Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
"szerinted nem jó dolog a tap."

Ezeket írtam:

"Szerintem is jó az eseti laphúzás -2HP-ért" #7840

"Azt aláírom, amikor sok HP-vel midgame vagy endgame felé nyugodtan lapot húzunk -2HP-ért" #7842

Persze, ha el se olvasod, akkor leírhatom 1000x is.

Arénáról beszélek, ranked 10-20 között, a homokozóról nem is beszélve.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mephike
Nyitottam egy Blingtron 300-et, egy Dr. Boom jobb lett volna, de craft anyagnak lehet jó lesz később ez is 😊

Andree-Kulaba 0:2
Én (KulaBa#2484) mentem tovább, 2-0 lett.

Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2014.12.20. 14:28:56

Zoo?😄 HÁNTER?
Devv
Jónak nem mondanám, 5. körben vége volt mindkettőnek. 😊
Shep
Frissítve.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kabel15
Köszönöm, jó mérkőzések voltak. <#eljen>

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Igen de te is olvasd el amit mi írtunk, mert arra még mindig nem válaszoltál ,hogy milyen szinten történt mindez, mert marhára nem mindegy ám. Valamint az ,hogy x rossz játékos rosszul használja semmit nem jelent, ellenben te úgy állítod be, hogy szerinted nem jó dolog a tap.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Lejátszottuk. Kabel15 sima 2-0-al megy tovább! Grat neki!
Tinman
Szerintem olvasd el újra mit írtam a témában, mert k. nem azt, hogy hülyeség, hanem azt, hogy eddig akik szembejöttek velem warlock-ok azoknak nagy többsége orrba-szájba húzta a lapot, ezzel úgy meggyengítve magát, hogy nem sok dolgom maradt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Értem a szarkazmust meg a mögötte rejlő sértődést is de ettől még nincs igazad. Szerintem nézd meg azért még 2x Trump videoját, mert érdemes, nem beszél hülyeségeket a gyerek.

Tinman
Honnan is tudhatnám elvégre még csak 3 hónapja játszok... talán majd 40 év múlva megértem.

Shep
Hogy legyen valami ösztönző a meccsek lejátszására az első körre a határidő hétfő éjfél. Ha valamelyik meccs nem megy le addigra akkor az a fél aki miatt ez meghiúsult automatikusan vesztesként kerül elkönyvelésre és a másik 2-0-al megy tovább. Gondolom ez elfogadható mindenki részéről? Jelenlegi állás ITT
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.20. 14:06:20

Devv
De jó neki!
Utoljára szerkesztette: Devv, 2014.12.20. 14:03:19
Shep
Mennyi lett az eredmény? Most 2-1-et írtam be de ha nem annyi javítom. Getalife ezzel egyből az elődöntőben találta magát, a free win miatt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.20. 14:00:30

Shep
Akkor frissítem is a táblát.

Shep
Ismeritek Anti és a Spare partok együttest? Nekem nagyon jól muzsikálnak 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem, nem a mecmage vagy mi hanem amolyan 2 pakli egybegyúrva.

Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.20. 13:57:26

Devv
Akkor mégse mienk lesz a nyitómeccs... A mi meccsünk pár perc múlva elkezdődik.
Mephike
Mi lejátszottuk a meccsünket, getalife megy tovább. A többieknek ha van kedve egy meccsre szívesen összeülök bármikor bárkivel a versenyen kívül is! 😉

Shep
Ok 😊

Devv
Ha nem haladnánk, akkor majd mi lejátsszuk a döntőt. 😊
Shep
Hát az csak a jelentkezők komolyságán múlik. Én a magam részéről nem szeretem a megbízhatatlan embereket.

Devv
Remélem nem fejeződik be, mielőtt elkezdődött volna...
Shep
Hát az én ellenfelem még vissza sem jelzett.

Devv
Na nem tudom, hogy a többiek hogy állnak ellenfelükkel, de úgy néz ki mienk lesz a nyitómeccs kabel15-el. Ha megjelenik, remélem lezavarhatjuk a meccset.
WÁÁÁÁÁ
Arénában pickelésnél félrenyomtam és Deathwing helyett Tinkmastert vettem ki! <#rinya>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

én Shadowplayt használok általában rögzítésre
és OBS-t ha streamelek (bár kb fél éve nem volt rá időm)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
MSI Afterburner jobb erre a célra.

Tesztelgettem a frapset, hogy fel tudja-e venni majd a meccseket, így rögzítettem egy arénát. Sajnos csak 4 meccs fért a vinyóra, de itt a draft+ első 4 meccs: Aréna
Shep
Jó, hagyjuk, továbbra sem érted, hogy miről beszélek, és, hogy miről is szól a tap.

