Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.22. 15:45:18
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Más kérdés, hogy én igen gyakran nem így látom a saját játékomat .
Gyakorlatilag minden második vagy harmadik meccsen hibázok (sokszor többet is), és ezek csak azok a hibák amiket észre is veszek magamon, egy profi külső szemlélő nyilván sokkal többet is felfedezne, sokszor már akkor tudom hogy ezt vagy azt nem így kellett volna mikor kiteszem a lapot.
Mondjuk így legalább van motiváció, mindig látom, hogy van még mit fejlődni, és ez független attól, hogy lapkészlettel viszonylag jól állok.
Azért az egy meccsel döntőbe kerülés tényleg nem volt csúnya (RNG Jesus csúcsra járatva <#buck>#buck> ), bár személy szerint nem irigylem ezt el, részemről úgy látom az a cél hogy játszunk minél több meccset egymással, ha nyerek is az csak hab a tortán.
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2014.12.22. 15:37:38
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Priest-em legnagyobb gyengéje, hogy hiányzik pár fontos lap... többek között egy Lightbomb (arénában szerencsére rendre nálam van), Velen's Chosen, Shadowform, Holy Fire, Auchenai, Cabal Priest fel tudná dobni az életem.
Sajna ez igaz a többi kasztra is, fontos lapok nincsenek meg és nem 1x jártam már úgy, hogy azonos kaszttal szemben alulmaradtam pontosan azért, mert neki megvoltak én meg hápogtam, hogy jaj de jó lenne, ha meglenne legalább a Holy Fire.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Abból viszont nehezen tanulok, amikor egyik legendary-t nyomja ki a másik után, aztán előbb-utóbb elfogy amivel le tudnám szedni és vége... mondjuk ilyen ellen is sikerült már nyernem, de az fehér holló.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.22. 14:46:22
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.22. 14:40:02
Hiányzik ez az??????????? Egyetlen legendary kártyám esett. EGY! Az is egy kalap szar, leszed egy random beastet.
Az ÖSSZES kasztomnál kulcsfontosságú lapok hiányoznak... milyen verseny? Miről beszélsz? Induljak a Maratonon fél lábbal? Jó vicc. -.-
Az aréna pedig baromira élvezetes tud lenni, mert ott legalább minden kártya megvan, legfeljebb nem kapom meg a random miatt.
de Tinman 'barátunk' is remélem tiszteletét teszi
Tanulság: flamestrike nélkül is van élet az arénába, még 0-2-nél is. <#awink>#awink>
Szóval a mage mindenképp ajánlható, neki van a legtöbb op basic/expert lapja, és hozzá kell a legkevesebb tapasztalat is, mert neki kombóznak legkevésbé a lapjai, simán magukba jók nagyon.
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2014.12.22. 13:48:32
Druid kb csak akkor jó, ha kiszedsz 4 swipeot, mellé meg jó minionokat. Én valahogy soha nem megyek jót vele, egy 8 winem volt a többi 3-4, de vele csúszott be az egyetlen 1 winem is.
Priest is nagyon erős tud lenni, de ott komoly szerencse(és tapasztalat) kell egy sokwines paklihoz. Nehezen tud jó tempót menni, de mid-late gameben talán a legerősebb. Ha addig nem halmozol fel behozhatatlan hátrányt, akkor fasza, de tényleg könnyű mellényúlni.
Nekem meg nyitogatásnál kezd kijönni a hosszútáv. 31 pakli, 35 rare, 8 epic(ebből 3 mini mage -facepalm), 1 legend, 3 golden common, 3 golden rare. Az első 20ból(+előtte 20 normálból) asszem 2-3 epic esett, szóval végre kezd beindulni.
de nézz youtube-t és lesz bőven ihlet 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

flamecannon early control, flamestrike-poly-fireball pedig intézi a többit
valamint a water ele is erős, nem kicsit 😄
Sikerült egy olyan pala dekket kikísérleteznem (szerények a lehetőségeim), amivel ezeket a tetvedék n+1 huntereket megfogom. Nincs is annál szebb, amikor sorba tolja ki a netes copys vackait, amit már ezerszer láttál, meg minden körben nyomja a 2HP-t sebző hero powert és egyszer csak nyomja a feladást. :-P
És az emberek nem feltétlenűl azért választják a Huntert rankedezni, mert egyszerű lenne mint a kő, csak ott kb 7 kör alatt vége van a mecsnek, ha nyer ha veszít, míg mondjuk pappal vagy duduval 9-15 kör, ha azt veszed akkor Hunterrel 2 kört mész mire a többi class al csak 1 et. És a legándá válásban nem is annyira a skill inkább az idő számít. Ha azt veszed hogy mondjuk minden 5 mecsből csak 3 at nyersz meg, úgy is meg lehet a legend, csak azt jelenti hogy mondjuk óránként lépsz előre 1 csillagot.
Egyébként én mióta kijött a játék tolom (Bétában nem voltam benne) előtte nem sok közöm volt kártya játékokhoz, inkább csak poker, az is haverokkal. Az alap készletből van pár legendary-m naxx is végig feloldva, de a jelentősebb Legendary-k még hiányoznak a classic set ből (Sylvanas, Rag,....) Inkább csak ilyen közepesnek mondható (DK,Leeroy) lapok vannak meg, Most abban bízok hogy hátha karácsony miatt 1 napig teljes áron lehet majd betörni lapokat, és akkor le tudom craftolni azt a pár hiányzó lapot.
BattleTag: kabel15#2672
ha jó arénás lennék akkor már rég meg lenne minden 😄
nah most tesztelem ezt a paklit és rank 15 környékén jól működik, hunter-shaman ellen hatékony
mondjuk ez nem túl "nagy" mondás, mert kb bármi amiben van koncepció életképes ezen a részen, de azért van valami kis foganatja mert lendületből haladok vele nem nagyon tévesztve lépést
boom-sylvanas nélkül tolom
más próbálgatta amúgy?
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.22. 00:32:35
emiatt persze ugyanúgy kevés igazán jó lapom van, de szép lassan meglesz minden ami számít
gvg kieg előtt a neutral legendaryk közül kb Sylvanas-Thalnos nincs meg amit használnak is
meg a class legendek hiányoznak még nagyrészt
most jött a kieg én meg szívok mer nem esik semmi pedig már 20 pakli felett nyitottam 😄
ahogy még a 2v2 is messze van