Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Igen tudom, ezt magyarázom én is a kezdetek óta de mégis mindig le vagyok szólva, hogy mert szarul játszom, meg szar a paklim. Egyszerűen a kombók miatt ahogy t is írod meg én is írtam már párszor ha nem jön a lap nem tudsz mit csinálni és alig van olyan priest lap ami magában is jó és nem valami kombónak az egyik fele, csak hát nekem meg pont a kombók miatt tetszik, ez ilyen 22-es csapdája 😊

Amúgy a mech priest most egész használható de még ez is kevés az üdvözüléshez. Ezért fos ez a játék, mert minden út csak a retkes zoohoz meg hunterhez vezet ha eredményt akarsz, na meg a control wari de hát az meg embertelen drága pakli és nehezebb is szerintem, mint a priest.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 21:11:48

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Nekem a fő gondom a priest-el, hogy n+1x szívtam be vele így:

Lapválasztás: 5 mana, 6 mana, 8 mana. Fúúúú nem jó, vissza az összeset kérek másikat.

Eredménye: 2 db. 6 mana melyből az egyik az amit visszaküldtem, és egy 7 mana. Kösz, rohadj meg, pedig van benne nem kevés jóval alacsonyabb manaköltségű is.

Másik...

Nem jön a leszedő. Nem jön... nem jön, meghaltam. Vagy nem jön, nem jön, jön, de már minek...

Ezt nagyon eluntam priest-el.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

előtte Rag volt, de volt hogy semmi nem kell hogy a deck "üssön", persze

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A Pala sztem most nagyon erős. Priest tényleg frusztráló, de tudni is kell vele játszani. Sokkal jobban, mint bármi mással. Nem becsmérlésként mondom, mert én is bénázok vele. Hetente adok neki 2-3 órát, hogy tanulgassam, de baromi nehéz ingadozni a laphúzás-reakció-fenyegetés háromszögben, tekintve, hogy a legjobb lényed teste is alig jobb, mint egy Yetié. A másik oldalról viszont játszottam nagyon jó Priestek ellen, akik úgy megfingatták bármelyik deckem(de főleg a sámánt), hogy köpni-nyelni nem tudtam.
Tinman
Tényleg nem tudok mást mondani, csak azt, hogy arénában mindig meccset nyert nekem. Hogy rankeden nem így van? Persze, abs. lehet, de hát az is csak 1 lap ami hiányzik... előbb-utóbb úgyis meg kell szerezzem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Én egy abs. senki amatőr vagyok, de erre a következtetésre kb. 1 hónapja jöttem rá, akkor hagytam ott annyira, hogy jó, ha az elmúlt hónapban mentem vele 4-5 meccset.

Viszont a legemlékezetesebb, legváltozatosabb meccseket vele mentem...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 20:50:54

Na ezzel tökéletesen egyetértek. Cairne-t és őt craftoltam, előbbit kicsit megbántam, utóbbit egyáltalán nem. Ha kihúz egy silence+removal/trade kombót, akkor se volt rossz, ha meg a másik őrült módjára üti a lényeit, vagy passzol két kört, akkor meg többnyire megnyerte neked a játékot. Ha egy legót kéne craftolni, tuti őt mondanám. A Dark knight is hasonlóan hasznos, csak ő szituációsabb, és kevésbé lehet üres boardra pakloni mint Syl-t, szóval gyakran nem kerül be nálam a deckbe.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.02. 20:48:16
Részemről viszont búcsut intek a priestnek az egész osztály kombo orientált ha nem jön a lap akkor bármit csinálhatsz megette a fene.
Elég volt hogy nem tudoklépni vele rankot mert oda vissza akárhogy is tweekeli az ember nincs arany középút.
Elmondom mik a lehetőségek:
a,51% aggro ellen,control verni fog olyan 40% esély neked
b,51% control ellen, aggro ver olyan 30% esély neked
c,próbálod kiegyensúlyozni a priestet 49,99%-50,01% között ingadozik magyarán lapjárás dönt az egészről

Tiszta olyan mint a pala gyenge kombo orientált osztály
A másik hogy elegendő veszélyt sem tud felmutatni a pap control, csak reagál az ellenfél lépéseire márcsak ezért sem lehet jó

Totál idegesítő és sok szerencsét ehhez mert szükséged lesz rá.

