Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Jogos az észrevétel, látom figyeltek. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
argus nem hal meg a voidwalkertől ottmarad középen
A defender meg hazateleportál közben, hogy a farkast közé és a juggler közé téve a másik farkas kapja meg a buffot? 😄

#8714-et olvasd el, abban - szerintem - minden benne van
Shep
Na akkor elmagyarázom. A jelen állás szerint argus levágja a voidot ő kiesik így késes és a farkas közé be kell rakni a másik farkast ekkor késes 4+aktív farkas 3 flame imp 4 =4+3+4 és valakire még rászúrtok +2-t a szárdzsal az már barátok között is 13.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.06. 12:11:47

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ok, nem olvastam el az anyagot rendesen.
De az alap kérdés úgy szólt, hogy késeket nem számolunk (ha jól emlékszem).

Amúgy ez a számítás most nekem újnak tűnik. (pedig középsulis anyag)
Én fordítva gondolkodtam eddig.
Erről nincs valami cikk fent? Uralni akarom a randomot! :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Amit én leírtam a 89%-os nyerési esély, amit Te az 75%.

Ez az a helyzet, amikor az átlag játékos azt mondja a végén, hogy kib*szott random, a profi pedig azt, hogy urald a randomot. 😊

Félreértés ne essék, nem tartom magam profinak, csak ez a példa jól szemlélteti a különbséget random és random között.
Ezt számolgatom én is, hogy ez hogy legális? De nekem hiányzik 1hp- a késeket leszámítva.
Jugjer üti tauntot. Ez eddig tiszta
Farkast ha argus és másik farka közé rakom, akkor a támadások így néznek ki: 3+3+4 = 12 (+2 seb)
Farkast Imp meg farkas közé téve se változik semmi: 3+3+4 lesz akkor is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ezek szerint, legalább 12 percig néztem a képet ehhez az egy mondathoz. 😄
Várj, mi? Ez a késs üti a tauntot dolognem érthető. Ha Juglerrel beleütsz soha nem lesz leathal, és akkor se ha Argus mellé rakod a másik farkast. Vagy itt a késre gondoltatok? Azok nem számítanak. Annak kell arcba vagy tauntba mennie a leathalhoz.
Bocsi srácok, de valamit elszámoltok.

A tauntnak 3 HPja van, a farkasnak pedig 2 sebzése.

Ez sehogyse biztos lethal, mert:
knife juggler - 3
argus - 2
farkas1 - 2
imp - 3
összesen: 10

buffok:
farkas1 - 2
farkas2 - 2
sergeant - 2
összesen - 6

10+6=16 a sebzés elméleti maximuma

Lesebzendő HP:
player - 13
vw - 3
összesen - 16

Tehát a kettő ugyan pont egyezik, de a maximális sebzés kizárólag úgy érhető el, hogy farkas2-t a juggler és argus közé teszed (másképp nem lesz mind a 2 farkas +2), de így a sebzések sorra:
4 - 4 - 2 - 4

Itt bármelyikre teszed a +2-es buffot nem tudsz pont 3-at ütni, tehát 1-el overkillellned kell a vw-t, tehát nem marad elég sebzésed a playerre.

Ugyanakkor ez 89%-os eséllyel (1-0,33^2) mégis lethal, mert ha a knife juggler a 2 késéből 1-et a vw-be vagy a playerbe dob, akkor:
- ha vw-be dobja, akkor azt farkas1-el ölöd és 4+4+6=14, 1 overkill a playerbe
- ha playerbe dobta, akkor farkas1-et bármelyik 4-essel ölöd és 2+4+6=12 pont hal a player

Ezek azok a helyzetek, amikre Kolento azt szokta mondani, hogy "nah I won't be too greedy", aztán amikor a rope az utolsó centin van közli, hogy "nah, fuck it" és megjátssza és bejön a 89%.
át is térek zoora a mechmage közelébe se ér, folyamatosan gyaláz a zoo, elegem van egyszerűen túl jó a tempoja ezek a steamerek is így érnek el sikert,nah jön a teszt hogy vajon mennyi rankot lépek vele egy nap alatt?😄
Shep
Na most már értem a zoo mélységét. Ez a példa mindent feltárt. 😄

most találkoztam egy mill druiddel sikeresen bedarált a fatiguenél ,úgy tűnik azért nem is annyira gimmick xD
Mephike
Oks, ott a piros pont! Hozd az ellenőrződet, be is írom 😉
A farkas lehelyezését benéztem.

bocs most nézem a késes üti tauntot mondatot, akkor lethal de nem a másik farkas mellé kell tenni, hanem a juggler-argus közé
és úgy lesz lethal, farkassal fejezed be a tauntot és akkor 4+4+6 megy arcba

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

argus továbbra is 3 marad ez a probléma, mert a farkas buff nem állandó
tehát 3+3+4 és még 2 ugye esetleg
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.06. 07:56:07

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Késes üti a tauntot. A farkast leteszed a másik farkastól balra. Ebben az esetben 4+3+4-et ütsz = 11 Na meg ott van még a +2 buff a kiskatonától, az pont 13. Jól számolok?

pedig nem lethal, 1 sebzés még hiányzik ugyanis ha lerakod a másik farkast az argusnak nem lesz 4 támadása hanem marad a 3
akkor lenne lethal ha 1 kés belemegy a tauntba és a juggler-argus közé teheted a második farkast

