40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Én meg csak druidát kapok, hát nem érdekes? -
Ma én is csomót vesztettem duduval, sok volt a hunter, de legalább a napi küldi megvan (5 vagy nagyobb cost minion :)). -
Első körben Fosószon, játsszál paraszt! -
Jó pap is holtig tanul... thx, ezt nem tudtam. -
Mert előbb leveri magát a legalacsonyabb rankra, majd megnyer 2 meccset, és utána feladja a harmadikat, mert ha azt is megnyerné, akkor ugye járna a Streak bónusz, ami ugye neki nem igazán kell. -
Zozo0122 #15037 Rank 20-on farmolnak, nyernek párat, így felmentek 18-ig, aztán feladnak pár meccset, hogy visszaessenek. Elvileg hatékony módszer, mert erős paklikkal hülyére lehet verni a kezdőket. -
Igen, rank 18!
Megint volt 1 egyébként... ez most megvárta az 1. lapot, aztán concede. Tudnám minek játszanak akkor? Én is farmolok, de miért ne tolhatnánk le 1 meccset? Szórakozni járunk oda vagy nem? -
Zozo0122 #15035 Rank mennyi? Ha ilyen 20-18 körül, akkor valszeg belefutottál pár farmolóba. -
Ranked!
5 mage-es questem van. Eddig 1 meccset tudtam végig is játszani, mert HÁROMSZOR a kezdés után RÖGTÖN feladta az ellenfél.
Mi bajuk van ezeknek? Lemaradtam valamiről? -
Negritis #15033 OVERRATED!!! -
ez a "törölni fogom" már lejárt lemez...
-
Zozo0122 #15031 Én az Axe Flingert nagyon várom :D Az első wing óta ezen a decken dolgoztam meg tesztelgettem, ezzel a verzióval összességében megvan a 70% winrate, rank 13 vagyok most vele. A fejszés tökéletes lesz a Korkronok helyére, Majordomot meg ki fogom próbálni Boom helyére, megpróbálok majd Ragnára sok armort húzni. Amúgy elég nehéz deck, néha lejár a köröm mire kitalálom a jó playt :D
-
Törölni fogom, nem csak félrerakni, mert semmi értelme :D 1 év bőven elég egy játékból még sok is. -
Relax pajti. Hidd el másnak sem könnyebb. Tényleg nem bántásból mondom, de félre kellene tenned a játékot egy kis időre, mert az írásaid alapján már nincs benne örömöd. Mondom még egyszer, nem bántani akarlak. Gondold át a dolgot. -
karmacoma #15028 Na közben befejezem a második felét, mert kb fedi amit írnék egyenként.
Priest:
Ressurect: Nekem nem annyira jött be. Komoly érték jöhet belőle, de nehéz irányítani az RNG-t vele. DK-s Priestet próbáltam összerakni erős minionokkal, ami kihúzza az elején, de valahogy nem éreztem benne az erőt. Mire elnyomnád a Ress-t, addigra gyakran még egy 4/7 se akkora difference maker.
Twilight Whelp: Ezen agyaltam a legtöbbet az utóbbi napokban. Akkor van létjogosultsága, ha lemondunk a jelenlegi kb egyedül életképes pap archetípusról és valami sárkányos nagy minionokra épülő deck jön létre, ahol a pap erőssége, hogy tudja gyógyítani vagy buffolni a nagy dögöket, és olcsón leszedni az ellen lényeit Sw Death-el. Whelp hatalmas előnye, hogy beindítja a későbbi sárkány mechanikát, miközben lehet Chow-t is csinálni belőle. Nem kell Azur Drakeket vagy Twilight Draket belepakolni feleslegesen. Kíváncsi vagyok ebből mi lesz. Ki tudja talán lesz egy új archetípus, ami kevésbé építkezik kombókból.
Mage: A Breathben én nem látok sokat. Talán valami controll alkalmazza majd.
Utóbbi akár épülhet Flamewalkerre is. Nekem nagyon tetszik a koncepció, és el tudok képzelni egy nagyon sok spellre alapozó mage-et, ami nem a burstre megy mint a freeze, hanem sárkányokat használ.
