Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reynad én ezzel megyek
csak ugye 2x mech bear cat mert se sylva se boom

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Én azzal a lenti druid deckkel elmentem 18 (3*)-ig 20-ról egy bukóval. Viszont olyan hibákat csináltam ,hogy lentebb biztos, hogy megbosszulta volna magát. Amúgy az a druid pakli nagyon könnyen játszható, mindenkinek ajánlom, ráadásul olcsó is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.06. 19:25:46

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a reynad mech dudu visszavitt 14-re, rá is agytam most 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Üdv a klubban 😊 Csak nekem jó hetem nincs 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

10ről visszaestem 17re handlockal 😄 nem volt jó napom

Shep
Na egy retkes róg elintézett a hülye szarrá zsírozom a fegyvert kombóval.

Shep
Én sem értem 😊 Ez a druid viszont jó, már 18-on vagyok vele 20-ról.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.06. 19:05:14

Én is lent vagyok megint 😄 Nagyon durva mi megy rankeden, fullos paklik 20-15 között. Ennyire megerősödött volna a mezőny?😮 Bár még csak jan 6. van.
Shep
Hát nekem eddig zsinórban 3 nyert meccs. Igaz csak 19-en.

amaz feje mikor benyulta az mct a dr boomot 😄

dave9004
passz. nem próbáltam, este lehet adok neki egy esélyt h leírjam. most egyelőre magicezek 😄
Shep
Ez mire elég mostanság?

dave9004
hát nem egy budget deck :/
ezt viszont ki lehet próbálni kevés dustos dudu
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.06. 17:29:03
Devv
Én a napokban régi pakkokat nyitottam. Jött sword of justice, faceless manipulator, ma bontottam egy shadowform-ot. Az újból meg egy clockwork giantot. Meg egy-két rare... Úgyhogy nem panaszkodom.
Shep
Próbáld ki és majd számolj be az eredményről 😊

Szerintem is kedvez, de épp így is van értelme, üzleti fogásként is felfogható. Ha nyitsz pénzből és hosszú távon látod, hogy jókat nyitsz többet veszel. Persze óvatosan kell ezzel bánni, különben egyértelműen kitudódik és akkor balhéznak az ingyenesek. De nincs ezzel gond, bárki így csinálná, aztán ráfogná, hogy nyugi ugyanakkora az esélyetek. Bár úgyis sokan rámcáfolnak, hogy ajj ez nincs így stb, de szerintem így van, de nem zavar. Aki fizet kapjon is jobb lapokat, ha már tényleg megkeresett pénzt öl bele. Meg igazából mindenki gondoljon amit akar 😊
Ha játékbeli goldból nyitsz egy csomó szart dühös vagy, emiatt megfordul a fejedben, hogy na jó veszek most pénzért egy 10es csomagot, nem hiszem el, hogy soha nem nyitok semmit jót. Ebből következően, ha valódi pénzből jobbakat nyitsz, akkor viszont máskor is veszel. Szerintem ha valaki venne 1000 boostert játékbeli goldból és 1000ret igazi pénzből, akkor szemmel látható lenne a különbség. Csak mondok valamit, teszem azt játékpénzből nyit 1000ből 15 legendaryt, igazi pénzből meg mondjuk 1000ből 35-öt. Nem kell ám mindent elhinni amit mondanak a fejlesztők, a pénz a lényeg, mint mindig. Ha mondjuk nem csökkenne a játékosok száma, mégis csökkenne a bevétel, akkor egyből jönne egy új Naxx szerű kieg, esetleg kicsit növelnének a fizetős paklik jó lap arányán, vagy csökkentenék a régi féle booster árát, így többen rácuppannának. Valószínűleg már most is gőzerővel készül egy új kieg, de csak akkor lesz kiadva, amikor pénzügyileg a legoptimálisabb lesz.
Shep
Én még dummy-t sem kaptam pedig már elég sok gvg-t nyitottam, legendaryról meg még csak álmodni sem merek.

Ne is mondd! Nyitottam ma egy GvG paklit, és mi volt az egyetlen rare benne? Target dummy 😄
A többi 4 common pedig mind megvolt már két példányban is, pedig alig van GvG lapom...
Azért így összeválogatni már művészet 😄

Az ő deckje gondolom ütőképesebb lehet, mint az én kis saját tákolmányom 😄

Shep
Az a legjobb, legalább adna szart de olyat ami még nincs meg.

Na Amazt is bedarálta a fészhántör.

Tinman
Dettó... ma 3 boostert nyitottam eddig, az a szeméthalom ami rám ömlött nem gyenge. Rengeteg lap nincs meg, erre azokat adja amiből már 2 min. van.

