40521
  • karmacoma
    Na GVG óta jegyeztem a bontott paklikat. Meglett a 100 végre.
    6 golden common
    99 rare 6 gold
    20 epic: 3 mini mage, Far Sight, 2 BGH, Wee Spellstopper, 2 Lightbomb, Demonhearth, Sabotage, Molten Giant, Fel Reaver, Mountain Giant, Enchant o Mechano, 2 junkbot, Bouncing blade, spiritwalker, Shadowbomber. 1 Golden
    5 Legend: 2* Gazlowe, Hemet Nersingwary, Mal Ganis, Tinkmaster 1 golden.

Dustra sztem jól jöttem ki, minőség a következő 100+ra marad. :D
  • dave9004
    akik tudnak is játszani magyarok (konstans legendek) azok kb sehova nem írnak, mert onnantól eszméletlenül kicsinyesnek tartják azokat akiknek ugyanez nem sikerül, mondjuk ez sztem van így. de se a facebookos official csoportban kevesen írnak észszerűen se ide, se twitchen.
    itt is kb ketten szoktak havonta be is írni akik elérik a legendet, a többiek nem, pedig sztem olvasni olvassák.
    innentől meg olyanok adnak egymásnak tanácsot meg kioktatást meg rng-tanítást, akik r5-től is messze vannak sajna.
    marad az éjjel nappal Shep :D
  • dave9004
    ༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽ EVERYONE GET IN HERE ༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽'.
  • Shep
    Akkor gyakorolj még egy kicsit, biztos menni fog idővel :)
  • csoszi87
    Bocsánat de ennyi hülyeséget én 1 emberbe nem tudok belenézni. Ahhoz már tenni kell.
  • Shep
    Költői kérdés volt. Facehunterben meg nincs is HM. Ez a ti bajotok ,hogy túlságosan komolyan veszitek az itt zajló dolgokat. Jó én meg mocsok, vagyok mert élvezem ,hogy húzlak titeket, de hát ez van, vicces ahogy minden hülyeségen ki tudtok akadni :D Amúgy az is tetszik ahogy ennyire hülyének tudjátok nézni a másikat.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.05. 14:40:04
  • csoszi87
    Úgy hogy benne van a deckjében, mivel taunttal nem nagyon tud elbánni és van annyi esze, hogy nem használja el 1 sima 2-2re hanem betartja értelmes célpontra.

Hogy hogy lehet?
    Hogy lehet, hogy ennyire át tudja valaki gondolni a játékot, hogy próbálja arra használni a lények képességét amire való. Nem is értem.
    Az 5. körére már felhúzza a paklija majdnem 1/4-ét így nagy eséllyel ha nem bagoly miatt sírnál itt, akkor éppen 1 HM miatt esetleg KC miatt.

Vagy lehet, hogy neki van 1 megállapodása blizzel, és azt húz ami neki neki épp akkor kell.

Komolyan mondom ha ilyeneken meglepődsz hiába van neked 500 wined piresttel semmit nem tanultál.
  • Shep
    Mai találós kérdés, hogyan játszhat ki az ellenfelünk 7 db Holy Novát rankeden?
  • imikszde00
    rájöttem az arénázás lényegére. mentem is 8-at :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hallgass rise agains-t !! :)
  • Shep
    Mondtam ,hogy hozzunk szabályokat, legyen HG, mindenki leszarta, úgyhogy ez van. Azért nem járnak ide, mert van egy ettől 100 jobb hely. Ez a topic kizárólag az én szórakoztatásomra van, ha nem esett volna még le.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.05. 14:04:41
  • Shep
    Amúgy a huntereknél ,hogyhogy mindig ott a bagoly?
  • Mephike
    Megkapni a core hound-t arany változatban > az érzés felbecsülhetetlen... :)
  • csoszi87
    Ugyan ez.
    Minden 3. hsz arról szól, hogy mit topdeckeltek ellene, vagy hogy már megint counterdeckkel dobta össze.
    Ezért már ritkán is járok fel ide.
    Ma is 11kor feljövök az utolsó 7 hszből 5 Shep 'valószínűleg' sírása. (nem biztos, mert nem olvastam végig)
    De tudom ez 1 HS-ről szóló topick, tehát mindenki annyit ír amennyit akar.

