40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Szerintem Te az olajos rugóra gondolsz, én viszont egy faék egyszerű mechrugót játszottam ma, és letaroltam mindenkit, kb 75%-os winem volt, igaz csak r19-től r17iig mentem ma. Ha kell decklist kirakhatom, de nem túl bonyolult: keress némi mechwarpert, ízesítsd a szokásos mechekkel, szórj mellé némi fegyver buffot, önts nyakon egy kis olajjal a biztonság kedvéért, tégy hozzá egy kis Dr. Ballance-ot, és mindebbe verd bele az új gang bang lapot. Garantál ízözön vár rád, és némi anyázás. Well played.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
És mikor jön el ez a meta? :) -
karmacoma #14800 Olyan Control metaban, ahol kevesebb a bgh target jó tempo swing a 7 mana ellenére. Mert removal+test. Agro ellen viszont lehetetlenül szar kártya. -
Ja, hogy az, de az sokba kerül, mondjuk ha léeszed egy Yserat, vagy amire nem hat a bgh akkor nem rossz de akkor is sok szerintem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.03. 14:37:09 -
Amúgy, most hogy így nézegetem fél szemmel Reynadot feltűnt, hogy a 6. 7. körben valamelyik fél mindig nyomja is ki OP-t. Tudom, biztos véletlen :) -
karmacoma #14797 Blackhand vagy mi, ami lekapja a legendet. Ha van stabil célpontja akkor nem rossz kártya, mert assassinate+ minimum 3-4 manát rá kell szánni az ellenfélnek, ha nem akar 8 sebet az asztalon.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.03. 14:34:43 -
Kár, hogy ilyet sosem mondtam, ráadásul a 18 is sántít viszont az nem ,hogy folyton beszólogatsz. Erre itt nincs szükség! Köszönjük! -
rend? -
Akkor szerinted akik rendszeresen legendek, vagy rank 5 fölé (alá) mennek, azok szerencsések, te pedig azért nem jutsz 18 alá, mert nincs mázlid. Nyilván. Mi másért? -
karmacoma #14793 Start of your turnre kell változtatni. Akkor pl rend is bekerülhet a (sárkányos) control metaba.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.03. 14:32:58 -
Te inkább a druidát nyomjad, neked van hozzá lapod. -
Beszarás, tényleg csak dudu! -
Zozo0122 #14790 Én már megalkottam a grim patron - bouncing blade warriort :D Tegnap szépen be is jött: 1 grim patronból lett 5 :D Válasz az ellenféltől: FoN+SR
-
Ami fél évig tart? :D -
Kösz, hogy megint benéztél, lehet lépni! Majd akkor gyere vissza ha nem csak 1-2 szavas beszólogatásokra vagy képes! Az, hogy a többiek lehülyéznek, vagy akármi egy dolog, de olyanoktól nem tűröm el akiktől másra nem futja csak havi 1-2 értelmetlen beszólogatásra. -
Negritis #14787 nem, az nyer akinek a kezébe a kombó mikor kirakja a lapot
csak gondolj bele hogy ott a 3 lapos freeze kombó, kiteszed és 4 mana helyett lesz 1!!!
turn 10 alexa + kombó és gg (nyilván nem egyből, de eléggé kb megoldja)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.03. 14:29:27 -
ez még átmeneti fázis. -
Imba ez is imba az is, namost ha minden imba, akkor nem ütik ki egymást? -
Még ha csak p2w lenne de ezzel tényleg coinflip lesz a játék. Ha így marad a kezdőket teljesen megölik illetve aggro irányba tolják el, hogy legyen némi esélyük, a másik fele meg elmegy a full controlba, mert most már megfogja érni nekik, csakhogy pont emiatt meg még inkább szerencse kérdése lesz az egész. Na és ugye a Blizzt ismerve ha nerfelik is akkor is csak hónapok múlva. -
hát amit a blizz fejlesztő levágott streamen lapok bemutatásánál az elég nevetséges volt :D a csaj mellette jobban tudott mindent. -
Negritis #14782 nem mert nem sírnak :D ha shep adna leckéket akkor a blizz twittere tele lenne QQ-val :D -
Szerintem tőled :D -
Negritis #14780 meg az inner fire warrior!!!
