40521
  • imikszde00
    Gold? ugyan. Sima common :D
  • Shep
    Figyelj, mondtam a pókeres példát. Kiderült, mi történt? Semmi, mindenki játszott tovább sőt egyre csak többen lettek.
  • Shep
    Mondjuk a common gold lap szerintem komolytalan ajándék.
  • Negritis
    winfos megteheti mert nincs alternatívád rá
    blizz rendesen beszívná a dolgot mert azt jelentené hogy a 8-10-15 millió AKTÍV játékossal DIREKT ki tolt
    és amilyen datamining-ok mennek redditen sztem simán lenne rá esély hogy kiderüljön
  • Shep
    Hát jobb lenne ha egyszer újra lehetne kérni a lapokat, ha pocsék deck állt össze.
  • imikszde00
    Itt a jutalomra gondolok
  • imikszde00
    Nem lenne rossz az arena, csak az a baj,hogy 6-7 gyozelem kozott akkora a szakadek, mint a lotton a 4-es es 5-os kozott :D
  • Shep
    Sosem derülne ki mivel senki nem fér hozzá az rng-hez és elég nagy mintát sem igazán lehetne megalkotni. Lebukás veszélye szinte 0. Meg ha meg is történne, annyit mondanának ,hogy hát hiba volt a programban és kész, de már javítják. Winfosban naponta kerülnek elő súlyos biztonsági rések mégsem csődöltek még be :)
  • Shep
    Arénát utálom, az a játék legalja. Random lapokkal, random ellenfelek ellen, random leosztásban, random ajándékokért. Ha lenne benne olyan opció, hogy befizetsz és kipörgeted mennyit nyertél az úgy rendben lenne, nem kellene bohóckodn ha nem akarsz, csak pár mp alatt meglenne az eredmény akkor még jó is lenne, de így :)
  • Negritis
    matematikus aggyal azon gondolkozok, hogy milyen meló lenne megalkotni egy ilyen algoritmust ami ezt jó %al csinálja
    és nem hiszem hogy érne annyit :D főleg hogy a "kockázat" ami ezzel járna nem kicsi
    brutális balhé lenne ha kiderülne, a blizz kb elásná magát

az SC2 ladderjéhez ami van mmr az nem jó, de itt látod a rankját az ellenfélnek és tudod hogy milyen "kosárból" kaptál ami azért szépen bizonyítja mi van
  • Zozo0122 #14190
    Te matematikus aggyal gondolkodsz, nálad ami nem írható le számokkal az nem létezik :) De egyébként igazad van, biztosan nincsenek ilyen beépített szerencse ciklusok a játékban, csak néha úgy tűnik a dolog :D Valójában ilyen ciklusok vannak: vagy király vagyok vagy idegbeteg. És ez bizony naponta többször megváltozik
  • imikszde00
    sebaj, ha rankeden nem ugy alakulnak a dolgok elmegyek tolom casualba vagy szerencsetlenkedek arenaban :)
    Casualban meg lehet tolni fun deckekkel fegin death hunter, murloc, pirate stb... :)
  • Negritis
    én abból többel amúgy :D szal ez megint "megérzés" :D
  • Shep
    Biztos rossz embernek telefonáltál be :)
  • Shep
    Dehogy is, ugyanazon deckek ellen egyik nap minden ok, másnap meg már semmi. Nyilván van az is amiről te beszélsz de abból találkozok kevesebbel.
  • imikszde00
    en multkor jo kedvuen es pozitivan alltam hozza. Az ezo tv-n penz energia helyett streak energiat kertem. Aztan szerinted jott az a streak ? :/
  • Negritis
    amúgy az hogy az egyik deck jó reggel de este már szar az a "metának" is köszönhető
    a streamerek ugye kb nonstop tolják és ha vmeik népszerűbb épp elővesz egy midrange huntert akkor azzal fognak sokan menni
    lehet hogy a te decked jó a facehunter ellen de a midrange megeszi
    reggel még a menő a face volt estére a midrange az így te "szívsz" és úgy érzed a játék a hibás, pedig csak a kő-papír-olló rossz végére kerültél

persze van hogy az embernek nincs szerencséje és nem jön aminek kell, de azért az ritkább
  • Shep
    Nekem ugyanez a lightbombokkal, vagy a novával és ilyenkor ha megbolondulsz sem tudsz nyerni, a legócskább szar deck, a legrosszabb játékossal a háta mögött szénné aláz. Amúgy a juggler akkora tróger lap, ha meglátom már rosszul vagyok, még Boomtól is rosszabb :)
  • imikszde00
    ez letezik! multkor lockkal es paladinnal egesz jol ment. streak streak hatan. Masnap meg szenvedes. Abszolut nem ugy jottek a lapok, semmi kombo.
