40521
  • Negritis
    ugye ez csak 1 bot oldal
    de igen, én is örülök neki még ha tuti h lesz olyan aki megérzi a hiányát mégis jobb tisztességet képet látni
  • Renegade
    remélem azért lesz valami hozadéka, ez így laikusként tisztességtelen versenyelőny, persze lehet csak arról szólt, hogy jelezzék a VBot cégnek, meg a csalóknak, hogy akkor véget ért egy korszak, meglátjuk, én azért örülnék neki, hogy ha kiderülne pár turpisság.

nyilván sajnálnám, ha lenne olyan általam kedvelt streamer aki érintett a témában, de jobb tudni, mint nem tudni, egy spekulációval/rosszindulatú hisztivel kevesebb lenne.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.04.25. 17:16:52
  • Negritis
    nope, szinte biztos h nem fog kiderülni
    ha 2nél több IQ-ja van akkor nem a saját emailjét használta

ebben az esetben pedig nem könnyű rábizonyítani hogy tényleg Ő rendelte meg
  • Renegade
    naaaa, ez jó hír, legalább kiderül, hogy az idealistáknak volt igazuk, vagy azoknak akik semmi sem lehet jó.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.04.25. 16:24:27
  • Negritis
    twitch vs viewbot
    nah ezután majd lehet h póni nem jön többet :D
  • Matte
    összehánytam egy ilyen paklit, kb 2 óra alatt felmentem r14-ről 10-re, 4 lossal. Igazándiból eddig azt mondom, hogy azért jó, mert nemigazán van olyan pakli, ami ellen esélytelen (crytalrogue, midhunter, tauntwari kimondottan jó matchup)

• Daermon
    Zsír, remélem hamar megjön.
  • Zozo0122 #38023
    Igen, elvileg ez 3 pack.
  • Daermon
    Ez a szavazás, ahol paklit kapsz, ha szavasztál? A Collegiate National Championship? Mert ott én is Kanadára szavaztam :D
  • Zozo0122 #38021
    Juhú, a kanadaiakra szavaztam :D
  • csonttika72
    Szerintem is kicsit túl van hype-olva a QR pakli ereje, eddig 62 %-ban nyerő vagyok ellene (igaz, csak 13 eset és csak R14 környékén, de akkor is). Az viszont tény, hogy a legédesebb győzelmi érzést nyújtja, mert szerintem is undorító egy deck.
  • Renegade
    na, végül is a hunter quest is csak jojózik R8-9en. Érthető, miért nem játszanak vele, ilyesmi lehet a discolock is, az első kőr kihagyása nem kedvez az ilyen deckeknek (sámán, hunter, warlock).
  • Renegade
    wow, azt hiszem, megtaláltam a legrosszabb questet a játékban, a hunteré, bontottam arénából, eddig 0% az arányom vele, R8-on, kíváncsi vagyok, hogy csont nélkül felmegy-e R10-re
  • Renegade
    ha valaki le akarja craftolni a murloc questet, ne tegye, kb mint a rugó quest: minden gyors decktől kikap + murloc paladintól is, a kontroll deckeket meg veri
  • sadface #38016
  • Matte
    többször, mint Elise-sel :D :D :D

kb kétszer amúgy, meg én nyomtam párszor, de nem túl életképes (funolni jó)
  • Renegade
    wow, 04:22, az első retardált mr thank you qrugó, háááát, lenne mit tanulniuk a kontroll játékosoknak, a tempo játékosoktól.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.04.22. 16:05:17
  • Renegade
    van baj :)

• Daermon
    Ezzel egyetértek. Még 3-4 WoW kieg biztos lesz.
    Addig meg a HS-be is megy a cucc.
  • Pio
    Jó lenne, csak sajnos itt már azért a mocskos üzleti érdekek diktálnak: amíg a wow nyomtatja a pénzt addig nem fogják abbahagyni és amíg az RTS piac lényegileg halott addig nem fognak új RTS-t csinálni. Najó, az utóbbira még van egy minimális esély, hogy presztízsből nem hagyják kihalni a műfajt, de hogy a wow egy ideig még nem fog megszűnni az tuti.
  • Renegade
    :)

