40521
  • dave9004
    ha átállítjátok a gépetek dátumát ápr3.-ára, akkor játszható a kieg
  • dave9004
    ja én csak éjszakás vok :D
  • Negritis
    asszem befagyott a meccsem :D
    rányomtam hogy end turn erre én nyomom hogy "so many possibilities " :D
  • Devv
    :( Sokat éjszakázol!
  • dave9004
    no online playing friends és én 1 óra mulva lépek melozni BibleThump
  • Devv
    Légyszi írjátok meg ha sikerül (melóba vagyok)!
  • dave9004
    meg kéne nézni a spectate-es pack begyűjthető-e már.
    (ha spectatelsz egy barátodat aki nyer, akkor kapsz egy packot)
  • Devv
    Jááj a ninjás jobb lett volna! :(
  • imikszde00
    Ello - ello
  • Zozo0122 #14472
    Meg egy új hátlap, gondolom ez lesz a köv. a ninjás meg vmi más. De ez úgy néz ki, mintha egy cukrász csinálta volna 12 óra mechmagezés után egyhuzamban :D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.31. 20:04:26
  • Zozo0122 #14471
    Van új peccs.
  • imikszde00
    Amig nincsenek kiprobalva a lapok, addig csak talalgatni lehet :)
  • Zickler
    Pacsi
  • Zozo0122 #14468
    Szép volt, grat :)
  • BlackWolf
    Berugdostam a célba az öreg palát végre, druid volt a főellenfél izzadtam is rendesen. Volt ma is mélypont 1 5* rugó utána yoloragos priest buktam is 4 et vissza , de végree megvan :D
  • Shep
    Ezután meg még inkább lesz :)
  • dave9004
    mondjuk mintha most nem lenne 20+ dmg-es róg kombó kézből :D
  • Zozo0122 #14464
    Maget meg se említem, tuti lesz magehez jó pakli vele.
  • dave9004
    ice block ice barrier. mage is rendben lesz vele.
  • Zozo0122 #14462
    Működik. Én viszont azzal a lapban újfajta warriorban gondolkodom, Ragnára kell pakolni szépen a páncélt :)
  • dave9004
    rage quitet random után nyomok maximum de ritka azért h én kinyomok játékot emiatt.
    Ragnaros a hősöd akkor alexxel felugrik 15-re Ben Brode írta twitteren kérdésre.
  • Shep
    Mondtam már tegnap is ,hogy nincsen ingyen, az idő amiért valaki farmol megfizethetetlen, másrészről meg majd te se nyomjál rage quitet ha benyomja a kombót a druid, vagy a róg, mert ők fogják a legnagyobbat kaszánli vele.
  • Shep
    Amúgy az működik, hogy lenyomod a Ragára cserélős lényt majd mikor lekapták és teszem azt túléled nyomsz magadra alexát, vagy hiába nyomsz 8 hp-d marad?
  • dave9004
    de ez az előre sírás azért mégiscsak túlzás nem? ráadásul egy ingyen kontenttől. tehát nem zár ki belőle téged mert te nem akarsz pénzt költeni rá :D
  • karmacoma
    Amúgy ami nekem először eszembe jutott az Jaraxus+hp. Nála éreztem, hogy jó a balance, mert nem tudja 1 körben ellőni a fegyó+heal+6/6 mókát. És ugye ő bőven megteheti, hogy gyűjtögeti a kezét emperor előtt.
  • karmacoma
    Én nem kiáltok nerfért, kifejezetten örülök egy ilyen agron kívül mindenhová beillő lapnak, de általában pont a kombópaklik rendelkeznek nagyon jó laphúzó lehetőségekkel, így jó eséllyel ők nyerik majd ki a legtöbbet ebből a lapból. Persze sokan veszítenek majd meccset azért, mert kapzsin várják a Turn 6-ot, kihagyva egy csomó optimális playt, aztán meg már nem tudnak visszajönni. Ilyen MCT is az arénában. Értő kezekben ez halálos lap lesz, és lesz pár csúnya kombó a segítségével. pl. Alextrassa+charge+inner rage. A kombó warrior eddig is ki tudta húzni, amíg összegyűjtötte a Wargen + 3-4 lapos kombót.
