulajdonságaidat, a téves döntéseidre racionális magyarázatot gyárt, figyelmen kívül hagyja a külső negatív visszajelzéseket. Ez nagyon széleskörű és érdekes téma. De nincsenek benne se birkák, sem szánalmas emberek, gondolom ezért nem hallottál róla eddig.
  • Zozo0122 #13978
    Hát én ebben a szezonban 1 db priest meccset se nyomtam, felesleges lett volna vele küszködni :D De jövő hónapban basic priest + 2 inner fire - legend Véletlenül épp van 2 golden inner fire...az lesz ám az epic deck :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.26. 13:16:23
  • Shep
    Akkor rosszul tanultál, mert 13-ról volt szó és nem bemákolásról, hanem laphiányos és/vagy gyenge játékosokról. Egyébként várom mások priest eredményeit, aztán beszélgethetünk. :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.26. 12:20:28
  • Devv
    Én is így vagyok vele, 2-3-4 meccs, aztán elég (ha vesztek, akkor meg főleg).
  • qetuol
    vagyis ez a handlock leírása. a demonlock meg démonokkal operáló warlock deck
  • qetuol
    a "lock" deck úgy általában azt jelenti, hogy a játékos gyűjtögeti a kezében a lapokat, és később rakja ki. (lock = "bezárja a kezébe a lapokat" haha :D) általában a warlockra épülnek ezek a paklik, a képessége miatt. olyan tipikus lapokat használ, amik kihasználják a sok kézben tartott tartott lapot, pl. twilight drake, giantek... stb

srácok, nem kéne csinálni ilyen alapvető fogalmak leírását (pl. egy google doc formájában) és berakni bannerba?
  • Tinman #13973
    Hónap végén a Rank10 az bemákolás... sok kezdő dekk lazán lemegy addig. Tegnap tanultam
  • Shep
    Érthetőbben?
  • Tinman #13971
    Hónap végén? Háááát
  • Shep
    Elmentek a francba :DDDDDD mondjuk fura lett volna ha nem ilyen reakciók születnek :) Egyébként 259 meccs volt, most, hogy ez sok, kevés, nem tudom.
  • Tinman #13969
    Na de miért kell védekezni? Csak a magadfajták miatt? Wait ;-)

"Nem elég kísérletekről olvasni, azt értelmezni is tudni kell."

Mondod te, aki ezt az egy mondatot is félreértette: "~2 napja láttam egy pszichológiai tesztet, éppen ide vág." -írtam.

Láttam =/= olvastam. Na most, ha egy ennyire egyszerű mondatot nem vagy képes értelmezni, akkor mit is várok a random, semmit se érő beszólogatásaidon kívül?

"mert mindenki megérdemli, hogy be tudjon illeszkedni a társadalomba"

Próbálkozz erősebben ifjú padavan
  • dave9004
    "ebben a hónapban"

abból a 15 meccsből amit lejátszol nem volt nehéz az 57%

Trollkodás off :D
  • Mephike
    "Mondjátok rá, hogy az nem jó :)" Az nem jó, tőled többet vártunk volna :D
  • Shep
    Na mára befejeztem. 10 teljes-en vagyok. Ma 7 nyert 1 bukott meccs a mérlegem. Végre tök jó csatákat vívok a midrange, tempo és control paklik ellen, az aggrok már biztos sokkal előrébb vannak. Utolsó meccsem, a Neg által játszott tempo mage ellen folyt és nagyon élvezetes volt. A végén szegény mágus kifogyott a lapokból. Mondjuk mikor a counter spell kihozatalához a holy novát kellett elnyomnom, mert nem jött más, az nem esett olyan jól de hát a lightbombokra nagyobb szükség volt. Mikor a Ragnája 3 vagy 4 körig fent volt akkor az elég húzós szituáció volt, de megoldottam, ahogy a shredderjéből kieső Doomsayer is kellemes volt :D Ebben a hónapban rankeden priesttel 57%-os winratem van. Mondjátok rá, hogy az nem jó :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.25. 22:59:13
  • Negritis
    http://raptr.com/
    arra jó hogy méri a "játékórád" :D + van pár egyéb hasznos funkciója
  • Shep
    Megint zárva a bolt.
  • Zozo0122 #13963
    Nem vágom azt :D Belinkeled? Semmit nem használok, se tracker se semmi. :) Amúgy átlagban napi 2 óra körül, de csak ma szerintem már vagy 4 óra...:D
  • Negritis
    raptr-t remélem használod, kiváncsi vagyok mennyit tolod :D
  • Zozo0122 #13961
    Általában 1-2 vereség után kilépek, de most jól megy. Most pihenőt tartok, aztán mégiscsak le kéne craftolni 1-2 lapot még...sajnos be kell áldoznom nem használt epiceket... :(