Jah, amit akartam már mondani: Szvsz valamilyen szinten a RNG nyitáskor jobban kedvezhet a pénzért vásárlóknak, mint az ingame goldos játékosoknak...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.06. 16:01:38

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Van ez így.
Első videó.

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.01.06. 15:49:59

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Nekem bezzeg meg csak a szarokat adja, meg azt ami már 100x megvan. A retkes druida medvéből van már vagy 8.

dave9004
Kripp kinyitott 4 packot gvg-ből.
kapott 1 Sneeds-et meg egy golden bolvart
sok raret (4 volt egy packban)
meg dark wispers epicet.
napi tanulság : "yolo rag as soon as you can" by amaz 😄

dave9004
én most szeretek bele a druidba 😄 kolento rampjával próbálkozok
Shep
Na igen de azért ez durva ,hogy eddig elevickélt az ember és hirtelen már csak az aggro marad és pont emiatt szar is ez a játék, nincs semmi egyensúly csak a végletek.

Sajnos naxxból csak első szárny van, és facelessem sincs, abból szerintem is jó lenne egy 😄
dave9004
mit szólnál korkron elite-k helyett 2 death's bite-hoz? megvan már naxx?
Nekem pont ugyanez, csak druiddal. Pedig előtte a kedveltebb paklijaim közé tartozott, aztán szintén elsejétől kezdve kb minden elver, ami csak szembe jön.
Gyorsan tud változni a játék, az már biztos 😊

Mephike
Faceless manipulatort szerintem elbírná a pakli, ha van. Illetve a silence nálam továbbra is fontos, de ez én vagyok.

Shep
Hát azzal próbálkozom de semmi, pedig próbáltam legalább 5 paklit 😊 Múlt hónapban egész jó voltam aztán elsejétől kezdve mintha egy új játékkal játszanék semmi nem jön össze.

Na ez az új control warriorom, abból dolgozok amim van, de nekem beválik. Többször megvertem már a manapság menő control warriorokat is vele. (aelx,gorehowl, volt aki boomal jött vagy cairne) Na a koncepció az, hogy a sok laphúzás miatt állandóan szinte tele van a kezem, csomó páncél + leszedések, van flamestrike2 x (whirlwind+explo sheep) aztán Ysera meg a tank a végére, valamint amikor csak lehet megy a juggernaut+brewmaster combo, esetleg még Juggernaut+Ysera dream card vagy a kézbevisszarakós spare part. Ha a lényektől nem készülnek ki, akkor az aknáktól, azokat úgyis csak a végefelé rakom, amikor bátran megtehetem,mert enyém a board. Eddig a max mine amit betettem az ellenfélnek az 4 volt egy meccsen, hát nem kis parában lehetett. Vélemények, javítanivalók? 😊

Aggro ellen priestet érdemes vinni, azzal tuti 50% felett van a nyerési esély.
Shep
Hát én nem tudom mi a szar van de napok óta még 20-on is szenvedek. Na nem zooval, azzal simán megcsináltam a küldit de semmilyen control paklival nem tudok mit kezdeni, túlságosan aggro az egész játék, ennek pedig előbb utóbb rossz vége lesz szerintem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.06. 13:06:11

Boccs, nem Neked ment, csak Tinman közben törölte onnan a postját.
Shep
Ezt nem értem miért írod de amúgy ezt én is tudom.

Tinman
Jogos! Thx!

Akkor már csak a randomban reménykedhetnék, ha már letettem a lapokat, de szerintem bejönne... végül is 2x1 DMG közül csak megy az egyik arcba :-)

Elolvastam a tuti megoldást is, az nyilván szebb, de nekem a 1.5 perces hajrában minden lehetőséget sosincs időm átrágni, így max 2-3 lehetőséget vizsgálok.

Tanuló mód ON :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.06. 13:06:45

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"- Az előbbit folytatva pedig a letett Dire Wolf +1-et ad még a már lent levő 4/2-es Imp-nek, lesz belőle 5/2, tehát itt van 5 DMG."

Ezt nem tudod jól, a dire wolf nem battlecry-ban ad plussz sebzést, hanem "on the fly", szóval ha más kerül mellé másnak fogja adni.
Ez egyébként a zoo egyik leghalálosabb és egyben legnehezebben számolható fegyvere.
Shep
Zooval nekem nincs bajom, csak a hunterral, mert ott mindig ugyanazt látom. Első kör pók, vagy ha coinos akkor sírásó+pók, 2. kör haunted creeper vagy egy secret. 3. kör fix animal companion vagy ha az nincs akkor bumm a fejbe 2. 4. kör fegyver. 5. körben még egy lény vagy egy csapda 6-ban meg kill kommand és már meg is haltál, esetleg kihúzod a 8. körös kill kommandig. Marha nagy játék de tényleg. Zoonál legalább vannak variációk
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.06. 13:00:09

a 4/2es demonból lesz egy 4/2es demon mert továbbra is csak 1 farkas buffot kap
inkább olvas vissza, más is futott bele hasonló hibába

NecroJoe
Duplán számolod a farkas buffját. 4 marad, nem lesz 5. Nem lethal.

