40521
  • Negritis
    ha csak a statisztika érdekel sztem jobb mert nem zavar meccs közben
    én elvagyok vele, csak figyelj oda mert néha nem jól "értékeli" a meccs : W helyett L-t ír be és fordítva

valamint gondolom a deckekeket is nevén neveznéd ott is figyelj hogy ha kitörölsz valamit akkor az összeset új slotba kell tenni de kb ennyi
  • dave9004
    Aza Gang Up lehet meghozza a kedvem rugóhoz.
    eszméletlen aggro deckek lesznek vele rugóból... de bmiből tenni még 3-at a pakliba :D
  • Zickler
    Szerintem az utolsó 20 meccsemet csak priest és warrior ellen mentem, bár 1-2-szer betévedt közéjük egy sámi is. Ezért is váltottam át nagyfiús Ramp Druidra.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.03.31. 02:07:28
  • dave9004
    grat, kitartó voltál ismét. miujs r1-nél?
  • Zickler
    Úgy látszik javulok, most már 22 órával a szezonzárás előtt sikerült elérni a legendet, a múlt havi 2 helyett :D

Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.03.31. 01:47:36
  • BlackWolf
    ez +1chow
  • Zozo0122 #14395
    Szép, csak így tovább :) Bedobod ide a decked?
  • BlackWolf
    Na átvergődtem megin ma a susnyáson 3 1*-ról most itt tartok . Nem értem ezt a jàtékot most szétkaptam az összes counter deckem ( olaj rugó face hunter mech Mage ) 7 win most streakbe. Nap közben meg csak buktam?? Most viszont pihi holnap véghajrá.
    Utoljára szerkesztette: BlackWolf, 2015.03.31. 00:07:31
  • Shep
    Trump most kezdi a lapok értékelését.
  • Shep
    Nem, azt használom a statra.
  • Devv
    Ja igen látom, hogy majdnem mindent ki/be lehet kapcsolni. A Hearthstone tracker az fos?
  • Zozo0122 #14390
    Ezt. Minden más funkciót kapcsolj ki :)
  • Devv
    Nekem sima statisztika kell majd, melyik hőssel mennyit, hány győzelem/vereség kb. ennyi. A sok töltelék nem kell. Arra mit ajánlotok?
  • Zozo0122 #14388
    Hát...Hearthstone Deck Tracker :D Én errű.
  • Devv
    Nah vagyok én is...
    Az új lapokat még emésztem, de jónak tűnnek.

Kérdés: melyik trackerről beszéltek ti? A HS trackerről vagy a deck trackerről?
  • Negritis
    jah emléxem volt valami, mondjuk általába sikerült az embereknek
    leginkább azok szívtak akik amikor kijött akkor "mentek rá" mert ott rengeteg anomália volt hirtelen
  • Shep
    Hát nem egészen, voltak akik rendes pénzért vették és hosszú hetekig, vagy hónapokig nem jutottak hozzá a tartalomhoz, őket kárpótolták is valamivel.
  • Negritis
    jah, azért vetted ki te is mert túlértékelt :D
  • Negritis
    Naxnál aki goldért vagy adott héten adott szárnyat vette "csak" az szívott :D
    ha megvetted "előre" (én a 2. szárnnyál mondtam hogy nem fogok többet szívni :D) annál nem volt gond

