40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Árulja már el nekem valaki mit lehet csinálni az 1 mana 5/5 charge sereg ellen, mert ugye van vanish, ilyen olyan visszaszedők, egy kör alatt sebzett üres boadról 22-őt. Ez egy broken kombó és kész. Nem volt még a játék során olyan deck ami ellen ennyire esélytelen lettem volna. -
Én is megtanultam, instant concede .DDD Ettől trógerebb deck amúgy nem volt a játék egész eddigi történelme során.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.19. 10:28:44 -
Nekem priestben van és tök jól lehet szívatni a mágusokat vele. -
Hát vagy azért van mert mind ott ragad ahol én játszok :) Tegnap is zsinórban adta be őket, rógból van a legtöbb, utána sámán és warrior. -
Zozo0122 #37946 Kéne techelni egy Eater of Secrets-et a wariba, egész sok most a mage, meg a midhunter, és a palák is tolják a secretdiscover murlockot :) Szorítok is helyet egynek, ha hazaérek. -
Zozo0122 #37945 Igen, ez a lényeg, hogy megtanultak az emberek játszani ellene. Mint anno a patron és a secretpala ellen, és azok alapból erősebbek voltak ennél. Minden deckemmel 50% fölött vagyok QR ellen. Mirrorban is. -
Nos, nekem nincs fent semmiféle mérőprogram, de ahogy azt írtam a secret mage volt az egyik nagy felfedezett. Gyakorlatilag alig kaptam ki vele, talán ha két-három alkalommal. (Winrate kb: 80+%) A taunt warriorral indultam r20-ról, és bár vele többször kikaptam, simán az egyik legmegbízhatóbb pakli. (WR: 60-70%) Csoda rugót r12 környékén vettem elő, és lementem vele r10-re gond nélkül. (WR:80+%) A már említett silence pappal is bohóckodtam egy kicsit, de mivel számomra új volt ez a deck eleinte elment pár meccs a rossz döntéseimen. (WR50%)
A sokat emlegetett Quest rugót több alkalommal is kipróbáltam r20 és r15 között. Eleinte persze ezt is tanulni kellett a hatékonyabb játék érdekében. De nem is eleinte voltak gondjaim, szerintem az első 5 meccsem sima win volt. A gondok később jöttek, igen jól gondoljátok, megtanultak a deck ellen játszani az emberek. Illetve több mirror meccsem is volt, ami gyakran a ki húz jobban meccs lett. Szóval a rugóQ számomra jó decknek tűnik, de nem ez volt a legerősebb deckem. (WR:50-60%) -
Renegade #37943 kihívás leverni a midhuntert, négyből egyszer sikerül és akkor öröm és boldogság :) -
Renegade #37942 néha az az érzésem, hogy te egy teljesen más játékkal játszol :) -
Icegrind #37941 Szerintem a blizz szándékosan bepakolja ellened őket, mert nálam van 105meccs alatt 13rogue (23hunter, 20wari, 13priest, 12saman és lock). Ha streamet nézek ott is kb hasonló arány.
Amúgy én jelenleg freeze maget játszok. Először a thijs féle dupla pyroblastost próbáltam avval 16/9 (64%). Utána kicseréltem 5lapot és most 10/4 (71%). 39meccs után csak a paladin van 50% alatt (0-1), a hunter és apriest kerek 50%. A mage, a saman, a druid és warlock pedig 100%. Rogue 80, wari 55. -
Zozo0122 #37940 Nekem továbbra sincs gondom vele, verhető, csak ésszel. Megjegyzem, az OTK mage sokkal nehezebb dió ellenfélnek. -
cesar22 #37939 ez a meta lenne a legjobb az utóbbi években, ha a questróg nem lógna ki ennyire -
Kveszt róg ezt is megette, mint a szart. És csak ezeke a rohadékok jönnek sorban, egymás után. Marha jól sikerült a kieg, hogy csak ezek jönnek szembe. Hát rohadt komolytalan az egész kvesztróg, ha nem tudod 4-5 kör alatt leverni, vagy esetleg ha elfogy és nálad egy brawl van esélyed, de ez 1000000-ből 1x.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.19. 00:03:44 -
Pár napja elértem a rank 10-et, nekiálltam mindenféle decket próbálgatni, nálam a favorit a secret mage. Tudom nem egy bonyolult deck, de annyira jó vele játszani, látni a rugó, ahogy a questjét beleteszi a counter spellbe, vagy a huntert aki ad neked egy oroszlánt. Arról nem beszélve, hogy nekem valami eszméletlen jó winratem van vele, szóval még működik is. -
Zozo0122 #37936 Hát képzelheted :D Amikor benn volt 2 Dirty Rat meg 2 Brawl, rendszeresen soknak bizonyult, ültek a kezemben :D Én valahogy úgy érzem, hogy nagyobb eséllyel kontrollálok ezekből egyet-egyet :D Sárkányka jó lenne igen, de csak egyet nyitottam :D Acolyte-on gondolkodtam, meg láttam, hogy mások használják, nálam egyelőre maradtak a teknősök, túl jó az a lap, imádom. Direhorn (én szeretem, jaja, mindig spellshieldet, divine shieldet vagy stealthet kap tőlem) eddig csak 1 volt benn, de nemrég kicseréltem a másodikra a Tar Lordot.
