Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
mondjuk magadnak jót tehetsz azzal, ha mondjuk úgy gondolsz arra, hogy rng nélkül nyertél volna. és számold azt is winnek max 😄
az nem is sok 😄 és kért megint +pénzt? 😄
józan még egyáltalán?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Leácska nincs 4 órája, hogy streamel, de benyögte már, hogy eddig 169dolcsit keresett 😄
istenem mikor a mortal coilra kattintok a soulfire helyett akkor tökön tudnám magam szúrni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ez egy féléves gondolatébresztő ami ráadásul nem is vált be teljesen
és ezt most említed mikor kijött az előre tudottan full randomra építő kieg

én nyomom a nagyszínpadot mert rohadtul nem tetszenek az összeesküvés elméletek, bocs már
mondjam azt hogy überpro vagyok? nem nem vagyok az rank 6ig tudtam "lemenni", de időhiány miatt nem jutottam tovább
viszont GVG lapok lassan fognak majd jönni ergo megint nem leszek legend egy jó darabig
viszont elég sok streamet nézek és valahogy nem látom azt hogy annyira sírnának a balance miatt versenyen volt az hogy 90%ban huntert bannoltak vagy zoo-t
főleg hogy tudjuk a blizzard ilyen, nem fog sietve balancolni sose tette
3 lapot említ meg a 3ból 2re nem volt igaz amit mondott
egyik ha annyira op lenne akkor nem lett volna olyan dudu ami csak arra épít
Alexa meg kikopott a metából, ezt visszakövetheted és utána járhatsz
azt is mondja hogy azért nem balanceol a blizz mert így mindenki 'megveszi' leeroyt
amire annyit mondok hogy ilyen alapon erősíteni kellene a Legend Warit mert ahhoz mennyivel több Legendary kell ergo mennyivel több paklit vesznek majd az emberek

tekintve hogy ÉN csinálnám 100 meccsre gondoltam az 200 "kéz" és kezdő mintának megteszi (és hidd el van közöm a valszámhoz)

a csinálj jobbat arra utal, hogy honnan tudjuk hogy működik az RNG?! én pl nem tudom de nem úgy veszem észre hogy szar lenne
páran úgy gondolják, jó páran úgy hogy nincs vele baj
ha annyira szar lenne mint beállítod nem lenne az egyik legnépszerűbb ESport

Shep
100 meccs? Hát akkor te nem sokat konyítasz a valószínűség számításhoz. Mondjuk azt nagyon bírom ,hogy te folyamatosan adod itt a prot de saját bevallásod szerint sem vagy igazából sehol rankeden. Akkor meg nem értem ezt a fene nagy én mindent jobban tudok hozzáállásodat. Ráadásul én pl. sosem értettem egyet a pénzes dologgal sem ,ezt is elmondtam, valamint a video is csak gondolatébresztő volt de te megint továbbgondoltad az egészet és nyomod a nagyszínpadot! Ez a csinálj jobbat, meg a legbénább érv ami létezik ilyen téren. Ennyi erővel akkor ha abc rendben adná a lapokat az is jó lenne, lévén csinálj jobbat! (most nyilván túloztam, ha nem lett volna egyértelmű) Jó RNG az létezik ,csak annak nem 2 fillér az ára.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.13. 23:58:22

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kabel15
Mirror Image kéne bele szerintem. +1 Flame Strike.
Mirror Image el szépen be lehet védeni az Arch Mage seggét a vég játékban+ ugye az is spell szóval adja a FireBall-t 😄

