40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Na öcsém utolért az aggro szarok második hulláma. -
Negritis #14119 sok lenne, meg azt majd akkor ha már a blizzard ad jutalmat :D
nem csak libanán jár a győztesnek :D -
Zozo0122 #14118 Nem tudom mivel leszek majd az először, csak annyit, hogy lesznek benne saját ötletek és hogy control deck lesz :D Mint ez a paladinnyó, ennek örülnék :D -
Naponta max 1 órát tolom csak Rank12 nemnetdekkel, kissé hiányossal. Te hol jársz? -
Egyébként én azt hittem, hogy a Zozuid dekkel leszel legend... -
Zozo0122 #14115 Ne már,
1, Ez nem a megfelelő név :D
2, Csak akkor lehetne fenn, ha meg tudnám vele csinálni a legendet és lenne értelme felrakni. Addig nem érdemes, bár szerintem egy nálam jobb játékosnak sikerülne vele. Végül is ez előtt a deck előtt a rekordom rank 7 volt. Viszont még alakítgatásokban van a deck. Azon gondolkodom, hogy scarlet crusaderből 1 darab hogy működne..valszeg sehogy, de 5 perce ezen agyalok :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.27. 15:53:25 -
Zozo0122 #14114 Hát azt hiszem az elmúlt 4-5 napban többet tanultam a játékról, mint máskor egy hónap alatt :D -
Most akkor fent van a Zozodin a hivatalos oldalakon vagy mi? :) -
Zozo0122 #14112 Legyen 5 deck, ebből 1 banolható. Ha valaki veszít egy deckjével, akkor azt cseréli, a győztes megy tovább a győztes deckjével. Ez így nem jó? Múltkor jól működött :D -
Negritis #14111 ej-ej netdecker :D a kitartás viszont becsületes :D gz az eddigiekért :D
asszem meló mellett én nem nagyon leszek legend :D
na jó ha kijön telóra akkor sztem mégis megpróbálom -
Zozo0122 #14110 Köszi, tegnap 31 meccset mentem, ebből 19-et sikerült megnyerni. A 12 vereség nagy része hunter, néhány mage és 1 druid, meg 1 pap. De most átalakítottam a decket, legyártottam a lay on hands-et, és beraktam egy chowt meg egy kezant, nem fognak itt velem szarakodni ezek se...:D Azért kemény, hogy kb. 15 perc egy meccsem, rendesen kiveszi belőlem az energiát, az előbb is elrontottam egy tradelést, de szerencsére sikerült nyernem :) A legend nem hiszem, hogy meglesz, tuti rank 2-3 környékén fogok elakadni :( -
Negritis #14109 asszem megvan hol csinálok bracketet :D
bracket
meg szerintem a verseny előtt mindenki nevezhet mondjuk 3 decket, egy bo3 esetében ez azt jelenti hogy max2-t fog belőle használni is így van flexibility de lehet kicsit agyalni is
szerintetek? -
Negritis #14108 még tervezési fázisban vagyunk, de ahogy nézem van érdeklődés
sztem ha hazaérek este csinálok egy doodle szavazást meg egy doksit ahol lehet jelentkezni akár kommentátorkodni is
aztán majd intézem a dolgokat tovább -
Igen, hó vége van, valamint ideje is lehet játszani, mert az nagyon sok kell hozzá (úgy értem nem napi 3-4 meccs, én kb. annyit nyomok). De persze hatalmas grat neki és remélem meglesz a legend! -
Mitttomén #14106 Ok, akkor legyen meg ez is, feladom! 
Így már megvan a karácsonyi torna győztese, lehet hírdetni húsvétit!
-
Elég szarul nyomod. -
Rank4 az baromi derék azon lapok nélkül... ellenben hó vége van
-
Bádogos előszeretettel reklamál a modiknál azóta, mióta egyszer ő is kapott büntit azért, mert a felnyomás helyett inkább belement a személyeskedésbe. Bádogos fejlődőképes. -
Akkor te leszel a szakkommentátor :) -
Jobb, mint a Belső Tűz. -
majd akinek jó lesz 1 napra az úgy játszik akinek nem az nem.
