40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
antiatom #14962 Sziasztok, van akit nézhetnék spectator módban nyerni?
-
Negritis #14961 én ma jöttem rá hogy nekem nincs időm rá hogy egy saját decket csináljak
agyaltam egy kombós midrange freezemagen, de nincs időm kitapasztalni
így marad az hogy megnézem mik a jobb deckek 1-1 classból és azt igazítom magamra -
Malarki #14960 Ok, köszi.
Igazából nem egy az egyben akarok paklit lemásolni, csak megnézni, hogy pl a mechmage-be vagy facehunter-be még milyen kártyák kellenének vagy mik nem. -
Negritis #14959 heartpwn
itt tudfsz szépen szűrni és ha olyan decket találsz ami részletesen van leírva akkor sztem az általába működik is
de majd kitapasztalod -
Malarki #14958 Valami olyan oldalt tudnátok mondani, ahol értelmes és életképes paklik vannak fent? -
Negritis #14957 a zene miatt nem ajánlom mindenkinek csak :D
én is szeretem, bár inkább trumpot nézek ha HSről van szó (vagy kb semmit mostanában :D) -
karmacoma #14956 Én arénához továbbra is cherrywarrior streamjét ajánlom. Időnként van tutorial, de amúgy is sokat magyaráz. Nagyon jó winrate-et hoz. Még a sokat fikázott warriorral is volt hogy 2 12 győzelmet ment egymás után. Kb az egyetlen streamer, akitől nem ráz a hideg 20 perc után, ráadásul a zene is jó. -
Fontos dolog a magabiztosság... -
Negritis #14954 de amúgy madinak is vannak videói tube-n arénáról ahol magyaráz is és az ugye magyar
de trump-kripp is egész jó cuccokat csinál asszem -
VanDaal #14953 Köszi! :) -
Negritis #14952 én is az aréna value-t tudom
annak az tényleg hátránya, hogy nem egyben nézi az egész decket, de kezdésnek mégis jobb tudni hogy 1-1 lap mennyit "ér" alapvetően az arénában
amúgy vannak itt elég jó aréna playerek majd ők adnak tanácsot sztem -
nem ez az egyetlen hülyeség, amit leírt ^.^ -
A 7 win-es quest igen működik bármely játékmódban, de a többi (úgy tudom) csak play módban. -
Nekem működik, te meg gondolom nem próbáltad....
-
Akkor próbáld ki és szólj, ha működik!
-
Húsvét alkalmából a gold farmereknek : akármilyen quested van kérd meg a barátodat hogy segítsen, pl 5 pap, kivalasztod a pap decked a baratod egy szimpatikus saját decket, start game, majd a baratod megnyomja a Concede feliratu gombot, így az atlagos masfel oraitok helyett max 4 perc lesz az 5 win megszerzese. Kellemes unnepeket -
VanDaal #14946 Ilyen "draft segítő" gyanánt mit érdemes használni?
Én többnyire magamtól szoktam összeállítani az aréna dekket is. Most pár alkalommal próbát tettem ezzel az arenavalue.com oldallal, de annyira nem nyűgözött le az eredmény. A lapok értékét önmagában lehet helyesen ítéli meg, de azt tapasztaltam, a mana görbét, a tempo előnyt, meg egyéb fontos dolgokat nem igazán tud számításba venni, így sokszor kénytelen voltam felülbírálni. -
remélem feljavul majd a priest annyira, hogy a 60 goldos questek ne 1,5 óráig tartsanak :D
-
mimiron a srácnak is sikerült félreértenie.
elég rajta kívül 2 mechnek lennie -
Negritis #14943 gvg legendary elemzés a kérdés hogy törni vagy sem
egy olvasást mindenkinek megér sztem
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.05. 23:56:10 -
Negritis #14942 madi ma egész vállalhatóan kommentál -
Sosem játszottam még ellene, talán úgy :D -
sg-n mindenre van válasz a paklidban Negritis lapjaira, játékban meg nem hogy van ez? :D -
Negritis #14939 mondocon verseny
nézd a pro priestet shep :D -
Negritis #14938 sztem priest vs lock meccsen a lock többet sebez magába általában :D -
Addig el is kell jutni :) -
Negritis #14936 igen, sok-sok stream és draft segítő cuccok
egy jól draftolt deck 2-3 győzelmet jelent önmagában -
Negritis #14935 jó de ellened elég kijátszanom jaraxust :D -
Pláne mikor ötödikben meg leszedem :D -
hawkie22 #14933 Azt hiszem a mai 0-3, 3-3 majd 1-3-as aréna sorozat után nem való még nekem az arénázás.
Hogy lehetne egyszerüen megtanulni arénázni. Azt ne mondjátok, hogy sokat arénázzak, mert arra nincs goldom. :D
Stream meg guide-ok vagy hogy? -
So much Deathwing:
-
hajrá majd kiv leszek. kb én is ki tudom rakni ezt.
de a sima handlock is visszatért leeroyyal-po-val, facelessel. emperor egyelőre visszahozta őket a metába -
Negritis #14930 demonic lord
ez lett belőle, de lehet kiszedem a doomguardot majd :D
4. körbe kirakott malganis OP :D -
csoszi87 #14929 Csináltam 1 Malygos sámánt.
1. ranked meccs control wari ellen. 28 hp-ról meg 12 armorról 10 körben kézben lethal.
-
bane of doom is mehet mostmár bele jó lett. -
Hajrá, nekem már csak Jaraxushoz kell dust, már nagyon várom, hogy meglegyen. :) -
Negritis #14926 nah én meg úgy döntöttem hogy jöhet a Demonlock :D 3.2k dustnak pápá mert craftolok egy jaraxus-malganis duót D: -
hawkie22 #14925 7 meccs, ebböl 5 gyözelem sámánnal. De az felettéb idegesítö, hogy 1. ebböl a 7 meccsböl 5 lock ellen ment, ráadásul 3 egymás után, 2. még mindig az aggro az eredményesebb rankeden.
Nekem is mechsámán van, az most a nyerö, volt, hogy 4. körben feladta az ellen, mert a következö körben úgyis lethalom lett volna.
Egyébként 5 lock, 1 rugó, 1 sámán volt eddig ellenem, ebböl 2x lock vert meg. Az utolsó vereségem során 6. körben lehozott neki a démonbizbasz egy MalGanist, miután azt leütöttem nagy nehezen, a 9. körben azért lehozta még Jaraxxust, hadd örüljek. :D Nekem meg már nem volt semmi kézben, elötte ö 3x irtott nekem boardot. Ilyen is van. :) -
Zozo0122 #14924 Egy baj van a kieggel: olyan jól elbaromkodok az új lapokkal, hogy rankeden még sehol se járok :D Ja, és a hunter meg priest lapot még ki sem próbáltam... -
hawkie22 #14923 Ez egy jó kör volt. Én sámán, ellen rugó. :D Kirakom Dr. Balance-ot, Vanish, köv. kör Balance+bombák, megint Vanish, kirakom Bombák+Boom, jött a Sap Boomra. :D A végén volt kint egy Dr. Boom-om meg 5 bomba + egy Cogmasterem az asztalon. Na ott adta fel. :D