40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
VanDaal #14762 Thaurissan begyűjtésén felbuzdulva összeraktam én is egy Control Palát (eddig midrange jellegű paklit használtam).
Eddig is a pala volt a kedvencem, de ezt most még sokkal jobban élvezem :D -
Nem is maga a kombó olcsóbbsága itt a lényeg, mert megvolt rá a 9 manám, hanem hogy előző körben ki tudtam pakolni olcsóbban a lényeket. Szegény Ananász nézegette a lapot, pedig tud(hat)ta hogy ez lesz...
Egyébként tényleg undi. -
Nem sokkal undorítóbb amúgy, á dehogy. Ezentúl úgy fest a druid is felkerül a sámán mellé instant concede-be. Egyébként azt néztem ,hogy priestek ellen priesttel 76%-ban nyertem az elmúlt bő másfél hónapban mióta folyamatosan nyomom a trackert, és mind kiélezett élvezetes csata volt, nem ilyen 1 kör alatt benyomom a kombót, meg szétverem a fejedet fisem-fos undormányok.
Ja és ami érdekes, hogy ezekben a meccsekben nem számított annyira a jó kezdés. Nem kellett azon izgulni, mint hunter ellen ,hogy na jön-e a pyro meg még legalább egy varázslat mellé ,vagy lesz-e gyógyító lap a kézben ,hogy kihúzzam a fordulópontig.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.03. 13:13:22 -
Azt hiszem erről beszéltetek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az első 2 szárnyban még nem jönnek a dragonok. -
Hát nem, egyszerűen most nem fér be se a res, se pedig Thau. Ha lenne benne Loatheb helyette vszinű. megpróbálnám de mivel nincs így ugye. -
Na megcsináltam én is, jó volt! :) -
Egy decklistet tudnál mutatni? Kíváncsi vagyok mi helyére raktad be. -
Az a kártya már most nerfre érett. -
BlackWolf #14753 Én se találom még a helyét .. Palába sylvanas helyett nyilván nem teszem be . Rugóba próbálgattam most casualban (szerencsére) az előbb jött egy dudu 8. kör innervate fon savage roar innervate savage roar. So balanced :D -
Igen, normalon vicc, gondolom tanultak naxxból, mert az még normalon is be tudott szívatni rendesen. -
hát én egy rankeden folyamatosan szenvedő (rank 18 től szenvedős :) ) pappal vertem végig az összes boss-t (wing1) elsőre izgulás nélkül, aztán class chalengnél hunternél egyet szoptam de utána ismét sima ügy. valahogy naxxot nehezebbnek éreztem. na majd talán a heroic -
Én meg ott tartok, hogy nem tudom mi helyett berakni. Sylvanas az egyedüli 6 manás lényem, de helyette meg nyilván nem fogom bepakolni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.03. 09:52:40 -
karmacoma #14749 Ez az Emperor elég jól illeszkedik minden deckembe. Paladinba és Sámánba eddig TBK volt Druidba, Cairne 6 dropnak. Hasznosabbnak érzem. :D Szegény tempomage csak nézett mikor Palaval volt egy shedder+truesilver+Annoy 7. köröm. :D -
Jelentem a Gang Bang (Gang Up) lap működik. Amikor 3 SI7 Agent visszamászott a deckembe a zoolock fel is adta :) -
Negritis #14747 van értelme 60 üzit átbogarászni? :D -
Zozo0122 #14746 Amúgy tippek, ha valaki saját kútfőből csinálná:
Grim Guzzler: tegyük tele a decket nagy lényekkel, ami csak van, majd ő szépen megidézgeti nekünk. Azért pár removal az ő nagy lényeire nem árthat, ezekre mulliganeljünk (meg egyéb varázslatokra) a minionokat dobjuk el. 1-2 boardclear sem árt a biztonság kedvéért.
Dark Iron Arena: a legnehezebb, de tényleg brutális. Kulcslapok: removalok, boardclear (a nagyobbakat tartogassuk akkorra, amikor kijön Millhouse) BGH, és nagyon fontosak az MC techek. Magenél nagyon jó volt még a mirror entity stb. Egyébként tartsatok meg egy removalt Deathwingre, előbb utóbb ki fog jönni, onnantól pedig az ő keze üres :)
Emperor Thaurissan: SILENCE. Kell, mert ki fog tenni legalább 2 abominationt, ezekre kell, vagy meghal a felesége. A feleségét egyébként meg lehet próbálni megmenteni, lehet esetleg buffolni vagy alchemistet használni rá, ha nem sikerült volna a druid akkor pappal mentem volna, alchemisttel felcserélem a támadását (esetleg szerezni lehet egy olyan sparepartot vagy valami) és utána mindig gyógyítottam volna, ha sebződik. -
Zozo0122 #14745 Na, elkészültem a heroiccal is, saját ötletek alapján, nem néztem fel netre deckekért. Hát, kemény dió, főleg az arénás boss, az embertelen. Berakom a deckjeimet, hátha valaki hasznát veszi közületek :) A legdurvább az egészben, hogy Emperor Thaurissan elsőre sikerült, ez talán még a streamerek közül sem jött össze senkinek,(vagy igen, nem tudom) pedig csak bementem kipróbálni a combo druidommal :D
Deckek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.03. 03:12:37 -
Zozo0122 #14744 Ez a 2 class challenge jó volt, a mage...hát szakadtam ez az elmebeteg először nekem is Millhouset tette ki, elnyomtam 5 unstable portalt és kivágtam 3. körben 5 lényt
Na de most a komoly falat, a heroic...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.03. 00:44:46 -
Szerintem volt bennük fantázia. :) Jól fel volt építve, főleg a két challange tetszett illetve az első boss. :) -
Na még a classok vannak de azt majd csak "holnap". Elég komolytalan volt mindhárom normalon, heroicon meg nem érdekel :) -
Zozo0122 #14741 Már kész is van, jöhetnek a class challengek meg a heroic :) -
Nem tudom mit szívott a blizz amikor ezt kitalálták... de mééég!
-
Na én majd holnap (vagyis ma) csinálom meg a szárnyat. Nektek jó játékot! -
Spectate-s questet le is tudtam. :) -
Ja, hogy nem ott kell. OK én voltam a hülye. -
Ugye nem a Shopon keresztül próbálod megvenni? -
Jó hát erről ennyit, nem írja a goldért vásárlás lehetőségét. -
EZ.... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Hát nekem nem, nála még mindig pre. -
brm out -
A facehunter halála :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #14730 Egy druidnak végtelen mennyiségű FoN-je van, de kézben minimum kettő, Savage Roar pedig mindig topdeckből jön :) Egyébként nálam is szinte minden esetben indokolatlanul hamar jönnek kézbe, de sose baj :D -
DE várjál, azt mondja csak egy FoN-je van. Amúgy én a priestnek szurkoltam :) -
Pont ma csináltam, freeze magel feugen+stalagg+dupli comboval kb 30 try után :D -
Ne tetézd!
-
Zozo0122 #14726 FoN+SR+Inn+SR ?
- The light shall burn you!
-
Zozo0122 #14725 Az nekem egész hamar sikerült, hamar rájöttem, hogy itt fatigueig fogunk menni, utána szépen duplicateltem a healbotjaimat, és elégettem minden lapját :) -
Szegény Shep az előbb benézett hozzám, priest(!) ellen mentem duduval, a többit tudjátok...
-
Sapphiron heroicnál azt mondtam felkötöm magam...