Rouge:
A Gang up fun, bár eddig csak a mill deckekben láttam, hogy hatékonyan alkalmazták volna, a jelenlegi deckekbe szerintem fölösleges beleerőltetni, és nem tudom le lehet-e majd lassítani a rugót, hogy valami sárkányos kijöjjön belőle. Túl sok sebet kell benyelni és túl gyorsan kifut a kezed a sok olcsó korai removallal.
A Dark Iron Skulker most nem nagyon fér be sehová, de valami mid range Rougeba hatalmas tempo swing lehetne. Tuti próbálok majd valami régi tempo rougehoz hasonló paklit összehozni, kicsit erősebb minionokkal és ezzel. Régen nagyon bírtam a tempo rouge-ot, de manapság nem nagyon ver meg semmit.
Paladin:
A Solemn Vigil nagyon tetszik. Kicsit szituációs, de végiggondolva a meccseimet, kevés olyan turn van, ahol ne tudnám 2-3 manáért ellőni. Jó lenne, ha nem kéne keresni a Lay on Hands köröket, hanem folyamatában pörgetni a paklit.
Dragon Consort: Gyönyörű kártya. A hatalmas hype ellenére én még nem vagyok meggyőzve, hogy automatikusan kell minden sárkány deckbe. Persze kinyithat valami olyan lehetőséget, ahol bepaszírozunk 3-4 nagy sárkányt, de valahogy még nem áll össze, hogy ez a két mana megérné feláldozni valamelyik jó 5 drop effectjét. Loatheb néha játékot nyer, Belcher megvéd, Corruptor jó control kártya, a Quatermastert meg alap, hogy ki kell szedni a sárkánydeckből. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Az biztos, hogy elleszek a sárkányozással egy jó darabig.
Sámán:
A Lava shockot majd meglátjuk. Nem használom jelenleg túl sok kemény overloadot, majd ha kijön próbálkozom.
Fireguard Destroyer: Rohadtul idegesített, hogy a sámánt hozzá kötötték 2-4 életes kis szarokhoz, hogy majd flametounge-al meg rockbiterrel jól el lesz. Ez a Fireguard egy lépés lehet afelé, hogy kicsit határozottabb jelenlét legyen a boardon. Simán fel lehet építeni egy Unbound-Destroyer line-t, akár lava shockal kombinálva. Onnan akár Earth Elementar is beleférhet.
Warlock: Jó kis démonkellékek. Gang Boss vaule, Wrath meg hasznos aoe. Ritkán tolom vele, nem nagyon akarok belefolyni.
Hunter ugyan ez. Alig játszottam vele. A Quick Shot erős, de szerintem kicsit overrated. Az biztos, hogy növeli a salty faktort HS-ben, ha sikerül szép sormintát hozni a facenek burstolás közben. A lény nem tűnik jónak.
Druid: Most egyik se illik constructedbe. Talán kitalálnak valami nem kombóra épülő paklit. Kérdés vesződni fog-e bárki is vele, mert az Emperorral az tuti, hogy a kombó druid jó ideig top pakli lesz.
A Warriornál nagyon erőltetik, hogy legyen valami agro variáns. Axe még akár hasznos is lehet ha ennyi chargeolós kombózás lesz hosszútávon. Mondjuk még mindig látok jobb lapokat nála ehhez.
A Revenge fura lap. Nem tudom jelenleg hová tenni. A robbanó birka se lett must have, hiába voltak vele próbálkozások controlban, szerintem enélkül is meglesznek. -
Nem írok érthetően magyarul? Milyen nyelven írjam akkor neked, hogy megértsd? -
aggro mindig lesz. a meta changeről meg ráérünk májusban uccsó heti sárkányok után beszélni addig teljesen fölösleges. -
Nem így van, csak én több aggrot láttam a napokban, mint eddig, persze lehet csak engem tisztel meg velük a gép, nem tudom. -
Negritis #15024 persze, csak a "menekülésen" kívül nem látok okot hogy még inkább aggro legyen a "meta"
egyszerűen azért mert a midrange-control deckekbe jöttek meghatározó lapok míg aggroba nem igazán
de lehet hogy tévedek
mondjuk te már a mid range deckeket is aggronak tartod és utálod ... -
Hogy mi jött és mit játszanak az két külön dolog :) -
Negritis #15022 én mid range irányba látom hogy jöttek lapok
quick shoton kívül aggro lapot nem nagyon tudok mondani, de lehet tévedek -
Hát én most azt érzem ,hogy még aggrobb az egész, nem látok nagy jövőt a játékban emiatt, legalábbis számomra biztos nem. -
Ezért mondtam ,hogy szerintem sem jó de sárkányos pakliba el tudom képzelni. Ha jó lapot hoz vissza persze ,hogy erős de ha visszahoz egy priestet vagy egy wild-ot akkor nem sokat ér -
Resurrect nekem is bejön!