    Palaval mentem 5 meccset. Majd megneztem hogy ebbol a deckbol kivette ki a juggert meg sheddert? :o
    Aztan rajottem! Senki.
    ( nem 5-6 koros meccsek voltak)
  • Shep
    Egyébként lenne de inkább ne menjünk bele.
  • Zozo0122 #14180
    Tényleg nem lenne semmi értelme ennek, csak úgy tűnik néha :D
  • Shep
    Nem feltétlenül a blizz szele hanem az életé, vagy azoké akik rendezik nekünk a dolgokat, vagy a Mindenhatóé kinek mi szimpatikus. Ott is folyamatosan ez van, csak a játékban sokkal szembetűnőbb.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.28. 16:12:17
  • Shep
    Nekem amúgy most kb 1 hétig normális vagy jó volt a játék tegnap viszont elkezdte a szívatást, úgyhogy attól tartok most visszaveszi, de ha szerencsém van hó elején majd visszaad valamit és akkor gyorsan léphetek 18-ról :)
  • Negritis
    de ez még mindig megérzés :D és amúgy eléggé hasonlítotok jópár dologban :D
    ami nem baj egyébként
    csak én továbbra sem hiszek az összeesküvéselméletekben, mert miért érné meg a blizznek az hogy 5 W 5 L 5W 5L sorozatokat csinálj nonstop?
    semmiért szerintem
    én ahogy magamon észrevettem az "önbizalom" szint ingadozása nagoyn komolyan rányomja a játékomra a bélyegét és emiatt ingadozik a teljesítményem
  • Shep
    És akkor még én voltam a hülye mikor a múltkor ezt megemlítettem :)
  • Shep
    Zoobol most kevesebb van úgyhogy inkább a lockra készülök :)
  • Zozo0122 #14174
    Pontosan. Amúgy már én is ott tartok, hogy valamiféle ciklikusságot vélek felfedezni a játékban. Délelőtt nagyon nem ment, most meg beléptem és winstreak vissza rank 5-re. Tényleg olyan, mintha lennének szerencsés és szerencsétlen időszakok, pedig ez annyira hülyeségnek tűnik így leírva...de az előbb Ysera egymás után 3x dobott nekem Awakenst...25 életről öltem meg a control warriort.
  • Negritis
    amúgy már így is érdekes hogy van kb 8-10 életképes deck alsó hangon és pl mage-shaman-dudu-lock esetében nem könnyű megtippelni hogy mi lesz belőle :D
    és már a mulliggennél hátrányba kerülhetsz ha Zoo-t vársz de demonlockot kapsz :D
  • imikszde00
    Nyugi. Tegezodhetunk :)
  • Shep
    Ja, itt rosszul tettem ki a vesszőt, az öcsém nem neked szólt, ha esetleg úgy vetted volna.
  • Shep
    Hát ha nem is mindig de mikor leszálló ág van akkor biztos. Amúgy volt itt szó a minap arról ,hogy a streamerek mennyire tönkreteszik a játékot és mindenki őket másolja. Hát szerintem addig jó amíg így van, mert így legalább fel lehet készülni valamennyire de mikor minden partiban másféle deck jön szembe akkor képtelenség egy valamire való paklit csinálni, ami jó ellenük. Mindez nyilván idővel változni fog ahogy egyre több lap lesz de ez még nagyon odébb van.
  • imikszde00
    megtanultam, hogy az ellenfelnel mindig ott az aktualis lap. Barmi legyen az!
  • Devv
    Néha engem is kegyetlenül fel tud b*szni a játék, olyankor egy kis szünetet kell tartani.
  • Shep
    Semmi öcsém, már csak olyan paklikat kapok amikben még lény is alig van, meg minden kontra náluk. Még a palákat is visszasírom.
  • Negritis
    mondom én hogy minjá törlöd :D
  • imikszde00
    na mi az ? :)
  • Shep
    Hogy rohadjon meg az egész kurva játék ott ahol van!
  • Shep
    Én most próbálok új paklit már a jövő hónapra összehozni, úgyhogy a szint nem izgat, csak az ,hogy ilyen hulladékokkal sorsol össze amiből nem lehet semmit leszűrni, mert a priest nem jó az ilyen húzatós szar ellen, mert a papnak ugye mindig sok lap van a kezében ez meg még rá is játszik.
  • Zozo0122 #14162
    Ne aggódj én is így vagyok most a játékkal, a meta deckjeinek egyharmadától felfordul a gyomrom :D Vissza is estem 6-ra, mert már nem érdekelnek a felső szintek, csak a rák van ott. Visszaváltottam rugóra, legalább így néhány meccset élvezek is. :D
  • Shep
    A rohadás esne a retkes milldruidba bele, meg abba is aki kitalálta azt a fost!