40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Srácok, azt hiszem megtört az "átok".
Itt az első pakkból nyitott GvG Legendarym ami nem Sneed's. Úgy gondoltam megosztom veletek eme sorsfordító történést.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
És igen, megint 5 lap közül bármi jó lenne (2 shrinkmester, 2 shadow madness, ooze) 6 lap volt a pakliban ki lehet találni hol voltak. Elrohad ez a retkes játék, meg én is, hogy ezzel a hulladékkal játszok!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.01. 22:34:25 -
Olyan sokat kérek akkor mikor azt szeretném ha nem az utolsó 6 lapban legyen mindkét circle és egy auchani? -
Zozo0122 #14599 Aha, rank 16-nál már azért előbukkannak ezek a nyomorék facehunterek. Alig vártam. (Nem) -
Negritis #14598 nah ebből mi lesz így elsején :D -
Zozo0122 #14597 Mik mennek itt te jó ég...kicsit átalakított mechmaget tolok most, a plébános ellopott egy portalt abból pedig Antonidas esett neki :DDDD Agyonvert
El kéne kezdenem streamelni, a műsor tuti meglenne :D
-
Majdnem ugyanazt a pkalit raktam össze 2 napja, mint ma a Mester és elég jól megy neki vele 12-n. Most azért kicsit kihúztam magamat :D -
-
Jogos! Egy kicsit agyamra ment a HS, mostanában emeltem az adagot, itt az ideje visszavenni :-) -
És akkor ezek után még csodálkozol ,hogy hó elején ennyire nem megy nekünk? :) -
Zozo0122 #14592 Fantasztikus playeket tolok :D A portal dobott egy webspinnert, az meg egy papagájt
-
Zozo0122 #14591 Tinman biztos windfuryra gondolt, csak elírta :) -
Hehe! Jó lett, de nem windfury-t kellene kapnia, hanem whirlwindet, így semmi értelme! :) -
Zozo0122 #14589 
Ennek örömére trollkodok egyet, ezt a lapot szépen összehozta a fórum, csak az elmúlt 1 hétben :)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.01. 19:36:20 -
Az egyik inner fire-t rak a warriorba, a másik meg whirlwindet a sámánba. Ez valami VIP hozzáférés?? :D -
5 wing = 3500G = 31 db. kártya vagy 3500G = 175 db. kártya
:-DDD
-
Smells like deja vu. -
F2P = játszol és nem kell fizetni. Így van? Így.
Az viszont tényleg gond, hogy aki most csatlakozik be, annak k. kemény dolga van.
-
Végül is majdnem nullszaldóra jöttél ki, nem vészed... ami nagyon vészes az aréna randomja. Azóta nem jártam ott mióta nekem mage-el egyetlen flamestrike, se fireball, se semmi használható spell nem volt. Semmi szinergia nem volt a lapok között, kb. mintha szél fújta volna össze őket. -
Csak picit voltam retkes quest miatt, és valóban... 6. körre halott volt a priest, nyomogatta is serényen a rohadj meg emote-ot. (Whirlwindes minion taunt mögött + rockbiter + villám + pókok + a 6. körre bloodlust). -
karmacoma #14582 Megtaláltam amikor írtam róla. Kicsit hazudtam: "Én most folytatom 7-0-ról még estéről. Zoo+Pyroblast, 1 fireballal és 2 polymorfal. " így azért már kicsit jobb és pre GVG. -
karmacoma #14581 Egyszer ugyan ilyennel mentem 8-at. Spellnek csak Pyro volt benne asszem és csak zooo. A sok kis szarral leütöttem az arcát 10 környékére, a többi ping és blast. Persze valószínűleg jól jöttek a lapok. Megkeresem hátha le van mentve a shot a pakliról. -
Mondom megnézem a facehuntert, hátha. Aha persze 5 meccs 1 győzelem, mind úgy, hogy még egy kör és nyerek, vagy ha topdeckelek, mint ők szoktak akkor már hamarabb de hát nem. Asszem szarok én rá, este vissza priestre azt el leszek én megint, vagy 2 hétig itt a posványban. -
Malarki #14579 Azért néha elég kiborító ez a játék...
