Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steam. Én is kaptam már kulcsot, de még nem tettem fel, lehet késő délután lesz időm 😊 Mephi, majd nyomhatjuk egymás ellen meg együtt is a gép ellen! 😉
ööö ezek milyen kódok? Fable Fortune? Mert akkor egyre lecsapnék, csak nemigen látom honnan kellene leszednem...

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Shep
Azt tudom de nekem 3 opció volt 1280 meg két 1300-as 😊

Kódok a Fable-hez akinek kellene
R6FJY-KN3MT-KY86I
7DXCZ-6MLPF-7EA6T

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
A felbontást a menüben lehet állítani. Fontos, hogy ez a játék nagyon béta állapotban van, szóval ne lepődjetek meg, ha vannak még kidolgozatlan részek benne.

Shep
Kipróbáltam a gép ellen, nem tűnik rossznak, bár az 1280-as felbontás maximum elég érdekes. Ellenfelet nem talált nekem, szóval ez egyelőre felejtős.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hoppá nekem is jött kulcs a Fable-hez, sőt ha kell még valakinek van 2 plusz is, szóval csak szóljatok.

Shep
Ja, nekem is tetszett.

DasIsFuck
Pedig szerintem ez messze a legjobb brawl amivel én találkoztam eddig.
Ez legalább nem random hülyeség.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mephike
Saját véleményem jön Legends, GWENT és az új Fable Fortune játékokról.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Legendsre sok karaktert nem szánnék, letisztult, és jó, de semmi olyat nem találtam benne, ami engem lekötött volna. Ennek részben én is oka vagyok, mert a lore-hoz semmi közöm nincs, ugyanakkor ennek a játéknak ezt is meg kellene oldania. Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy ha egy évvel korábban kijött volna, akkor sokkal többre vihette volna. Viszont így szerintem mindig csak az a játék lesz, amiről tudjuk, hogy jó, de mégsem játszunk vele.
GWENT: Meg tudom érteni, hogy valaki erre vált a HS-ről. Remek taktikai lehetőségek vannak benne, és tényleg a szerencse/random faktor minimális, minden attól függ, hogy mikor mit játszol ki. A grafika remek, de a csatatér, amit a legtöbbet nézünk ugye, az szerintem lehetne jobb is. A Witcher3-ban lévő kártya ennek a kistestvére, látszik, hogy alaposan végiggondolták, hogy mit és, hogyan kellene változtatni. Remek lehetőségek és sokféle stratégia vezet a győzelemhez. Számomra itt óriási plusz, hogy a lore-t ismerem.
Bár most jött ki a játék (kulcsot most kaptam hozzá) és még csak bétatesztelés folyik még sincs olyan érzésem, mint a Legends esetén, hogy a HS-t másolják. (Természetesen mindegyik játék merít a HS-ben bevált dolgokból, de nem mindegy egy kártyajáték esetén, hogy mennyi saját dolgot tesznek hozzá.)
FF: Tegnap kaptam hozzá kulcsot. Még nagyon béta állapotban van, nincs sztori, hiányoznak hangok, effektek, és a játékosok száma is kevéske, szóval a meccskeresés eltart egy darabig. A grafikára abszolút el lehet mondani, hogy egyedi, és hozza a Fable világát. Különböző herok vannak itt is saját rájuk jellemző játékmódokkal, van itt is aki healel, van itt is, aki inkább erőből old meg dolgokat, van egy aki potionokkal operál, stb, stb. Ami itt nagyon tetszik, az, hogy alapból van benne quest, és bizony meglepő dolgot fogok mondani, de jobb, mint a HS által kitalált módszer...
A játék úgy kezdődik, hogy 3 különböző questből választhatsz, pl: kijátszol 1 6 vagy többmanás lényt, kijátszol 4 potiont, vagy 4 sebző varázslatot. Csak olyan questet kaphatsz, amit tudsz is teljesíteni. Ha teljesül egy questet, akkor a reward lehet ördögi, vagy angyali, bármelyiket is választod, a hero poweredet befolyásolja. Ez nagyon tetszik. A hero power (gyógyítasz, sebzel, idézel egy 1/1 zombit, stb) 2 gold (itt mana helyett ez van), és itt van egy képesség még a heropower mellett, amellyel bármelyik lényedet 1 manáért tauntossá tudod tenni. ÉRTED ugye, hogy ez mit jelent? 😊
A másik hatalmas plusz nálam az a kétjátékos mód, amiben közösen kell a gépet legyőznünk különböző nehézségi szinteken. (Felváltva játszatok ki lapokat: gép, Te, gép, társad, gép, Te, gép, társad... Közben látod a társad lapjait és jelezhetsz neki, hogy szerinted mit kellene kijátszania.) Most is zajlik egy pvp szezon, ami pár napos/hetes és megy egy ilyen már említett duál játékszezon is, amiből még 3 nap van hátra. A reward mindegyik végén egy legend lap, de közben boosterek, craft anyag, stb kapható.
Az FF-ről különösebb véleményt nem mondanék, mert rengeteg dolgot nem tartalmaz ez a játék, de számomra lehet ez lesz az a játék, amit ha nem is minden nap fogok elővenni, de heti 1-2 alkalommal lehet játszani fogok vele. Aztán ki tudja, lehet idővel ez lesz az a kártyajáték, ami kitúrja a többieket, mert eddig ebben van a legjobb kooperatív mód.
Nos Blizz, van már vetélytárs, csak fel kellene ébrednetek, és le kellene másolni a jó dolgokat, még meg sem kell erőltetnetek magatokat 😊

