Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 hős ban <#lookaround> HÁNTÖÖÖÖRRRRR <#taps>
Devv
wat
Shep
Szerintem lehet egy limit, hogy paklin belül pl. max 3 lap cserélhető.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Selejtezők BO3, döntő és 3. BO5. 1 hős bannolás, ezt egymás között megbeszélik a felek a meccs előtt. Mindenki 5 paklival indul és menet közben nincs varia, hogy jaj mégis inkább pala lenne jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Nem írtam, hogy csak egy pakli legyen. A paklin belül ne változtasson senki.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2014.12.18. 18:51:11
Shep
Egyelőre privátba van téve és úgy is fog maradni ,hogy ne legyen belőle kalamajka.

Szerintem lehessen válogatni a paklik közt 😊 Főleg, hogy spectatorban tudjuk egymást nézni és így kiismerhetjük egymás pakliját, ezért se szerencsés ha csak egy van.
Devv
Mivel ez egy próba verseny lesz, szerintem elegek lennének a 2-es meccsek, valamint pakli lista is kéne, nehogy menet közben változtasson valaki, vagy azt lehet?
Tinman
Mivel nem játszom a warriorral, ezért neki vannak a legjobb lapjai. -.-

Az Execute viszont elég fontos nagy lény letakarító... ott áll a priest 14/13 tauntos lénnyel (tehát megsebezve), mögötte szaros 5HP-vel csücsül a hero, nekem 30HP-m és nyomom a feladást, mert megint nem jött az Execute. K. életbe már -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kihagytad hogy lockkal tilos hero powert használni <#banplz>

Hol találom meg a tornát bb-n?
Oké, de fektessünk le néhány szabályt.

- Nem lehet hunterral játszani, az túl erős. <#eplus2>
- Shep ellen tilos jól húzni és az sem megengedett, hogy az RNG ne neki kedvezzen. 😄
- A győztes örömében betöri az összes legendary lapját, végül is ő akkora király, hogy onnantól azok nem kellenek neki 😄
- Huntert ne, túl erős 😄
- Nem szégyen feladni akkor sem, ha valaki nyerésre áll.(főleg ellenem)
- Ha valaki nem köszön az instant kizárást von maga után.
- A hunter még mindig túl erős, de ez vonatkozik azokra a paklikra is, amiket nem tudok legyőzni. 😄
- Aki veszít, az 5-10 percen keresztül szidhatja az RNG-t.
- A hunter túl OP, hero power meg főleg.

Röviden ennyi <#idiota>
Na megneztem. Meg is valtoztattam.

WannaPr0d#2306
Elvileg ez lett az. 😊
Ha gondoljatok vegyetek fel. ^^
Devv
Az előbb kikaptam egy palától, szidtam is a hunter-t, hogy milyen erős kaszt! <#hehe>
dave9004
Andree megvan h ki, de ki volt a getalife? 😄
Shep
binarybeast ahogy lentebb írtam is.

Devv
Hol csináltad?
Shep
Hát nem vagyunk annyian ,hogy ebből gond legyen, ráadásul aki már beírta az megvan. A tiéd viszont nem biztos ,hogy jó mivel bnet azonosító kell vagyis a #-es
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.18. 17:09:19

Okes. Csak valami osszetettebb hely kene, ahol nyomon lehetne kovetni ki is "regisztralt" . Mert igy kaosz lesz, ha ezt forumon bonyolitjuk le 😊
Shep
Inkább sámán 😊

Shep
Na meg is kreáltam a versenyt, van nyertes meg vesztes ág meg 3. hely is. Aki eddig beírta a nevét azt bepakoltam a tornára, aki még jelentkezni akar az adja meg a nevét.

Vagy túl erős a hunter. <#eplus2> Ez egy örökérvényű érv lehet mostantól arra, ha nem megy egy meccs attól függetlenül is, hogy az ellenfél nem hunter volt.
Shep
Mert szar a paklid és a mana görbe is, meg szarul is játszol, meg amúgy is elég nagy rá az esély ,hogy nem jön fel, de az RNG az tuti fix, hogy jó.

Ha nem megy, bukjál el párat és majd kapsz gyenge ellenfeleket.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.18. 16:27:32

Tinman
Shep mode on:

Az összes meccsem napi questen warriorral azon megy el, hogy az Excecute, melyből 2 db. van a pakliban egyáltalán nem jön fel. Eleve utálok warriorral menni, de így pain in the ass :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MarauderZozo#2778

Vegyetek fel engem is, ha épp van valaki online mehet is egy menet! 😊
Shep
Szerintem egyelőre egy sima tornát nyomjunk, aztán majd meglátjuk.