De LEHET (nem biztos, csak lehet), hogy amúgy az a nem kevés magyar HS játékos azért nem jár fel ide, mivel valaki személyes vlognak tekinti a topicot.
  • Shep
    Na jól megszívatott most a 2 DL. Első lehozta Yserat neki, a második meg a vén aprítót. Köszi!
  • karmacoma
    Early gameben legtöbbször 2 for 1, sámánban gyakran 4-6 manás lénnyel trade-el a rockbiter és a totem miatt. Proaktív szempontból is hatásos, mert lehet emiatt nem coinol ki egy Jugglert. Midgameben is jó lehet agro ellen, mert 5. körben ki lehet pakolni Argus mellé.
  • Negritis
    control deckbe tökéletes lap, mert ott nem akarod gyorsan kivégezni az ellenfelet, hanem majd a nagy lényeid "megeszik" vagy jön az utlimate kombó amivel megfogod

a 2/3 test pedig elég ahhoz általában hogy turn1-2 között megfogd az aggro deck lényeit (amik ált 1-2 sebzésűek)
    valamint tökéletesen trade a 3/2es lényekkel is jól tradel
    ergo 1 manáért ált megeszel egy 2 manásat + jó esetben még valamennyi 1 manásat is

és innen jön az "ereje"
    egy aggro deckben ez sajnos nem jó, mert ott arra mész hogy minimális idő alatt max sebzés és oda nem fér bele hogy healeled az ellent
  • Negritis
    hmm, lehet nem publikálta, de twitchen épp néztem és ugye az ilyen "teaching session" általába felkerül tube-ra is

viszont itt egy reddit link amiben ezt számolgatják, nem néztem át hogy mennyire jó

random számoló ez meg kripp egyik fanja által gyártott cucc, ezt se tudom hogy mennyire "igaz"

ha kicsit kijózanodtam lehet ránézek :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.05. 13:34:07
  • Shep
    Azért jó, mert 1-ért 2/3 amitől jobb 1 drop nem létezik, és ezért tökéletes a korai asztal pucolásra. Priestben meg ugye auchani miatt late gameben is jó.
  • hawkie22
    Kipróbáltam rankeden, meg casualban is a Beast Hunter decket. Casualban jó ökörködni, ott jól is "haladsz" vele, viszont rankeden nagyon nagy arányban fogják a minionjaidat, még annak ellenére is, hogy raktam be clearing spelleket.
    Azt valaki elmagyarázhatná nekem, hogy a Zombie Chow miért olyan nagy szám? Ha meghal, akkor nekem ad +5 HP-t, ha az ellenfél játszotta ki. Akkor ez most kinek jó?
  • Shep
    Az unknown vs unknown meccs? :D
  • Shep
    Hol van ez a video, nem találom?

