40521
  • Negritis
    hétvégén nem volt időm nézni, a legends series megy?

amúgy ez alapján a Priest is OP mert amaz kb azzal lett 2. :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.31. 14:25:38
  • Shep
    Hát azért a hétvégi versenyen is elég jól nyomta a face-el Thjsnl vagy mi a neve.
  • Negritis
    nem véletlen hogy versenyeken nem menő a hunter azért
    persze más a verseny és a constructed, de azért mégis csak számít ha egy deck tényleges erejéről beszélünk

annyi írható a számlájára a face hunternek és a mechmagenek hogy hoz egy laza 50-55%ot ha tudsz vele játszani és onnantól ugye lehet haladni vele + 1-1 meccs nem 10 perc hanem 2 :D

engem pl minden deckel jobban idegesít a control priest mint ellenfél vagy a paladin mint a face hunter / mech mage duó

amúgy 1 hónap múlva lesz albim fent lesz a gépem és majd próbálok csinálni egy mid range priestet :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.31. 14:23:03
  • Shep
    Mert az már így is rohadt erős :)

Na ja és yserara mulligenelsz hozzá, esetleg a tündér sárkányra :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.31. 14:13:46
  • Negritis
    szerintem a face hunter nem lesz erősebb (sőt)
    a mechmage talán marad, de arra voltak azért megoldások

szóval az über aggro azért nem jellemző és hacsak nem jön egy rugó/vari über aggro deck sztem midrange deckekkel lehet próbálkozni
    én sztem fogok is vele, laphúzásra meg ott az acolyte :D
    első körben úgyis cuki sárki a kezdés :D
  • Shep
    Inner fire warrior lesz csak, mindenki azt fogja játszani :D
  • Shep
    Persze, és mivel húzol lapot? A hót nyomorék clericcel 1-et? Az a baj ,hogy nem tudod a priestbe belerakni ezeket a lapokat úgy, hogy egy erős paklit kapj ami ha nem is mindennel de a meta nagy részével felvegye a versenyt. Ha belassulna a meta lehetne ilyenekkel próbálkozni de az a belassulás sosem fog bekövetkezni, a Blizz tesz róla.
  • Negritis
    sztem visszatér a bloodlust shaman is :D
    és a windfury buff is feléled :D (jah nem mert nem éri meg :D)
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.31. 14:06:04
  • Shep
    Tudod mi lesz, megmondom. Hunter világba az arcos verzióval, Palának lesz egy brutál sárkányos paklija. Olajos rugó helyett (ahogy kolento vagy valamelyik összerakja) lesz egy újabb verziós miracle rogue, esetleg olajossal kombózva, és lesz egy viszonylag erős mágus pakli a többiek meg mehetnek vizet kapálni.
  • Negritis
    amúgy egy mid range dragon priest nem működhet?
    twilight-azure-hungry-dragonkin- az class lap
    lategamere meg alexa és yseria?

persze a mostani koncepciók nagy része így kuka de talán nem nagy hülyeség egy handlock szerű paklit csinálni esetleg
  • Zozo0122 #14431
    Kellett az OP lap, hogy mindenkinek kelljen a kieg :) Szerintem az Emperor a kieg legjobb lapja. Amúgy én sem értem a Blizzt, a hunter megint kap egy erős rák lapot, a pap viszonylag gyengéket, a druid semmi extrát, a rugó nagyon jókat, pala nagyon jókat, shaman jókat (ez kellett), de nem érzem valahogy az egyensúlyt. Viszont az vitathatatlan, hogy most már lesznek életképes dragon deckek :D És Ysera is előlép pár szintet, aminek külön örülök, nagyon kemény lap volt eddig is, de majd most :)
  • Shep
    Pont erről beszélt Trump is tegnap, hogy ultra durva a lap. Szerintem a Miracle rugó és a mage fog uralni mindent. Azt a lapot már most nerfelni kellene, nem is értem ,hogy gondolta a (r)kedves Blizzard. Na de amúgy ez sem világos számomra, egyik kaszt megkapja a táp lapokat, a többi elmegy kategória, 1-2 kasztot meg szembeköpnek, majd mellédobják a semleges lapokat amik szintén vagy OP, vagy nem csinál semmit szin. Azt nem mondom ,hogy Millhouse minőség, mert attól kicsit több de lényegében mindegy ,hogy melyiket nem rakod be a pakliba :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.31. 13:55:31
  • Negritis
    engem az érdekel hogy Mirror Entity mennyire fogja "szeretni" és a portál mennyire dobálja :D

mindenesetre "meta changer" lapnak tűnik mid rangek esetében
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.31. 13:45:23
  • karmacoma
    Emperor nagyon király lap, de kicsit félek, hogy kinyit pár olyan kombót, amit eddig manaköltséggel balanceolt ki a Blizz. Ilyen Antonidas+fireball+valami(=2 3 manás fireball) dologra gondolok, vagy Rouge Leeroy+Cold blood+Shadow step+Leeroy+cold blood és ha szerencsésen húzott eviserate is befér mellé. Az is gond, hogy T6-on mindig foglalkozni kell majd Emperorral, különben auto lose, így hatalmas tempót fogsz veszíteni. Kíváncsi vagyok hogy működik majd élesben. Alextrassa is problémás. Ha 7-8 manáért jön ki, sok ocsmány dolog mellé kerülhet. Eddig nagyon az otk ellen volt blizz.
  • Shep
    Az új hátlap végre normálisan fog kinézni. Attól a lávás fostól meg már kivagyok, mindenki azzal nyomja.
  • Devv
    Patch 8311
  • Mephike
    Álítólag az új kieggel jönni fog új acsi is:
    - nyerj androidos telóról egy meccset
    - nyerj iphoneról egy meccset
    - nézd meg egy barátod győzelmét