  • Shep
    Hát szerintem akármi is van a kezedben a -1 mana mindre bőven OP. Ettől már csak az lenne durvább ha a - manákat meg megkapnád :) Mikor majd a handlock kipakloja neked a kezét 1 kör alatt, vagy a druida megcsinálja a kombót a 7. körben akkor lesz majd nemulass :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.31. 17:12:27
  • dave9004
    Flamewaker Flavor szövege: Flamewakers HATE being confused for Flamewalkers. They just wake up fire, they don’t walk on it. Walking on fire is CRAZY.
  • dave9004
    mindig lesz valaki akinek nem tetszik vmi, meg már megjelenés előtt nerfért kiált. Troggzort milyen magaslatokba emelték, hogy aztán kb sehol se játszák :D
    hozzá kell tenni emperorhoz is, hogy ha normális kombót akarsz "jóárasítani" 6. körben ott kellenek lenniük a kezedbe. tehát v elölöd az időt laphúzogatással, közben nem sok értelmeset játszol ki. Bonyolult lesz 6. körig meccsben maradni egy temposabb mid meccsben h aztán kinyerjék az energiát.
  • karmacoma
    De azzal lassabb lesz szerintem. Mármint a Flamewalker és az Emperor egy teljes turn 3-turn 6 play, mert egyikre se hat a warper(és nem proccolják a Blastmage-et). Szívesebben látok Flamewalkert 3. körben mint Sheddert, vagy Annoy- Gnome-Chugger-Chugger line-t. Semmi bajom nem lesz a Mage-el ha ultra aggroból átmegy midrange-control irányba. Lesz még egy erős control pakli így a sajátoddal is lehetsz greedybb, mert 1-el kevesebb rák lesz a metában.
  • Devv
    Légyszi segítsetek, nem tudom, hogy a hs trackerben hogy kell létrehozni a paklit. Ott van a 9 slot és ennyi, nincs ott semmi további opció. Pedig korábban már felraktam és sikerült. :S
    Köszi!
  • Shep
    Mondom ,hogy erősebb lesz majd. Az új priest paklim elég jó a streakemet egy mech rogue ölte meg, akinek olyan gyönyörűen összejött minden ahogy az meg van írva. Feljött neki egyből a szamuráj, aki természetesen a legerősebb lényére nyomta a tápot, hiába szedtem utána le, majd mikor már lapja sem volt pont azokat topdeckelte amik kellettek neki. Igaz utána visszaadta a gép, mert egy hunter viszont 3-4 körig nem kapta meg a skill kommandját, vesztére. :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.31. 16:47:35
  • Zozo0122 #14449
    Én meg öszedobtam egy mechmaget, mert mage questem volt és 5/5 win lett...és az a baj, hogy az új mage lapot a Flamewakert nyugodtan be lehet tenni valami helyére a mechmage deckbe, meg az emperort is és még erősebb lesz mindkettőtől...
  • Shep
    Nézegetem a trackert és nagyon durva a különbség a coin és coin nélküli győzelmek %-a között. coin nélkül csak 52%, coinnal meg 63%. Na de ami még érdekesebb az az ,hogy a meccseknek csak a 38%-ban kaptam coint. Na ennyit az rng-ről.
  • Shep
    Már ez is? A francba :D
  • Negritis
    overrated! :D
  • Shep
    Inner fire warrior pakli megvan már? :D
  • Negritis
    akkor meg csitt mer csatt a lapok miatt :D
  • Shep
    Mert az is :DDDDDDDD
  • Shep
    Az a housecup volt.