Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

classok?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Második aréna runt nyomom a mai nap és a 2. melyben ZÉRÓ AOE-t ajánlott fel... nesze bmg játssz így. -.-

Tehát 180 kifosott lapból egyetlen egy AOE spellt nem tudott felajánlani! Mekkora ennek a matematikai esélye?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Erről beszélek. Most is priest utolsó 5 lapban volt az összes leszedő meg a két cleric, csoda, hogy Anti elvert? Körökön keresztül tartottam magam ,hogy na majd most jön, na majd most aztán kurvára nem jött. Ennyit arról ,hogy ki lehet húzni, hát persze ki lehet ha kegyeskedik beani a lapokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Kicsit idevág: napi küldim: 5 win priest vagy warlock. Gondoltam priest-el lezavarom. Aha, 0-5. Elővettem a warlock zoo-t, 5-0.
a végén ott van hogy miért az jut el odáig!
1 hónap kevés hogy legend legyél és kevesen vannak vele úgy hogy csak priest-wari-dudu ... amivel elmennek
hanem fognak egy aggrot gyors meccsek 60%os winrate és már ott is vannak
hiába hoz mondjuk egy handlock 70%ot ha 2x olyan hosszú minden meccs

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Ha igazad lenne nem lenne tele a játék aggro deckekkel akik legendig jutnak. Versenyeket meg nem kellene ide keverni, az egy más világ.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.29. 14:18:49

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

de ha csak a saját tapasztalatodról beszélünk, akkor az ne legyen már általánosítás az aggro vs control párharcra

gvg előtti versenyeken szinte mindig a control deckeken múltak a dolgok (kivéve amaz-trump zooja) kb
esetleg a DR hunter tudott komoly faktor lenni, de igazából a handlock-control wari uralta a meccseket

kiváncsian várom hogy januárban mi lesz, mert az döntheti el kb hogy aggro vagy control lesz a fő csapásirány

az aggronak 2 előnye van a controllal szemben
1. olcsó
2. gyors meccsek -> haladósabb és pörgősebb
de ez nem azt jelenti hogy az aggro vs control meccseken 70%ban az aggro nyerne (sztem a control egy kicsivel legalább jobb)

Shep
Figyelj én elhiszem, hogy neked nincs ilyen és igazából soha senki nem hitte el nekem milyen pechjeim vannak szinte mindenhol ahol szerencse van a dologban mert egyszerűbb hülyének nézni a másikat, mint egy kicsit elgondolkodni azon, hogy lehet mégis valóban nincs szerencséje. Ott van pl. a mechwarper nekem sosem jön fel kezdőnek de még 2-3 körön belül sem, ellenfél nyitása viszont mindig az. Nortshire clericet pl már kivettem a pakliból mert semmit nem tudok vele kezdeni ha mindig az utolsó 7-8 lapra marad.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.29. 14:00:54

jó itt ráhagyom

Shep
Az a baj ,hogy szinte mindig jobban húznak és ez komoly előny/hátrány.

ha most aggro duduról beszélünk akkor nyilván figyelni kell a combo range-re
de egy zoo/hunter/aggro mechmage ellen igenis ki lehet backelni 4-5. körig és onnan ő 2-3 lapot éget el a te 1-1 threatedre amivel az előny folyamatosan kerül át hozzád
nyilván ha übermákos a húzása akkor buktál, de ha azonos szinten húztok akkor a controlnál van az előny (handlock, control wari amire elsősorban gondolok)

Shep
Nyilván nem csak kontrázik különben nem nyerne mindig, de míg ő kontrázik pár manából meg még mellé tud új lapot is hívni te csak folyamatosan lemaradsz míg végül felőröl, akkor van esély a fordításra ha elfogynak a lapjai (warlocknak nyilván nem fog) és még nem kerültél a halálos 15-20 hp-s zónába akkor vissza lehet fordítani de 15 alatt már csak akkor ha mákod van és nincs nála a kombó.

de ha ő csak "kontrázik" akkor egy aggro játszik reaktívan ami alapvetően a control dolga
gondolom érted hogy ez miért kedvez a controlnak

Shep
Igen meg lehetne ha nála meg nem lenne ott mindenre a kontra lap.

vagy nem tudod mi a jó mulligan és melyik kártyának mennyi az értéke (nekem sem mindig jön össze)
de az hogy handlockal ne legyen egy taunt adó+watcher vagy hegyi óriás vagy drake 3. körig nagyon ritka max minden 3. meccsen járok úgy
ha az megvan akkor már simán meglehet fogni az aggro deckeket eddigi tapasztalat szerint

Shep
Akkor szarok a netdeckek, meg Trump is hülye 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.29. 12:04:10

ha 10ből 2-3x van ideális húzásod akkor szar a control deck

Shep
Persze ott is lehet szarul húzni, de míg egy kombó paklinál 10-ből 2-3x húzol jól addig egy aggronál 10-ből 8x. Ez a nem mindegy.