Tinman
Nem egyről beszéltem.

Azt aláírom, amikor sok HP-vel midgame vagy endgame felé nyugodtan lapot húzunk -2HP-ért, de azt a kényszert amit sokan nyomnak, azt nem tudom hová tenni. Sok esetben a 6-7. körben ott áll 10HP-vel részben a saját hibájából, aztán kb. már csak rá kell lehelnem és vége.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.20. 10:05:09

Shep
De ne egy szarul játszó játékos alapján vonjál már le következtetéseket, ráadásul hibásan!

Tinman
Meg is adtad a választ!

Szerintem is jó az eseti laphúzás -2HP-ért, de akikkel eddig találkoztam az gyak. az összes az csinálta, hogy kitett valami vicceset a maradék manából meg lapot húzott, de ezt úgy kb. végig. Számolgattam és nagyjából 10-14 HP-t buktak, a maradékot lekapni meg nem volt nehéz. Főleg amikor sorba tolják ki az olyan lapokat melyekkel magukat is sebzik...

Shep
Nagyon nem mindegy milyen szintről is beszélünk.

játsz warlockkal és rájösz hogy hatalmas segítség az a laphúzás
főleg ha vannak VÁLASZOK a deckedbe és keresgéled, egy wari pl kénytelen odafigyelni hogy az acolyte-t mikor és hogy teszi le hogy meglegyen a megfelelő laphúzás
a miracle rugó azon imádkozik hogy ne a deck alján legyen gadget míg a lock simán bukik 2 hp-t minden olyan esetben ha a kezében nincs ott a megfelelő válasz, viszont erre több lapja is jól procol (pl az új legendary, az új 4/4 lény és ugye a molten giant)

a lényeg az hogy amíg az ember ésszel csinálja addig hatalmas előny az a képesség, de ha pl trump oktatóvideójára gondolsz én néztem twitchen mikor felvette és kb 10 meccsre volt szüksége hogy ne csak 1-2 esetben húzzon lapot hanem 4-5 ilyen eset is legyen mert a meccs nem azt diktálta (nagyon nem) hogy tappeljen

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Múltkor valaki linkelt egy videót ahol egy szemüveges keleti srác a warlockról mesélt, hogy nyugodtan nyomassák a népek a kártyahúzós -2HP-s bulit.

Ezen a héten szinte csak sámánnal játszottam. Megszámolni nem tudom, hány meccse ment el szerencsétlen warlock-oknak azért mert kártyát huzigáltak, ezáltal folyamatosan gyengítették magukat, nekem éppen csak board controlt kellett tartanom és legkésőbb a 10. körben már halottak voltak.

Néha nyomom warlockkal fun playként, de ott is u.e. tapasztalom. Nyilván tévedek és rosszul látom, de szerintem még mindig semmit nem ér 7 lap a kézben, ha 1 lényed sincs lent...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.20. 08:29:05

<#worship>
Shep
Wáááááááááááá nyitottam egy Jax-ot 😄DDDDDDDDD

Shep
Nem, mert gondolom mindenkiben van annyi becsület, hogy nem variál velük a torna alatt.

Akkor most be kell ide írni, hogy ki milyen hősöket hoz a versenyre?
Nekem szerintem még nem tudjátok, hogy mit fogok legtöbbször banolni, szóval elárulom a titkot...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, még mindig OP a hunter <#integet2>
Shep
Igen csak az adott meccsre, de jó eséllyel úgyis ugyanazt fogod végig 😊 Mondjuk én voltam már olyan tornán ahol az egészre szólt a ban. Nekem úgyis sámán, de ezt mindenki tudta 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.19. 19:30:57

Amúgy én tuti készülök Palával, druiddal és warriorral, a másik 2-t még nem tudom. De vigyázat, most nyitottam egy nagyon jó epicet aréna után, ez kicsit meg fogja kavarni némelyiket 😄
Csak vigyázz, be ne mondja valaki ellened h Warlock kilőve 😄 Shep tisztázzuk már most: nem az egész tornára banolunk egy hőst, hanem ellenfelenként ugye? 😄 Tegyük fel neked azt mondom, hogy nincs priest, kabel15-nek meg, hogy nincs warlock <#taps>
Devv
Mi már felvettük a kapcsolatot.
Shep
Figyelj nem kell 5 pakli csak ha a döntőig eljutsz, amúgy elég 2. De nem hiszem ,hogy nem tudtok összerakni 5 hőst/paklit.

kabel15
Nekem nincs is 5 paklim 😄
Amúgy lehet csinálni 2 merőben eltérő paklit de azonos hőst? Teszem azt handlock /Zoo lock?

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Na akkor újrasorsolva.
Torna

Shep
Na jókor szólsz, most keverhetek újra 😊