Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Épp egy Control Priestet próbálgattam. Eléggé különbözik az eddigi paklimtól(Abban csak SW: Death volt, Pain egyáltalán nem). 6/5 győzelem, de nem akarom elkiabálni, mert a Priest ugye elég swinges. Agrot iszonyatosan meggyalázta(kombó/nova nélkül). Igazából a Pyro-t lehet sokkal jobban használni benne, és a nem kombózott leszedések is jól jönnek. Deck Ez már az én szájízemnek/lehetőségeimnek megfelelően átalakított változat. Az eredetiben dupla Cabal, Harrison és Vojin van Lotheb, Light of the naaru és Black Knight helyett. Szerintem amúgy nem halott a Priest, de rankedre embertelenül vontatott grindelni(Pedig amúgy nekem a legélvezetesebb classok egyike).
kabel15
Nem teljesen volt az freez mage, valami csoda lehetett.

BattleTag: kabel15#2672

esltv-n ismétlés megy vagy vmi konkrét verseny? 😄
mindenestre a freezemage vs hunter eredménynek örültem 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kabel15
Már menni akartam aludni mikor megtaláltam ezt: Xixo vs FlyBird
Olyan meccset toltak a végén. Nem akarom lelőni a végét, ha fent lesz youtobe on majd keressetek rá 😊

BattleTag: kabel15#2672

dave9004
én most egy rampdruiddal próbálom az aggrokat megtörni.
van benne 2 mctech, 2 chow, kétkét ancient, kelthuzad, senjin, druid of claw, 1 panda, boom ofc, swipeok, wrathok, innervate-ek, growth-ok, keeperek.
ctrlok ellen kiveszek pandát, brewmastert esetleg senjint és lehet más nagyot belerakni v golemet. (ekoptól lestem ma el)
Control hunter szerintem gyengébb. Tegnap és ma is próbálgattam egy trap/controll verziót elég vegyes eredményekkel. Aggro ellen lassú volt, a hagyományos controll deckek pedig általában lenyomtak a heal miatt. Nekem a sámán a kedvenc kasztom de nem mondanám túl erősnek, az overload nagyon le tudja lassítani, egy kör alatt pedig a zoo/hunter simán visszaépíti a boardot.
dave9004
én is nézem 😄 mi ez a mage zoo 😄 echoval
Shep
Lightbomb túl lassú, mire oda jutnál az aggro már elintézett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Aha néztem, végén a gnome-ba a lövés. <#idiota>
Nézed még?😄 Mekkora jelenetek vannak most 😄 Ez a wari vs mage meccs nagyon üt 😊
trump megint "agymenés"be van 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
egyszer a nagyja a face meg a zoo ellen fordul és ki fog derülni, hogy létezik a ctrl hunter ami sokkal jobb lesz és jön a ctrl sámán ami szintén megindul.
Baron Geddon ismét sztár lesz egyre több helyen fog feltűnni (sztem priestben is. lightbomb pristnek van még értelme de az nincs meg)
Devv
Én is épp a mestert nézem.
Na Kolento szinte csak huntereket kap 😄 A chaten szakadok éppen, folyamatos oltogatás, huck funters stb 😄 Hát van egy általános nemzetközi hunter gyűlölet, az biztos.
Shep
Eszméletlen brutális paklik vannak. Most belefutottam valami démonosba, hát mondanom sem kell ,hogy 3. körben már lent volt neki Malginos, meg puszta véletlenségből 4-et sebzett az implosion így eltt egyből 4 db 3/3-as impje, plusz még a bagoly is nála volt hogy nehogy sylvanas érjen valamit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Control hunter durvább, mint a face. Ragna, Boom, snipe, meg Baron Geddon. Hát asszem a priestnek vége, esélytelen lesz már lassan minden ellen.

Minden második játékba dobálják a boomot. Ahogy előbb mondtad slyvanas és ragnaros amit még használnak,nem is láttam más lapokat azokon kivül esetleg a handlocknál ha addig túlélem jaraxus, vagy volt egy freeze mage ahol ugye alextraxa kellett xD
Shep
Haha a mindgames-es priesttemmel hosszú de viszonylag könnyű csatában vertem a Trump féle handlockot
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.03. 21:59:03

Elég nehéz most a ranked,épphogy 50% felett tudja hozni az ember.
Devv
Nekem sincs, de le is fosom. 😊
dave9004
csak annyiból van baja az embernek vele, hogy plusz egy nagy leszedés.
hunter ellen most két innervate-tel toltam ki Dr Boomot 3. körben 😄 össze is csomagolt mindenkit
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.03. 21:39:51
Shep
Az a baj, hogy nekem nem 😊

Devv
Kurva érdekes, hogy hirtelen mindenkinek megvan.
Devv
*muszáj
boom elég erős lett, de a bgh miatt kevésbé zavarja a handlockomat
mondjuk nme vagyok formában csak kb 50% a winratem idén