BattleTag: kabel15#2672

én viszont asszem összefogom rakni 😄

Pont most toltam életem eddigi legjobb meccsét ez ellen a pakli ellen. Általában Warriorban tesztelgetem az új lapokat. Most ezzel http://pbrd.co/1zOeftP mentem. Nagyon jól éreztem rá, mikor kell rágyorsítani, és épp kezdődött a fatigue-em, amikor az uccsó 2 lapomból sikerült összehozni a Leeroy + Faceless + 4 seb a fegyó utolsó töltetéből a 16 élete ellen. Neki még 8 lap volt a pakliban. Iszonyatosan nagy meccs volt, rengeteg baromi nehéz döntéssel.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.13. 23:38:42
Mephike
Nekem ma nem jött ilyen szembe, viszont tegnap a control-warival megfogtam ezt a decket illetve huntival is győztem le ezt a decket. De nem játszottam mégsokat ellene, de kétségtelenül igaz, hogy nagyon erős deck lett az eddig megnézett videók alapján.

csinálj jobbat

megsúgom hogy nincs jó
de tudod mit a kedvedért csinálok majd egy olyan videót amiben 100 meccset kezdek el és megnézem melyik lap hányszor kerül a kezembe, úgy hogy eldobom ami nem jó kezdés

100 meccs elég minta tud lenni hogy kiderüljön teszi-e a dolgát az RNG
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.13. 23:30:19

nah megnéztem a kedvedért, és az első fele erős csúsztatás
ha tényleg az lenne a Blizz célja hogy mindenki kártyákat vegyen akkor a full legendary lenne a legerősebb, legalábbis minél több legend annál jobb lenne,
namármost az általa említett miracle rugó pl 5k dust, ami maradjunk annyiba hogy nem sok
az is sokat elárul hogy kb 1 hónapja játszik aktívan, akkor kezdődnek az összeesküvés elméletek általába főleg hogyha a lapok nagyrésze meg is van neki (tekintve hogy streamer meglesz neki)

a wild growth is túlzás hogy OP lenne vagy lett volna

a Blizz nem a pénz miatt nem változtat rajta, hanem ők mindig is lassan reagáltak mindenre, mert bíznak benne hogy a meta megoldja, és pl Alexát meg is oldotta elég szépen

Shep
Senki nem mondta, hogy manipulált (már megint ugye), csak ,hogy nem jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

igen, csakúgy mint a manipulált RNG nálad 😄

Shep
Ha nem nézted meg akkor szerintem nincs miről beszélni, ráadásul megint olyan dolgokat látsz és magyarázol amik nem léteznek.

Én konkrétan erről a deckről beszélek:
http://www.hearthpwn.com/decks/134111-miraclemechmage-v-1-1

szerintem akkor jönnek elő ilyen gondolatok ha nem élvezed a játékot és elkezded az RNG-re fogni hogy mindig kikapsz és amiatt nincs sikerélmény amiből jön az "ideg"
a videót nem néztem meg, de nem hiszem hogy ha nem megy a játék és zavar az RNG akkor összeesküvés elméletek gyártása megfelelő válasz

Shep
Nem a játszom, nem játszomról van most szó, hanem ... Értő olvasás úgy látom megint 0. Azért, mert te nem értesz egyet vele, más még lehet, hogy igen.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.13. 22:43:14

ki tartja a fejedhez a pisztolyt?

Telorol vagyok. Egy linket errol az imba mage deckrol dobna vki ?
Múltkor kirakott egy mage nekem 6. körben egy onyxiát... 😊

Mechmagere van vmi ellenszer? Huntard meg zoolock ellen úgy éreztem akármilyen deckkel játszottam hogy bárhogy alakulhat a menet, de a mechmage egyszerűen gusztustalan. Huntereket meg lockokat be lehett lassítani egy-két taunterrel meg aoe-vel de a mecheknek annyi hp van hogy kibírják a korai aoe-ket, minionok meg nem érnek semmit mage ellen mert rogyásig van erős korai spellel. azt hiszem a köv meta a mageről fog szólni...