Akkor a Big Game hunter is hamarosan visszatér.

|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|

Darthmushroom
gromok vagy h írják facere, akkor leszedi a nagy minionokat meg hasonló megmozdulások mert nem elég h 80szor van kiírva h dolgozatok össze

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mephike
Druid lego, nincs túlbonyolítva.

de hogy próbál megölni? 😄 nem is lehet a másikat támadni.

TBTPumpa
Ahogy tegnap írtam. Minden napra valami eyecandy, mert döglődik a játékosbázis.
Heroes of the Storm-nál is csak most jutottak el oda, hogy átalakítsák a játékot, mentve, ami még menthető.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.30. 08:25:14

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Darthmushroom
utálom mikor ilyen brawl van.. a sok idióta még olvasni se tud és persze h csak megölni próbál...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mephike
A mai belépési jutalom egy Gadgetzan booster, nyitottam is egy legendást, igaz megvolt már, de akkor is 400 dustért megérte 😊

Ide orvosi papír nem kell, a tények magukért beszélnek 😄

Más: pénteken este 7 órakor helyi idő szerint végső stream, minden lap bemutatásra kerül.

Off: Abban az időpontban épp részeg leszek, (tartani fog a stream ideje alatt az italozás, utána nagy buli lesz 😄). így lehet, hogy összehordok pár állatságot, ha erre járok 😄 Előre is elnézést mindenkitől. Viszont vicces tény, hogy sosem néztem még részegen Blizzard streamet, érdekes kísérlet, ha BB fogja tartani a mókát, akkor az én produkcióm is borítékolható 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.29. 22:08:22
az trolltollan akart lenni, csak elírták 😄
Mephike
Azt úgy hívják, hogy dust 😊

😄DDDDDDDDDDDDDDD

TBTPumpa

ez a tortollan már megint mi a lófasz...

Btw szerintem az új kieggel megint népszerűek lesznek a silencek.
TBTPumpa
Menetrend

March 29. - 50 gold
March 30. - Mean Streets of Gadgetzan card pack
March 31. - 100 Dust
April 1. - Whispers of the Old Gods card pack
April 2. - Journey to Un’Goro card pack
April 3. - 50 gold
April 4. - Journey to Un’Goro card pack
April 5. -
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.29. 19:55:13

Mephike
Mephike
most már megvárom a teljes settet

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Új sámi epic lap.

TBTPumpa
Megérkezett az első reward - 50 Gold! 2 hét múlva megjelenés, addig pedig minden napra jut valami csemege, ahogy korábban megszellőztették.

Sheltem
Bár nem egészen kártyagyűjtögetős játék...de...és egyébként is van benne 180 féle kártya:

Gremlins Inc

Ez a legjobb társasjátékadaptáció ami van pcn(!) így ha valaki szereti a stílust ilyen olcsó még sosem volt.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

sadface
Én is meglepődtem, amikor ránéztem épp elérte ebben a szezonban overwatchban a mastert szóval dunno

I decide when I'm done.

Shep
Forsen még játszik HS-t?

sadface

I decide when I'm done.

egy midrange deckbe ahhoz hogy a 6 spell relatíve könnyen menjen kell - sztem legalábbis - 10-12 spell
és úgy reálisan van esélyed h t7-8 környékére elkaszold a 6ot
lateben sztem túl késő

ami sztem betehető:
blessing of might, blessing of kings, silvermoon portal
ami kérdőjeles hogy működik-e:
smugglers run, equality
opcionális de sztem nem jó:
blessing of wisdom - laphúzás de sztem meh
divine strenght - sztem nem éri meg
hand of protection - akkor már inkább 2 manáért teszem fel a shieldet és van +ba 2/2-m
blessed champion - esetleg valami combo deckbe, de nem tartom jónak
és van még heal

nem csak az a probléma hogy 6spellt sok kijátszani fix időn belül, hanem egyszerűen nehéz betenni értelmesen a 6 spellt jelenleg
persze hozhatnak be hozzá lapot de már "csak" 4 paladin lap maradt ismeretlen

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

persze, teljesen igazad van, elég hosszan lehetne sorolni (többek közt ezért is mondtam, hogy engem aztán nem különösebben izgat a hulu, de ettől még Zozonál a pont).

