40521
  • Zozo0122 #14240
    Mi, azt se tudom ki ő :D Én Kolentot láttam rugózni és nagyon megtetszett, aztán összedobtam egy hasonlót, de sajnos nem lett olyan jó mint az eredeti oil rugó :D Meg hiányoztak belőle dolgok.
  • Zozo0122 #14239
    Tessék ez az :) Próbáld ki, de még nincs kész, csak az alapelv :D Rankedre nem merném vinni...

• Shep
    Zozo csinált egy tök durva paklit. Priesttel csak 1x tudtam elverni 3 vagy 4-ből. Igaz az is mechpriest volt controllal nem ment.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.29. 19:23:20
  • dave9004
    már épp írni akartam, hogy ma hunter nap van, mert 7 hunter jött zsinórban amíg sámánoztam, mire váltottam priestre, azóta 1-et se dob be
  • Shep
    Ja, a mocskos netdeckerek :)
  • dave9004
    esetleg a legjobb counter paklival menni az elején. emlékeztek márc elején a facehuntával megbukott és nem ő lett az első legend hanem mryagut a rogue-al. Zozo is rogue lett egyből meg Negritis :D
  • Tinman #14234
  • Zozo0122 #14233
    Amúgy a tegnapi hulladék nap után most megint 80% winratem van...nem értem én ezt a játékot, tegnap kicsivel 50% alatt voltam.
  • Zozo0122 #14232
    Többezren ezt fogják tenni :( Menne ez a Xixo gyerek inkább Szibériába vadászgatni... :D
  • Shep
    Amúgy ahogy látom hó első 2 hete hulladék, utolsó 1 hete szintén, vagyis kb 1 hét van amikor normális játék folyik. Fantasztikus! Elsején meg kell nézni mi az új Xixo rush deck és azzal nyomni :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.29. 15:40:07
  • Shep
    Na én asszem áprilisig felfüggesztem a játékot, napi küldetéseket letolom és viszlát. Jó lenne ha az új lapok tényleg hoznának valami változást, mert hogy már mindenki aggroban nyomja egyszerűen undorító. Nem lehet olyan paklit összerakni amiben nincsen 10000000 leszedő lap, hogy legalább valami kis esély legyen az ilyen lényözön szarok ellen.
  • Negritis
    asszem ma nem játszok :D
    első meccs Rank7 0*n állva egy Face Warrior és a tempo mage elég fosul húzott ahhoz hogy kikapjak
    ez megfelelő jel volt nekem :D
  • Zozo0122 #14228
    Legközelebb vedd fel és írd neki ezt : Na Houssa a büdös francba ! Bocsi :D
  • Shep
    A Houssa nevű játékost szeretném innen is üdvözölni és üzenném neki ,hogy menjen a büdös francba az időhúzó fajtájával együtt! Az ilyen nyomorékok ellen igazán ki lehetne már találni valamit, mert idegesítőbbek ,mint az rng.
  • Shep
    Azért 31 lap, amik ráadásul heti bontásban jönnek ki, nem kavarják fel úgy az állóvizet.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.29. 11:29:56
  • Negritis
    nem volt bolondok háza annyira :D
  • Shep
    Én nem emlékszem komoly őrületre.
  • dave9004
    aki tolta naxx kijövetele idején (én szüneteltem) az mire emlékszik, milyen volt abban a hónapban a meta amikor hetente jött csak ki pár lap?
    Gondolom hasonlóan őrült hónapunk lesz mint akkor volt.
  • Wootan
    Tegnap volt életem "legviccesebb" lose streak-je, gyanítom ilyen mással még nem történt.

Konkrétan 6 meccset buktam el úgy zsinórban, hogy az ellenfél oldalán semmi, kezében semmi, következő körben hal, erre top deckkel, és megöl.

A legviccesebb úgy nézet ki, hogy én sámán, ellenfél mage. Nálam kint vagy 5 lény, nála semmi, és a keze is üres. Mindketten 4 hp-n, tehát következő körben halott. Mondom tuti behúzza a fireball-t, Hát nem azt húzta hanem deathwinget. Nembaj, én jövök, big game hunter + totem. Ő jön, unstable portal. Mit kap belőle? Robbanó birka, megint oda a boardom. Következő kör, harvest golem+totem. Erre ő mit kap? Frosbolt+ping... Anyukád.