én tuti melozok minden vasárnap este szal szombat v semmi nekem. ha 2 napos, akkor max én nem játszok :) -
Akkor hajrá, és ki lesz a meghívott szakkommentátor? Amaz? :D -
Negritis #14098 ha mind2 fél fent van friendlisten akkor elvileg observe módban megoldható
de ezt előtte még tesztelni szeretném (madiék így csinálták az esportfesztes közvetítésen) -
Hát 2 napra azért csak megoldaná mindenki, nem kell 100 meccset játszani ennyi embernél. Amúgy a közvetítést, hogy oldod meg, mármint, hogy mindkét fél lapjai látszódjanak? -
Negritis #14096 azért mert ha 2 napos akkor a versenyzők fele eltűnik
rossz tapasztalatok sajnos
tudom hogy ez neked nem jó, de ha 7en leszünk akkor úgy intézzük hogy a te negyeddöntőd az utolsó -
Miért kell 1 nap alatt, miért nem lehet 2 napos, akkor nem fárad el senki, lehet később kezdeni és kényelmesebb is az egész. Na de mindegy, nekem mindkét nap a 7 után jó, ha hamarabb lesz én nem indulok. -
Negritis #14094 a 7órás kezdés akkor is késő :D
leghamarabb sztem 5 lenne a jó, és sztem lenne 8 :D -
jönnek majd a facehunteres esgé warok? :D
elő kell venni a Ropecoach taktikát. minden körben kötelet égetni, mulligannél végigvárni :D -
Szerintem felesleges minden meccset "közvetíteni" Elég csak az elődöntőt és a döntőt. Akkor bőven jó a 7-es kezdés :) Másrészt 15 perces meccs kicsit sok szerintem. Nekem vannak olyan meccseim de az átlag azért 15 alatt van. 10 perc szerintem inkább a reális, persze ha mindenki Trumpot játszik akkor még a 15 is kevés :) Ja de amúgy jó a 3-as kezdés én majd csak a döntőben veszek részt, a másik felet döntsétek el :D Egyébként van egyáltalán 8 jelentkező?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.27. 14:51:10 -
Negritis #14091 tekintve hogy mondjuk egy 8 fős bracketet csinálunk (max 8 játékos)
az azt jelenti hogy 4+2+2 meccs, legyenek Bo3ak tehát 3 party / meccs az ugye 24 party
egy party átlag 15 perc legyen, ergo kb 360 perc szted jó a 7 órási kezdés? :D
én inkább du 3ra gondoltam aztán lehet hogy 5 perces 2-0k lesznek és vihar a biliben :D -
Na de jó lenne tudni ,hogy mikor lesz, nekem szombaton csak este jó olyan 7 után. -
Negritis #14089 ha még van 2-3 ember aki benne van és lesz egy "segédkommentátor" akkor én benne vagyok a levezetésben és a kommentárkodásban :D
csak egyedül nem szivesen tolnám :D -
Öcsém milyen palát fogtam ki. volt nála Tirion akit lefacelet, aztán carine akit szintén lefaceelt, ezek után rakott ki ragnát, meg old shredert akiből godzillát kapot, hát nyilván nyertem amúgy. Ja de mindezt úgy, hogy még 18 lap volt a paklijában. Asszem el is ment mára a kedvem az egésztől. -
a gáz csak akkor van ha vkinek lassú a nete, mert azt az observe lefagyasztja :D
szombati napban benne lennék ha tuti itthon leszek. -
Negritis #14086 az egy dolog :D de itt nem várnánk meg hogy mikor lesz lejátszva hanem minden Bo3 menne live :D
lenne max 8 ember, az egy "délután" sztem
a győztes meg kap :D -
Zozo0122 #14085 Rossz, kivéve ha rátolod az inner firet :D Warriorban. Legjobb, ha Loatheb - Inner fire, és biztosításként duplicate, de ha fennmarad a boardon, akkor Faceless Loathebre és Savage Roar. Új meta :) -
Még az előzőt sem voltak képesek lejátszani. -
Zozo0122 #14083 Ez mi szakadok
-
Negritis #14082 ha nem akarsz bant kapni akkor igen :D -
csoszi87 #14081 Köszönöm.
De akkor Loatheb most rossznak számít?