Pedig ez lethal, ha középre rakod a farkast, azzal a farkassal ami lent van áttöröd a tauntot, utána a sergeanttal erősíted az impet vagy a jugglert.
Banane15
Kolento streamjén volt egy érdekes helyzet, kolento szerint nem lethal, chat szerint kolento nem tud matekozni, szerintetek ? A Juggler kései nem számítanak. : )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Banane15, 2015.01.06. 00:58:08

Én tegnap nyitottam egy régi boostert, hát minden megvolt belőle😄 Amúgy a mai játékidőm kb. 10 óra HS 😄 Nagyon élvezem ezt az új paklit...
Shep
Én ma dühömben 3 paklit nyitottam annyira jó lapok voltak benne, hogy egyikre sem emlékszem.

nyitok egy epicet, shadowbomber 😄
végülis a rugó,priest,wari amivel kb sose játszok 😄 örülök neki

ma a handlockkal szívtam viszont a reynad féle mech dudu jól ment

Az egyetlen balance faktor is kiiktatva hogy sokan bírják nyomni az egydimenziós volta ellenére is xD
Shep
Azért remélem majd a köv kiegben tovább erősítik a vadászokat!

Shep
Na a kurva hunter a handlockot is megölte. Annyira gusztustalan az a kaszt, hogy szavak nincsenek rá. mondjuk ha kicsit több szerencsém van nem éli túl de hát ugye.

Kolenton beszarok, teljes nyugalommal veri a handlockot is, Jarraxusra Harrison, erre a warlock egyből feladta 😄
sajnos el xD
kis naiv 😄
csak 16/24 😄

Shep
Zetalot már legend 20. Beszarás, ezek 0/24 játszanak?

kabel15
Kolento is most tolja az új huntert 😄

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Remélem elvert! 😊

én amikor aggrot nyomtam pont szembe jött egy arany priest és pont anti aggro volt xD
Shep
Rohadt jól elbohóckodok priesttel 19-en. Kabaré az egész. Control ellen csak aggro jön, ha váltok aggro ellenesre akkor meg csak control, már csak röhögök az egészen
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.05. 21:45:21

Szegény warriorok flamestrikeja az explo sheep + whirlwind 😄DD Ünnepnapokon bejön a 2 explo sheep + whirlwind...nagyon troll paklim van <#idiota>
Shep
Mondtam ,hogy durva 😊 Bár, hogy mennyire lehet eljutni vele az más kérdés.

Találkoztam az új control hunterral. Hát embertelen...ilyeneket csinál, hogy Sneed + 2x feign death 😄DD
Shep
Na csináltam egy másik paklit, aggro szarrá ver még mindig de minden egyéb ellen partyban vagyok. Eddig a sámánt utáltam, de egy ideje alig találkozok velük úgyhogy lecseréltem őket hunterra. Na meg a sámánok ellen legalább lehetett küzdeni a hunter viszont pár kör alatt lealáz vagy ha nem is akkor is tudod, már semmi esélyed nincs, csak az időt húzhatod.

Mephike
Elvileg kiírja azt is, ha elérsz bizonyos szintet, Nekem múltkor gratuláltak a warrior lvl40 miatt.

Shep
Amúgy én nagyon hiányolok egy olyan fícsört ami mutatja hány lap van a kezemben, mert mikor már sok van elég macerás számolgatni, pláne mikor még a consecration, vagy más aoe spell miatt elcsúszik a kép és az én lapjaim alig látszanak.

Nem is tudtam, hogy írja a játék, ha egy friend nyit egy legendaryt. Az egyik nyitott egy Sylvanast, most írta ki...😄
Shep
Igen, mert ha nem tudod leszedni még a fatigue sem öli meg. Ráadásul még a kis szaros impekből is 3/3-at csinál.

Okés köszi, akkor nekem token drudiom van 😄 Viszont most jött ellenem egy handlock ami Jarraxusra kirakta Malganist, ez valami embertelen erős 😄
A token sok lényre megy rá a boardon hogy a savage roar kombózva OTK-zon
A ramp meg ugye mana kristályt szedi fel hogy hamarabb dobálja le a nagyobb lényeket
Shep
Igen, mill csak control ellen jó, aggro ellen 4-6 kört bír ki max de csak ha feljön 1 swipe amúgy gyakorlatilag esélytelen. Ebben a metában teljesen életképtelen.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.05. 17:11:43

a ramp/token közti különbség nem fix nálam
a mill az hogy felhúzatja az ellenfelével a pakliját, a naturalize-ra építve alapvetően és ehhez jött most egy új lény is
meg persze oracle, mukla

érdekes deck, control ellen jó esélyel megy de sztem max fun faktor
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.05. 17:05:02

Mostmár valaki írja le nekem a druidok közti különbségeket 😄 Rampdruid, Dr druid, milldruid, stb...hogy is van ez? 😄
szar 😄
nehéz vele játszani és megtalálni az egyensúlyt ami a játékstílushoz illik ezért sok kezdő sokat bukik vele
a hunter-zoo könnyen tanulható ezért népszerű+sikeres de a jó priest mindenki ellen jó eséllyel megy
csak kevés van belőle

Viszont elég népszerű 😄
nézd a jó oldalát a rogue nemcsak a legszarabb hanem a legkevésbé játszott is amit nem tudok cáfolni eddig szezonba egyet láttam eddig 😄