A winrate elég magas, így vígan elvagyok, érzem az erőt a deckben :D Ez rank5-ig elvisz, abban biztos vagyok, csak kicsit kezdek ráunni :D -
Hasonlót játszom én is, bár a direhorn dínót én nem kedvelem. Dirty rat nálam 2 db van, mert iszonyú erős lett a mostani metában. Nekem kicsit kevésnek tűnik a laphúzásod, elsőre az mondanám, hogy egy acolyte mehetne az egyik dínó helyére, ha már 2 whirlwinded és 2 ghoulod van, és egy drake a másik helyére. Nálam legalábbis gyakori volt egy drake esetén, hogy a curator nem hozott sárkányt, mert azt már előtte felhúztam, illetve 2 sárkány azért mégiscsak 2 aoe :)
De persze ha neked bejöttek a dínók, akkor nincs is megállás legendig! :D -
Zozo0122 #37934 Na, aki szeretne megindulni (bár csak rank10 vagyok én is) és szereti a tauntwarit, az próbálja meg így, hátha. Tesztelgettem több verziót, ez látszik most véglegesnek (nekem legalábbis) a winrate egész meggyőző. Rank5-ig majd lemegy ez is 60% körülire, mint a többi :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Matte #37933 és az úgy neked jó? :D Igaz csak r12-n vagyok, de midhunterrel még nem kaptam ki qrugótól. -
Renegade #37932 ez egész reálisnak tűnik, sokan váltottak hunterre, az meg jól countereli ezért így tippre elég kevesen tolják. Én eléggé rákattantam erre a q rugóra és a hunterből jött a legtöbb, mirror alig. -
Icegrind #37931 Én nem láttam, de itt a saját statisztika erről a hónapról: 105meccs 13rogue. 13.65 százalék nem olyan rossz :D
A kieg előtt nem játszottam, sőt a nagy tesztelések közepén sem, kb 2-3 nappal később kezdtem újra. -
Nincs még új elemzés? Érdekelne, hogy a játékosok hány %-a nyomja róggal. -
A silence priest nem az én világom, sosem tetszett az a kombó. Amúgy Arcanecontrol priestet játszom főleg. -
Háááát szerintem silence priest megeszi reggelire a control meg 50%-ot szerintem kellene tudnia ellene. Bár függ attól is a dolog, hogy Te milyen papot játszol. Mindenesetre ez a jade druid már csak árnyéka a réginek. -
Hát mert priesttel mit tudok csinálni a végtelen lapja és a folyamatosan erősödő lényei ellen? Semmit, akkor meg minek játsszak ellene? -
Kipróbáltam kazsuálban ezt az új rák druidot. Nekem nem jött be, meglestem a tempo storm oldalán és bár tier2-es deck, szerintem lejjebb van a helye. Ennél sokkal jobb deckek vannak erre kitalálva. -
Jade druid ellen feladni 2017-ben? :) -
Ezt mire értetted? -
Nem haragszom, tényleg nem játszottam jól.
Ettől függetlenül még hányok a murlockos pakliktól :D
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.04.18. 10:33:39 -
Na kellett nekem mondani. QR-Zoo-QR-QR-QR, változatos a játék. -
Nekem most tetszik a játék, betartom a kveszt róg, kveszt warrior, jade druid elleni azonnali feladás dolgot és így jól szórakozom, olyan deckkel amivel szeretnék játszani igaz csak 14-en tudok így szórakozni de kit izgat, ha azok a meccsek amikbe beszállok többnyire jók. -
Zozo0122 #37920 Az a nagy helyzet, hogy ugyanígy. Egész jó most a meta, de valahogy a varázsa nincs már meg a gamenek. Napi 5-6 meccset tolok, ennyi elég is. -
Matte #37919 meg a többi 95%-ába se. Na de amúgy nálam le is csengett az újdonság varázsa, ki hogy van ezzel? -
anadrex #37918 pyros ugye csak vicc volt? :) -
Madi92 #37917 Ne haragudj, de nem játszottad jól. -
Kipróbáltam ezt a Welcome Bundle dolgot. A vásárlás után el is tűnik a Shopból, csak 1x lehet megvenni. :(
A vásárláskor automatikusan adott egy Pap Legendary lapot (Prophet Velen), illetve néhány (golden) epic lapot, illetve adott egy Alexstraszát is, bár az már megvolt. :) Most nem tudom mit kellene craftolni. Antodiast, Malygost vagy Pyrost. :D -
Összeraktam egy RenoLockot. Eddig nemigen játszottam Warlockal, még annyira nem érzem a paklit, meg a mentalitását. Quest rugó nem volt ellenfél, taunt warrior sem volt gáz... De ez a Murlockos Paladin egy hányadék. Utálom ezeket a Murlockos pakliat, semmi ész nem kell hozzá, csak fosni ki a rákokat...
https://hsreplay.net/replay/GDCoiAGzu3fuA6bPrWqPP5
Most komolyan, mit kellett volna még tennem ? :D -
Zozo0122 #37914 Nagyon elvertem egy quest rugót, pedig többször is kerülhetett volna olyan helyzetbe, hogy ne tudjak visszajönni. Vagy totál nem tudott játszani a deckkel/számolni, vagy totál másra figyelt, vagy 6 év alatti volt :D Lehetett bot? -
Sreamen Kiblernél mivel sokat játszik papot gyakran látom. Kétségtelen, hogy a rugóQ és a pirate warriorba nem fér be. -
Zozo0122 #37912 Adnék még neki időt, ellenem jó párszor nyert már meccset a tetves random lapjai miatt. (nekem nincs meg)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.17. 00:13:59 -
Én már elég sokszor, de az van amit előre jeleztem ,hogy marhára nem tudják kijátszani, mert a +5 lap túl sok a kézbe.