amúgy vicces hogy 4-5 hónapig marad a content de a "tömeg" (és én is) fél órát nem bír várni amint kijön kell-kell-kell :D
    kicsit eszembe jut ilyenkor a Jurassic Park ha érti valaki amit mondok :D
  • Zozo0122 #14382
    Remélem, hogy legalább az előrendelőkkel nem szarakodnak. Szépen előző nap már be kell lőni, hogy utána zökkenőmentes legyen minden.
  • Shep
    Engem leginkább az izgat a kieggel kapcsolatban ,hogy mennyi ideig nem lehet majd megvásárolni a szárnyakat és mennyi időre fog leállni a szerver? :D
  • Shep
    Nax is out!
  • Shep
    1. options.
    2. én nem találtam meg
    3. import from game
    Én amúgy nem használom játék közben, mert zavaró, csak akkor ha tök új paklit próbálok, hogy tudjam mi is van benne :)
  • Shep
    Igen, és nem azért, mert a drake kerül majd a helyére :) Enyémben sincsen egy ideje amúgy.
  • Zozo0122 #14377
    Pár kezdő kérdés a trackerhez:
    1, Hol tudom kilőni azt, hogy mutassa a köridőt?
    2, Be lehet állítani valahogy, hogy oldalt a decknél ne lássam hogy mit fogok húzni mielőtt még feljönne a lap? Mert amint az én köröm van már villog is amit húzni fogok, még mielőtt az animáció a kezembe tenné és meglátnám. Így elveszi a topdeck fílinget :D
    3, Lehet a játékból decket exportálni? A játékban akarom összerakni a deckeket és utána azt kitenni a Trackerbe, nem fordítva, mert így kényelmesebb, mert a játékban csak azokat mutatja, amik meg is vannak.
  • Negritis
    amúgy ahogy néztem egy csomó mostani priestből "kiesett" a blademaster :D
    de várjunk 2-3 hetet és kialakul :D
  • Shep
    Elképzelni el lehet csak míg a tw drake lap nélkül, vagy kevés lappal egy semmi addig a blademaster akkor is jó, mert tudsz rajta gyógyítani, ráadásul 3 drop. Tehát az a gond ,hogy nem nagyon tűnik életképesnek jelenleg egy sárkányos priest. Ha control lenne a meta akkor igen, de mivel ...
  • Shep
    Többnyire hiába :)
  • Negritis
    amaz úgyis mákol :D
    mondjuk Ő az aki versenyeken leginkább bízik a papban
  • Zozo0122 #14372
    Amúgy ha tippelnem kéne, akkor szerintem úgy lesznek a szárnyak, mintha egyre mélyebbre mennénk a hegybe és akkor a törpök az elsőben Grim Patron stb. legendként Rend Blackhand vagy az Emperor és class challengeként Warrior és Rogue, azoknak ugyanis van törp lapja :D De csak egy tipp.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.30. 21:33:51
  • Zozo0122 #14371
    Shade kifejezetten jó lap :D
  • dave9004
    nem mintha az echoing ooze meg a shade olyan ordenáré epic lenne :D
  • Zozo0122 #14369
    Blackrock Mountain is out ! Na nézzük, mit hozunk ki ezekből :D Amúgy észrevettétek, hogy nem érkezett epic lap? :O

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.30. 21:25:17
  • dave9004
    am én simán el tudok képzelni amolyan dragonos priestet twilight drake-el blademaster helyett.
    sámánt meg kb így: unbound elemental, 4. kör fireguard. lehet egy 3/5 és egy min 4/6 az asztalon trade előtt :D
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.30. 21:25:12
  • Shep
    Zetalot, priestet illetően ő az aki tudja miről beszél, meg még Amaz. Mondjuk Trump review-ra kíváncsi leszek.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.30. 21:23:16
  • Negritis
    sitisgaming asszem, de youtube-ja tuti az
    ha valaki megtalálja majd a videót linkelje nyugodtan én leiratkoztam róla :D
  • imikszde00
    mi madinak a streamje ?:)
  • karmacoma
    Amúgy a sámán kártya olyan mintha meghallgatták volna imáimat. Végre nem valami 3 életes szír-szar, hanem egy erős minion rendes testtel. Kicsit sajnálom, hogy egyik nagy sárkány sincs meg a classicból, mert tennék egy próbát Mayagosal vagy Yseraval.
  • Negritis
    jah bocs én kérek elnézést
    Túlértékelt!
  • dave9004
    sztem Tinmant várja