40521
  • Shep
    Na a büdös picsába, nem mondtátok ,hogy 9-en hemzsegnek a hunterek.
  • Shep
    Na egy retkes facehunter megtörte a nyerő szériámat, hogy rohadna le, azt hittem ilyenek már nincsenek errefelé, erre tessék.
  • Negritis
    control wari "élesben"
  • Negritis
    a hatékony warrior deck kb a "legdrágább" a játékban : control warrior
    de versenyeken szeretik
  • Zozo0122 #14036
    Sokan játsszák most, meg hát agyonveri a rugót és abból szezon első felében rengeteg volt. Én ma már lenyomtam vagy 5 control warit, tele van velük rank4-nél, de ez csak jó a paladinnak :) Hátránya, hogy warriorból jelenleg egyetlen életképes deck típus van, és az nagyon drága.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.26. 22:47:09
  • Malarki
    Nyilván érdekes, meg vicces, de szerintem semmi értelme. Egyrészt rohadt nagy mázli kell hogy összeöljön, másrészt akár egy Deadly Shot, akár egy Hex, akár egy Polymorph elintézi, és akkor 5 kört elcseszett a semmire. De nyilván ezt nektek már nem kell elmagyarázni.

Egyébként warriorral játszik még valaki? Mert mióta én lekezdtem azóta összesen háromszor találkoztam vele. Meg máshol is hallottam/olvastam hogy a legritkábban játszott kaszt.
  • Zozo0122 #14034
    Nem gonoszkodás, csak ez rohadt jó, meme lehetne belőle :D Tegnap este volt asszem valamikor...:D Inner Fire
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.26. 22:41:39
  • Negritis
    keresd elő a hsz-t berakom aláírásba most már :D
    csak hagyjátok rá légyszi :D
  • Zozo0122 #14032
    Az INNER FIRE OP, warrioroknál is vigyázz vele

Viccen kívül: ne aggódj, ez csak rank 20 környékén fordul elő, ez az inner fire meg a lightwell halott lapok kb, hamar megtanulsz majd védekezni ellenük :) Ennek ellenére ha egy deckben Lightwellt látsz üsd le, ugyanez pl. oasis snapjawnál is, mert különben jön az inner fire.
  • Negritis
    nyugi sztem elég sokan szoktunk inner fire vagy rush murlock deckektől kikapni hó elején :D
    érdekes priest kombó amúgy, pár meccset lehet vele mókázni hogy nagy "seggű" (= sok hp) lényeket raksz a deckbe
    mint pl morgushai-lightvell-lightspawn ... felviszed a hpját nagyra és innerfire-t neki
    ha ott a kezedben a "kombó" az elején akkor van esélyed mert kevesen számítanak rá a "vén rókák" közül és a kezdőket is meglepi
    az első kategória a "ilyen még van?" a másik meg az "ilyen van?!" miatt nyeli be a bőrös virslit :D

van egy hasonló kombója amúgy a paladinnak is (meg warinak, shamannak) ami meg azt csinálja hogy 1 mana +3atkból ráraksz párat egy windfurys lényre aztán megduplázod 5 manáért a sebzését :D

vicces kombók, de hosszútávon nem működnek, több nem jut eszembe ha van kedved kísérletezgess vele nyugodtan tapasztalatnak és "élmény"nek megteszi
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.26. 22:32:21
  • Malarki
    Ma majdnem ugyan ezt csinálták meg velem. Leütöttem 7 HP-ra, erre köv. körben kirakott 2 Molten-t :( Hát mondom köszi.