Shep
Elgondolkodtató, igaz azóta a Leerooy nerf megtörtént. Úgy tűnik nem csak én gondolom úgy, hogy nem teljesen kóser az rng, meg a játék egyensúly. Gyanítom a lenti kolléga is egyet értene velem 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.13. 20:52:55

A paladint? 😄 Vagy Aladdint? <#vigyor>

Devv
Tudtad, hogy a palát is le lehet verni a háztetőről? <#buck>
Majd holnap újratelepíted 😄
Zickler
Köszönjük, hogy kitöltötte kérdőívünket, véleményét továbbítottuk a fejlesztőknek.
További szép napot!

Battletag: Muhee#2716

erasmus4
Uninstalláltam a halál faszába ezt a szarfos random szargenerátort a fejlesztők meg megbaszhatják a jó édes anyukájukat.

Nagyon vicces meccsem volt egy pala ellen rampduduval. Lerakott egy old shreddert. Én leraktam sylvanast. Szerencsétlennek elfogyott addigra a silence úgyhogy elcsórtam a shredderét. Köv körben kinyírta, ami kelthuzadot idézett és keltuzad újraélesztette a shreddert amiből született. Eltolta a muster of battle+quartermaster kombót. Én meg leraktam kel és shredder mellé cenariust két taunterrel és kénytelen volt eltolni az equality+consecration kombót. Shredderből született gahzrilla. Az 1/4es fegyóját meg robbantottam harrison jonessal. Lerakta tyriont én meg visszahajítottam a deckjébe recyclevel 😊

Egyébként sokan szidták a dudu recycle-t hogy túl drága, de én beraktam 1et belőle a deckembe és iszonyat sok meccset nyertem vele. Csak úgy repkednek vissza a deckbe a tirionok/giantek/sylvanasok/sludgebeltcherek/grommashok/ragnarosok. 1szer sült csak el vissza a dolog. Mikor troggzort hajítottam vissza és a mázlista köv körben rögtön felhúzta 😊

Zickler
Ha érdekelnek az új karakterek, akkor nézd meg ennek a srácnak a videóit. Már néhány hónapja egy HS modon dolgozik, lassan végez vele.

Battletag: Muhee#2716

Na jó...most játszódott le eddigi legpofátlanabb győzelmem 😄 Warriorral mage ellen 😄 6. körben elpusztult, de úgy, hogy a mage egyetlen ellenem kijátszott kártyája egy fireball volt meg egy frost nova...ennyire volt képes 😄 Tökéletesen húztam, a végén meg mivel az ogre bruteomat kilőtte a fireballal pont kellett egy 4-et sebző chargeos lény - persze egyből topdeck korkron elite 😄D

Ha kell könnyen kitalálok egy párat 😄 Gondolom a WoW univerzum elég nagy ahhoz, hogy különösebben a fejlesztőknek se kelljen megerőltetni az agyukat. Pl:

1. Bárd. Hero power: na itt lehetne pl az, hogy +1/+1 buffot ad egy lénynek, mintha biztatná 😄
2. Monk/Pilgrim vagy hasonló. Hero Power: kijelöl egy ellenséget ami a következő körben nem támadhat.
3. Nekromanta Hero power: idéz egy 0/3 taunt csontvázat, ami a következő köre elején meghal.
4. Witchhunter: Hero power: egy friendly minionnak spell shield 1 körig
5. Egy gnóm/kobold/goblin/törpe vagy ahogy a loreban van: Hero power: kap a kezébe egy spare partot (na ezt MOST kellett volna behozni a GvG-vel)
6. Inkvizítor: Hero power: elszív 1 Hp-t és gyógyítja magát vele, bármely ellenségtől
7. Mutáns ember, akivel a goblinok/gnómok kísérleteztek lore szerint: Hero power: véletlenszerűen vagy: + 1Hp egy friendly minionnak, vagy +1 Tp, vagy -1 Hp vagy -1 Tp.