Necro

Sajnos elbuktad a próbát, szerintem olvasd át a többieket. 😊
Én annó, amikor meglett a legend és írtam egy jó hosszú élménybeszámolót írtam is, hogy ahhoz, hogy valaki zoo-val legendet érjen el már kell tudni matekozni.
A zoonak a tanulási görbéje egészen más, mint a többi paklié és ezért népszerű, amatőr szinten is el lehet menni vele egészen sokáig, de aki legendet akar, annak nem elég zoora váltani, meg kell tanulni számolgatni.
A másik dolog, ami miatt a zoo könnyebb kezdőszinten, hogy nem igazán kell számolnod az ellenfél lehetséges lapjaival, legfeljebb flamestrike-al és hasonló aoe-kkel, de nincs benne minden egyes döntésedben annak a súlya, hogy mi lehet még az ellenfélnél.
És persze ott van az is, hogy a zoo néha tényleg behúzza úgy a lapokat, hogy esélyed sincs ellene.
Én személy szerint nem szeretek zooval játszani, csak dailyt csinálok vele, de szerintem aki azt mondja, hogy a zoo az egy agytlan deck az még nem igazán volt magas rankon a játékban és/vagy nem látott igazán jó zoo játékost.
Tinman
:-D

Hát ebben nemtom mi a rejtvény... nagyon bénának kell lenni, hogy ezt elszúrja, ez lethal, mint a huzat. Többieket nem olvastam el.

Én így tennék:

- Juggler leveri tauntot, de Juggler túléli így + 1 + 1 dmg majd még megy valahová a kézben levő 2 minion miatt, vagy arcba, vagy 4/4-re vagy egyikbe és másikba is, de ez nem érdekes.

- Az már igen, hogy Sergeantot rálököm 3/3-ra, lesz beőle 5/3.

- A másik kézben levő farkast benyomom a lent levő farkas és a 4/2 demon közé, ezekből lesz 3/2 és 5/2.

Hogy állunk atk terén?

5 atk + 3 atk + 5 atk = 13 atk = lethal!

És még bele se számoltam, hogy a letett 2 minion közül arcba is mehet a Juggler kése...

Persze, arra a válasz az, hogy nem megoldható. A nyerési valószínűséget csak bónusznak számoltam ki.

A százalékszámítás pedig tényleg középsulis, klasszikus valószínűségszámítást érdemes átnézni hozzá.

3 célpontod van, az egyetlen kedvezőtlen eset az, ha mindkét kés a törpbe megy.
1 kés 1/3 (0,33) eséllyel megy oda.
2 kés (1/3)^2=1/9 eséllyel megy oda

Középsulis levezetés:
Összes eset: ismétléses variáció, 3 elemből választunk 2-t, mert 3 célpont van és a 2 kés, 1 elemet többször is választhatunk és számít a sorrend (különben elromlana a klasszikus valószínűségszámítási modell): 3^2=9
Kedvező eset: 2 kés a törpbe: 1
valószínűség=1/9

Nade nekünk pont azok az esetek kellenek, amikor legalább az egyik kés nem a törpbe megy, vagyis az összes többi, vagyis az összes létező esetből ki kell vonnunk ezeket:
1-1/9=8/9~89%

A Te esetedben 2 célpont közt dobjuk a 2 kést, a nem megfelelő eset szintén az, ha mindkettő a törpbe megy, vagyis:
(1/2)^2=1/4
1-1/4=3/4=75%
Shep
Nálam meghalna 😊 Amúgy azért az valahol vicc, hogy ez a a mélység a zooban és még ez sem megy. Mondjuk én alapból utálom az ilyen feladványokat, játék közben sokkal jobban át lehet ezeket gondolni, mert akkor benne vagy, arra figyelsz. Legalábbis nálam így van.

Shep
Ugyanúgy 12 a fix, de mondom juggler 1x úgyis arcot talál 😊

Shep
Egyébként meg tuti halál mert a stremerekkel az rng 😄

De ha a farkast középre teszem az miért nem jó? Akkor argus és a másik farkas sebzése is nő egyel nem? Így már a lent lévő farkas ütheti a tauntot a többi meg arcba + az egyikre sergeant.