Én magam részéről visszatérek a rushoz mert mindig jobb mint félórát szenvedni aztán bukom ,mint 5 perc alatt az eredményt és kevésbé az rng dönt.
Shep
Hát ok de Alex azért felér egy fél Jax-al. 😊 Egyébként szerintem Sylvanas az a legendary amit érdemes először legyártani, gyakorlatilag bármilyen pakliba jó és ha nem tudja silencelni akkor eléggé macerássá válik a körbejátszása.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekem a handlockomban nincs jaraxus, és naxoson kívül csak Alexa van mint legendary
DE nem érzem szükségét
segítene egy sylvanas/boom/jarax ..., de anélkül is elég potens az a deckem
szóval abban igazuk van hogy a decked nem fog szintet lépni attól hogy Yseria-t lecraftolod és beteszed
pár szituban jó lesz, néha meg 9 körig csücsül a kezedben, ha úgy érzed kell sok sikert

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Talált 😄D

Tinman
Köszönöm szépen a tisztességes választ, komolyan át fogom gondolni! <#worship>

Tinman
CsuvakkaVader! Tuttam'! <#idiota>

Tinman
Vannak normális lapjaim, Argusból ráadásul az egyik Gold, de NINCS legendem a Naxxoson kívül, amik viszont elég specifikusak.

Amúgy tényleg megkímélhetnél ettől a magas pacis témától, még akkor is ha ennek komoly hagyománya van jelen topikban.

Shep
Light of Naaru az tényleg nagyon jó, Velen-s choosen nem rossz amúgy 1 simán elfér a pakliba, bár én is csak a mechesbe tudtam beszúrni.

Milyen hívások vannak. Hunter. 28 hp-n. 2. kör coint és kill kommand a zombie chowmra de ennek ellenére mégis tuti nyerni fog.

Shep
Light of Naaru az tényleg nagyon jó, Velen-s choosen nem rossz amúgy 1 simán elfér a pakliba, bár én is csak a mechesbe tudtam beszúrni.

Nekem ami a legjobban bejött az új Priest lapokból az a Light of valami. Agro ellen nagyon jó, mert jó heal + board present, vagy shadowpriestel egy 1 manás 3 seb+lény. Lightbombom van 2 is, de csak 1 van bent. Kicsit lassú, ahogy a Velen Chosennek se találtam még helyet Controlban.
Shep
Nekem most igazából lightbomb kellene leginkább meg vojlin csak ne lenne a fénybomba is olyan rohadt drága.

Nekem is kiesett tegnap a második Gazlow. Próbáltam már rá paklit csinálni(Spare partos Mage/Rouge, és mech priest), de eléggé változó eredményességű legend. Nem hiszem, hogy megéri vele szenvedni, mert építeni nem lehet rá, sima 6 dropnak meg gyenge. Megint van két mázsa dustom nekem is. Amúgy a mit craftoljunk témakörben én is a classic epic/rare lapok mellett vagyok. A gold legómból lett 3 használható classom. Igazából én úgy szoktam mostanság, hogy összegyűjtöm mi kéne egy deckbe, hogy jó legyen és amikor meg van rá az összes dust, akkor zúzok. Expert packos class legendek kellenének(+Ragna és Harrison), de azokra sajnálom a legjobban a dustot. Ha lesz deckem amibe nagyon kéne valamelyik, majd akkor csinálom meg őket.
Shep
Priest, mi más 😊 Mondom, most a cél az arany, nem izgat ,hogy oda-vissza hintázok.

mivel játszottál?
Shep
Szerintem ez valami control hunter volt, mert boomja is volt amivel szépen el is intézett, mert természetesen egyik leszedő sem jött.

láttam régebben egy freeze mage esetében
Shep
Tegye fel a kezét aki látott már rankeden Venture Co-t? Na és hunternél?