Most így ennyi, de én örülnék egy új hősnek 😄
Uj hos talan a wowbol deathkinght lehetne. 1/1 stat kemeny lenne a minionra. 😊
Pl 1dmg to all characters.
1 korig +1 dmg a minionnak (amit az ellenfelre is ratehetnel). Neha jol is johetne deathrattle kijatszasahoz.
Vagy amit te irtal csak mondjuk pajzs nelkul es ket attack 😊
Ez a 30 olyan, hogy minden decknél a szívem szakad meg, hogy valami kiesik, viszont ez egy elég gyors tempójú játék, és sokkal nehezebb lenne rendes manacurve-ot húzni több lapból, így nagyobb lenne a random szerepe. Több lappal az életet is növelni kéne kb a duplájára.

Az új hero érdekes kérdés. Nem hiszem hogy valaha is lesz, de máshol már említették, hogy lehetne pl. monk. Így konkrét példára ti milyen hero ability-t adnátok neki? Azt hittem tök könnyű lesz, de baromi nehéz kitalálni olyat ami nem fed át egy már meglévőt, vagy nem op. Olyasmi jutott eszembe, hogy Blessing touch: Give +1/+1 to a friendly minion, vagy Aura of protection: Give +1/+2 to your hero until your next turn.(Szóval nem támadhatnál vele, de amivel az ellenfél a saját körében támadja az sebződik)
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.13. 00:09:06
Vagy kezedbe az osszes lap es azt teszel ki amit akarsz.
Shep
De, én mindig kevésnek érzem, viszont amúgy meg pont jó a 30 😊

A topdecknek én is egyre nagyobb mestere vagyok 😄 Az előbb 2. kör végén már 4 lényem volt kinn 😄
Amúgy nem érzitek kevésnek a 30 lapot?😄 Jó, most még elég, de majd pár év és sok kiegészítő után előbb utóbb meg kell lépni egy 50-es paklit meg 15-20 manát 😄 Érdekes lenne 😊 Még új herok stbstb 😄 Kíváncsi lennék, hogy mondjuk 5 év múlva hogy fog kinézni ez a game.
Shep
Jól van helyreállt a világ rendje, topdeckelnek szarásig, nekem meg semmi. Miért nem lehet kiegyensúlyozni ezt a szart, miért csak a 2 véglet van? Na ez az amit szerintem a Blizzard direkt csinál és nem pedig a pénzért jobb lapokat kapsz dolgot.

Shep
Na megoldódott. 7 győztes meccs után 2 bukó. Úgy tűnik az RNG volt csak.

Vicces, hogy mennyi előre lefikázott lap épült be a metába(shieldmaiden, healbot, Neptulon, Bolvar, Kolento még az Ancestor Callra is csinált győzni képes decket).
Devv
Nálam kék halál volt. Csináltam egy spyware takarítást és most jobb. Amúgy ja nem a legjobb a közvetítés színvonala. A játékosok meg webkameráról vannak vagy mi?
Shep
Nem, pocsék a hang a kép, a kommentátorok.

Devv
Csak nálam akad ennyire a kinguin csatorna?
Devv
Hú, köszi! Hajrá Kolento!
Shep
Hát ezt mondom úgy néz ki ahogy 😊 Egyébként vékony, hosszú hajú, színét nem tudom, mert eddig ahányszor láttam mindig más volt neki. 😊 Arca egyébként szerintem rendben van.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.12. 19:12:11

dave9004
hogy néz ki? lapos elöl-hátul, és még hülyepicsa is. Nadiat 100x inkább megnézem mint a leát
Shep
Belező chatről egy arany köpés: "Szegény ember flamestrikeja: Mad Bomber+Arcane Missiles"

Shep
Már megint egy torna
http://www.twitch.tv/kinguin_net

én elég sűrűn nézek streameket és nem rossz játékos, viszont annyira nem is szép 😄
ha a csöcsfaktor miatt néznék rá akkor skippelve lenne és nonstop TaraBabcock videókat néznék 😄

Trump-Amazt én is szeretem amúgy, mást nem nézek