40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #15082 És ha egy leszbi tolja a facehuntert akkor a Grim Patron overrated?
Új facehunter kombó: Coin+Undertaker+Leper Gnome+Inner Fire+Loatheb.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.08. 23:43:00 -
karmacoma #15081 Kétszer vertem Huntert Patron Warriorral úgy, hogy nem jött 1 fegyó se a két meccsen. :D
Totál random hánytam össze amúgy a decket funolni. -
A fészhunter témához:
Nálam egy fészhuntertöl kikapás mértékegysége: 1 idegbaj. Egy fészhunter megverése: 5 idegbaj-semlegesítés. Így mindjárt jobb! :) -
Baszki, még azok is... :P -
Negritis #15078 és mi van a leszbikkel? :D -
Aszongya 7 milliárd ember él a Földön. Több, mint a fele nö, a másik feléböl több milliárd az kb. az összes férfi. Kösz!
Na jó, csak trollkodtam! :D -
Köszönöm a jókívánságokat, én a részemről neked meg sok szerencsét kívánok! -
antiatom #15075 Várható volt, hogy valami hasonló okosságot sikerül írnod, gratula! Inkább befejezem az offolást, neked további jó sok sírást kívánok egy játék miatt, igazán érett hozzáállás! Remélem előbb-utóbb az uninstall ikont sikerül megtalálnod! Szép estét! -
Azért, mert több milliárd ember szerint a nők tárgyként kezelése normális és helyes, még nem biztos, hogy igazuk van, neked persze az van de az most mindegy is :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.08. 21:25:32 -
imikszde00 #15073 Nezd a dolgok jo oldalat. Orulj, hogy szerencsesebb vagy :) -
antiatom #15072 Tudod ha 10 ember mondja ugyanazt neked lehet érdemes elgondolkodni rajta ;) Csak egy tipp... -
imikszde00 #15071 Tiszta teboly ez a mostani meta :)
olyan deckek jonnek,amikkel szeptember ota nem talalkoztam. :)
ez a honap inkabb az arenara es a gold gyujtesre megy. cel: legy onellato! -
Overrated -
Negritis #15069 nem hiszem hogy bármikor lesz control hunter
ahhoz kéne még mindig legalább 4-5 hymane szintű late game lap
ennek oka ugyanott van ami miatt arénában nem túl erős, a hero power nem tudja befolyásolni a boardot
és nem így képzellek elSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
csak így adod elő :D -
Zozo0122 #15068 Nem értesz te engem :) Ne úgy képzelj el mint egy kretént aki felhúzza magát és csapkod. Ha nagyon felcsesznek akkor feljövök ide, írok róla és 5 perc múlva el van felejtve :D Megértem én az ilyen paklik létét,csak idegesít. 5 hónapja tolom amúgy, de igazad van, sok játékos nem nő ki a hunterutálatból, sokan vannak akik elkönyvelték magukban, hogy gyűlölik a kasztot. Meg fogsz lepődni, de én nem gyűlölöm, várom a lehetőséget egy erős control hunter megalkotására, de facehunterre nem fanyalodnék rankeden. Néha elbohóckodok vele casualban ha olyan a quest, de nem élvezem, akkor meg minek toljam vele. A cél most egyébként is az, hogy elsőre saját deckkel érjem el a legendet. Nem most, mert a mostani meta elmebeteg módon fog változni minden héten, meg szívesebben próbálgatom az új lapokat mint a grind rank 5-től...:D -
Negritis #15067 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Te is unalmas vagy indián! :) -
Negritis #15065 azért van létjogosultsága pont mert olcsó és "valid" deck ladderen
tehát egy full kezdő is tud "sikereket" elérni célirányos deckel, ezzel "igazolva" azt hogy a játék "f2p" (bár BRM azért eléggé bullshitnek tűnik elsőre)
és te kezdesz kinőni belőle fél év után, de van aki 1 év után is ugyanott tart ilyen szempontból és pont ezért már nem szórakoztató hanem unalmas és frusztráló akárcsak egy facehunter :D -
Zozo0122 #15064 Nem szoktam le, csak nem szoktam annyira már beírni ide az idegeskedést :D A másik meg, hogy nem kell a kifakadásokat komolyan venni. Könnyen felidegesedek, de mostanra sokkal jobb vagyok annál, mint hogy ne lépjek túl rajta ha lenyomnak, a mostani deckemmel pl. a tracker szerint 73%-ban ölöm a huntereket. Attól még ugyan úgy utálom magának a decknek a létjogosultságát és erősségét - túl olcsón túl erős. Amikor pedig megtanulod agyonverni, utána már csak frusztráló. Amikor csinálom itt a fesztivált az 2 okból van: 1, hogy kiírjam magamból és érezzem, hogy most jól megmondtam és 2, néha biztos szórakoztatóak a baromkodásaim :D -
Negritis #15063 ki engedi hogy megspectateljem? :D
privibe jöhet a tag
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.08. 19:45:52 -
Negritis #15062 én azon csodálkozok hogy Zozo leszokott a facehunterek szidásáról :D