Ysera ebben a metában szerintem túl lassú nekem meg van de egyetlen egy játékot nyert meg amiben próbáltam viszont legtöbbször ott volt haszontalanul a kezemben vagy lehívtam és ahogy leszedték pár manáért átvette a board irányitását én meg néztem a kezemben a laughing sisters amit adott ysera.... azóta sem látom értelmét sehova betenni ha craftolni akrasz yserát szerintem ne tedd mert csalódni fogsz
Shep
Azért vannak igen nagy értelemre valló nevek. FucktheEnemy. Lehet tippelni mivel nyomja.

Shep
Hát akinek a neve mögé Vader-t írva egy Star Wars szereplőt kapsz 😊

NecroJoe
Értelmesebb legend = Ysera, juggler meg nincs. Legyen sárga a közepe, csakaz. Lecraftolod, soha az életben nem fog semmit csinálni, megállapítod hogy szar az egész, kurva blizzard, playtowin, stb, ezer évig azt kell majd hallgatni. Craftolj jugglert, defender of argust meg normális lapokat, amik meccset nyernek.

Necro

Tinman
Tekintve, hogy rengeteg nagymester van ebben a HS-ban, melyik nagymester nagymesterének a nagymesterére gondolsz? :-D

Na de komolyan... tisztában vagyok vele, hogy 1 fecske nem csinál Radagast, vannak nyilván jó és használható rare lapjaim, de jó lenne már egy értelmesebb legend a deckbe és már annak is nagy hasznát venném, ha kidobom, ad egy dream cardot a köröm végén és aztán leszedik. A dream cardok bezony elég kellemesek.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 15:18:29

Shep
Lehet hogy ő a nagymester alregje 😊

úgy érti hogy legendary pótolható de vannak kulcsfontosságú rare/epic lapok amelyeket sokkal nehezebb helyetesíteni és összeségében a decked attól lesz hatékonyabb nem az egy legendtől.
Amúgy GVG ből Dr boom kivül semmit nem érdemes craftolni(lehet hogy nerfelik és akkor majd 1600 dustot amúgy is visszakapnád) ha neutralokat nézük, a classok esetében a sámán és a pap és kevésbé a rogue legendje ami elég jó.
Tinman
Phászmeg, hogy ebben a játékban mindenki milyen kiqrt okos, epic. Szakadok :-DDD

Shep
Hát ezért írtam ,hogy nem akarom legyártani, mondjuk annak az esélye hogy én Boom-ot nyitok kb a 0-val egyenlő. Egy használható legend nyitásom volt eddig, Jax, na jó meg talán még Leerooy de azt betörtem teljesen áron Sylváért, amit nagyon nem bántam meg, mert bárhova be lehet szúrni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 14:39:02

NecroJoe
Nagyon durva dolog amúgy ilyesmiről magyarázni, kb mint valami életvitelszerűen szerencsétlennek hogy esetleg segélyből nem kéne mcdonadsban kajálni... De majd a két hónap alatt kigrindolt 1 kártya megment hisz sárga a közepe, lol!

Necro

NecroJoe
Hatalmas örömöd lesz benne, 10/9 alkalommal megy rá a hex/poly/silence a tizedikben meg nem számít semmit.

A 'közel érzett győzelem'-ről majd szerintem gondolkozz el, mert ebben a játékban elég aggasztó az ilyesmi 😊

Necro

Nekem eddig, a nullifieres neptulonos shámi jött át legjobban, szinte minden ellen jó volt eddig, annyi változtatást tettem bele, hogy az egyik mace-t lecseréltem egy faceless-re, valamint az egyik hexet leváltottam egy echoingra, rank 25-ről indultam, most rank 13-vagyok, ami meg tudja szorongatni a paklit az a control priest.