Én nem is mondtam ,hogy az olcsó az rossz. engem nem az zavar, hogy olcsó egy zoo hanem ,hogy ennyire előnyt élvez.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.29. 10:41:04

qetuol
elég csak a rare secret keeperre gondolni és a common undertakerre. kábé ugyanazt csinálja, de mégis az undertaker sokkal értékesebb és jobban használható (szvsz)
vagy:
rare counterspell jobb, mint epic spellbender (megintcsak privát vélemény), mert több spell ellen jó.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Szezon végére szokott lenni annyi és most ugyebár épp ott tartunk. 😊
Az aggro is úgy van ha az rng nem úgy agyja a lapokat hogy optimális legyen nem jól alakulnak a dolgok.
Igazából mondom itt az a frusztráló hogy alacsony a skill cap és ha egy olyan játékos ellen mész aki tudja hogy kell játszani akármennyi skilled is van csak pár százalékkal tudsz az 50 felett lenni és a játék többi része a húzás alapján dől el vagy ellenfélnek kedvez RNG vagy neked.

A másik hogy olcsó dustért attól még nem kell szarnak lenni,ez a P2W kártya játékból való berögződés drága OP , olcsó szar. Szerencsére Hearthstonera nem igaz.
1400. legend, azért ez már így komoly
emlékszem anno 2-300 volt

Most meg megöli egy hunter 5. körben rankeden. Hihetetlen zavaró ez az aggro játékstílus...ki is lépek inkább.
Barátnőmnek is bedobott egy 5-ös warlock questet. Összedobtam neki 1 perc alatt egy zoo-t. Nax csak 2 szárny, no Doomguard, 1 Power over. 7 meccsből meglett neki. Asszem 1 Imp-loosion, 1 Sea Giant és 1 Argent Commander voltak a nem common lapok benne + Lotheb.
Trump most nyomott egy 2-3 arénát. DE, a packban amit kapott volt 3 golden...na ez mi?😄 Komolyan, csak én kapok atomszar GvG packokat?
Shep
Na zúú-ztam egy kicsit és az látszik egyértelműen ,hogy a control pakliknak nem sok esélyük van hacsak nem jön nagyon jól a lapjuk és tudnak azonnal reagálni mindenre, különben a csak egyre nagyobb hátrányba kerülnek. 1 db. hunter tudott megfogni de az is azért, mert a webspinner bedobta neki Marlone-t, ami nem volt túl vicces, de minden olyan pakli amik ellen egyébként lazán kikapok a lassabb paklikkal ha nem jön a megfelelő lap most vesztésre volt ítélve. Na ezen kellene változtatni, hogy ne legyen ekkora fölénye az aggro pakliknak.

Sajnos igen.
Shep
Igen, csak az ilyen meccs nagyon ritka.

Én most élveztem. Mage-el voltam druid ellen, casualban. A druidnak volt vagy 5 legendaryja, szép sorban pakolta őket mégis legyűrtem a végére, de csak épphogy, fatigue végzett vele. Nagyon jó meccs volt, többször is az volt, hogy topdeckből oldottuk meg egymás lapjait, poén volt😄 Érdekes módon ha jó a meccs a legkevésbé se idegesítő ha az ellenfél topdeckel 😊
Shep
Ne sajnáld az a jó. Egyébként én is van amikor élvezem de egyre ritkábban.

Én még mindig élvezem a játékot, sajnálom.

kabel15
Handlock rám írt vereség után, hogy nem tudok játszani 😄
Ha nincs Jarraxxus meghal a 8. körben így viszont be kellet mákolnom. Na mind1 +1 csillag

BattleTag: kabel15#2672

dave9004
kurva telekom net 6-0 nyerésből megy el a net és az istennek se lehet reconnectelni....
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.12.28. 21:58:43
kabel15
RANK 5 ön ingázok az utolsó csillagnál, de csak felcseszi az agyamat.