Elvileg 1-1 expert csomag jár ezekért.
  • Shep
    1 kör alatt kell nyerned :D
  • Zozo0122 #14423
    Emperor Thaurissannál mi ez a hero power 2 manáért? Deal 30 damage :DDD
  • Tinman #14422
    Támadó reakció? Mi? Mit szívtál? Inner fájört? ^^
  • Mephike
    Nos én mindig csak a napikat csinálom meg az utóbbi egy hónapban. Talán 3-5 alkalom volt, amikor többet játszom, mint amennyit a napi küldi megkövetelt.
  • Negritis
    gw2-be mondjuk annyira nem kell grindelni (gondolom a farm alatt erre célzol) de jót lehet mókázni vele

Witchert ne is mond :D proci-vga csere néz ki vagy Ps4 mire jön a 3 :D
  • Shep
    Nem bírom az ilyeneket a farmolás, meg egyéb idiótaságaik miatt. Olyanokat kedvelem inkább, mint a Witcherek.
  • Shep
    Hát ezt örömmel hallom, szívből gratulálok a papnak :D

Egyébként időre visszatérve. Megnéztem a trackert és az elmúlt 1,5 hónapban 45 óra van benne, szerintem ez nem sok, ezért sem leszek sosem legend, nem köt le addig a játék, hogy annyi időt beleöljek.
  • Mephike
    Válogasd meg a szavaidat barátom, mert kénytelen leszek végiggázolni rajtad egy facehunter deckkel :)
    (Még sosem vett rá a lélek, hogy facehunti decket csináljak. Viszont az mechwarrior deckem aggro agyonrusholó face és brutal deckkem valami iszonyú táp lett, zsinorba volt vele 6 winem, de persze egy papnak meg kellett szakítani a boldogságomat. :D)
  • Negritis
    társaság miatt szeretem őket
    meg a fantasy világ az esetek 90%ban elkap :D
  • Shep
    El vagy te tévedve de nagyon még ezer sincsen meg, ugyanis ápr 22-én kezdtem el tavaly és rengetegszer volt, hogy csak 1 órát játszottam. Amúgy a kitérő, támadó reakció az teljesen jó tőled :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.31. 10:28:55
  • Shep
    Guild Wars vagy mi az? Szerencsére engem az ilyen mmo vackok nem érdekelnek.
  • Shep
    Nem, végignéztem. 1 hunter volt most ugye amiről beszélt, azt mondta, hogy jó lap, főleg facehunternek.
  • Negritis
    gz
  • Devv
    Gratulálok!
  • Tinman #14410
    Ebben már neked is több ezer órád lehet, összesítve az elmúlt fél évben nekem cirka 4-500 óra belement HS-ba.
  • Negritis
    én most néztem rá hogy csak a raptr mennyi időt "számlázott nekem :D
    és ebben nincs benne hogy nincs mindig feltelepítve vagy elindítva :D
    negritis raptr
  • Mephike
    Ott nem merem beírni a /age parancsot, mert ha kiszámolnám, hogy hány napot ültem gép előtt, lehet elsírnám magam :)
  • Negritis
    gw2ben jelenleg kb 2500 órám van :D de lehet már 3k :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.31. 09:54:18
  • Mephike
    Tehát azt mondta, amit én is. A hunti lapjaira kiváncsi lennék mit mondott, vagy ott rögtön elkapcsoltál? :)
  • Shep
    DS-be meg én toltam bele 200 vagy hány órát :D
  • Tinman #14404
    Ez igen! Grat!

1:44 am... na ezért nem leszek én soha legend. Képtelenség, hogy bármilyen játékkal ennyit játsszak. HS-ból nekem így fun keretein belül elég napi 1-1.5 óra, hétvégén 3-4.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.31. 09:48:13
  • Shep
    Figyeljetek már olyan van, hogy pl megveszem a 2. szárnyat meg a negyediket? Azért kérdem, mert a 3. szárnyat lazán kihagynám a fos lapjaival együtt.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.31. 09:48:34
  • Shep
    Trump is elmondta, hogy a fő gond azzal a lappal ,hogy aggroba nem lesz jó, mert tempot veszítesz, csak controllba és ott is inkább csak lategameben. Ugyanis 2 mana kijátszod és nem csinál semmit. Persze lehet mondani, hogy lerakod a gólemet majd gyorsan rávágod és lesz belőle még 3 a paklidban. És? Lehet fel sem fogod húzni egyiket sem, ellenben buktál 2 manát.

Ja és tegnap ment itt a leszólogatás de Trump is elmondta, hogy a priest 2/1-es lap semmi, ugyanis ő sem látja azt az életképes sárkányos priest paklit amit egyesek vizionálnak és a másik laptól sem volt elájulva. Aztán majd az idő megmondja.