40521
  • Negritis
    akkor sy :D
  • Zozo0122 #15121
    Te írtál jót és igen így lett meg :) Azért kell Loathebet ütni a Blecherbe, mert akkor csak 2 élete marad, majd pedig a fejsze és a ww után meghal, így felszabadul a hely az utolsó Grim Patronnak és megvan a lethal :) Negritis: a Grim Patron csak akkor hívja a haverjait, ha túléli a sebet, ha beleütöd a Belcherbe meghal.
  • Zozo0122 #15120
    Valami nagyon furcsa anomáliába botlottam :D Lenyomott egy demonlock - ez eddig oké. De a halálom pillanatában egy 3/4-et sebző zombie chowwal néztem szembe (argussal buffolta), 1 életem volt és kézben egy Death Bite. Hero Power, beleütöttem a zombiba - 0 élet, majd belémszállt ugye az 5 HP, de nem éltem túl, viszont a támadóerőm hirtelen felugrott 28-ra :D Azután minden vissza normálisba és meghaltam. Oké :D Azt gondoltam, hogy ebben az esetben előbb meghalok mint hogy gyógyulnék, de mi volt az a hirtelen 28 attackos fejsze, azt nem tudom :D
  • dave9004
    éjjel kettő óta ébren vok, te már azóta aludtál is egyet, nem fogok számolgatni ugyh MISSED LETHAL
    na én lebukok 20-ra és kifarmolom a gold druidot
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.09. 18:58:18
  • Negritis
    sztem warsong - grim
    első grim mehet a belcherbe úgyis jön másik
    a 2. grim mehet a kicsibe, ami abból jön azok mehetnek az 1-1ekre
    utána loatheb - fegyó arc ami lejött támadni vele execute loatheb
    és ww ami jött megint ütni vele
    nem tudom ez mennyi seb
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.09. 18:49:32
  • Gabor113
    Valszeg az h, loatheb a belcherbe, warsong, grim, grim az 1/2 tauntba, fegyver arcba, grimek arcba, ww, grimek arcba. Nem számoltam ki, de sztem meg kéne lennie.
  • Negritis
    ha én tolnám hasonló deckel akkor mikor ott vagyok jobban menne mert ráállna az agyam kb
  • Zozo0122 #15115
    Gondold el ezt nekem másfél perc alatt kellett kiokoskodni :D Többiek? :)
  • Negritis
    sztem az, de nincs kedvem erőm végigsázmolni :D
  • Zozo0122 #15113
    Ha beleütök minden kis minionjába, akkor nincs lethal ebben a körben :)
  • dave9004
    simán nyertél. 0 mana execute, majd patronátus minden 1 és 2 attackosba warsonggal stb stb wihrwinddel, death bite-al.

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.09. 18:26:04
  • Zozo0122 #15111
    Igen, más taktika kell onnantól. Az armort direkt megpróbálom majd Majordomo után pörgetni, a 2 shield blockot mindenképp betartom addig :D Meglátjuk, mennyire fog menni. A legfontosabb, hogy csak akkor tehetem ki, ha nem tudnak köv körben leburstölni.
  • Zozo0122 #15110
    Na lássuk ki mit gondol? Ma délutáni meccs, az ilyen körök rendszeresek a deckemmel, ezért mondtam múltkor, hogy nehéz vele tolni. Nyertem ebben a körben szerintetek, vagy nem, azaz lethal vagy nem? :) Egyelőre csak annyit írjatok, hogy igen vagy nem :D

• Negritis
    otthon van most a jobb gépem így nem nagyon lesz mostanában :D
    kb 3 hétig csináltam 2-3 naponta
    többiek jót nevettek :D
  • dave9004
    még úgy is h médzsördómó elveszti a warrior addigi összes armorját ha ragnaros lesz belőle?
  • dave9004
    így ni: megjön a péksütis az én körömet nem nyomom el, elrohanok ajtótnyitni, vissza fel a garázsból és az én köv köröm jön :D
    Amúgy elvileg normálisan csak úgy lehet játszani ha végig követed az eseményeket, nézed mik mentek ki, mit kell még körbejátszani stb.
    erre meg ott van sokmindenkinek a decktracker.
  • Zozo0122 #15106
    Axe Flinger és Madzsordomo :D Mennek is a harcosba befele. Ha benn lesznek az axe flingerek, akkor már tényleg szorítok helyet a bouncing bladenek is a deckben...
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.09. 18:02:03
  • Devv
    Egyértelműen a Lava Shock! Druid of the Flame sztem nem egy jó lap...
  • Malarki
    Nyilván nem arra gondoltam, ha a hetedik körben eltelik az idő, mert vacilál vagy számol. Ezzel semmi bajom, velem is előfordul. Na de ha már az első vagy második körben is eljátsza ezt az már netto f*szság. De azt se értem hogy tudtok mást csinálni játék közben. Meg mikor? Az ellenfél körében? Na de akkor is hallod hogy végzezett. Na de mindegy.