amúgy jobb lenne ha battlecryban tolná ezt és csak 1x aktiválódna
boom is op, de ez azért tényleg eléggé "undorító" és itt én is azt mondom hogy ha így marad akkor a BRM p2w
mondjuk sztem a freezemageben is brutál lesz csak össze kell rakni (este megyek haza végre :D) -
Nem tesztelték eleget a lapokat vagy mi? -
Ja az is kemény lesz, de érted, ez a balansz a Blizznél, szerintem maguktól nem lehetnek ennyire hülyék, valakitől órákat vesznek. -
Meg a Dragon Paladin! Alig várom!
-
Hát komolytalan az egész. Az nyer aki kirakja, druida meg ha kirakta és köv körben nem tudsz nyerni akkor adhatod is fel, és milyen érdekes Reynad szinte csak druida ellen játszik. Druid lesz az új OP pakli.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.03. 14:17:10 -
Rosszul írod, mert +1 Loatheb is kell bele, hogy ha esetleg köv körben nem tudja megoldani akkor azzal megvéded és máris 3 körig van fent ami meg instant win. -
Pio #14774 Én amúgy csak azt nem értem, hogy annó Tinkmastert meg Pagle-t totál benerfelték, most pedig úgy néz ki, minden pakli 28 lapból, boomból és thaurissianból fog állni. És nem igazán akarnak ezzel semmit kezdeni.
Egyébként nem is értem, Thaurissian hogy nem esett le nekik, hogy túl OP? Tipikus control deck általában legalább 6-7 lappal a kézben játszik, tehát lényegileg teljesen igyen teszi ki Thaurissiant, ha esetleg 1 körig életben is tartja, akkor keresett vele ~6 manát. De igazából nem is mérthető ilyen formán, igazából sokkal jobb ebben a formában, mintha egyszerűen kapnál +6 manát, mert olyan kombókat tesz lehetségessé, hogy az hihetetlen. -
csoszi87 #14773 Én 2-nak freeze-el mentem neki. 1. re megvolt. -
Na jó de boomra van "megoldás", erre nincs, mert egyből hat, ha meg még egy kört fennmarad akkor lényegében tényleg semmi esélyed nem marad. -
Erre is majd azt mondják, azért nem nerfelik, amiért a Boomot, mert minden pakliba be lehet tenni.
De hagyni kell még időt neki... -
Hát ez nagyon úgy fest, hogy aki kirakja az nyert. (streamet nézve) -
Ja ezt én is láttam! -
És ennyi, most az ellenfele nyomta ki és nyerte meg a meccset mert 2 körg fent tudott maradni. Reynad annyit tudott elérni, hogy 1 körrel kitolta, mert kirakta loathebet, igaz arra az ellen egy másik Loa-val reagált. hát roppant izgalmas. -
karmacoma #14767 Hunter lap meg jó idegesítő lesz. Priestel próbálgattam res decket összehozni és az előbb nyomott Hunter barátunk egy QS+QS+HP kombót az előző körös KC után. Mondjuk nyertem 3 élettel, mert hagyta hogy 2 db zombi chow agyonverje, a nagy arcra kattintgatás közben. :D :D -
Ennek amúgy szerintem az lesz a vége, hogy még inkább aggroba fog átmenni az egész, lévén senki nem akarja a kivárni amíg a kontrol egy kör alatt lepakolja a kezét és megnyeri a meccset.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.03. 13:49:53 -
De szar. Reynad kirakta Thaut aztán a kombó nélkül megölte az ellent mert már 0-2 mana volt minden. Én még nem futottam össze vele de már most utálom. -
Pontosan, szerintem a Blizz ezt a lapot sem gondolta rendesen végig. Bár, lehet ez is túlértékelt, mint Loatheb :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.03. 13:46:14 -
karmacoma #14763 Mondjuk építeni nehéz rá, mert csak 1 van a pankliban, de kicsit félő, hogy aki felhúzza behozhatatlan előnybe kerül.