Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

duplicates giant mageről kiderül hogy az, akkor kb buktál 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
ott ott. mechpriesttel eléggé aprítottam reggel párat 11-10 környékén. Giants mage volt amitől durván kikaptam 😄
Shep
szavakkal nem leírható az az érzés mikor Anti a legutolsó lap a pakliban és már nincs mivel használni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Úgy látom az összes szar zoo itt ragadt 13 környékén.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A legszebb hátlap! Kár, hogy visszamenőleg nem megszerezhetőek, de egyben jó dolog is, mert mutatja már akár csak ez is, hogy tapasztalt játékossal állsz e szemben. Bár sok egyéb dolog is mutathatja...pl coin hero power, azért ez csak kevés esetben jó play. (pl. rugóval ha van a kézben auto barber akkor jó)
jaja mindkettőt bent hagytam és így sokkal jobb lett. Thx a tippet!
Kipróbáltam és hát kb amiatt nyertem meg 5-ből 3 matchet 😄 tényleg jó legendary lett, pedig kételkedtem benne kicsit, de sokat számít, hogy csak úgy 4 lapot a kezedbe nyom.
Tinman
Coming out:

Soha nem sikerült még sehol elvernem piros hátlapos ellenfelet (április óta játszó player). Végre arénában ez is összejött, ráadásul Huntert nyomtam le rugóval.

Hihetetlen mennyire látszik egy ilyen playeren, hogy mennyire jól játszik... a build elgondolása is egészen egyedi volt, a 2. körben ott álltam 20 HP-vel, de sikerült megfordítani.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Valszeg igen, de nem ismertem. Néha vannak magyar nevűek 😄
dave9004
ellened is magyar? :d
Fletley: murlocosba nem jó ja. mid sámánba használható al'akir mellé
Shep
Kifagyott a játék 😄DDDDDD

Why not both? Nekem mindkettő benne van a sámán deckemben és szerintem nagyon jó.
Igaz, hogy murlocokat ad, de egyrészt a murlocok sokszor nagyon jól kombóznak, másrészt a sámán deck sokszor könnyen kifogy a szuflából és ezen nagyon sokat segít a +4 lap.
Amúgy nem murloc deck, nincs is benne egyáltalán murloc lap
Shep kitalálod mi következik? <#eplus2> Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Murlockosban se annyira jó Neptulon. Kipróbáltam játszottam 15-20 kört már, de az van, hogy 7 mana ugye......Na már most a hetedik körüg egy murlockosol paklival nyersz vagy már mindegy. De tegyük fel elhúzódik a meccs és úgy érzed még hozható akkor húzol négy murlockot de ott a 3-as overload. Nem egy meccs ment el ezen. Pedig nem tűnik rossznak, de a gyakorlatban meh... van nála nagyobb value főleg nem murlockos pakliba.
Tényleg, mielőtt elfelejteném. Boldog karácsonyt mindenkinek!
dave9004
jó bizony 7/7 + 4 lap, amik még jó esetben kombóznak is egymással. plusz jó az intrója
Köszi a válaszokat 😄 Amúgy meg Boldog karácsonyt mindenkinek! és nyissatok sok legendary/epic lapot 😄
Nekem nincs meg, de neten dicsérik és versenyen is láttam. Kontrolosabb sámánban nagyon jó. Addigra mire jönnek a kis szarok gyakran kifogynak a normális removalokból az ellenfelek. Ráadásul a charge-os buffolós izék még komoly burstot is adhatnak.
kabel15
7 mana 7/7 simán jó lap, és még ad +4 lapot, amik akár kombók is lehetnek. Lényegében lerakod és meg van a kövi köröd.

BattleTag: kabel15#2672

Nekem meg egy Neptulon, Recombulator, madder bomber volt a mai packben amik értékelhetőek 😄 Kár, hogy nem Vol'jin, most őt szeretném nagyon megszerezni. Egy kérdés még: Neptulon-nak van értelme shaman pakliban, ami nem murlockos szerintetek? mert ha belegondolok + 4 lap attól, hogy murlockok, bár lehet maradok a jó öreg Al'akir-nál.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2014.12.24. 12:23:47
Mephike
Látszik, hogy karácsony van, sikerült kinyitni a második Flame Leviathanomat 😊

dave9004
hunter az tipikusan olyan, hogy ha drafton jönnek a lapok, akkor sztár, ha nem, akkor max 3 win 😄
Tinman
Folytattam ma huntert arénában... tarolás továbbra is. Nem hiszem el, hogy ennyire op. legyen ez a kaszt ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Azt meg meg sem néztem... a fene, pedig druidhoz is de finom lenne :-(

dave9004
warrior only lap sajna
Tinman
Pont tegnap kaptam meg priest-es aréna végén ezt a lapot, nem kicsit lepődtem meg... na meg rögtön felcsillant a szemem, mert szvsz Druida és Warrior deckbe van benne fantázia.