Zickler
Szerintem hagyd a fenébe, és készülj inkább szilveszterre <#idiota>

Battletag: Muhee#2716

kabel15
Rank 5 nél járok, csak nem tudom hogy szórakozzak e még vele, vagy 3 nap már úgy is kevés :/

Ilyenkor általában gyengébb az alja. Fel lehet robogni viszonylag magasra.
dave9004
r20 legyen azé meg a kártyahátlapért
mi a cél? 😄 ha a back igen

kabel15
28. án érdemes neki álni rankedet mászni? 😄

meg azért is fast pace mert nem 15 lap van a kezedben hanem mondjuk 3-5 (átlagba legyen annyi)
ezen kívül nem hagyják hogy mondjuk 5 perced legyen egy lépésre hanem 25-30 secenként van "váltás"

Ezek a számok honnan jönnek? Még a legend Warriorban is van kb 6 db 7 mana+os lap. Minden decknek megvan a normális mana curve-je. Attól, hogy nem tudsz 5 manából 3 lényt meg 1 spellt elnyomni, nem 8 dropokra épít a pakli.

btw. nem attól fast paced, hogy rusholásra épül, hanem, hogy nincs 5 phase minden körben.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.28. 20:15:09
Mondom ha én lassú kártya játékot szeretnék biztos nem próbálnám a Hearthstonet azzá alakítani kimondottan casual gyors mecsekre és a randomra épül.
Próbáld bármilyen control deckkel a laddert egyszerűen túl sok idővesztegetés és ezt kár várni is hogy a blizzard megfogja változtatni ha rohadt szar is lenne az aggro akkor is többen nyomnák őusztán azért mert 3 at lenyomsz vele amig a controllal egyet is

Bár nem tduom ha én a controlt élvezném játszanék vele szóval akikj panaszkodnak ne azt nézzék hogy mi a sikeresebb hanem azt hogy mit élveznek a legjobban.
Kár viszont abba reménykedni hogy 15+ 7 mana feletti deck valaha is norma lesz,Hearthstone sose lesz az.
DarkHorSe
Attol nem lesz hardcore a game, hogy nincs vege a jateknak az 5.6. korben. Nyomorek dolog ez a sok aggro, faceroll, agyatlan deck. Ennyi.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Így van ha control lenne a király akkor így hirdetnék:
"A slow-paced strategy card game for hardcore gamers."
Szerintem a legjobb megoldás az lenne, ha:

-több hős lenne.
-50 Hp legalább
-és a legfontosabb, sokkal több lap, és 50 lapos paklik.

Majd az idő megoldja, pár év múlva ez egy nagyon király TCG lesz😊
Shep
Dehogynem, ha elég mély a pénztárcád 😊 Egyébként ezt mondtam én is, csak itt túlságosan nagy az aggro előnye, ezt kellene a Blizz-nek orvosolni de szerintem nekik direkt ez a céljuk.

kabel15
De ez egy körforgás.
Van 3 féle pakli az egyszerűség kedvéért. A B C, ebben a sorrendben verik egymást, tehát B veri A C veri B-t.....
Ha A bol van sok akkor elkezdenek az emberek B-t játszani, ha B népszérűsödik elkezdenek C-t játszani, C ből sok van játszanak A-t.
Ez megy körbe körbe. Akkor lesz valakiből jó játékos ha fel tudja ismerni ezeket és tud alkalmazkodni hozzá. Jó jelenleg DR.Boom ellen nagyon nem tudsz mit csinálni, de majd jön valaki aki megmondja a tutit. Olcsó lényes paklik mindig is lesznek, senki se 20 legendary nyitással kezdi a játékot.

Shep
Szerintem nem az a baj ,hogy olcsó paklival is el lehet jutni legendig hanem az, hogy mással a sok aggro deck miatt nem nagyon, vagy csak embertelen számú beleölt játékóra alatt, amire egy átlag játékos sosem tud és szerintem nem is akar időt szánni. Úgyhogy szerintem továbbra is az a fő gond, hogy nincs kiegyensúlyozva a játék, mert ha nem így lenne nem játszana a játékosok 80%-a agresszív paklikkal, hanem lenne mindenből szép számmal. Persze mindig lenne valami erősebb, népszerűbb pakli de amíg valaminek ekkora fölénye van addig persze ,hogy a jónép azzal nyomul, mert hát senki nem szeret kikapni.

Shep
Abban igazad van ,hogy most nem használja senki, mert még aggrobb lett az egész játék mióta kijött a kiegészítő de mikor visszalassul, már ha egyáltalán vissza fog akkor szépen visszakerülnek ezek a lapok is.