Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero

Végül is. 😊

Bár egy Neptulont jobban elfogadnék. 😄 Annak a a belépője elég vad 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

szerintem jó lap az, mechmage-be lassú de egy mechesebb midrange dudu imádja

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
nekem nincs meg, ellenem még nem használták, de ezt rank8 körül mondom.
van benne fantázia sztem de nemtom mi
AntiHero
Persze, hogy ha legend akkor.... (vagy jó? új kártyákhoz meg nem nagyon értek) <#duma>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Devv
Mech priesttöl én is kikaptam. Egy mech huntert teszteltem...
dave9004
fuh mech priesttel megállítottam a mechmage-t. 2hp-n nem jött neki a frostbolt ami maradt a paklijában. onnantól tisztítás és win. nagy csata volt!
Shep
Dehogy durva. Ha nem jönnek a lapok bárki elveri, márpedig sokszor nem jönnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

avengir
Nagyon nem, csak az uj mage legendet lecraftolni feleannyi minta huntert, es legDurvabb tovabbra is a kontroll priest

https://hotshu.wordpress.com/

Shep
Na mégis adott a Blizz karácsonyi ajándékot. Nyitottam egy Beastet, asszem ebből törés lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mióta kijött a kieg szinte csak mágusok ellen kell játszani. Ennyit ért az egész kieg, huntereket leváltotta a mage.

Wowban pl van karacsony. 😊
Shep
Hát mert a kiírom ,hogy boldog karácsonyt az hú de nagy belefolyás. Lehet ezt csűrni csavarni, de az összes világméretű cég tesz egy apró gesztust a vásárlói felé karácsonykor legyen az akármilyen vallású is. A Blizzard ennyire sem volt képes. Ráadásul a Karácsonyt nem csak keresztények tartják már meg. Ja és egyébként meg más külföldi cégek a születésnapodon felköszöntenek, vagy akár a kínai újév alkalmából is adnak ajándékot nem csak a kínaiaknak.

A kínai újévet alig 2 milliárdan ünneplik...
Inkább nem folynak bele semmi ilyenbe és nekik is nyugi van.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.12.26. 11:55:49

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Jól van akkor. Magyarázat mindenre van. Még ha nem a legszélesebb körben ünnepelt eseményről lenne szó talán elfogadható is lenne de ...

Devv
Shep kérdésére válaszolva, hogy hogy lehet mindig nálunk? Úgy, hogy már a kezdőkézben bérelt helye van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
qetuol
mert tuti minden játékos ünnepli a karácsony. és akkor már kívánhatna minden hónapban boldog ramadánt, hanukát, új sárkányt, megvilágosodást meg hare krisnát -.-'

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
A Blizz még Boldog Karácsonyt sem tudott kívánni a szaros játékosainak a játékon belül?

Devv
Ja de, az lehet! Köszi! 😊
qetuol
nem lehet, hogy void caller hívta a boardra és nem ő rakta ki?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Devv
Én olyan anomáliába futottam bele tegnap, hogy az ellen Doomguardja után nem dobott el két lapot, pedig volt 3 a kezében. Lehetséges ez? Vagy álmodtam?
Shep
8 lapos kombó és a kezében van. Aha.

Igazából jól megvagyok most. Amíg nem muszáj nem zúzok. Ha nagyon kell majd valami, akkor betöröm őket. Most még úgy is gyűjtögetem gvg-t arénában, constructedre meg van 3-4 jó paklim végre. Addig is ki tudja, lehet nerfelnek pár lapot, és több dustot tudok szerezni majd.
Zickler
És mire vársz? Hogy legyen 80 db ?😄