Shep
Boom-tól már nekem is égnek áll a hajam

Devv
A mostani sztárok: sylvanas, ragnaros, dr. búm meg az éppen játszott kaszt legendje. Belepakolják minden ötlettelen dekkbe (mert muszály) aztán hajrá. Nekem ettől van hányingerem...
Értem, hát amúgyse copyzok le egy az egyben deckeket, mindig szoktam is magamnak alakítgatni rajta, mert úgy sokkal jobban éreztem, hogy működik, meg hát ötlet szerzésnek is jó ez az oldal. Amúgy végül egy Shield slamet craftoltam le mert úgy éreztem kell az a 2. warrior deckbe leszedéshez, a másik meg egy 2. recombulator lett mert az a Giantes lock deck tetszik + Priestbe is jó. Most az a célom hogy a Priest deckbe egy 2. cabal shadowpriestet szerezzek aztán meg egy Vol'jin-t 😄 Mondjuk az utóbbi nem bánnám ha packből kinyitódna 😄
Shep
Na igen, mint Amaz poén deckjei 😊

JAA!
Én most azt csinálom, hogy régi lapokat craftolok, újakat nyitok.
Hearhpwn nagyon jó oldal, de vigyázni kell a deckekkel, mert nem 1 olyan van amit több százan like-olnak, mert valami streames gyereknek a neve van deck mellett, de csak 1 hulladék.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na az remek, thx a válaszokat mégegyszer, én meg szétnézek itt, gondolom van egy-két okosság, amit ellehet lesni.
Shep
Igen ,egyik legjobb oldal.

Értem, sejtettem, hogy ezek fontos lapok, van 800 dustom szóval most kettőt letudnék craftolni.

Csoszi87:
Szerencsére béta óta játszok és nagyon sok lap megvan, pl ha warrior is szóba jött ilyeneket nyitottam, hogy Baron Geddon, Sylvanas, Grom sőt ragnarosom is van még béta idején craftoltam, többi lap meg így kigyűlt igazából (Handlockhoz is van jaraxxus meg gianteket is sikerült kinyitnom). Azért kérdezem, mert nem nagyon szoktam nézni ilyen deck építős oldalakat, néha elcsípek valahol egy-egy decket meg látom mit játszanak az emberek rankeden ellenem, max abból lesek el ötleteket. Apropó, ha már az ilyen weboldalakat is szóba hoztam, pl a Hearhpwn jó oldal? most amíg ezt írtam közben rákerestem erre és ezt hozta ki elsőnek 😄
Válassz ki 1 clast. (Kezdőként lehetőleg ne a Kontrol Warit, Pirestet)
Válassz ki 1 decket.
És azzal játssz amíg nem érzed úgy, hogy másikkal is menne.
Csak úgy ne craftolj semmit, mert lehet, hogy soha többé nem használod.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Attól függ mivel játszol, mert pl ha priesttel nem akkor a cabal felesleges, ha viszont igen akkor meg alap lap, force of nature is a druidnál, shield slam meg a warinál. master is kell a palába ha azt az újfajta kombósat nyomod. Recomb sem rossz pl a handlockba egész jó, de priestbe is berakható. Tehát igen, érdemes.

Szerintetek ezekből az epicekből érdemes craftolgatni? : Cabal shadowpriest, Force of Nature, Shield Slam, Recombulator, Quartermaster. Ezekből már van 1 darab mindegyikből, de pl Shield Slamből tuti kell kettő, legalábbis warrik ellenem mindig tolják, a többiből nem vagyok biztos benne, szerintetek megérné most ezekre ráhajtani?
Még én is csak próbálgatom, hátha működőképes a metában. Warlock még nem jött szembe, a mirrort 50%-ban hoztam de élvezetes ezzel játszani, az ellenfeleknek fogalmukk sincs mi lesz a következő lépésem <#vigyor3>
Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Azt sem igazán értem ,hogy ha mágussal vagyok nálam szinte sosincs ott a frostbolt, viszont a mage ellenfelek mindig azzal nyitnak ,hogy az első lerakott x/2 x/3-as lényemet lekapják vele. Színt tiszta rejtély ez a játék.

Control hunter. Ma jött ellenem egy, legalábbis szerintem az akart lenni. Tetszett amiket művelt, de lenyomtam. Én támogatom az ötletet, unom a sok face huntert 😄
mikor a control priest ellen alexa az utolsó lap az priceless 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

én most mentem control wari ellen handlockal
kb tökéletesen húzott azon kívül hogy gromash nem időbe jött neki és alexát a deathlordom rakta le neki, de így is sikerült behúzni a meccset
mondjuk mikor egy dr boomra lövöm el a 2 silencem az priceless 😄

Elég vicces, hogy casualon mindenki az aggro paklikat próbálgatja. Én odavittem tesztelni a control hunterem (nem nevet!) tűrhető eredménnyel. Rankeden meg csak szinte csak controllal találkoztam kivéve 1-2 mechmaget...
hogy nézem az aggro hunterek és a zoolockok nagy része most érte el az 500 ranked w-t, mert kb minden 2. golden 😄

Pedig ez elég jó lesz paphoz 😄
Shep
Én még mindig a zöldet meg a jegeset használom szinte mindig.

Következő havi hátlap:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 nekem volt benne, mert nincs meg minden ami amúgy jó
ha lenne akkor recombot raknék a helyére

dave9004
farseer amúgy se kell már bele
aggro miatt kipróbálom Handlockba a Deathlordot a far seer helyett 😄