Negritis: nem is tudtam hogy szoktál streamelni. De akkor egy linket vagy nevet megköszönnék :D
  • dave9004
    más téma:
    melyik lapot várjátok mai napról a legjobban?
    én most a lava shockot főleg
    druid of the flame-t esetleg egy beast druidra? meg lesz próbálva sztem.
    imp gang boss-t meg a demonlockba természetesen érdekes lesz.
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.09. 17:52:26
  • dave9004
    ha csak játszok, akkor én is feladom ha csak mákkal nyerhetnék, de a fészhunter és egyéb agyatlan deck meg "ropeozik".
    melóban éjjel viszont én is kanócozok ha el kell rohannom vmiért :D de akkor nyomok egy sorryt.
  • Negritis
    én is ilyen vagyok :D
    én közbe 80% hogy mangát olvasok :D
    kivéve ha streamelek mert olyankor chatet :D
  • Zozo0122 #15100
    Na eléggé megszaladt a warriorom, winstreak rank 10, 5 csillagig, ahol egy másik wari állított meg :D
  • Zickler
    Én személy szerint egyike vagyok ezen embereknek...
    Bevallom, néha én is netezek közben, és emiatt kicsit várnia kell az ellenfelemnek, de legtöbbször nem emiatt égetem a kanócot. Vannak olyan helyzetek amikor 3-4 körrel előre kell gondolkodnom, és akkor általában kevésnek érződik az a 90 másodperc amit 1 körre kapok.
    Arról nem is beszélve hogy mivel Druid a mainem, minden körben számolnom kell hogy a kombóm mennyit sebez.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.04.09. 17:08:44
  • Shiver
    nagyon sokan azért csinálják, mert van akik ilyenkor feladják mondván "akkor bazd meg játszok mással, nem várok rád", 2x volt olyan hogy kiléptem én is ilyenkor, de akkor már vesztettnek látszott eléggé a kör, szóval számomra nem volt értelme már
    Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.04.09. 17:05:25
  • dave9004
    ja sajna sokan neteznek streamet néznek, tv-znek közben.
  • Malarki
    Ezeket a nyomorultakat de utálom, akik nem csinálnak semmit, csak akkor raknak vagy passzolnak ha már majdnem végigégett a kanóc...
  • Malarki
    Köszi.
    Akkor ez így tabletről meg iPad-ről még két ingyen pack. Fasza :D
  • Zozo0122 #15094
    Az egy elmebetegség volt :D Poén kis lap amúgy :D
  • dave9004
    nekem van :D
    vmelyik nap jól jött, mikor minden legendarymat egy druid deckbe dobtam némi ramp mellé. Zozo lesett is nagyokat
  • Negritis
    egész naprakész ahogy nézem :D
    mondjuk nem tudom hányunknak van arany Mekkatorque-je :D
    nem mintha bármire is jó lenne :D
  • Negritis
    acsik
    ezek alapján jár "jutalom"
  • Malarki
    Kaptam 300 aranyat mert megnyertem 100 meccset(ha jól emlékszem). Ilyen van még többi is?
    Tisztára begerjedtem ennyi aranytól :D
  • qetuol
    vagy úgy :) oké. :)
  • Negritis
    nem tréfa, én pont tegnap kaptam

és az inner fire minden deckbe jó :D (az én elszólásom okozta mikor kevertem az inner ragegel :D)
  • qetuol
    remélem nem tréfa, bár én még nem kaptam ilyen küldit
  • qetuol
    inner fire mióta hunter lap?
  • kabel15
    Sziasztok!

Jó rég jártam itt, viszont ma szokásos napi küldi csinálásakor érdekes dolgot találtam:
    "Watch and Learn!" küldi.

Ugye ez nem április 1 ről bent maradt átverés :)
    Pont jó mert úgy is kevés classic lapom van
  • imikszde00
    hmmm. Ez az inner fire lassan minden deckbe ott lesz. Irany kraftolni!
  • Zickler