Hát a kezbuffolós látod eszembe se jutott nagy hirtelen. Smuggler's Run logikusan bele kellene, hogy számítson, de nekem ez így még mindig elég lassúnak tűnik, mert kb az kellene, hogy az a 6 spell fel legyen húzva az első 12-14 lapban (mégse tömheted meg velük a decket és a buffolóson kívül jó ha 2-3-nak van létjogosultsága valahogy a pakliban)

a következetlenség és a powercreep már rég megjelent, nem újdonság ez és pont ilyen esetben kiakadni rajta sztem felesleges mikor sokkal nagyobb design gondok vannak
kinyírni a molten giantet mert túl op a low cost 8/8 majd behozni az arcane giantet mert dejó

új druid spell :

nekem ez kb be is tette a játékhoz a kaput

Matte #37366 a pala quest esetében kérdés hogy a kéz buffolós spell minek számít, ha az is beleszámít a questbe akkor azért nem mondanám h úgy szar ahogy van, de alapvetően megint csak ott tartunk h nem sok értelme van
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.03.29. 10:26:58

persze, a trabant is csak autó, meg a mercedes is, mindegyik elvisz A-ból B-be, felesleges többet belelátni 😄

amúgy nem kell ezen fennakadni (engem meg aztán pláne hidegen hagy huhu), Zozo csak a következetlenségre próbált rávilágítani és lehet csűrni-csavarni (mert neked is van igazad), ez attól még az marad.

Mondjuk azt elfelejtettem, hogy ez már a küldi reward, azért úgy már más. 😄 Mert 0/1-es brekegő taunt az annyira nem fun.
a pala mármár "túl" jónak tűnik

kitalálták a "trigger deathrattle" mechanikát
spellen nem ment
5 mana 6/5 legenden nem ment

most megnézik 3/3 rare lapon vagy megy vagy nem
valamint 2 külön év 2 külön lapjáról beszélünk, sztem felesleges ebbe többet belelátni

az pedig hogy egy lap common, rare vagy epic tök mind1 2 dolognál számít:
1. a kassza
2. aréna
ha összeraktam egy decket pont leszarom hogy a legjobb lapom egy basic valami hogyha az nyeri meg nekem a meccset

a legend is csak azért számít mer "1 copy" semmi más lényege nincs

Istenem 😄 Ez a laplopás...

én meg azt érzem, hogy megint meg lesz mondva hogy mivel kell majd játszani, mert az fog csak működni, mert megkerülhetetlenül unbalanced szinergiák és statokkal megtámogatott lapokat adnak hozzá
Shep
Miért érzem úgy ,hogy ez az adapt durván broken lesz. Megint a nem tudsz ellene semmit tenni mókavonatra lehet jegyet váltani.

nem ez a lényeg amúgy ebben -mert igazad van-, hanem az, hogy egy halott legendary lapot nem rúgunk picsán egy rare-el, ami ugyanazt tudja, csak olcsóbban. Mert ebből az jön le, hogy egy inkompetens retardált pizzafutár tervezi a lapokat.

wait. oh.

ez a pala quest úgy szarfoshúgy ahogy van.

Uuuu a paladin szerintem elég jó! 😄
sadface

Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.28. 21:24:27

I decide when I'm done.

Mephike
"Ami halott, nem halhat meg többé!" - Greyjoy Ház

😄dd
Huhu halott volt, ami halott hogy ölöd meg?
és igen általában jobb a "kisebb" de ugye én csak annyit mondtam hogy mana/stat-ban jobb a Huhu -> nem veri el mindenben a stalker

ezen kívül a feign death 2 mana volt és MINDEN death rattle-t aktivált, mégse játszotta egy idő után a kutya se
sylva nyugdíjazásával sztem ezt se fogja senki

önmagában "on-curve" nem jó, akkor meg minek is raknám be?

továbbra sem azt mondom hogy Huhu jobb lenne! csak azt hogy eddig se játszotta senki és ezen nem változtat az hogy jött-e olcsóbb nem legend opció
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.03.28. 18:37:10