40521
  • dave9004
    még van olyan? 1 hete nem láttam.
  • Tinman #15001
    Control pala netdekk, mustárral.
  • sadface #15000
    Elrontja őket a classt jelképező szalag a tetején.:D neutralból meg nincs, csak egy annoyotron, azt is funból hagytam meg. :D

muhi: de.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.04.07. 01:40:38
  • Zickler
    Csak nem Rogue a mained?
  • dave9004
    a combolock (savjz most azzal nyomja. arkánus gólem fészlessz póver túltöltés
    amit én utálok az a szerencsés fészhunta. a többit lefosom h nyernek
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.07. 01:12:25
  • Zozo0122 #14997
    Aha, hasonlót képzeltem el :) Golden lapokat nem szereted használni ? :D
  • sadface #14996
    zozonak:

• sadface #14995
    Szituáció: neki 10hp 0 lap nekem 2 hp 2 lap
    coldlight oracle, tudtam, hogy még van egy prepem, prep gangup hogy ne haljak meg a következő húzástól coldlight 2x nála -3 -4 pass -5.

reakció:

remélem nem írtam el semmit az adatoknál késő van.
  • Zozo0122 #14994
    Megvolt. Én is épp rugózok arénában, de ez nem az a draft...:D
  • sadface #14993
    csak rugó. Inkább control warri ellen megyek mint warlock. Amúgy felvehetsz, pont mill rugózok. Kiritofrmsao#2937
  • Zozo0122 #14992
    Mármint főleg rugóval tolod és control warival? Bocsi, ha nem fogtam fel :D
  • Zozo0122 #14991
    Na, végre Watch and Learn quest, erre nincs fenn egy friend se :D Srácok valaki jöjjön és nyerjen nekem egy paklájt
  • sadface #14990
    A zoo annyira nem, csak ha nem jönnek a lapok. :D a másik kettő viszont cancer nekem. Utálom. (rugó main) inkább a control warrior.
  • Zozo0122 #14989
    Tehát akkor zoo, demonlock és handlock is egyenlően? :D Kihagytam valami mostanában divatos lock decket? :D
  • Shep
    Melyiktől nem? :) Amúgy róg összes, egyértelmű, és a mocsokláda "semmit nem csinálok" freezemage.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.06. 23:57:26
  • Negritis
    mage és lock a kedvencem
    de megértem aki agybajt kap a locktól :D
  • sadface #14986
    Warlock minden formában. De csak azért mert a facehunter nevű szerrel én is élek.
  • Zickler
    Priest, kérdés nélkül.
  • Negritis
    priest :D (viccen kívül kb az az egyetlen amit nem szivesen látok a pályán)
    nem undor csak idegesít
  • Negritis
    ezen mehetne a vita, sztem is jó lesz a quickshot
    főleg egy flare vagy arcane shot helyén tudom elképzelni
    mondjuk face hunterbe nem kell 2 azért az kb tuti
    midrange-control esetben pedig a képességen tudunk bukni, de szerintem jó kis lap 1 elfér bármelyik hunternél

