40521
  • Zozo0122 #14682
    Az Emperor OP, a többit meg ki kell próbálni, nekem a Gang Up jön be nagyon...és használható az ellenfél lényén is :)
  • Shep
    Azzal a 4-el vagy mennyivel? Mondjuk igaz, hogy a legjobb lap az már holnap meglesz a többi meg kb szemét kategória. Amúgy mikor aktiválódik?
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.02. 18:31:35
  • Negritis
    nálam azon szokott múlni hogy ki húzza jobb sorrendben a válaszokat :D
    az meg nem túl izgi :D

jah meg hogy jókor lövöm-e el a sylva+shadowflame kombót D:
  • Shep
    Fene tudja de nem annyira fájdalmas ha lassan kapok ki normális meccsen, mint ha már a 2. körben tudom ,hogy úgysincs esélyem és a 6.-ban meg vége is.
  • Zozo0122 #14678
    Persze, holnap úgyis jönnek az új lapok, majd elhülyéskedünk velük :)
  • Zozo0122 #14677
    Én pl. imádok control wari ellen menni, na az igazi agyjáték, ott mentálisan is legyőzöd az ellenfeledet :) Izgalmas szokott lenni.
  • Negritis
    lehet szidni a mechmaget meg a facehuntert de ott legalább tudod mire számíthatsz :D
    és gyorsan eldől :D

ott a control wari ami ellen vér-veríték minden meccs és ugyanúgy coin flip cserébe 25 perc :D
  • Negritis
    remélem hoznak be olyan miniont hogy target monster cant be targeted by spells or heropower :D
    most a magenek van 1 ilyen lapja de csak adjacentre , nem pedig normál buffként :D

lehetne vele trükközni hogy véded ragnát egy polytól vagy pl a priestet szivatjuk hogy nem tudja buffolni a sárkiját :D
  • dave9004
    én örülök neki ha maradnak
  • Shep
    Szerintem ettől ne félj :)
  • dave9004
    most pláne... meta change előtt legenda akar mindenki lenni, mert akkor idén megint nem sikerül, ha a fészhunter leáldozik 1 honap mulva :d
  • imikszde00
    szólj ha funolni akarsz. tudod,hogy hol találsz ;)
  • Zozo0122 #14670
    Szezon elején is mennyire görcsölnek az emberek a rankeden...portal dobta nekem a legendet, ami ha meghal egy ellenséges minion megidéz egy leper gnome-ot. Tudtam, hogy van kinn neki egy mirror entity, direkt beleraktam, hogy megidézze neki is és majd baromkodunk egyet. De nem, fireball face és kinyír a lényeivel, ahelyett, hogy egy kis humorérzék szorult volna belé. Biztos már 2.-án remeg a gép előtt és a rank 16-ra veri magát :D Na de mind1 is, nem tudom mit vártam, de poénos meccs lehetett volna ebből.
  • Shep
    Van valami mondás a jó lapokról, meg a hülyékről, valaki biztos tudja, hogy szól pontosan :) (HS-nél a lapok helyett az RNG is használható :))
  • Zickler
    GvG óta szerintem is nehezebb az aréna :/ Általában nekem is csak 5-6-7 win jön össze. De a tegnap esti draftjaimmal szerintem bárki el tudott volna menni 12 winig.
  • dave9004
    hát én gvg óta 1x ha sikerült 7 win fölé menni. nekem ez nem fekszik, majd brm után ha lassul jobb lesz.
  • Negritis
    gvg influence cards
  • Zickler
    Szerencsére már folyamatban volt egy arénám, azzal mentem egy 7-3-t. Majd egymás után 3 db 12 wint :D Most kezdtem el használni a decktrackert, ha akarjátok tudok küldeni képet a paklikról.
  • Zozo0122 #14664
    Be van készítve az inner fire is, sőt abból pont 2 goldenem van :D Loatheb is készen áll, meg Kelthuzad meg az összes classt tévesztett és túlértékelt kártya
  • dave9004
    tehát kevesebb mint 1 nap alatt összearénáztál 1400 goldot?
  • sadface #14662
    aha.
  • Shep
    40 goldból hogy mentél arénába?
  • dave9004
    majdnem de a lényeg h le lehet őket rusholni :D
  • Negritis
    gz
    inner fire ready? :D
  • Zickler
    Jó hogy ti már így rákészültetek. Nekem tegnap este ugrott be hogy mindjárt harmadika, és van össz-vissz 40 goldom Szóval gyors aréna grindba kezdtem, lassan megvan a második szárnyra is az arany.
  • Zozo0122 #14657
    Na, pont a legjobbkor nyitok Bouncing Bladet : holnap estére meglesz a Grim Patron és lehet próbálgatni egy új warriort :)
  • Negritis
    azt hiszi hogy ott a combo :D és közbe tényle,g mi? :D
  • Negritis
    shredder? :D
  • dave9004
    mikor a druid of the clawokkal elkezdek charge módban támadni a facehunter arcát :D
    gyerek nem érti és wolfriderrel már tradel :D
  • sadface #14653

"Sorry"
  • Shep
    Jól van DL meg lehozza neki Anit majd elnyom 6 manából 4 varázslatot, biztos maradt esélyem.
  • Shep
    Vissza lehet jönni de ahhoz is ugye az kell ,hogy elkezdjenek jönni a lapok de többnyire nem szokott.
  • Negritis
    én leginkább tempo maget és handlockot tolok
    én elég sűrűn jövök vissza tempo-élet hátrányból

mondjuk a laphátrányra érzékeny vagyok, de azt meg ugye pont a Dudu-priest tudja megoldani általába
  • dave9004
    na ebben igazad van sztem.
    én úgy érzem ha már egy kis tempó v lapelőnye van valakinek és ezt az adott leghamarabbi körben nem tudod orvosolni, akkor ott vége is. szinte lehetetlen visszahozni a meccset olyan hátrányba kerülsz.
    nekem is egész ut nerf óta ez a coinflip érzésem van, hogy ha jól kezdődik a meccsed nyertél, ha nem, ne is erőltesd csak időt vesztel a meccsel. 20-30 életekről adom fel párszor mert pl priesttel v sámánnal, de akár druiddal is lehetetlen visszajönnöm mert nincs rögötn válasz :/
  • Shep
    Hát az 15 körül :)
  • Shep
    Ysera meg 3x egymás után beadja a vetess vissza egy lényt. Tényleg egy kabaré az egész.
  • Negritis
    :D én meg direkt full nongoldenbe tolom :D
    max a basic lapokat rakom be goldenből :D
  • Zickler
    Ha már full arany kollekcióra hajtok, akkor legyenek mellé arany Herok :D
  • Zickler
    16, 3 csillag.
  • Negritis
    kövi cél az arany hero a legend mellé? :D