Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért jobb a 2 manás alkimista, mint a most kijött 4/4/4-es lap, ezért jobb a kicsit brew master mint a nagy. Szóval igen, ezzel tényleg kinyírták azt a lapot.
5 mana 11 stat vs 3 mana 6 stat
khm?
én pl sokszor használtam úgy h
t4 3/3 farkas dr 1/1x2
t5 rá huhu
de nem volt elég jó
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.03.28. 17:35:12
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
nyilván
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
huhu-t kinyirta az hogy senki nem használta - rajtam és kevesen kívül - eleve mert nem volt túl jó
én szerettem de annyir anem volt jó
stalker annyiból jobb hogy t9 tudod kombózni, de anno az activate DR spell-t se használta senki
úgyhogy sztem önmagában ez sem lesz
valszeg lesz vmi kombó deck ami építhet rá de nem érzem hogy ez a lap verssenyezne Huhu-val
szal nem érzem indokoltnak ezt a ragelés
ez tetszik de összességében nem vagyok boldog
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
March 30 Mean Streets of Gadgetzan card pack
March 31 100 Dust
April 1 Whispers of the Old Gods card pack
April 2 Journey to Un’Goro card pack
April 3 50 gold
April 4 Journey to Un’Goro card pack
April 5 Volcanosaur golden card
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
de pl nem biztos hogy hunterbe betenném
KC topdick off?!
Icegrind: most hagytam abba 1,5 óra gwentet, van benne potenciál, meglátjuk mire lesz elég. Mindenesetre a Legendsnél jobb, legalábbis nekem jobban tetszik. Még nem nyilatkoznék hosszasan, de van mélyésge a játéknak, és ez tetszik, sokkal jobb lett, mint azt a Witcher3-ban láttam.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.03.28. 00:22:41
A gwentben én is bízok, nagy húzás részükről ez a 100.000$-os tournament már így a closed béta alatt. Ezzel megmutatják,hogy komolyan gondolják a játékot competitiv szinten is.
1, Kezd kiveszni a lélek a játékból (és a hangulat) és már nem is Heroes of Warcraft, hanem valami félig lore-hamisított katyvasz az egész.
2., Tele vannak az új setek inkonzisztens, vagy irreális faszságokkal. Beszéltük azt, hogy pl. Tarim miért nem 2/2-ket fog csinálni, hogy megfelelő lapja legyen a palának...Vagy az új Elise...ÁÁÁÁÁÁÁHHHH. Gyűlölöm.
3., Az előzőhöz kapcsolódik - oké, csökkentették a random lapok számát, DE amik megkapták ezt a kifejezést, gyakran egymagukban meccsfordítóak és nem tudsz ellenük készülni. Pl. okádék Babbling Book.
4., A standard bevezetésével szezonális értékű lett a lapkészleted jó része. Jobb esetben 2 évig, rosszabb esetben csak kb. másfélig használhatsz egy setet. Mindenki számolja ki.
5., Pont a standard miatt, pl. rajtunk lesz a jade átka még több, mint egy évig. Miért? Azért könyörgöm, mert próbálj meg control decket játszani, csak próbáld meg, és jönnek a counterek, mire meta lenne belőle. 1 manáért az idol...áhh, én is írtam előre, hogy azzal a lappal óriási bajok lesznek. MIÉRT NEM LÁTJA EZT SENKI A BLIZZNÉL?
6., BB egy kretén, minél feljebb jutott, annál szarabb lett a játék. Gondolom egész nap zeng a székház a nevetéstől.
7., Szimpla kreténség és meggondolatlanság. Nézzétek meg ezt a lapot:
Na milyen? Tök jó, ugye? És akkor most Princess Huhuran.
Ugyanaz a kettőn az effect, csak mi a gond? Először is, még a szöveg sem ugyanaz, annyira nem figyelnek oda. Másodszor, ez a rare megalázza, sőt játszhatatlanná tesz egy egyazon classban szereplő legendást. Végiggondolta ezt vki a Blizznél? Miért játszanám ezután valaha Huhurant?
Na mind1.
Jah, 8. pont. Mivel itt csak 30 lap van, (és én játszom a Legends-et, amiben 50) ezért látom azt, hogy ITT KÉNE havonta balance patchet kiadni, mert sokkal erősebben és hamarabb kijön az, ha egy lap túl erős. 50 lapból gyakran van az, hogy nem is látsz egy erős threatet.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.27. 22:59:02
De minek köszönhető ez? Nem, nem csak annak, hogy xar a HS, meg a pizzás fiú mindent elront. Tudom népszerűek ezek az elméletek, és utálom én is BB-t, de egyszerűen kidurrant a lufi. Mire gondolok?
Szerintem az emberek már túl vannak a HS-en, kipróbálták, elmúlott az újdonság ereje. A többség, főleg a fiatalabb korosztály, új játékot keresett, BF1-el játszik, vagy még annál is újabb játékkal, hogy amikor azt is megunta megint új játékot keressen magának. A távozóknak kb 80-90%-a ezért ment el, és ez természetes. A maradék azért ment el, mert a HS-ben csalódott, és jobb kártyajátékot talált.