Mephike
Egyik kedvenc deckem a warrior, de én nem használom ezt a lapot még, mert nincs meg. 😊
Amúgy nekem így elsőre kicsit lassúnak tűnik. Persze akkor csodálatos, ha van lent két armorsmith, egy acolyte, és van nálad egy whirlwind. 😊 Van teste, szóval nem rossz, egy próbát meg fog érni nekem is, ha meglesz.

dave9004
vmi sztár miatt valszeg. én nem warrizok az biztos 😄
mech priestelek most inkább
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.12.24. 07:51:07
egyre több wari használja a siege engine-t ami engem meglep
vélemények róla?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

control wari vs mechmage úgy hogy majdnem minden lapunkat előttük 😄
de vhogy nyertem, élmény volt 😛

Golden Hemet Nesingwary.
Shep
Akkor andre a következő neked,

Devv
Lejátszottuk Zozo-val a meccseket. 2-0-ra nyertem.
Mephike
Zavart érzek az erőben! 😊
Ha jön még pár kieg ez tovább fog változni. Minél szélesebb lesz a paletta, annál többféle deck lesz. Persze lesz akkor is pár közkedvelt (utált) deck.

Más:
A kombó deckeknek mindig is lesz jövője, lehet most aggódni a force of nature+savage roar miatt, de felesleges. Kétségtelenül bosszantó, ha azzal győznek le, de ahhoz a két lapot fel is kell húzni, tisztán (tauntmentesen) kell tartani a boardot, életben kell maradni, stb. Mivel játszom ezt a decket, tudom, hogy nem olyan egyszerű az, és jelen pillanatban SZERINTEM abszolút nem kedvez a meta ennek a decknek.
De lesz ez még másképp is, komolyabb kombók fognak jönni ha bővül a lapkészlet, bár az remélem még kicsit odébb lesz, hiszen a GvG-ből még sok lap hiányzik.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek! 😉

dave9004
Boldog Karácsonyt neked is és minden HS-rajongónak.
dave9004
átalakult tempó irányában az aréna meta.
belező Csabi mondta, hogy ha 4. körben megvan a tempóelőnyod, onnantól nehéz veszíteni meccset.
Felértékelődtek az 1 manás lények a tempó miatt, mert ha már hero powert használ vki 2. körben valszeg tempót veszít... 2 manásoknál is felerősödtek a 2/3-asok, pont emiatt. változás van jah.
Shep
Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Hú de jó kis meccseket játszottunk Csoszival. Az utolsó Priest vs Priest különösen izgalmas volt. Akadt pár igen szép megoldás mindkettőnk részéről, ezért szép a priest. Végeredmény: 2-1 nekem.

Jaja, bár általában ha nézi valaki elkezd beszaggatni mint az állat 😄 De nézhetitek ha lesz kedvetek 😊
Szerintem valamit félreértettél. Csak azért szólok, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen részed. 😊

Egy fel ora es gepnel leszek, akkor feltoltom neked. Ha addig raer.
Nekem az a verzio van meg amibe mar at van irva. Nem kell hozza root.
Köszönöm a mindenkinek a bemutatást, az első képpel illusztrált helytálló volt, a második már kevésbé, több lengedary lapom hiányzik ugyanis mint ami megvan, GvG-ből például összesen csak 5 db van meg... <#whatever>
Ma este le tudjuk játszani a meccseket ha leszel, ha nem akkor csak holnap után, mert holnap egész nap nem leszek gépközelben, valami hülye ünnep miatt ami lesz vagy mifene... <#nevetes1>

Shep
Így viszont mindenki láthatja és akár lehet nézni is, ha valakinek valamelyikük fel van véve 😊

Devv
Már későn szóltál...
1 tanács, az időpontot talán jobban megéri privát üzenetben rendezni

Okés, mehet 😊
Devv
Fél 11-11 az jobb lenne.
9re megyek edzeni 😄 Na akkor viszont fél11-11? 😊 Vagy esetleg éjfél után, nem tudom meddig szoktál fennmaradni, hátha 😄
Devv
9 után tudok játszani, mert vigyázok a kislányomra.
Devv
Bontottam délelőtt egy Steamwheedle Sniper-t. Egész jó kis lap, de ettől is (meg a windfury-tól is) úgy félnek, mint a tűztől: lehoz egy Unleash the Hounds-ot 2 kutyával + Hunter's Mark, hogy lecsapja. Jó kis hátrányba is került miatta az ellenfelem...
Most lenyomhatjuk, ha gondolod 😄 Bár jelenleg nagyon elegem van a gameből, játszunk 😊 Aztán max kikapok 2:0-ra <#eplus2>