Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az eredeti témához kis adalék, ami szigorúan a saját véleményem. Szerintem nem kéne, hogy alapvetés legyen, hogy olcsó deckekkel el lehessen menni Rank 5+ra. Ha más Blizz játékot veszünk alapul, akkor Diabloban se MP10-en/torment 6-on kezded a farmolást, ha másik gyűjtögetős kártyajátékot nézünk, akkor meg pláne nem ez a helyzet. Annyi kéne, hogy lehessen banolni 1-1 classt play modeban, és akkor nem kéne minden lassú kártyát kiölni a deckedből. Mert lehet készülni agro ellen én is főleg azok ellen raktam össze a paklim, amikor rankeden játszogattam, de kurva unalmas, hogy döntened kell: az összes számodra érdekes meccsen rossz eséllyel indulsz, mert tele vagy anti agro kártyával, vagy vállalod a 30-40%os winrate-et a jó controlok ellen, csak hogy meglegyen a 60-65% környéki %-od az agresszív paklik ellen.(Mert annál sokkal jobb nem nagyon lesz, mert bármikor indulhat UT+dr nyitással, vagy simán nem jönnek a kulcslapok időben)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.28. 18:43:58
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
CTRL Warrior cs CTRL Warrior zzzzzzzzzzzz..
Amúgy egyetértek viszont hogy nagyon hamar kitudd égni az ember ezzel a játékkal egy idő után idegesítő tud lenni s magasabb rankban az 50% fölött épp hogy csak tartani lehet a winratet és grind az egész.
Viszont rank 20 körül meg nagyon unalmas a farmolás ahol a játékosok nagyrésze még alap decket is rosszul rak össze.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.28. 18:32:47
Aztán elégedett mosollyal nyugtázni hogy ellenfeled F2P kezdő war golemmel reagál esetleg egy ogréval mert már az összes hard remováljat megették a legendary sokasága. Pure skill
Persze ha egy zoo vagy agro deck veri a P2W controlt amely teljesen ignorálja a játék korai fázisát vagy a béta óta játszó ősjátékos controllját
Cancert kiálltani!
SKILL!
"A zoo-hoz nem kell ész, csak rakni kell a lényeket."
Most válasszon az alábbiak közül:
A - A mondat első fele igaz, a második hamis.
B - A mondat második fele igaz, az első hamis.
C - A mondat mindkét része igaz.
D - A mondat mindkét része hamis.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg egymás ellen dobáljátok a legendaryt aztán amit rögtön removaloztok is.
Ezért mondom hogy borzalmasan unalmasak.
- Próbálgass teljesen más hősöket!
- Arénázz, ott minden lap elvileg szerepelhet.
- Játssz más játékkal és a HS-t csak ilyen levezetésnek...
- Ha fáradt vagy csak annyi időre lépj be, hogy felvedd a napi questeket és ha nincs kedved 3 naponta teljesítsd csak őket, átfedés úgyis gyakori.
Nekem így kb. még 5 év van a játékban és nem bánom :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.12.28. 16:58:13
Első aréna körömben adott egy Bolderfist Ogre-t.
Második aréna körömben meg Force-tank MAX.
Köszönöm szépen 2-3
BattleTag: kabel15#2672
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.28. 13:32:32
Paladinnal 9-3 lett a vége, de a lényeg a golden legendary utána jött csak a pakliból <#worship>#worship>
Más kérdés, hogy pont egy használhatatlan ami már meg is volt simában (vagyis az új rouge legend lap), de dust-nak ettől még nagyon jó volt, lett belőle Black Knight.
Ez volt az első golden legend amit sikerült kibontanom, alig pár száz pakli, és több, mint egy év kellett csak hozzá. <#zavart2>#zavart2>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
...és akkor felébredtem :-)
Bonus: A Hunter annyira op tud lenni, hogy minap 2x missplayeltem arénában (közben reggeliztem, meg asszony ugrált a nyakamon) és mégis nyertem. Vitz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.28. 08:13:57
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy kis változtatás után folyamatos győzelem ezen típusok ellen
Zoo mirror, paladin, control warrior, ramp druid rank 5 ig el is jutottam, végül egy arany hunter szakított meg összes lapja arany volt és ami meglepett hogy teli volt legendaryval tehát nem face hunter volt,dr boom, slyvanas xD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.27. 20:37:01
Számomra az egyik legkevésbé stresszes játékstílus, de ettől még nem ez a kedvencem.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.27. 18:33:02