Ha lesz esetleg dragonos priest, akkor még jobb lehet.
-
Negritis #15018 hand priestben jó lesz az :D
2twilight-2hungry-2azure-yseria-chro-emperor-2bwt-2dragon sorc-2cute dragon
sztem a lény váz meglehet egy újfajta priesthez, de nem tudom hogy mennyire lesz hatékony is
pws-velens chosen kell az tuti
laphúzásra kislányt be lehet rakni és akkor sztem egész tűrhető, feltéve hogy nem minden deck face-t fog játszani
-
csoszi87 #15017 Értem az ötletet.
De gondolj bele mennyi vele a macera.
2 kártya kell hozzá, 4 mana + még gyógyítani is kell. Silencre gyenge.
Warrior aggrot én még mindig nem látom, hogy lehetne jó. Szerintem max fundeck lesz.
De ne legyen igazam. Már unom a control warikat. Az a legnagyobb kérdés, hogy használ-e Baron Geddont és Harrisont...
Viszont Shep akárhogy szidtad az új pirest kártyákat ressurect nekem bejön. Szerintem marha erős ha jókor tudod kijátszani. -
Na igen de priestben tudod gyógyítani, egyébként én sem tartom jónak de legalább nem használhatatlan, mint a priest-es kabaré sárkány. -
Negritis #15015 én tojást is a grim patron - warsong - ww wariba tudom elképzelni csak
az meg aggro lenne nem kicsit -
csoszi87 #15014 Dragon tojásban én nem látom a lehetőséget.
Az a baj Shep ötletével is, hogy 2 kártyából 4 manárét csinál 1 2-6ot. Ami ha sérül ad még 2-1et.
Ez nekem sehogy se hangzik jól.
Póktojáshoz legalább nem kell aktivátor, AoE-t át kell gondolni miatta. és 1 4-4nek jobban is örülök. -
csoszi87 #15013 Valaki segít megcsinálni a küldimet?
Kaptam én is kukkolósat.
-
Zozo0122 #15012 Dragon egg egyetlen komoly hibája, hogy nem drágább (mana) és nem egy random sárkányt idéz (deathrattle). -
Negritis #15011 dragon egg egyetlen komoly hibája hogy nem dragon nálam -
Dragon egg velens chosennel nem biztos, hogy rossz de kérdés mennyire lehet összehozni majd egy jó priest sárkányos pkalit, viszont ha sikerül akkor alap lap lehet, sőt. -
Negritis #15009 mikor rank 15n a murlock shaman megrépáz akkor elmegy a kedvem az egésztől :D -
karmacoma #15008 Sokat agyaltam mostanság, hogy fog kinézni egy sárkányos pakli. Össze is foglaltam én mit várok brm-től:
Dragon Egg: Nem látom a szerepét. Nem nagyon kell sárkány a boardra semmilyen mechanikához, így nekem ez fölösleges kártyának tűnik.
BW Tech: Sztem nagyon okosan kitalált kártya. Ha lesz Dragon deck, akkor annak kb az lesz a nyitja, hogy az early game során, hogy olyan erős boardot pakol össze az elején, hogy az ellenfélnek kelljen reagálni mid gameben. Hunter ellen persze orbitális szopás lesz, de ez van. Ez nagyon jó lap, a korai board controlhoz.