A slussz poén, hogy már csak 3 lapom volt talonban, abból az egyik healbot. Na ilyen az amikor az Isten se akarja hogy nyerjél :)
  • Negritis
    szerencsétlen dudu ellen 6 belchert játszottam ki :D
    + másoltam egy ancient o wart meg clawt :D
  • Zozo0122 #14220
    Nem, az pontosan azt jelenti :D Nálam legalábbis.
  • Shep
    Amúgy a fenyegető emote-ok csak az én olvasatomban jelentik azt ,hogy rohadjál meg és hasonlók?
  • Zozo0122 #14218
    Annak a lapnak van a legkirályabb animációja :D Kár, hogy túl drága, szívesen játszanám.
  • Negritis
    dehogy, twisting nether :D
  • Devv
    Az összes többi kártya március 30-án lesz bemutatva a Blizzard streamjén.
  • Shep
    Inner fire van helyette? :D
  • Zozo0122 #14214
    A shredder dobott egy jugglert, kiraktam még egyet és mustár + hero power :D Ezután az ellenfél rugó felbuffolt 7/4-ét Tinkmaster mókussá változtatta Kikészültem így estére :DD
  • Negritis
    de cabal már nincs a priestben :D
  • Zozo0122 #14212
    Tinkmastert is beraktam, akkorákat alkot minden meccsen, szakadok rajta :D Mustárral jól kombózik a figura :D
  • Shep
    Tökéletes cabal célpont :)
  • Negritis
    a minibot op :D
  • Zozo0122 #14209
    Én meg beraktam a palába 2 db bloodsail raidert na az milyen deck? :D Végül is...van benn 5 fegyver a 2 mustárral együtt, gondoltam többször lesz ez jó mint a minibotok :D
  • Negritis
    mondom kell 5W rugó/wari casualon meglesz oillal
    a francokat nonstop szívok :D 2/10 sztem kb :D
  • Zozo0122 #14207
    Az a Racket nevű tag kicsit kész van amúgy :D De jó meccset toltak :)
  • Negritis
    sztem nem volt túl komoly
    de gz a győztesnek mindfig ugyebár
  • karmacoma
    Mi derült ki? Lemaradtam sajnos. Ultimate betről és Absolutról derült ki, hogy egy fejlesztő(vagy fejlesztők) csalt(ak). Nem az RNG-vel, hanem observerezéssel. Csődbe is ment pár hónap múlva, bárhogy erőlködtek. Csak értelmi fogyatékosok tartottak bent pénz utána már(sajnos egyik legjobb haverom is köztük volt) Még régen emlékszem, hogy volt egy terem, aminek hiba volt az RNG-jében, amire kb 2 hét alatt rájöttek az userek és csődbe ment az egész. Sajnos nem találok már semmi infót róla. Kb 7-10 éve lehetett. Iszonyatos méretű adatbázisok találhatóak a neten, kb mindig kiderül ha valaki sumákol. Mondjuk én se hiszek a kedves, jóravaló cégekben, ezért a mostanában divatos anonim asztalok nem is nagyon tetszenek, de a tapasztalat azt mutatja extrém méretű kockázat az RNG-vel variálni.
  • Negritis
    esport feszt hs döntő perceken belül aki nem nézné még
  • Shep
    Nekem 1 db olyan esett. Antonidas, igaz az sem ért semmit egészen a mechmage korszakig de mivel nem játszom vele így igazából az is haszontalan. Ezért tartom jobb megoldásnak az ilyen BM kiegeket, mert ott fizetsz és megkapsz minden lapot, nem kell a szerencsére hagyatkoznod.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.28. 17:24:04
  • imikszde00
    van, de az is 5 dust :)
    De nem panaszkodom, mert legalabb a paklikbol esik epic :)
    De orulnek, ha esne egy olyan legendary, ami haszon es ne nekem kelljen lecraftolni :d
  • Shep
    Olyan is van? Arra nem is emlékeztem, na de akkor az még komolytalanabb.