40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #14361 madi amaz v trump? :D
madinak még ezt az értékelését megnézem sztem aztán hagyom is a picsbe a srácot :D -
Amúgy meg majd a mester megmondja mi lesz ezen lapok sorsa :) -
Főleg ha túlhuzatnak vele :) Meg mondjuk 2-ért egy 1 drop elég jó value :D Persze nagyon jó lap, csak mire használni tudnád a mechmage, a hunter és még a druida is 2x is megölt. Arénában jó lesz de ott meg miért is akarnék priesttel játszani? Rankeden nem tudok most olyan lapot amit kivennék azért, hogy ezt belerakjam.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.30. 20:57:24 -
Egy Northshire cleric is teljesen jó 2 manáért a késői játékban. Szóval én simán boldog lennék, ha ilyen erősségű lapot kapott volna a hunti. -
Zozo0122 #14357 Na mingyá összedobok nektek valami szépségeset :) -
ujraélesztel egy cultistot, v 4/7-ben a blademastert 2-ért már megéri sztem. -
Közeben utánaolvastam. De még így is bőven rendben van ha a mostani lapokat nézem a priest deckekben. -
annyiban random, h ami addig a játékban meghalt, azokból választ. -
inner chromaggus aztán 7. körben ancient of lore 4 lappal :D:D:D m exciting. -
Ütök egy 5/5 lénnyel, Lotheb, bármi, meghal, leüti/lesebzi az ellenfél lényét, majd 2 manáért visszakapom. Ebben nincs random. 2 manát megér. Jobb mint a hunti lapok, amik akkor működnek ha üres a kezed... -
minden lap a kézben -1 mana :D
tehát akkor jó esetben 7 mana FoN+Roar :D -
karmacoma #14350 Emperor Thaurissan, Chromaggus, Blackwing Technician/Corruptor nagyon jónak tűnik control paklikba. Pala meg mind a két új lappal nevez, ahogy a Sámán és a Rouge is. -
csoszi87 #14349 Soulpirestre gondoltam.
Ez inkább 2 aréna lap.
Korrekt 1es drop ami op is lehet szerencsével.
A másik pedig legrosszabb esetben visszahoz 1 manás miniont, de mivel pirestet nem azzal pakolja tele az ember így inkább 2-3-4 manásat. Úgy viszont op. -
Ezt írtam én is :) -
Na de egyébként tényleg nem értem miért nem tudnak ezek egységesen jó lapokat adni mindenkinek, miért kell ez a bohóckodás? UNINSTALLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
nincs egy pala lapom se :D ha lehetne még a basiceket is betörném -
Zozo0122 #14345 A mechmage miatt legalább még 2 kiegig csönd van a magenek :D -
karmacoma #14344 Annyi különbséggel, hogy ezt mid-late gameben is ki lehet játszani(Persze priestnél ott van a Soulpriest faktor). -
Akkor kevertem valakivel :) -
Hát én nem nagyon látom azt a hú de jó sárkányos priest paklit ami jobb lenne a mostani control paklitól. -
Zozo0122 #14341 Dave palával? Van egyáltalán paladin lapod Dave ? :D Vagy felaprítod megdarálod mindet azonnal? -
Negritis #14340 mage says hi
sztem a priest jobban járt :D -
Vettem a lapot azért írtam. Nem, nincs ingyen, a goldért időt kell áldozni, és az idő amúgy is megfizethetetlen. :) Druida meg mágus eddig is igen erős volt, mágus meg 2 kiegre le lett tudva a mechmage-el :) -
karmacoma #14338 Ezért tetszik a sárkányos koncepcióban, hogy manaértékhez képest jó statokkal rendelkező minionokat kapsz. Nyilván nagyon greedy nem lehetsz, de szerintem simán össze lehet hozni új archetípusokat minden clashoz, és végső soron ezt akartuk. -
Könnyen beszél aki palával nyomja :D -
csoszi87 #14336 Mert a mágus és a druida aztán marha OP lett a class lapokkal..
Bocsánat, nincs a billentyűzetemen irónia jel, így lemaradt az első hsz-emből.
Ám hacsak nem vettél valós pénzért aranyat akkor ingyen van.
karmacoma:
az 1 manás lény helyett inkább zombicsó, az mindig 2-3.
a spellt meg meglátjuk, én anno a portált is szarnak hittem, így az ilyennel már vigyázok.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.30. 20:35:13 -
lottószámokat nem tudod véletlenül?
megváom a pakliépítők majd miket mondanak, utána majd sírok az ingyen lapok miatt és kitörlöm a játékot :D -
És egy dolgot elfelejtettetek, a facehunter még mindig ott van, amíg az hatékony marad nem fog lassulni a meta, mert mindenkinek reagálnia kell rájuk. -
Aha és visszakapsz egy random valamit, hát köszi. Akkorl ehet jó ha sikerül összerakni egy jó sárkányos paklit de erre most így elsőre nem látok túl nagy esélyt. -
A ressurect szerintem vállalható lesz a papnál. Leütsz valamit, amiért Te is lényt veszítesz, majd visszahozod 2 manáért. Azért sok eset van, amikor ez nagyon jó megoldás. -
Azt csak hiszed :) -
nekem kb mind1 mert meglesz goldból. ennyi. lassul a meta ez a lényeg. -
Amúgy ti marha könnyen tudtok röhögni a másikon, megnézném a képeteket ha a ti kedvenc hősötök is ilyen fos szarokat kapna. -
karmacoma #14328 A mana csökkentő legó tűnik meta changernek. Iszonyatosan erősíti a controlt és a mid range-et az agro kárára.
Priest meg akkor erősödött, ha totál megváltoztatja a jelenlegi archetípust. Lényközpontúbb kontrol sárkányokkal. -
Nincs ingyen. -
Amúgy mondom ,hogy a retkes Blizzard a világ legnagyobb Trollja! Ezek után már csak az következik, hogy e két fos lap mellé bekevernek 2 olyan lapot ami meg jó, hogy még azt a szárnyat is meg kelljen venni. -
csoszi87 #14325 Bocsánat, nem tudtam, hogy menstruálsz is.
Ingyen van nem kell hőbörögni. Minden másra ott a credit card, vagy az uninstal. -
Ja viccenk jó volt, ja mégsem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.30. 20:19:54 -
csoszi87 #14323 Nem értelek.
Pirest kapott 1 erős 1 dropot és ha szerencséd van 2 manárét még vissza is hozhatod boardra.
-
Jó a szart, semmi nem változott, adtak két fos lapot. Az 2/1-es lény egy hulladék, kb annyit ér, mint a shadow izé ami a gvg-vel jött, nem jó sehova. a random visszahozó is mire jó? Semmire, nem fog neked meccset nyerni, néha visszahoz egy jobb lapot de mit veszel ki a mostani pakliból ,hogy ezt berakd helyette, nekem semmi nem jut eszembe. Szóval erről ennyit. Éhes sárkány ér valamit.