De ez ugye Play off rendszerű. Én teljes ligára gondoltam. Lehetne tavaszi meg őszi forduló. Persze egy ilyen gyorsan lezajlóban is benne vagyok(Bár jelenleg egy késznek mondható új paklim sincs. 😄 ).
Shep
Felesleges, erre van amit lent linkeltem, már regeltem is,

Shep
Hát akkor ez rád van bízva 😊

Simán lehetne bajnokság rendszer is. Mindenki játszik mindenkivel és felírjuk egy táblázatba az eredményeket. Így kényelmesen lehetne szervezni a meccseket, eredményt ide beírni és google docba vezetni az állást.
Az elodontot sem lenne rossz mar ugy nezni. A twich az mar masodlagos. Addigra kitapasztalom mire odajutunk :d
Shep
Már csak azért sem megoldható az 1 nap mivel nincs olyan háttérrendszerünk, mint a nagy oldalaknak így fapadosan leszünk 😊 Egyébként nem ért valaki a twitch-hez, nem lehet megoldani, hogy élőben lehessen nézni legalább a döntőt, meg a 3. helyet? Mi kell ahhoz, hogy olyan osztott képernyősen lehessen nézni?

Szerintem nem egy nap alatt kene lebonyolitani.
csobortokra lebontani jelentkezok szamatol fuggoen.
Mindenki szepen letolja a csoportkoroket, es az elso ketto tovabbjut. (Mint a vb)
Shep
Úgy nézem ,hogy itt meg lehet oldani a dolgokat, a lebonyolítást illetően.
http://binarybeast.com/
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.18. 14:07:36

Shep
Nem, nem. SG, RNG Beat Yo Tournament 😄

Devv
2 ünnep között? Sg RNG! Hearthstone Championship <#banplz>
Shep
Na mivel úgy tűnik most meg már mindenki versenyt akar ezért először is jó lenne egy megfelelő időpontot keresni, addig ugyanis nincs miről beszélni amíg az meg nincsen.

Devv
A versenyben én is benne lennék.

davidk#2535
DarkHorSe
Hat a legutolso 2tot sebzett, de amugy nagyon jo kartya. Sok lennyel proccol a deckben, juggler, giant, dire wolf, abusive, dwarf, argus, overwhelming szoval jo az a sok kis impt 😄
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.12.18. 10:41:44

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Mephike
Az imp-losion mennyit szokott sebezni? Nekem még nincs meg ez a lap, de drafton, illetve más streamen még sosem láttam, hogy 2-t sebezne csak. Bízom benne, hogy a 2-es sebzést ritkán adja csak 😊

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Andree#2791
Egy ilyenben én is benne vagyok.
Ingame nevem: OrsosVanDame

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Esett egy arany feign death és az árából lekraftoltam Reynad mech dudu pakliját dr boomot kivéve (cenarius-al helyettesítve). Kontroll deckek ellen még nem nagyon próbáltam de más mech deckek ellen egész hatásos. Viszont nehéz vele játszani mert nem nagyon van laphúzás az elején így kevés lap van mindig a kézben és mindig korlátozottak az opciók úgyhogy eléggé át kell gondolni hogy mikor érdemes tradelni és mikor menni simán arcra. Emellett dr boom nélkülözhetetlennek tűnik. Általában 7-8. kör környékére fogy ki a szufla a mech deckekből és dr boom iszonyat hasznosnak tűnik ott mert kénytelen az ellenfél letakarítani mert ha nem akkor a dudu kombóval összesen 29 dmg-et be tud tolni, de ha a bombákat le is szedi vki még úgy is 21 dmg.

Shep
Na akkor ketten már vagyunk 😊

En benne lennek. Akar a szervezesbe is besegitenek. Igeny lenne ra. Megha csak par emberrol is lenne szo. Lenyeg a kozosseg epites. Akit nem erdekel az meg nem jelentkezik. Felesleges flamelni 😊
kabel15
kabel15#2672
Ha valakinek van kedve csatázgatni kicsit <#vigyor2>

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Én már javasoltam korábban egy sg-s versenyt, mindenféle tét nélkül csak a szórakozás kedvéért, de jól le lettem szólva.

Tekerj alufóliát a fejedre, a lábadat játék közben áztasd egy lavor kecskevérben.
A bal kezedben tarts egy lehetőleg élő aranyhalat.
Fontos, hogy közben kántálj afrikai imádságokat visszafelé.
Ez valamennyire segít hogy jó legyen a laphúzásod valamint kevesebb agyatlan aggro-decket kapsz ellenfélnek.
Kipróbált tecnika.<#nyes>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mephike
Mephike#2698
Most szólok, ha valaki le fog győzni, azt az rng-re, lagra, rossz csillagállásra, és fekete mágiaára fogom fogni 😄