Battletag: Muhee#2716

Nekem is 3 minimage-em van(meg két junkbot). Már 500 dust lenne ha lebontom a 2+-osokat, pedig nem 10-esével nyitogatok.
Devv
Vicc ez az egész bontás: MINDIG ugyanazt a 2-3 rare-t bontom! Rohadjon meg! <#levele>
Spare partsos pakli ellen mekkora király lehet. 😄
Shep
Én se nagyon de vannak akik szerint igen, mint a példa is mutatja 😊

nem tudom elképzelni hogy az működik Rankedon amúgy

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Rogue pakliban 2 Fel Reaper is volt a gyereknek. Hát így is oda lehet adni a másiknak a győzelmet 😊

Tolják csak. Van belőle vagy 8. 😄
dave9004
ha lesz is mondjuk 2/2-es. v nemtudom. undertakert se nerfelik ja, meg sokmindent nem nerfeltek.
Dr.Boom is nerf esélyes, ha minden deckben benne lesz. bár őrá ott a BGH.
Mephike
Mechwarper nerf szerintem is lesz. Bár a fene tudja, én azt hittem lesz undertaker nerf is, mégsem lett.

Na megvolt a művelet. Kicsit más lett az életem. 😄 Control Priest, Ramp Druid megvan, és már paladinból is tudnék értelmeset kihozni. 5/4-et nyertem is gyorsan. Kicsit egyszerűbb lesz a questelés. 😊
dave9004
mech-et.
recombal mi javulna?
giantet vagy mechet? a mech brutál most raktam össze zsinórba 3 handlockot úgy hogy pislogtak sztem csak 😄
kéne bele 2 recomb és a bilibe lógna a kezem 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.25. 14:11:17

hamarabb lesz 4 manás az SR mint hogy a GVG lapokhoz nyúljanak szvsz
de eleve a blizzt ismerve Februárig nem lesz nerf (buff meg úgyse lesz 😄)
mondjuk én egy 9/7et szivesebben látnék ragnaroson mint a 8/8at de ilyet nem lépnek meg az 100 😄

mechwarper nerfet várok első körben, sztem 2/2 vagy 1/3 lesz esetleg az hogy a mech-k legalább 1be kerülnek (mint a summoning portál)

Amúgy sztem se. Alapból sztem adnak 3-4 hónapot gvg-nek, mielőtt változtatnának, ez a lego meg klasszikus használaton kívüli legend lesz, amivel még a Blizz se foglalkozik. Ha 4 év múlva tömve lesz beteg beastekkel a játék, akkor lehet egy tech card versenyeken.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.25. 14:01:01
Amúgy sztem se. Alapból sztem adnak 3-4 hónapot gvg-nek, mielőtt változtatnának, ez a lego meg klasszikus használaton kívüli legend lesz. Ha 4 év múlva tömve lesz beteg beastekkel a játék, akkor lehet egy tech card versenyeken.
dave9004
ha változtatnak rajta. de kétlem h azon a beatölősön javítanának v ronatnának a jövőben.
sztem igen

Amúgy ha változtatnak egy lapon, akkor a goldot 3200-ért lehet zúzni? Csak mert azon agyalok, hogy ezt a gold beastlövöldöző legendem bezúznám és lecraftolnám a hiányzó expert packos lapokat. Priestet, Druidot és Paladint rendbe tudnám rakni. Nagy a kísértés Ragnarosra/Alakirra is, de azok ráérnek.
dave9004
megcsináltam én is hunt/mage quest miatt... eszméletlen 😄
dehogy, a mechmage nekem tetszik

dave9004
fu. megcsinálod a giants mage-t? 😄
8W-s aréna + 2 packot nyitottam ma 😄
erre 2 echo és egy Mogor 😛

Es ha meg ketto echo van nalad. 😄
Shep
Na megcéloztam a rank 20-at hó végére. Remélem sikerül!

Shep
Mágus murloc, hát beszarok milyen paklik vannak.

olyat még nem láttam, de kb ugyanaz a kategória 😄

dave9004
duplicate?? frászt echo of medivh....kivág két moltent 1-1-manáért echo, aztán kivág még kettőt 😄😄😄