Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ugyanakkor valahol meg kell húzni a határt, mert szerintem a másik véglet sokkal rosszabb. Gondolom senkit nem érdekel, de meglehetősen unalmas naponta olvasni a fórumon, hogy ki hogy nem szereti a gondolkodást nem igénylő lap pakolgatást a huntereknél és zoo warlockoknál. Bár azzal, hogy a hunter/zoo paklik ne igényelnének játéktudást, továbbra sem értek egyet, de ha a Blizzard még jobban korlátozná az interakciót a kártyák között, megszüntetve pl. a Druid egyáltalán nem OP FoN-SR kombóját, az nagy eséllyel vezetne agyatlan lap pakolgatáshoz hosszútávon.
Nem szorosan ide kapcsolódó téma, de úgy érzem, hogy GvG után az aréna nem épp jó irányba mozdult el. Bár volt egy jó féléves kihagyásom GvG előtt, és korábban sem volt pozitív arany mérlegem aréna költség/nyeremény terén, de most nagyon úgy érzem, hogy a játék eleji laphúzáson dől el a meccs. Persze a draft továbbra is számít, de leginkább 2-3 manás lényeken múlik az eredmény. Egy Spider Tank pl. egyedül lehoz egy meccset, ugyanis az első körökben megszerzett boardcontrollt, illetve tempóhátrányt sok esetben lehetetlen megfordítani, vagy ha sikerül is, addigra a HP-m már semmire sem elég. Nyilván a kevesebb AoE az oka, hogy aggresszívebb az aréna, de nem tetszik. (Az, se, hogy nem ajánl fel a draft egy darab silence-t se, aztán jön a Piloted Sky Golem->Piloted Shredder és hasonló viccek.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Mikor legyen?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.23. 16:57:52
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.23. 16:43:29
Ugye te is tudod, hogy ha valaki feltölti a saját tabletjéről a saját APK fájlát, amit saját maga szedett le a google play áruházból, akkor az hót ziher, hogy nem modolt?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha valami undorító ilyen téren, az a Miracle Rogue, de szerencsére nerfelték Gadgetzan Auctioneert. A másik a Freeze Mage, de abból szintén nem látni már sokat a Blizzard ill. Frost Nova nerf óta.
Mondjuk a királyoknak is voltak előkóstolóik... ;-)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Tarolok. Mindig nálam van minden kártya ami éppen kell.
Jah és ELSŐ random kártya pick: 3 legendary -> Ysera.
Második random kártya pick: 3 legendary...
Ooookééééé ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként elégé kezd felhízni Battlenet accom, szóval már nem szeretném bukni. Mikor a HS-t elkezdtem még csak a HS volt, azóta "kicsit" bővült.
Nagyon nem bízom a redditre publicba kitolt APK fájlokban...
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.23. 13:39:47
a gáz a fagyasztással, taunttal van, de utóbbit kevésbé pickeli a normálisabbja, max 1-2-t. De a nagyja ember ész nélkül kiüríti a kezét, csakhogy elégesse a lapjaimat, közben viszem be a 8dmg-eket és win. még nem buktam vele 1 meccset sem arénában
Nekem az a verzio van meg amibe mar at van irva. Nem kell hozza root.
Amúgy itt a guide:
So I tested this on my Note 3, and should work on most rooted phones. It does run between 10-40 FPS, but much better than my Ipad 2. I expect its just bad optimizations like usual since the phone can run 3d games just fine.
Step 1: Download the APK and OBB Files from this post http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2pestg/hearthstone_is_out_on_android_tablets/cmw1w2q
Step 2: Extract the OBB files to your SD card, make sure the paths are correct /sdcard/Android/obb/com.blizzard.wtcg.hearthstone/XXX.OBB
Step 3: Install Xposed then reboot as directed http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer
Step 4: install APP Settings and reboot as directed, search for it in the download section of xposed http://i.imgur.com/GG851l1.png and http://i.imgur.com/4G5z5vs.png
Step 5: install the hearthstone APK
Step 6: In app settings, Set DPI to 216 and resolution to 1600x1000, and check the xlarge res. box http://i.imgur.com/flmqorl.png
Step 7: Play hearthstone. Win! http://i.imgur.com/iFWW7G8.jpg
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.23. 11:50:03
Viszont láttam már olyan HS-t APK-t a neten, ami fel volt okosítva azzal, hogy mindenféle beavatkozás nélkül is menjen telefonon, nem emlékszem, hogy hol, de valaki biztos be tudja linkelni vagy gúglizz utána..
Fel Reavert nem érzem ennyire szarnak, de mikor nálam volt én is vonakodtam kirakni. Paladin ellen alapból hiba(Follow the rules), egy forst elemental meg az ellenfélnél megpecsételi a paklid sorsát. Ellenben ha szar a kezed, akkor kirakod 5 dropként és hatalmas előny, megnyerhet egy vesztes meccset. Én még akkor pakoltam ki, amikor volt a kezemben 5-6 olyan lap, amivel tudtam, hogy be tudom fejezni a játékot. Ettől függetlenül nem pickelném ha van mellette valami átlagos lap, mert arénában nem lehet betartani lapokat különböző szitukra.