de Shep már nem fog változni
viszont lehet tényleg jót tenne neki a delete, de hát Ő eldöntötte hogy nem kell
jah meg az hogy "szerencsétlen" az a játék és a blizzard hibája lehet másé nem továbbra is -
antiatom #15061 Ne haragudj, hogy beleszólok de te nem a játék hibáit sorolod fel csak folyamatosan panaszkodsz, hogy milyen szerencsétlen vagy. Amikor pedig a játék hibáit ecseteled az kimerül béna összeesküvés-elmélet gyártásban. Rendszeresen olvasom de nem írok gyakran a fórumra viszont a rengeteg nyafogásod tényleg borzasztóan unalmas. Töröld le, mindenkinek jobb lesz. Uff
Utoljára szerkesztette: antiatom, 2015.04.08. 19:39:28 -
Ja... szóval az hogy napi 5-ször jössz ide panaszkodni hogy éppen hogyan vertek el, és ez hogyan baszott fel, az csak hibafelróvás. OK. -
Jó, hogy te tudod én mit élvezek és mit nem. Az új Agents of Shield epizódot fogom élvezni, na és a Witcher 3-at? Egyébként meg nem, mert legenden már pont leszarod mi van, mert elérted a célt, persze hacsak nem a top 100 vagy mennyi a célod. Legend a pro játékosok casualja. Amúgy nem értem ezen a fórumon van valami fura aberráció mely szerint az, hogy valaki valaminek felrója a hibáit nem összeegyeztethető azzal ,hogy esetleg élvezi is az adott terméket, legyen az játék, film, könyv akármi.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.08. 19:33:04 -
DRFlame #15058 Ha legend lennél akkor is feleslegesen hergelnéd magad. Ez egy játék, ha nem élvezed, akkor tökmindegy milyen eredménnyel csinálod. Az élet rövid. A kommentjeid alapján te már nagyon régen nem élvezed ezt a játékot. -
Elhiszem neked lévén én nem igazán szoktam arénázni, csak mondom na most hátha csoda történik, de nem történt :) -
full brm után érdekes lesz mégjobban az aréna, amíg nem nyugszik a meta, addig én is tuti azt tolom majd. -
GvG óta Priest az egyik legjobb Arena class, druid és paladin mögött. Minden egyes kiegészítő megjelenésével a Mage egyre hátrébb szorul a ranglétrán arénában. Csak azért van belőlük olyan sok, mert ahhoz értenek a legjobban az emberek, azt tanulták ki a legjobban.
Bár mondjuk azzal egyet értek, hogy a warrior gyengécske, sőt, szerintem a leggyengébb arena class. (Őt követi a hunter és a Rogue). -
Én ma nyomtam egy arénát 2/3, a 3 "legjobb" hős közül választhattam, warrior, warlock és priest, természetesen csak mágusok jöttek szembe ilyen majdnem rankedra is jó mechmage paklikkal, secretekkel meg ami kell és ezek után nyitottam egy fenomenálisan jó paklit amiben egy értelmes lap nem volt de legalább mindegyik megvolt már vagy 6x egyet kivéve, annyi ,hogy kaptam egy epicet, a róg fegyvert amit be is törtem hirtelenjében.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.08. 18:05:32 -
Legyártottam Velent (betörtem a retkes sámán epicjeit a francba) és nyomom a Zetalot féle mindblastost, pont most aláztam meg egy huntert, már azt hitte, hogy nyert, de mégsem :D Egyébként teljesen jogos amit írsz, nincs most értelme szarakodni, mert hetente fog változni az egész, legend meg úgysem leszek most sem akkor meg felesleges hergelnem magamat. -
DRFlame #15052 Én amióta nem játszom rankedet hanem csak arénázok, sokkal jobban élvezem.
Nem is játszom sokat, a questek alapján választom classt, már ha van questem. Nem kell hozzá semmi kártya, és nem jönnek szembe gusztustalan paklik. Meg nem szokott túl gyrosan eldőlni a meccs. Ami pedig a legfontosabb, hogy nem ugynazok a deckek jönnek újra és újra, sokkal változatosabb. -
nyomj vmi fun decket. sztem én se erőltetem túl a dolgokat brm végéig -
Hát én kiégtem, egyszerűen ott tartok ,hogy már basic deckesek is szarrá aláznak, semmi nem sikerül és még a BM-et is nyomják a parasztok. -
Negritis #15049 mer sajt :D
közbe valaki megelőzött :D (nem meglepő :P)
grim wari -
Tőlem aztán, sosem játszom druidát, akkor meg minek? -
Negritis #15047 overrated -
Negritis #15046 pedig a lore a legOP-b lapok egyike alapból
hát még mikor emperor rátol 1-2 kört :D -
Fuji324 #15045 Sziasztok!
A Druidára most büszke vagyok, sikerült vele heroicban győznöm grimm guzzler ellen :-) Igaz, megküzdöttem érte. Eleinte a paladin paklimmal próbálkoztam nem sok sikerrel. :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Én meg most akarok minden sámán és druida lapot betörni :D -
Nekem is druda 5 win jutott tegnapra, kb 10 meccsből lett meg. Sajnos 1 ancient még kellene a deckembe, de nem merem még lecraftolni.