De a másik még szebb volt.
    Priest ellen, én hunterrel. Második körben kirakta a Lightwellt. Nem tudtam mivel leszedni, úgy hogy ott maradt. Köv. körben rátolt még 2 HP-t, aztán megduplázta az életerejét. Itt tartottuk 14-nél. Leszedő lapom nem volt, ütni meg hiába ütöttem, gyógyította magát, mivel csak ez az egy lénye volt. Gondolkodtam hogy mit akar ezzel, azt hittem tauntot akar csinálni belőle. Hát a f*szt. Ötödik, kör, Inner Fire. ÉS ott áll egy 14-14-es lénye az ötödik körben. Nyilván csak néztem mint hal a szatyorban. 3 kör alatt szétkapott. Hunter's mark-ot vagy Deadly Shot-ot meg nem dobott a gép.
    Értem én hogy ilyen 10000 csatából egyszer jön össze neki, de miért pont ellenem? :(
  • Negritis
    az nyerte meg a meccset hogy nem várt 1 kört a mage és arcra jött :D
    így ki tudtam olvasztani a falat a boardra :D
    casualen nehéz megcsinálni a sebezz 100at hősbe küldit handlockkal már a 3. priest adja fel a turn 3 4/8as draket látva :D
  • Shep
    Lóteb túl van értékelve.
  • Negritis
    casual móka :D
    gondolom nem kell mondanom hogy hiába hitte el turn 4ben az 5hp-n hogy nyert :D
    loatheb megoldotta :D (healbot kis rizikó lett volna ha futtat polyt)
    4 manás kör : hegyi-2xolvadt+taunt :D

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.26. 22:00:18
  • Negritis
    én annyira nem érzem gondnak hogy bgh érzékeny
    eleve midrange deckbe nem lesz jó, max controlba oda meg ragna-boom-nefarian-alex valszeg be fog csúszni (ha befér) és akkor lehet választani hogy melyik kezedbe harapj mert 2 bgh is kevés

adott körben nem fog kihúzni a szarból az tuti, de ha controlként fogyóban a lapod, akár meg is menthet
  • Negritis
    ez a 3 lap váróssá tette a kieget amúgy, attól függetlenül, hogy eddig a leggyengébb a felhozatal
    mondjuk egy must have OP legendet még várok (lásd loatheb) és egy erős midrange lapot (belcher - bár lehet hogy amit annak szántak már kint van)

azt nem gondolom hogy fel fog borulni a meta és 3-4 teljesen új deck fogja uralni, SŐT a mostani meta deckek is megodlják a változást sztem nagyrészt a mostani lapok nélkül, viszont ha jön 2 életképes új deck és feltámad 1-2 rég elfeledett harcos már örülni fogok (ha lesz időm játszani :D vagy ha kijön telefonra)
  • karmacoma
    Hát ja ez a fő gond. Ysera fixen ad 1 op lapot körönként, és tud trade-elni egy darabig. Ezt lekapják BGH-val és van két random spelled 9 manáért. Jobb lenne 6/10 statokkal, és at the end of your turn steal 1 spell... szöveggel.
  • dave9004
    Nefarianra h az van írva h az egész classtól lop nem a paklijából túl random lesz sztem. lehet aztán megcáfolnak.
    de ilyen totemic might, meg bestial wrathokat meg savageryket lopni majd jó lesz :D igen vannak ilyen lapok a játékban :D
  • Negritis
    sztem a wari és a pala sem lesz gondba
    csak jön az equa meg a thalnos-ww :D
  • karmacoma
    Ezért is írtam, hogy a dragon control eléggé érdekes lesz. Sok nagy és ahhoz képest olcsó minion és ugye a nagy endgame sárkányok. Az a baj, hogy erős korai boardclear kell spellekből, különben felzabálja a meta. Kb a sámán és a Mage tűnik megfelelőnek. Az biztos, hogy májusban érdemes lesz nézni a meccseket, mert elég nagy őrület lesz, ahogy próbálgatják Mayagosékat.
  • Negritis
    amúgy ahogy nézem egyre jobbnak tűnik a volcanic kontrolban
    tolsz board cleart flamestrike-eq+consec-brawl aztán kicsapsz belőle 2-t :D
    mustár ellen is jó lesz mert oda kell figyelni ezek után hogy "kimerjem"-e rakni nem-e jön szembe a volc
    főleg ha kint egy zombi chow a dudunál

draconik meg felértékeli alexát és a pyroblastot (meg a tree of life és hasonló kaliberű healeket)
    viszont gyengíti a control warit és a hand/démon lockot
  • Tinman #14019
    Nekem ezek a lapok már jobban tetszenek, főleg a Volcanic-ban van jó potenciál.
  • Negritis
    amúgy nefarian az kb toughsteal + nozdurmu :D
  • Tinman #14017
    Addig olvastam, hogy "igazad van"
  • Negritis
    azért ha rugónál áthoz 2 deadly poisont a magenek az idegesítő lesz :D
    viszont ha jaraxus mellé teszi ugyanezt az morci :D
  • Zozo0122 #14015
    Újabb lap jött ki. Na ez már OP.

