Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Whahaha, mégis király a recombu, mert nem megy vissza a shadow madnesses lény 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Az alábbi videók között van pár vicces, ha még nem néztétek.

jaja, de ezt is beszéltük itt hogy pala-dudu-priest nem fogja értékelni azt a lapot 😄
warinak is jobb a shieldmaiden
de mage-lock örül neki sztem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Nekem 1 már van, de priestbe nem olyan jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jaja, a recomb is OP benne, akarok is 2t 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Meg a recumbu izé sem rossz azért

a healbot jól mutat benne ahogy gondoltam 😄

dave9004
szerencsére. ahhoz kb alig kell új lap, én is megcsináltam az újfajtát.
Mephike
Kellemetlen 😊

Shep
Hát a handlock továbbra is OP. Sajnos, nem hogy gyengült volna még tovább erősödött.

kabel15
Utána néztem és végülis kb 3-4db hiányzik csak 😄 Valahogy sikerült eddig kinyitnom a többit csak nem néztem meg 😄
Amúgy most jött velem szembe ez a:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BattleTag: kabel15#2672

én lecraftoltam ami kellett nem került sokba

kabel15
Én is össze akarok dobni egyet, csak a mech ek 80% hiányzik 😄

Mephike
Nos a warriorom ismét összetalálkozott egy mechmage-el, szép lassan felőröltem 😊
Ettől függetlenül pl a huntimat leölte, egyszerűen letempózott. Jah és igen, tényleg sok van és még lesz is belőlük.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2014.12.14. 13:19:09

pont most lett vége
de lehet hogy megint leadják mert az esl szokta végteleníteni
http://www.twitch.tv/esltv_hearthstone

Hol megy ez most?
Leeroy az esl legendary meccsen 😄
frozen vs dog elég jó amúgy

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dave9004
Trump op paláját is vmelyik nap ledózerolta egy gvg freeze mage. mondta is, hogy el is felejtette, hogy a freeze erőre kap megint.
Mondjuk ezért is jó ez a sok új lap, mert most sokkal több használható lap+kombó van. Egy archetípust is sokkal jobban a saját stílusodra tudsz szabni mint régen, ezért a beállt metaban is sokkal több variáció lesz szerintem. Jó 2-3 hónapig amúgy is sok lesz a különböző deck, mert a(mi szintünkön lévő) legtöbb játékos nem vesz 200 paklit kezdésnek, eltart egy darabig, míg mindenük meglesz, szóval sok vegyes felvágott várható.
Shep
Én se bánnám ha elhúzódna.

Mephike
Most néztem Krippnél egy GvG-s mage decket, erősen secret és fagyasztás alapú volt (másnál még ezt nem láttam). Gyakorlatilag kiherélte a mechmage-t. Szerintem lesz pár olyan hero, akinél már nem csak egyféle decket fogunk látni.

szerintem több idő kell majd hozzá(és remélem hogy igazam lesz mert jót tenne a játéknak), pont a sok random miatt mert mire kiderül hogy melyik éri meg jobban azért az sok idő
+ ünnepi szezon jön és talán több töltenek a "nagyok" a családdal így elszabadulhatnak az ötletek

bár az e mechmage brutál 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.14. 11:34:50

Shep
Viszont az jól látszik, hogy a GvG azét kicsit most felforgatta a dolgokat, bár vszinű. 1-2 hét után megint rendeződnek a sorok és újra ugyanaz a pár pakli variáció fog pörögni az egyes kasztoknál.

talán ez jó lesz ha nincs Archmage-d

http://www.hearthpwn.com/decks/135501-tsm-trump-gvg-jeeves-mage
thalnos helyett beraksz egy geomancert és megvan a spell dmg amivel tudsz kombózni

Kipróbálom majd, köszi!

Én se. Tökre örültem, hogy nincs zoo és hunter, erre péntek óta csak szinte csak azok ellen játszok. Egy ilyen félig kontrol hunter volt, a többi a klasszikus. A régebbi anti-hunter sámánom aratna, de nem akarok casualon a régi paklimmal szarakodni. Amúgy tényleg nagyon sok most a mage is, és az Antonidasos pakli nagyon erős.
Antonidas nélkül ne próbáld elég fontos
anélkül inkább egy aggromechmage érdemes az icelance kombóval és waterelével szerintem, de nem tudom az mennyire jó

http://www.hearthpwn.com/decks/134111-miraclemechmage-v-1-2
de itt le van írva amúgy pontosan hogy mi és hogyan pótolható esetleg

most nézem hogy kivették a 2 arcane intellectet és 2 harvest - gadget van benne, éárdekes
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.14. 10:47:39

Ezt érdemes lehet megpróbálni akkor is, ha a ritkább lapok nincsenek meg hozzá, csak a rare-ek? Vagy nagyon kellenének hozzá azok is?