Hungry Dragon: Ez meg beteg jó 4 drop. A shedder ugye ragaszkodóbb így a buffolós-kombózós herokhoz talán az jobban illik, de ez meg az 1droppal együtt is doge-olja a korai spelleket(amik főleg 3 dmg-sek) és szinte garantált 5seb az asztalon az 5-6 dropok ellen. Belcher-Emperor-Loatheb nem szereti, és az ellenfélnek is foglalkozni kell vele, főleg ha kényelmesen le tudjuk kapni az 1 dropot valamivel. Sámán/Warlock ellen azért könnyen lehet belőle erős önszopatás.
Dragonkin Sorcerer: Eléggé olyan lapnak tűnik, amivel a komolyabb deckekbe nem erőlködnek, de a kezdők simán nyerhetnek vele meccseket ha megszalad.
Patron: Már kijött, tudjuk mire jó.
BW Corruptor: Sámánok jól tudják milyen hatalmas vaule tud lenni a Fire elemental. Ez simán lekapja a Shedder első testét, és az 5 seb se kellemes az asztalon. Dragon Palából vágnám ki csak elsőre, szimplán a halmozódó 5 dropok miatt, de lehet oda is befér majd. Mivel szinte biztosan ki kell majd szedni pár spellt/tech lapot a Dragon deckekből ez nagyon jó ötlet volt a Blizz részéről. Segít fenntartani a korai tempót.
Volcanic Drake: Naponta változik a véleményem róla. Egy tempo/zoo pakliba simán berakom, mert nagyon sok trade van korai-közepes játékban, és simán hozhat nagy vaule-t, de 6 mana nagyon necces slot, és ha ezt kell kihozni 6 dropként az nagyon sírós pillanat lesz, mert kb a 4 manás slot a legteteje, amíg szívesen pakolok ki + hatás nélküli miniont.
Drakonoid Crusher: Aréna lapnak tűnik. Consructedben szerintem ritkán fordul majd elő komoly pakliban.
Emperor: Király kis lap, de a kombó deckeknek nagyobb hasznot hoz, mint a mid rangenek vagy a kontrollnak. Gyakran olyan a tempó, hogy hiába tele a kezed, nem érzed jónak kirakni, mert válaszolni kell a fenyegetésekre. Ha lesz valami farnehéz sárkánypakli, akkor ott bizonyíthat, és most se rossz, de azért nem zabálta fel a metát az első héten.
Rend Blackhand: Ez a lap szerintem jobb lesz, mint amilyennek elsőre tűnt. Manaköltségre rendben van(veszélyes de kezelhető test+erős de feltételekhez kötött hatás). Sylvanas ellen mélytorok, de pl egy olyan control pakliba, amiben a nagy sárkányokra építek, lehet beraknám Boom helyett.
Chromaggus: Én mindig baromira ódzkodtam a nagyon drága minionoktól, így nehezen értékelem ezeket a 8+-os dögöket. Ez egy lassabb meccsen jónak tűnik, mert foglalkozni kell vele. Simán beduplázhat egy healbotot, vagy egy boardcleart eldöntve a késői játékot. Gondolom Kel Thusaddal meccsel elsősorban. Metafüggő melyiket akarom, ráadásul a nekromantánál én választom ki mikor rakom ki trade-hez, itt meg max 1-2 random effekt jön majd. Szerintem a mostani mezőnyben Thusad nagyobb vaule, de olyan hősöknél ahol nincs igazán jó laphúzás, ez sokat segíthet végjátékban, ráadásul üres boardra sokkal inkább kirakom, mint amazt. Előnye, hogy sárkány.
Nefarian: Baromi nehéz értékelni mit tud ez majd. Nem tudom elképelni, hogy annyira lelassuljon a meta, hogy egyszerre férjen el egy deckben több 9 manás sárkánnyal, és szerintem a legtöbb pakliban nagyobb hasznot hoz Alex vagy Yisera esetleg Mayagos.
Majordomo: Fun kártya, de kuka. Freezemage se fogja használni, mert nincs egy köre arra, hogy ezzel szerencsétlenkedjen, Ice block ide vagy oda.
Nem akarok nagy Wall of textet, a kasztlapokat majd később összeszedem másik posztba.
-
A múltkori rekord hosszúságú kör után, itt a folytatás. -
csütről péntekre éjfél ha úgy lesz mint múlt héten. -
10-én szerintem. -
imikszde00 #15004 9-en jon a kovetkezo szarny? -
Rankeden :-)