a rugóknak azért a boardclear ha nem is tökéletes de egész jól megvan oldva
    nagy testekre ott a BF aggro ellen meg a pengék
    nekem az a bajom a lappal hogy csak "friss" miniont üt, ami problémás lehet
  • Zozo0122 #14982
    Felmérés. Srácok van olyan deck, amitől egyszerűen undorodtok és utáljátok?
  • Negritis
    twitter :D
  • Mephike
    Mint azt írtam nem értek mindennel egyet a cikkben írtakkal. Csak gondoltam megosztom az ott írtakat, mert bizony bennem is keltett furcsa érzéseket a cikk.
  • hawkie22
    Sorry, nem akarok a 2. Shep lenni, de valahol ki kell adnom magamból, mert most már lassan kezd elegem lenni, hogy mindig én vagyok a f..z rossz végén.
  • hawkie22
    Azt mondja már meg nekem valaki, mi az, ha 3 Crackle van az aréna paklimban, már csak 10 lapom van hátra, 3 HP-ja van az ellennek és a büdös istennek nem akar feljönni 1!!! db Crackle, amivel nyernék. Minden más lap feljön, csak az a baj, hogy azok nem segítenek, mert az ellen boardja tele van. 24 HP-ról szépen leevett, mert nem jött az a rohadt lap, pedig 10 lap között 3 is volt belölük. Rohadjon meg most már tényleg, hogy nem bírok 3-nál több gyözelmet kisajtolni ebböl a k...a arénából.
  • Zickler
    Revenge?? Komolyan?? Trump nagyon jól összefoglalta azt amit gondolok én is a lapról. A whirlwind is csak azért van benne a paklikban hogy elbánjon az 1 HP-s tokenekkel, vagy a hunter 1 HP-s lényeivel. A warriornak szerintem nincs szüksége 3-t sebző AoE-re, mivel ott van neki a brawl ha eldurvul a helyzet. Ezenkívül az sem igazán optimális hogy 12 HP alatt nem tudod Acolyte vagy Shieldmaiden aktivátornak használni, mivel nagy valószínűséggel többet ártana neked mint az ellenfelednek.
  • csoszi87
    Melyik pirest játszik 2 antic healbottal, 2 holy fire-el, 2 sludge belcherrel, és 2 deathlorddal.
    Nagyon elege lehetett hunterekből.
  • Zickler
    Én a Quick Shot értékelésével nem értek egyet. Vettek egy már amúgy is használt lapot, amihez hozzá csaptak egy olyan szöveget, amiből csak előnyöd származhat. Szerintem az egyik legerősebb lap, ami bekerült most a játékba.
    Ezenkívül a Twilight Whelp-ről elmondottak se igazán tetszenek. Zombie Chow még mindig elterjetebb lesz. Mivel ha Twilight whelpet 2/3-ként akarod kijátszani az első körben, akkor meg kell tartanod legjobb esetben az Azure Drake-t kezdő kézben, ami pedig nem éppen optimális aggro ellen.
    Dark Iron Skulker 100% hogy ott lesz a rogue paklikban, mivel a rogue-nak a Blade Flurryn kívül nincs hatékony AoE-je.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.04.06. 21:38:33
  • Mephike
    Az új lapok értékelése. Nem mindenben értek egyet az ott leírtakkal.
  • hawkie22
    Ja, egyébként a HearthArena tényleg jobb, mint az ArenaValue. :) Elég jó ötleteket adott a paklihoz, csak hát az a hülye disconnect. Egyébként sztem simán mentem volna 5-6 gyözelemig 3 helyett. Mondjuk 6 meccsböl 4-n mage volt az ellenfél, a végére már nagyon untam. :) Kaptam 35 goldot, egy packot meg egy Silver Hand Knight-ot, igaz, csak sima verzióban.
  • Devv
    Na, én vagyok a hülye?
  • Negritis
    sajnos van pár bug mostanában
    és nekem van hogy nem "szakad" csak beáll
    streamen is jártam így ugye
  • hawkie22
    Azt megmondanátok, miért szakad meg meccs közben a játék, amikor a netem meg teljesen rendben van? A WiFi teljes erösséget jelez, minden netes oldalt meg tudok nyitni, de ez a szar meg többször is megszakad meccs közben. Mondanom se kell, hogy arénában 2 vereségem is lett emiatt, így azért nem könnyü jó arénát menni.
    Pedig a deckem is egész jó volt, már 3-1-en álltam. Hogy száradjon le a keze annak, aki ezt összehozta.
  • VanDaal
    Ki fogom próbálni, köszönöm!
  • Negritis
    azt nem ismerem, de hiszek neked
  • dave9004
    Heartharena azért nagyságrendekkel jobb az arenavalue-nál.
  • greyfox
    Kegyetlen... Én inkább nem mutatom, mit nyitottam :D
  • greyfox
    Nyomtam egy laza 8-as arénát, tehetségesebbek biztos kihoztak volna belőle lazán 12-t.
    Legendary nem volt, de volt minden fontos lapból 1db: sheep, flamestrike, frostbolt, fireball, portal, counterspell.
    Volt echo is, de olyan szorosak voltak a meccsek, hogy szinte mindig 1-1 lény volt a boardon, amikor feljött :)
  • Negritis
    90g-m volt, a w-vel meglett a 100 és nyitottam egy gvg packot :D

• Negritis
    ment priv