Shep
Azzal se nagyon találkoztam. Nekem főleg druida, priest meg mágus jött. Igaz mind a 3 ugyanaz a pakliverzió volt.

én casualon tesztelek és ami szembejön az 80%ban zoolock, és nem is az új hanem a régi
gondolom kiszorultak rankedról és itt próbálnak érvényesülni

Shep
GvG óta szerintem én 1 huntert láttam, ami azért meglepő egy kicsit.

Nekem meg az is plusz faktor a lassú gyűjtögetésben, ha kapok egy jó epicet vagy legendet, akkor azt kell körbeépítenem/beillesztenem, nem csak behánynom egy táblázat alapján a lapokat, és elolvasni ki ellen mit csináljak.

Amúgy hétvégén eddig 5 meccsből kb 3 Hunter ellen megy. Látszik, hogy a legagyatlanabb class. Szinte minden ellenfelem tele van random új lapokkal, próbálgatja a dolgokat, a dr/face Hunter meg nyomatja a régi buildet, mert most jön vele pár cheap victory. Még véletlenül se próbálja élvezni a felfrissült metat. Inkább 10 aranyak casualon.
Shep
Dr. Boom az szerintem már majdnem OP.

A charity-n meg eddig tarol a Paladin. Sokan lenézték egyesével az új lapokat, pedig látszott, hogy nagyon jók, együtt pedig remek kombókat alkotnak. Ahogy néztem eddig Dr. Boom és a Piloted Sky Golem amik a semlegesekből gyorsan beépültek.
Tinman
Alapvetően én is 5 évre tervezek a játékkal... ennél jobb kitöltést azokra a 30 percekre, amik 2 meló között vannak munkahelyen nem tudok. Meg itthon is jó, ha van egy szabad fél-egy órám és nem akarok mélyebben belemerülni egy játékban.

Kicsit sem érzem gondnak, hogy rengeteg kártya nincs még meg... nem baj, van miért küzdeni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
De öccse, én is erről pofázok, csak nem akarod megérteni. Na mindegy, befejeztem, igazad van.

Te úgy gondolod hogy szerintem tökéletes a játék pedig nem
de én elfogadom és a hibái ellenére imádom, valamint ismerem a blizzardot és tudom hogy nem azért nem reagálnak gyorsan mert így jobban tejel a tehén hanem egyszerűen nem képesek rá a mentalitásuk miatt

az RNGről pedig sztem fejezzük be a vitát, mert ennél láttam rosszabbat, és talán jobbat is de nem kirívóan rossz
nagyjából annyiszor van az én oldalamon mint ellenem (kivéve a soulfire 😄)

Shep
Na már megint hülyeségeket látsz a dolgok mögé. Semmi köze a GvG-nek az egészhez, sőt mióta kijött jobb meccseket vívok. Egyszerűen te is az a fajta vagy aki szerint az aki felrója a játék hibát az nem tudja élvezni a játékot. Ez amúgy elég érdekes gondolkodás de ezen a fórumon elég sok ilyen ember van. Ez olyan, hogy van egy kutyád mindig kapar amit te nagyon nem szeretsz és az őrületbe kerget vele de ettől a kutyát még nagyon is imádod.

amúgy érdekes hogy pl az esl legendary heroes tornán még alig használnak gvg lapot

én már pedig bele fogom ölni 😄
csak tekintve hogy épp munkát keresek így alig van időm rá
de remélem januárban már megcélzom a legendet 😄

akár a mechraclemage segítségével 😄

kabel15
Egyébként egyetlen dolog amit meg tudsz venni ebben a játékban az az idő. Tegnap este fele neki álltam arénázni kicsit 5 óra játékkal jött 2 pakli, jó mondjuk így még aranyat is kerestem, de ha azt vesszük hogy ez egy új 120 lapos kiegészítő akkor piszok sok órát bele kéne még ölni a játékba, hogy meglegyen az összes új lap.

ha kijön androidra több időm lesz játszani 😄

Tinman
"nem nem vagyok az rank 6ig tudtam "lemenni", de időhiány miatt nem jutottam tovább
viszont elég sok streamet nézek"

Ilyen egy igazi HS játékos <#worship>

Tinman
Vicc.

dave9004
Mephike
Mindenki nyugodjon le a pics*ba, már telefonáltam a Blizznek, jön a 0 manás destroy all mech és a nerf is érkezik Mechwarper holnaptól: Your Mech cost (1) more. Mindent átgondoltak, nem lesz gond a továbbiakban 😊

Na pont az ilyenekről beszéltem. Ilyet még a zoolock se tud 😊 Egéybként épp találkoztam egy hunterrel akinek volt 2 fel reaver is a deckjében. NOOORMÁÁÁLIS?! XD 2 kör alatt elégettem vagy 15 lapot nála.

összeraktam a mechmiraclemage-t 😄
első meccs 3. kör 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

másnak is állandóan leáll a twitch androidon?