Amúgy nektek hogy alakul a coin/nem coin %?
  • Shep
    Arról nem én tehetek ,hogy eltévedtél és körbe-körbe jársz :)
  • karmacoma
    Nagyon sok az aggro warrior, több a Priest és jóval több a hunter. Viszont a Huntereket gyengébbnek érzem Quick Shottal, mint anélkül. Önmagában betegesen jó lap, de sztem rosszul használják. Berakták valamelyik chargeos lény helyére, és így nem kell azoknak a testével foglalkozni. A legtöbb paklimban van dupla Chow és gyakran elég az egyik az elején, hogy verjem a Huntert. Volt vagy 10 Hunter meccsem 2 nap alatt és egyet buktam el.
  • qetuol
    ritkán, de összejön :D
  • Mephike
    A múlt hónapban próbálkoztam vele. El lehet játszogatni egy ilyennel, de hiányzik a dögkeselyű, ami a lényege volt ennek a decknek. Helyette én cult master használtam + kutyákat. Mondom, szerintem jó móka volt, de nem ezzel a deckkel leszel legend.
  • Negritis
    board állapotától függ :D
    trump csinált videót a blastmage esélyeiről :D
  • Negritis
    pedig shredderből millhouse a legjobb ami jöhet :D
    manastorm akkor gáz ha neked kell kijátszani
  • hawkie22
    Nekem a legjobb volt, amikor mindkét Madder Bomberem mind a 6 sebzését belém nyomta el. :D Szerinted mekkora ennek az esélye?
  • hawkie22
    Elöször kipróbálom casualban, aztán meglátjuk rankeden. :D
  • Malarki
    Mondjuk ma engem is szépen sz*pat a játék. Tele van a paklim 2-3 manás lényekkel, aztán a harmadik körben tele a kezem 6-7 manás lapokkal, hát kösz. A végén persze mikor kellenének a nagyobbak akkor dobálja be a kicsiket. De még az ellenfélnek is olyan mákja van hogy nem igaz, kirakja a Mad bombert, erre mind a hármat belevágja az én lényeimbe, pedig nekem volt 2 neki meg 4... Ugyan ez a hatos random sebzőssel, 5-öt belém vág, 1-et magába. Persze amikor én kiraktam rögtön leszedett két lényemet is... Vagy kirakja a mind control tech-et mert már csak az van nála, tele van a boardom kis lényekkel meg 1 legendary-val, ki lehet találni melyiket vitte el... Vagy kilövi a Shreddert, és mit kapok belőle? Millhouse Manastorm... Ki is végzett Fireblast-tal meg Pyroblast-tal...
    Pedig ma végre kaptam egy 100 aranyas guestet, de hát ha így halad akkor hagyom a fenébe azt is.
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.04.05. 12:50:42
  • Negritis
    rankedra? nem tudom nagyon sok olyan nem beast van ami kell
    és ha CSAK beastet raksz bele 1-2 spellel ahhoz sztem kevés igazán jó beast van

ha összerakod kiváncsi leszek az eredményre
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.05. 12:45:35
  • hawkie22
    Én gondolkodtam egy csak Beast hunteren, de nem tudom, mennyire lenne életképes. A legutolsó aréna körömben jött egy hunter ellenem, semmi spellje nem volt, csak és kizárólag minionok. Nem tudom, hogy sorsolt neki az aréna, hogy csak minionok jöttek, de egyetlen egy spellt se nyomott el ellenem, még skill commandot se, pedig már jóval a 10. kör után jártunk.
  • Negritis
    kb 2 hete 3 napig arról ment a "flame" hogy neked 5w 5l vagy 4w 4l sormintád van és hogy ezt a blizz direkt csinálja
    és a trackerre hivatkoztál hogy onnan is ez látszik, nem pedig 2-3 w 2-3l váltogatja egymást

és én ott ragadtam le hogy a blizz kibérelte neked rank20at :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.05. 12:27:50
  • Shep
    Melyikről van szó, mert szerintem nem is azzal játszok.
  • Tinman #14888
    Visszakerestem Shep dekkjét és kb. a 4. körig nem sokat tud tenni. A fun&rush sámánommal, 5. körben szoktam lethalt nyomni, ha nincs védekezés... hát itt a gond. Az a priest dekk jó, de hosszú meccsre van berendezkedve, a meta meg jellemzően nem ilyen.
  • Shep
    Azt sem mondtam sosem, hogy soha nincs szerencsém, mikor mákolok azt is be szoktam írni ,ahogy tegnap is beírtam, de mivel több a szívás ezért nektek csak ez ragad meg ami amúgy érthető.
  • Shep
    Én nem érzek komoly változást, csak annyit, hogy rohadt sok a priest és lentebb a streamek alapján mindenki druiddal nyomja.
  • Shep
    Az ugye megvan ,hogy streakem nagyon ritkán van, amúgy meg 15 telin hagytam abba tegnap ,mert 14**-ról visszaestem.
  • Negritis
    szerintem most bolondok háza van, az előbb jött egy windfurys hunter :D
  • Negritis
    nem az a bajom hogy elmondja néha hogy nincs szerencséje, hanem hogy neki sosincs és mindig mindneki ellene van
    és amikor jön azzal hgoy a blizz erre direkt írt algoritmust is akkor kezdek agyhugykövet kapni mert

valamint azt sem értem hogy ha 56%os winratet hoz valaki akkor hogy "akad be" rank 20ra
    főleg ha a "win streak aztán lose streak" blizz algoritmus miatt, mivel lose streak alatt nem buksz több *ot ergo a win streak alatt szerzett az nettó haszon és ha 50%ot hozol akkor el lehet érni bárhová kitartással csak a streakek miatt