Most a pack vásárlás helyett inkább arenaba mentem. Első próbálkozás, nem vártam túl sokat. Hát nem is kaptam... Sikerült egy olyan okádék paklit összerakni amivel még játszani is szégyelltem. A kártyák fele olyan volt amit az életben nem használnék, de azt kellett választani mert a másik kettő még szarabb. Mage-el mentem, volt is összesen 1 Flamestrike és 1 Pyroblast... Fireball, Polymorph, Unstabel Portal sehol...Tele 2-3 manás lényekkel, amik semmit se érnek, 7+-os lapom 2 volt. 3 győzelem összejött, abból kaptam fantasztikus 25 aranyat, 20 dustot, meg egy GvG packot, benne 5 teljesen értéktelen lappal olyan kasztokhoz amikkel nem is játszom.
Szóval remek nap volt ez a mai... -
Éljen ismét itt vannak a retkes bloodlust sámánok is, már hiányoztak, mint a fogfájás. -
Zozo0122 #14577 Ez a tracker marha jó, ma már érkezett is hozzá a BM-es frissítés, már most benn vannak a lapok :) -
Zozo0122 #14576 Na most nekem is :D -
Negritis #14575 abból néztem úgyhogy megy :D -
Zozo0122 #14574 Amúgy nektek se adja be ma az sg-t chromeból? -
Zozo0122 #14573 De tényleg, vegyél fel pár embert innen :) Nagyon jól el szoktunk baromkodni meccsnézés közben, néha pár fun meccs stb... -
Egyszer nem tudtam a freezet megverni, mert nincs lénye akivel lehet szórakozni, folyamatosan fagyaszt és még nyomja a sayert is, ráadásul 1 kör alatt sebez 20-at. Szerencse kell hozzá, nem is kevés, 1x majdnem sikerült mert elfogytak a lapjai de akkor is benyomta a kombót. Amúgy ha meglennének a lapjaim vszinű én is kipróbálnám mert eszes deck de sok minden hiányzik úgyhogy...
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.01. 16:41:45 -
Na én amúgy meghoztam a döntést, megvárom mit hoz a kieg, ha ugyanez az aggro bohóckodás lesz asszem elhagyom a kocsmát és máshol próbálok melegedni. -
Negritis #14570 nem az adott meccsen mondom
de azért ha valaki combo freezamage-t tol akkor igenis az egy gondolkodós deck, főleg priest ellen hogy mikortól van értelme rámenni combora és akkor is hogyan mert ugye a rpiest gyorsan visszatolja a hp-ját és akkor buktad a meccset
a meta meg nem véletlen olyan, egy olyan meta eléggé gáz lenne
nem mondom hogy a mostani aggro meta jó, de sokkal jobb pl gvg előtt amikor volt mondjuk 4 deck és semmi más
most azért csak mageből van 3-4 fajta -
Ja az tök jó lenne, csak nem ilyen a meta :) Amúgy az a bajom ,hogy ilyen szinten mákolnak és sorozatban. Ha el lenne osztva akkor nem lenen gond de így az.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.01. 16:38:05 -
Ja, 11 kör alatt levert, biztos megerőltette magát mikor minden nála volt. -
Negritis #14567 valszeg nem volt Alexája
és örülj b+ hogy nem mechmage volt hanem freeze az legalább türelmet és gondolkodást igényel :D
szidod a facehuntert, de ha jön egy kombó deck az se jó
mi jó akkor? :D
a full control ? szivesebben mennél handlock és control wari ellen? :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.01. 16:35:43 -
Akkor frostbolt :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.01. 16:35:32 -
icebolt? NAXX OUT PogChamp -
Amúgy ez a kombó akasztott ki. 10. kör. pyroblast. 11. Talányos+tűzgolyó+Icebolt+icelance+icelance. Elmegy a picsába! -
Pöccs nótsz