40521
  • Shep
    Rémálmaimban ilyen boardok szoktak bevillanni :D
  • Devv
  • Shep
    Nem, most már kíváncsi vagyok, hogy ki lehet-e hagyni szárnyat. :)
  • dave9004
    az én ötletem streameld a BRM wingeket, ott legalább nyerhetünk.
  • Shep
    Este nyomok streamet, akit érdekel nézheti hogy aláz be mindenki. Várok pakli ötletet. Csak priest, mert ha már szívok legalább olyannal amit szeretek.
  • Shep
    Már paklit sem merek nyitni, mert olyan hulladékokat kapok, hogy eszméletlen. Most is nyitottam egyet-egyet 4 common meg egy használhatatlan rare (amnéziás mágus, meg pet call vagy mi a búbánat) mind a goblinos, mind a sima pakliban.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.12. 14:14:42
  • Shep
    Hát én nem tudom mi a kurva élet történt múlt hét péntek óta de egyszerűen semmivel nem tudok értelmes játékot produkálni. Folyamatosan túl vagyok játszva, húzva, facehuntert is kipróbáltam kínomban és olyan "jól" jöttek a lapok ,hogy volt olyan kör mikor nem tudtam lapot kijátszani. Úgy érzem mintha bedobtak volna a feneketlen kútba ahonnan nem lehet kimászni. Szerintem ha valaki ma kezdené el a játékot és csak randomra pakolna be a paklijába lapokat az is elverne. Egyszerűen nem értem a dolgot.
  • Fuji324
    A munka miatt még csak most fejeztem be a class challenge-t. Hát nem volt valami nehéz :-)
  • dave9004
    ha vki épp játszik meglesném egy packért :D
  • dave9004
    Sámán Geddonnal.... és ilyentől kapok ki, mert a kikúrt heal totemje mindent megment geddon 2 sebjétől. (nem pusztul el semmi mert kapnak egy healt a 0-hoz értitek.)
  • karmacoma
    Kezannal szerintem jobban járnának, ha ez a cél.
    Sámánnal is csak egyszer volt gázos, de alapvetően ott se amiatt kaptam ki, hanem a Fireball-Frostbolt, jó Blastmage/crackle rng miatt.
  • dave9004
    azért is vannak ott ahol.
    valszeg nem megy nekik a mirror és próbálnak tempót átvenni.
  • Shep
    Hát én egy ideje már csak ilyenekkel találkozom.
  • karmacoma
    Mióta használnak a mechmage-ek flamestrike-ot?
    Rank 14-en csinálgattam sámán questet, és 3 Mech Mage jött egymás után. Ebből kettőnél volt flamestrike. Az utolsónál ráadásul dupla. Szerintem nem nagyon fér bele abba a pakliba.
  • Shep
    Azért az forma mikor az áthozott tanárnénit róg ellen recombozod és a fos 4/1-es mágus lesz belőle, biztos megélte a köv kört.
  • dave9004
    hát kb. némelyik azt se tudja mit kezdjen vele.
  • Shep
    Szerintem kell, mert azzal gyengébbek :)
  • Negritis
    a facehuntert érinti legkevésbé a brm :D a kérdés hogy kell-e quicksoht vagy sem kb :D
  • dave9004
    12-ről 9-ig le, most vissza 10 2 csillagra. hibákkal, volt h tehetetlen voltam, volt sok ellen szerencse is.
    de ami paklik jönnek...
    új zoo gang bossal, mechmage+blingtron..., hobgoblin mechmage...:D, mill druid is volt, ctrl warrior de abban is csak volt egy patron már.. .:D
    druidok szokásos, pala nagyon kevés, azt is verem, pap so-so. ctrl főleg 20 halott minion után ragnarost resurrectelő rng-vel :D
    eszméletlen mennyiségű arcvadász
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.11. 21:45:13
  • Shep
    Kipróbáltam, mire beindult volna szétfireballoztak, mondjuk nem mintha nem ez menne 1 hete, szóval már megszoktam, de a rank 20 már elérhető közelségben van :D
  • dave9004
    nem egyszerű a pakli. ha beindul akkor nehéz megfordítani.
    de még annyit hibázok... :D
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.11. 21:23:20
  • Shep
    Tévedtem, nincsen commandig shoutom
  • Shep
    Na ezt kipróbálom asszem megvan hozzá mindenem.
  • dave9004
    volt fölös 7 packra goldom ugyh ezt most össze tudtam dobni. a köv verzio az a grommashos lenne, az messze drágább.
    de ez is elég jól beválik, csak figyelni kell a hp-ra
  • Negritis
    ez hasonló mint amit a deck of the weekben raktak ki a blizznél
  • dave9004
    srácok aki egy kis frissességet és kihívást szeretne warrior témában, itt egy "viable" grim patron pakli ami elég fun és nehéz is egyben, de olcsó is eléggé.

grim patron
  • karmacoma
    Én kifejezetten a Bw tech miatt kezdtem próbálgatni, és ő nagyon jó. Még ilyen kevés sárkánnyal is 4ből 3* megvolt a kombó(1* sámánnal is, hasonló elosztásban), pedig nem erre mulligan-eltem. Ez a 3/5 nagyon jó stat 3 manáért. Letrade-el egy teljes shedderrel. Priest kezében gyakran túl is éli.

A paklit nézve meglepett, hogy eddig működik, de Priest szóval vastagon benne van a jó lapjárás lehetősége. Az azúrok elég jók amúgy Priestbe. Nem kell a kis ribancra várni egy kis laphúzáshoz, és a spell power gyakran különbség a győzelem és vereség között, ha van kéznél Nova.
  • Shep
    Próbáltam majdnem ugyanezt, annyi, hogy ugye akkor még nem volt benne a sárkánylány és nekem nem igazán jött be.
  • karmacoma
    Eddig 2-1 ezzel a deckel(Patron és handlock ellen win, classic priest ellen L).

Tudom nagy katyvasz de most szórakoztatóbb mint a std control pappal játszani.
    Az a terv, hogy Boom helyett Chromagus, Twilight drake helyett Hungry dragonok, Cabal és Healbot helyén Corruptorok lesznek.
  • Shep
    Ezzel még csak ne is vicceljünk :)
  • Zozo0122 #15252
    Gondoltam már rá amúgy :D Lehet hamarosan lesz is.
  • Devv
    sztrímt or rijot!
  • Zozo0122 #15250
    MarauderZozo#2778

Vegyen fel aki szeretne, sokat játszom mostanában megint, szóval lehet spectatelni, mint ahogy többen szoktak is innen :)
  • dave9004
    heavy rampban persze.
  • TottiHUN
    kéne egy önként jelentkező a watch and learn küldetéshez :D
  • Devv
    A Nourish nevű druid lapot szerintetek érdemes használni?
  • Zozo0122 #15246
    Az a fa arénába lesz jó sztem.
  • Devv
  • dave9004
    :D druid is amiket kap... képzelem hogy röhögtek a markukba amikor kitalálták a 2. nagy fát :D ugyanúgy meghal a bgh-tól :D
    druid of flame talán jó lesz. talán nem.
  • Negritis
    priest is kapott sárkány szinergiát :D