• csoszi87
    De az a baj, hogy abban a körben nem csinál semmit...
    Ha mondjuk cserébe még olcsóbb is lenne a 2 spell, akkor azt mondom ok, megéri megpróbálni.

Darkonid teljesen jó lap.
    Másik meg. nemtudom.... Számoljunk úgy, hogy 1 dolgot megölsz mielőtt kirakod.
    5-ért 6-4 nem jó stat.

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.26. 19:25:03
  • Negritis
    van egy nagy "unstable portalod" ami ráadásul sárkány is :D
    és recomb jó rá a 8/8 mocskos stat bgh miatt, de nekem tetszik ettől függetlenül
    a másik 2 pedig a hasznos lap kategória ami beépülhet a metába
    de ez sok mindentől függ, nálam a legend az kb Yseria szint (neptulonnál jobb) bár lehet kicsit alatta
    a másik 2 pedig sünjáró kb, ha nem lesz tele face deckekkel a ladder jók lesznek
  • Shep
    Látod, Neg már 2 napja tudta ezt a kombót, mi meg azt hittük csak elírás :DDDDDDDDDDd
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.26. 19:13:16
  • Zozo0122 #14011
    LOL és tényleg :D Lehet, hogy ezután a control wari életképes lesz priest ellen, csak be kell tenni Nefariont :D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.26. 19:12:26
  • Shep
    Hát az eddigiekhez képest nekem is :) Na jó, az éhes sárkányt azt várom.
  • Shep
    Én rájöttem ,hogy ez a lap miért OP. Berakod warriorba, kapsz belőle 2 inner fire-t és már majdnem kész is az ultimate warrior kombó :DDDDD
  • Negritis
    nekem ez a 3 lap már tetszik amúgy
  • Shep
    Persze, ezért mondom, hogy vagy tök jó, vagy semmi. Emiatt én nem hiszem hogy egy komolyabb pakliba ez a lap majd befér, poénnak jó esetleg ha nagyon nincs más be lehet szúrni és próbálkozni vele, vagy a majd talán megszülető sárkányos pakliba.
  • Zozo0122 #14006
    Ne írjuk le előre Nefariant :) Az ellenféltől függ milyen spelleket dob, dobhat akár fireballt vagy secreteket is, AoE stb :) Több van ebben a lapban mint elsőre látszik. Ha ki tudod játszani hamarabb, pl innervate stb, akkor egyenesen OP. 2 random spell, ez nagyon jó kis képesség, és oké, benne van a random, de kevés igazán rossz spell van...a másik 2 lap is teljesen rendben van, ezek már nem olyan gyengék...
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.26. 19:07:59
  • csoszi87
    2. Használhatatlan legend.
    Nice work!

És hol vannak az epicek?
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.26. 18:59:44
  • Zozo0122 #14004
    Valami rohadt bug volt a játékban...7 manánál jártunk, kiraktam egy jugglert és nem tudtam semmi mást kitenni...kb. 1 perc után már igen, kiraktam egy shreddert, megint befagyás, majd visszarakta a kezembe és kiírta, hogy lejárt a köröm :O De nem járt le és nem tudtam lépni, közben az ellenfél sem. Ez így ment vagy 5 percig mire tudtuk folytatni, na ez mi?
  • karmacoma
    Alapvetően jó dolog nem a paklidból húzni 2 +lapot, ez Neptulonnál is kiderült. Viszont ez már nagyon random, és Két rossz húzással + BGH-val akkora swing, hogy sztem nem nagyon lehet visszajönni belőle. Persze egy jó Dragon deckben lesz bőven BGH bait, de akkor is. ki kéne számolni átlagosan milyen minőségű spelleket kapsz. Használhatatlan spellek: Rouge 3, Warrior 1. Ez nem akkora faktor, mint elsőre hittem, de azért még mindig necces nekem ez.
  • Shep
    Ja és hol vannak a priest lapok?
  • Shep
    Első kettőt kicsit erősnek érzem. A legendary meg hát random úgyhogy vagy mákod van és kapsz 2 használható lapot, vagy nem csinál semmit, viszont legalább sokba került :)