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Mephike
Mindenki maga dönt arról, hogy mire gyűjt, mit craftol le. Az új lapokból viszont legendást értelmetlen lecraftolni, mert lehet jövő héten amikor GvG packot nyitsz agyvérzést kapsz, mert azt kapod, amit nemrég lecraftoltál. Dr. Boom az egyetlen semleges, akire azt mondom, hogy jó lap az új kiadásból.

Tinman
Aláírom, hogy igazad van, de már eléggé frusztrál, hogy néha azért megy el a meccs, mert egészen addig jó vagyok, míg ki nem qrnak egy legendet és ezzel akkora előnybe kerülnek, hogy onnantól roló... jó lenne már kompenzálni némi nehézsúlyú legenddel.

Ma is volt egy ilyenem. Pala ellen mentem. Szépen megvolt a board control a 9. körig, pedig jó lapokat szórt ki... a HP-je kb. 12-ön, volt kint 2 lényem, abs. közel éreztem a győzelmet. és akkor kikqrt egy 11-re felhízlalt Bolvart. Végem is lett hamar.

NecroJoe
A legnagyobb faszság kevés lappal legendre gyűjteni. Csinálni kell a normális kékeket. Persze csináld, majd megbánod 😊

Necro

Shep
Akkor az úgy izgalmas lesz 😊

Tinman
Akkor lesz kettő a placcon, mert facelessem viszont van ötért, és azt értelemszerűen mindig sokáig tartogatom :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 13:32:57

Shep
8-ért áthozom Yserat 😊 Amúgy mostani metához szerintem kicsit lassú.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 13:30:28

Tinman
Ysera.

Arénában akárhányszor akárki ellen megkaptam és feljött mindig nyertem, mindig :-)

Eleve tetszik, hogy 4/12 így priest sokat nem tud vele kezdeni, ennyi HP-t ha nincs leszedő az ellennél bajos megoldani, BGH-re nyilván nem érzékeny, a dream cardok meg kb. azonnal meg is nyerték nekem a meccset.

Ragnat már láttam rosszul működni... amikor leszedte az 1/1-es lényem az arcom sebzése helyett, az dühítő lehetett az ellenfélnek és ezt még 1x eljátszotta, ebből én nem kérek, így is elég random a game. Na meg persze szedtem már le BGH-val és a priest PWD-vel is nem egyszer. Nyilván nem rossz lap, nem törném be ha meglenne, de nekem Ysera a szívem választottja egyelőre.

Shep
Ezzel én is így vagyok, lenne most 2500 körüli dustom ha betörném ami nem kell meg pluszban van, de kellene legalább 3 legend lap, de nem tudom mi lenne az ami a legjobb lenne, így inkább gyűjtök tovább. Jó lenne pl. Vojlin de nem nem tudom tényleg elég hatékony-e, vagy Boom, de ott meg félek, hogy idővel kikopik, vagy nerfelik és akkor kár volt legyártani. Szóval ez van ha az embernek nem mély a pénztárcája és ingyen bohóckodik.

Egyébként mi lenne az az értelmes legend? Ragna, Sylvanas?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 13:05:52

Tinman
Sajnálom rá, egy értelmes legendre gyűjtök...

Shep
Hát gyártsd le, vagy dust sincs?

Shep
Mert te sem látod benne a mélységet 😊 Szerintem még egy rossz kontrol pakli is nagyobb játékélményt nyújt, mint egy akármilyen zoo, vagy aggro hunter.

Tinman
Nekem még jugglerem sincs pedig nagyon kéne :-(((

dave9004
már hányok tőle (a zootól)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.02. 12:01:50
Shep
Na ezt ha nem látom nem hiszem el. első kör passz. másodikban lenyomtam a undert meg egy pókot rá, ő rányomott egy frostot, köv kör kimegy a 2/3as troll ő lenyomta a tűzágyúval, köv kör újabb lény, újabb tűzágyú, aztán unsable portal 7/7-es war golem 4-ért, természetesen flamestrikeja is volt, meg még egy portal, de végül legyőztem nagy nehezen, így megint mehet a süllyesztőbe a hunter.