Sok helyről hallottam, hogy jó a HS, de abbahagyta és többet kártyajátékkal nem akar foglalkozni, mert megunta a lapok rakosgatását...
Persze a többi cég is akar magának a még így is hatalmas tortából egy-két szeletet. Vannak próbálkozások, jó a Legends, és még jobban tetszik a gwent, de ha kijön az Ungoro, akkor ezek pár napig létezni sem fognak, hatalmas a HS dominanciája. A gwenben bízok, mert kell az ellenfél a HS-nek, de a Legends szerintem már elbukott, sosem fog megerősödni annyira, hogy a HS-nek komolyabb konkurenciája legyen. Amikor kijött nem dobbantott elég nagyot.
Szívesen elvitatkozok arról, hogy jó-e az új quest legendások, vagy kell-e nekünk a sok hunter 1 manás drop, de arról álmodni, hogy az összes quest legendeket megkapjuk, vagy sokkal több rewardot adjanak, vagy bármi jelentősebb pluszt akarni értelmetlen. Egyszerűen nincsenek erre MÉG rászorulva és szerintem nem is lesznek. Valaki írta itt, hogy olyan ez mint a WoW, elsőnek jöttek ki, jó időben, a többieknek csak morzsa jutott. Itt is ez lesz. Hiába tetszik valakinek jobban más MMO (Star Wars, GW2, Elder Scroll), még mindig a WoW vezet, hány éve is?
Biztos vagyok benne, hogy jó pár nyakkendős a Blizznél folyamatosan monitorozza a napi/heti játékkal eltöltött időt, a bevételt, és közben vadul nézik a konkurenciát. Ha kell meg fogják erőltetni magukat, de amíg megy a szekér - márpedig többnyire nem a "pénzeszsákok", hanem az "ingyenélők" léptek le jóval jelentősebb számban - addig minek erőlködni? Na meg ha netán a konkurencia előjön valami hasznos új ötlettel, majd szépen lemásolják, volt már erre példa.
Jah és ez szigorúan a saját véleményem, lehet tényleg BB az oka mindennek és abba kell hagyni a játékot, mert ez ma még nem volt elégszer leírva 😉
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.03.27. 22:03:58
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hagyjuk már ezt a dumát, és lássuk be, hogy ez nem a vörös kereszt. Ők diktálnak, nincsenek rászorulva, hogy olcsóbban adják a dolgokat. Minden más kártyajáték olcsóbb kell, hogy legyen, ha életben akar maradni ebben az egyre sűrűbb kategóriában.
Értem én, hogy lehetne jobb a HS, sok mindenben egyet értek, de magam sem adnék több mindent a népnek, max majd ha látom, hogy képes valaki felzárkózni...
Shep: Erre nem is gondoltam, mert ez teljesen esélytelen. Ilyen dolgot képtelenek lennének megvalósítani.
Azért van máshol nagyobb reward,mert itt a lehúzás megy míg azokban a becsalogatás (sajnos kevés sikerrel).
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.03.27. 20:22:09
Más játékokról nem tudok nyilatkozni, de gondolom több.
Egyébként ne szívd mellre, nem nagyon érdekel, csak megjegyeztem, hogy ez nem sok.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.27. 20:16:24
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
azok a lapok vanilla korrekt statot kaptak - nem überop és auto include nyílván - és épp ezért voltak idegesít a CThun deckek az elején
on curve nem volt túl nagy hátrány tolni őket és aztán jött a csápos befejezni
Kató azért volt ingyen,mert egy szinergia épült rá ami nélküle nem csinált volna semmit sem, hisz gyenge teste volt az őt buffolóknak, egyéb képesség nélkül. Azt pedig nem engedhették meg,hogy kinyisd az összes buff lapot, de nem tudod használni őket semmire, mert nincs meg az a lap amit buffol mind.
Ebben a kiegészítőben egyenlőre nincs (gondolom nem is lesz) ilyen fontosságú lap, tehát mi alapján választottak volna ki egyet?
szemetek
March 29 50 gold
March 30 Mean Streets of Gadgetzan card pack
March 31 100 Dust
April 1 Whispers of the Old Gods card pack
April 2 Journey to Un’Goro card pack
April 3 50 gold
April 4 Journey to Un’Goro card pack
April 5 Volcanosaur golden card
Sőt azt a két lapot én kb minden deckembe játszanám, ha kicsit jobbak lennének és több lenne belőlük.
Mert a többi kalóz tényleg nem egy túl elragadó szinergiát használ, de még így is több mint az átlagos hunter megvalósítás.
A pirátus deck egy szinergiára felépített pakli, míg a face hunter az a kijátszom az olcsó boring vanilla lényeimet és lövök 2 védhetetlen sebzést az arcra.
Ezt én nem nevezném érdekesnek.
wtf?!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az vigasztal, hogy a másik jelöltem (OmegaZero) se végzett jobb helyen. Szóval legközelebb kérdezzétek meg kire fogok fogadni és tegyetek meg valaki mást 😄
Itt az ágrajz. Most megy a döntő.