Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haverék tolják a raidet nekem az túl sok "commitment" így kihagyom
viszont a living storyt szeretem és a folyamatosan jövő új mapok jók
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nem vitának szántam. Neked megadja azt amit akarsz tőle és ez a lényeg.
napi félóra-óra mikor van kedvem játszani
érdekes eventek és a sztori is folyamatosan halad
és a legfontosabb: buy to play 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
I decide when I'm done.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.26. 12:40:27
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
köszönöm
I decide when I'm done.
megvan a háttér lore hozzá, a játék maga sztem jó - amit láttam/próbáltam belőle - és nem a semmiből jön mint a HS ... ahol inkább üzleti érdek miatt jön a játék, hanem a játékosoknak volt rá igénye ami sokat segít
Nem tudom,hogy még mindig van-e, de kb 1hónappal a hír nyitása után még volt és azonnal kaptam is.
Engem W3 alatt lekötött, megszereztem majdnem az összes lapot 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.26. 09:41:33
Amúgy szerintem is a gwentet próbáld. Lifecoach átállása jó kis promot is adott. Emellett komolyan is gondolják. Ha nem így lenne akkor nem hirdettek volna ki egy 100.000eurós versenyt már a closed bétában. Lemaradva se vagy, mert amint átmegy open bétába jön a wipe. A játék is szépen fejlődik. Épp 1-2napja jött a patch, most már a pozicionálás is számít, ezzel átdolgoztak jó pár lapot, illetve kapásból azokat is amik túl erősnek bizonyultak.
és az is hogy nincs reakció az ellenfél körében, szintén a gyors pörgős játékmenetet erősíti - és a játékot egyszerűsíti
mobilon fogod letolsz egy meccset 2 megálló között a BKV-n aztán mész tovább
ha most minden támadás ellen lehetne lépni akkor elég sok minden jóval lassabb lenne
az anyagi vonzatot nem vágom a többi játékban, de nekem - és én azért jópár cuccot próbáltam a play árúházból - eléggé a mobile micro tranzakciókat idézi az is
mondjuk azokból egy moderáltabb verziót
főleg hogy a HS inkább azt a fajta közönséget célozza meg
Jó de ne mobil legyen már a standard a pc-n
amennyit toltam a pokemon duel pl kapásból szemetebb
valamint haver információi alapján a digimon heroesban még HSnyi esélyed sincs f2p módon lépést tartani a toppal
amiket említesz persze h bőkezűbb, mert valahogy be kell szippantania az embereket mert nincs játékosbázisuk
a HS-nek ez megvan, persze az más kérdés hogy meg tudja-e tartani
egyébként az hogy valami drága és lehúzós az nem jelenti azt hogy rossz lenne, lásd MTG
Tudtommal a Legends, Duelyst, Gwent, Faeria, Shadowverse sokkal bőkezűbb mint HS
Ajánlott kipróbálni más kártyajátékokat is ha van időd és kedved próbálkozni, hogy lásd mit kínál a konkurencia, aztán majd döntesz. A magam részéről azt mondom, hogy én a Gwent kivételével (nem kaptam még kulcsot) a többieket kipróbáltam, de nekem egyik sem mutatott olyat, amitől úgy érzem, hogy váltanom kellene. Arról nem beszélve, ahogy telik az idő a másik játékokba is ha komolyan be akarsz szállni, ott is pénztárcához kell nyúlni.
Szóval Gwent, mert még nem indult el, nem maradtál le semmiről, vagy HS, vagy valami egészen más játék 😊
I decide when I'm done.
de én most akrom ráhagyni 😄
szóval sztem nem érdemes
Szerintetek érdemes újra elkezdeni a játékot? kb 1 éve nem játszottam a játékkal. Be lehet hozni még a lemaradást?
BattleTag: kabel15#2672
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.25. 12:35:30
Itt is magichez hasonlóan ki kell húzni a manát a paklidból, de itt teljesen máshogy műkik ez is. Itt pl a kártyáknak kettő idézési követelménye van. Az egyik a Tier lvl, a másik pedig az aktuális mana összege. Ezt úgy kell elképzelni, hogy van egy katonai frakcióba tartozó lény 1 darab katonai Tier lvl ponttal és mellette pedig 2 mana költséggel.
Amikor kijátszol egy manát akkor választhatsz, hogy egy Tier pontot adsz magadnak vagy 1 manát+húzol egy lapot.
Illetve körönként van egy olyan lehetőséged, hogy eldobsz egy lapot és a paklid top 5 lapjából kezedbe vehetsz egy mana lapot.
Ami nagyon tetszik benne az a stílusa, bár érződik az artokon, hogy nem a toppok-topja, de szerintem nagyon jó artjai vannak.
Az átláthatóság a legnagyobb negatívuma, mivel elég masszív.
F2P szempontból is érdekes, leginkább az a rohadt hangulatosan kinéző 2d-s világtérkép miatt😄
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.03.24. 21:30:36
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
van benne potenciál de max fun deckekben lesz és mindig lesz ami jobb
5. körre akár egy 6-7 manáig is felrampolhatod magad és az úgy azért nem rossz.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.03.24. 18:17:35
a corrupting mistnél legalább látom hogy mi az ötlet mögötte
viszont a hunter quest megint a facehunter vonal -.-
Volcanosaur: Baromi jó az art és szerintem oké lap.
Ooze: Nekem egész jónak tűnik.
Mana bind: Egyre nagyobb csalás a mage arénában. 😄
Vilespine: Meh, talán befér majd
Living Mana: -
Mirage Caller: Ez is vicces lehet.
Corrupt: mi a ..?
Molten Blade: Tetszik.
Hunter Quest: Ez nagyon nagy. 😄D
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.24. 17:09:51
I decide when I'm done.
hát persze
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.