Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Soha nem sikerült még sehol elvernem piros hátlapos ellenfelet (április óta játszó player). Végre arénában ez is összejött, ráadásul Huntert nyomtam le rugóval.
Hihetetlen mennyire látszik egy ilyen playeren, hogy mennyire jól játszik... a build elgondolása is egészen egyedi volt, a 2. körben ott álltam 20 HP-vel, de sikerült megfordítani.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Igaz, hogy murlocokat ad, de egyrészt a murlocok sokszor nagyon jól kombóznak, másrészt a sámán deck sokszor könnyen kifogy a szuflából és ezen nagyon sokat segít a +4 lap.
Amúgy nem murloc deck, nincs is benne egyáltalán murloc lap

BattleTag: kabel15#2672
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2014.12.24. 12:23:47
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy nekem így elsőre kicsit lassúnak tűnik. Persze akkor csodálatos, ha van lent két armorsmith, egy acolyte, és van nálad egy whirlwind. 😊 Van teste, szóval nem rossz, egy próbát meg fog érni nekem is, ha meglesz.
mech priestelek most inkább
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.12.24. 07:51:07
vélemények róla?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
de vhogy nyertem, élmény volt 😛
Ha jön még pár kieg ez tovább fog változni. Minél szélesebb lesz a paletta, annál többféle deck lesz. Persze lesz akkor is pár közkedvelt (utált) deck.
Más:
A kombó deckeknek mindig is lesz jövője, lehet most aggódni a force of nature+savage roar miatt, de felesleges. Kétségtelenül bosszantó, ha azzal győznek le, de ahhoz a két lapot fel is kell húzni, tisztán (tauntmentesen) kell tartani a boardot, életben kell maradni, stb. Mivel játszom ezt a decket, tudom, hogy nem olyan egyszerű az, és jelen pillanatban SZERINTEM abszolút nem kedvez a meta ennek a decknek.
De lesz ez még másképp is, komolyabb kombók fognak jönni ha bővül a lapkészlet, bár az remélem még kicsit odébb lesz, hiszen a GvG-ből még sok lap hiányzik.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek! 😉
belező Csabi mondta, hogy ha 4. körben megvan a tempóelőnyod, onnantól nehéz veszíteni meccset.
Felértékelődtek az 1 manás lények a tempó miatt, mert ha már hero powert használ vki 2. körben valszeg tempót veszít... 2 manásoknál is felerősödtek a 2/3-asok, pont emiatt. változás van jah.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy fel ora es gepnel leszek, akkor feltoltom neked. Ha addig raer.
Nekem az a verzio van meg amibe mar at van irva. Nem kell hozza root.
Ma este le tudjuk játszani a meccseket ha leszel, ha nem akkor csak holnap után, mert holnap egész nap nem leszek gépközelben, valami hülye ünnep miatt ami lesz vagy mifene... <#nevetes1>#nevetes1>