de közben kiderült, hogy nem is pio, hanem prio, szóval nem is tudtam jól :) (amúgy amikor a rendőr elkéri a személyidet és tetrán beszól, hegy nem vagy kőrözve, vagy valami)
  • Daermon
    Megoldás lenne:
    Kövi kiegben WoW lezárás (ideje lenne nagyon, pedig 2005 óta játszom).
    2022-ben Warcraft 4 RTS + 2 kieg (meglévő mellék, új hősök behozatala, új sztori szálak, herokat használó multival)
    Utána pedig 2026-ban pedig esetleg egy World of Warcraft 2
    :)
  • Pio
    OFF
    Rágúgliztam, hogy mégis mire gondolsz. :D
    Amúgy annyi, hogy amikor DOS-on programozgattam és írtam egy saját egyszerű tömörítő/fájldaraboló progit, akkor a kiterjesztés kitalálásába nem fektettem túl sok energiát, az épp az ujjam alatt levő 3 betűt nyomtam le, de azért variált sorrendben és így lett a tömörítőprogramom által használt kiterjesztés: PIO, ezt a progit pedig használgattuk az osztálytársaimmal, aztán valaki kitalálta, hogy mekkora egy egoista p*cs vagyok, mert a monogramom PI és az O tuti azt jelenti, hogy Okos vagy valami ilyesmi. Aztán persze egyből váltottak arra, hogy Ostoba, így nevezgettek is egy ideig, aztán sikerült mentenem a helyzetet azzal, hogy az Ostoba helyett inkább maga a PIO ragadjon rám. :)
  • Pio
    Nem érzem annak. Tény, hogy elég sokat csűrik-csavarják a karakterek sorsát, de ez egyenesen következik abból, hogy 20 éve ugyan azon birodalmak körül forog a történet és amikor megpróbáltak váltani (Mists of Pandaria) a játék közönségének egy jelentős része hátat fordított. Szóval nem igazán van más opciójuk, mint pörgetni a 10+ éve megalapozott toposzokat/karaktereket.
  • cesar22
    az a baj hogy a reward az late game-ben lenne hasznos, de maga ez a discardolás meg az aggrora van felépítve
  • Zozo0122 #38005
    Jaja, azt én is csúnyán benéztem :D De még jó lesz az, csak megfelelő deck kell rá.
  • Icegrind
    1-2már jött szembe, de nem játszák,mert lassú. Nem engedhetik meg maguknak, hogy az első körben ne csináljanak semmit.
  • cesar22
    valaki találkozott már a warlock questel? fura én azt tippeltem hogy az egyik legerősebb deck lesz, errefel még egyszer találkoztam vele, sőt warlockkal se nagyon
  • sadface #38002
    Én is olyan ember vagyok aki mindig arcra megy
  • Shep
    Szerintem aki priesttel nyomja annak ez alap kellett, hogy legyen.
  • Renegade
    aki lemaradt volna róla és nincsen kedve twitchen keresgélnie:

• TBTPumpa
    Tiszta Barátokközt lesz mán ez is.
  • Renegade
    off: amúgy honnan jött a becenév, sokat igazoltattak ifjú bohóként, vagy rendőr vagy?
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.04.20. 17:41:40
  • Renegade
    mert R20, két éve is ott farmolták a kezdőket a pedomacik.
  • JethroHUN
    Na ebben a szezonba se jutok följebb R20-nál szerintem... Hagyom is. Mindenütt csak a fullos deckek. Reménykedtem, hogy UnGoro-val már nem lesz létszükség Karazhan, de minden deckben benne van legalább 2 lap onnan amiket semmivel nem lehet helyettesíteni.
  • cesar22
    nyilván én sem vettem volna észre ha csak normálban csinálom a questeket, valami film mellett, de így hogy ki van hegyezve a videó hogy keresd a lethalt, még meg is van állítva hogy can you spot it, így azért nem volt akkora rocket science puzzle, na meg ez a gyerek szerény 8 órával játszik többet naponta mint én
  • dave9004
    csak a núbok nem látták ;)
  • Pio
    Na ezért ők a profik (és most jöhetnek az ilyenkor menetrendszerű "ez nem is olyan nagy dolog" és "ezt csak a núbok nem látták" kommentek :) ):

• Matte
    hát akkor asszem elkezdem a gyűjtést
  • Negritis
    augusztus tippre