Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár hogy nem lehet replay-t menteni egy meccsről, mint sc-ban. Nem fogják betenni azt az opciót?
Devv
Ezt a kamut! Ez biztos a netes nyitogató szimulátor...
Devv
Fúúúj b*zdmeg! 😊 Nem is értem ezt az egészet...
Tinman
Nem tudok olyan dekket elképzelni, amibe valaki beteszi ezt a fos Target Dummy-t, viszont az 1 manás 0/4-es nekem nem 1x nyert már csatát :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Target dummy? Legjobb 😄 Én is nyitottam egyet és 2 sámán 3-6-ot sebző szar volt benne, meg másik 3 értékelhetetlen lap.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.21. 20:42:22

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Ez egy szájba baszott vicc:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tinman
Arénában lenyomtam végre Priest-el egy zoo-s sámánt, nem gondoltam volna, hogy sikerül.

Ogre is fontos szerepet töltött be, de a Lightbomb (6 mana, priest board clear) kb. már a felénél megnyerte nekem a meccset.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Getalife az RNG király, mert 1 nyert meccsel már a kisdöntőben van 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.21. 19:55:37

Shep
De nem adja fel egyből, van amikor rengeteget vár vele.

dave9004
készítsd mindig az escape-et 😄 bm denied
Köszönöm még 1x.
Nem sokon múlt.
Mondom, én nem warit hoztam volna 2-ikra.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Devv
Zozo akkor mi játszunk a vígasz ágon. Shep te meg légyszi frissítsd és dobj egy linket is. 😊
Na lenyomtuk, OrsosVanDame megy tovább. Durva meccsek voltak 😊
Shep
Hogy utálom a sok BM-es parasztot.

Shep
Hát az rng nem velem van lent van 4 lény lenyomom mechanot erre egyik sem kap tauntot, így ki is kaptam, mert sylvanasa meg persze a legerősebbet viszi át, mert miért is ne.

szerencsétlen hunter kirakja huffert majd mellé lövi az arcane shotot és lelövi a saját minionját 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Jaja az utolsó 2 meccs tényleg jó volt, főleg azért, mert egyikünk sem aggro-t játszott, így szinte az utolsó pillanatig partiban voltunk mindketten.
Annyira nincs is sok legend lapom, egy csomó használhatatlan hiányzik... <#banplz>
Na jó pár használható is azért....

Shep
Amúgy rengeteg legendaryja van, nem is láttam még ennyit 😄 Jó meccs volt az utolsó 2, nem hiába a priest azért tud jó meccseket hozni 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.21. 14:48:15

Shep
Nem, jobb volt a paklija, most nem tudom az rng-re fogni, mert az egyik mecset a thoughtsteal miatt nyertem, igaz már csak 5 lapja volt és 2 nyerőt húztam ki vele, úgyhogy az már nem volt akkora mák. Igaz hülye voltam mert a jó mágus deckem helyett a szar hunterral mentem 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.21. 14:41:12

Devv
Rng? <#buck>
Shep
Kulaba nyert 2-1-re.

Láttátok a tegnapi ESL-t?

Szakadtam rajta. A többszörös kártyabajnok Kibler-t egy "cyber kocka" úgy szétszívatta, hogy az jóformán hozzá se tudott szólni a meccsekhez 😄DD Nem tudom hogy a híres RNG vagy a fura metájú pakli összeállítása miatt nyert a srác. Sjow-ot is 3-1-re leverte!
igen, pont azért tartom "rossz" lépésnek a coin-wgt mert a dudunak nincs rendes 3dropja csak a neutralok
amiből a golem-spidertank-shade nem rossz playek de azért eléggé szitu függő hogy ott van-e a kezedben és nem-e megéri jobba mondjuk egy claw/spectral knight-t kirakni 3. körben vagy coinolni a lore-t pl

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Elég sokan. Belerakták Dr Boomot, meg a Piloted Sky Golemeket, és tolják vele. Versenyeken többet is láttam ebben a hónapban.
Shep
Ki játszik manapság normal ramp druidot? 😊

Totál paklifüggő. Ha vannak 2 dropok, de nincsenek 3 dropok akkor rossz játék a coin wg. Ha a 3. kör a lényeg , akkor mehet, de a kicoinolt wg alapvetően kicsit csökkenti a hatékonyságát a dolognak, mert ugyan úgy ki tudnád coinolni a 3 droppot 2. körben egy normál pakliban, persze ha itt tele vagy Golemmel vagy Spider tankal, akkor bőven jó a kicoinolt Wg mert végig manaelőnyben leszel, és nem veszítesz tempót. Normál ramp druidban hiba, mert a coinnal 3. körben már 5 dropot tudnál rakni, és egy spectral knight akár meg is nyerheti azonnal a meccset.
dave9004
rank noobon simán sztár lehettem vele amerikán 😄
így néztek ki: coin growth, 2. spider tank, 3. swipe ha kell, vagy másik lény(mech yeti) removalra hero power,4. körben már kb 3 jó lényem volt lent és ellennek szinte semmi.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.12.21. 11:49:26
Shep
Erről beszélek. Mikor te 4 manával görcsölsz neki meg már 6 van azért az komoly előny.

ebbe bele mehetünk, de szerintem ha nem kell reakcónak, akkor a coin+WG nem jó play
max akkor ha a kezedben van 3-4-5manás play de akkor sem hiszem hogy komoly előny
nem mana hatékony a z első körös coin wg

dave9004
nem előny, de ha ellen nem játszik semmit az első körben simán mehet. 2. kör shade of naxx, vagy akár egy spider tank már jól jön
Shep
Szerintem sem de azért elég komoly előny, pláne ha a 2. körben megint kijátssza a másikat.

coin-wild growth amúgy sztem nem optimális play

Ez kábé olyan, mint a papnál 50% mindig ott a papnő meg a 1mana/+2hp/+lap. Ha olyan dekkel megy.
dave9004
ami szerón az arénához való goldért toom a druidot és kb nekem is mindig ott van a kezemben és sokszor megyek coinnal is furcsálltam én is
Shep
Amúgy az, hogy lehet, hogy minden druid első kör coin-grow? Hihetetlen ,hogy mindig náluk van.

Igen, holnap este 7-8 órát beszéltünk meg 😊 Én ma nem igazán értem rá.
Shep
Még Zozo-ék adósak az első meccsel.

Shep
Ádáz, kemény csatában de sikerült 2-1-re elvernem imikszde kollégát: Jó meccsek voltak!

Nekem is esett egy Gázló.
Shep
Biztos azért nyitottam én is egyet tegnap 😊

dave9004
most senki nem vesz classicot ezért nem nyitják előlünk a legendeket 😄
kabel15
Gondoltam veszek egy Classic paklit hátha lesz benne valami használható. Baron Geddon <#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Szerintem is 😄

Zoo a legszórakoztatóbb deck
Shep
A vesztesek arra figyeljenek, hogy nekik sem ért véget még a játék, mert ott van a másik ág, tessék figyelni!

Tbalde nem online. Es ha en este nem leszek ? 😊
Shep
Ha mód van rá húzni kell! Tovább nem magyarázom, mert felesleges.

Devv
Amelyik meccsemet elkezdted nézni, azt végül megnyertem, akármilyen balfaszul is kezdtem. Arany pap volt. 😊
Devv
Hunter igen.