Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Btw, szerintem itt akik facehuntert írnak, azok többnyire a Buzzard nerf utáni DR hunterről beszélnek(Pedig nem ugyan az. A klasszik face nagyon buta, és könnyen verhető). Amúgy nekem hunter ellen nagyon jó %-om van, és valszeg azért mert nem rankedezek sokat, és a low rank hunter játékosok 90%-a segghülye. Amúgy a dr huntert nem(csak) azért utálja mindenki, mert primitív, hanem azért, mert ha első 7 lapjába behúz 4-5 bizonyos lapot(Olyan 10-14ből), akkor 80%, hogy nyer face nyomkodással. (Undertaker+ olcsó dr, Bow, Mad S, Mark), mert a Highmane, Kill command topdeck elég lesz a 6-7. körös winhez.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.09. 18:22:06
dave9004
engem elkerülnek :/ pedig a druidom annyira szeretné őket
Shep
Játék legelején hónapokig csak hunterrel játszottam és most is szoktam ha a küldetés az, tudom miről beszélek, össze sem hasonlítható a játék egy control paklival. Azt egyébként meg sosem mondtam ,hogy a hunter agyatlan és nem igényel tudást, csak azt, hogy marha erős és rohadt unalmas, mindig ugyanazt látni. Nem is tudom mikor volt utoljára olyan hunter meccsem amikor nem tudtam előre, hogy mit fog hívni. Ja, de mikor vártam a kill commandot de nem jött mert nem volt nála 😊 Mondjuk az azért az meglepő lett volna ,ha egy vér hunteres azt mondja ,hogy igazam van, akkor már tényleg nagy lenne a baj 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.09. 18:17:58

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Belegondoltam, de nem tudok egyet érteni veled. Hunterként nem annyira egyszerű a játék, ahogy azt elképzeled. Tudom, szerinted csak annyi, hogy kiteszi a hunti az undertakert, ami pár kör múlva már 5/6-os és agyonver bárkit. Meg ész sem kell hozzá, mert csak rakni kell a lényeket.
Mondom, ezek sztereotípiák. Rengetegszer látom, hogy az ellenfél tudna nyerni, csak béna. Nem összpontosít, nem ismeri a secreteket, nem tudja felmérni, hogy melyik lényemet kell leszedni. Ugyanakkor én meg vagyok olyan hülye, hogy minden heroval játszok, nézek folyamatosan versenyközvetítéseket, képes vagyok rá, hogy kitaláljam, hogy az addig látott lapokból neki milyen deckje lehet. Az már csak hab a tortán, hogy nem a most a metában látható huntert játszom. A legszebb az egészben, hogy ma 5-ből 5 meccset hoztam, és simán meglett a napi küldim úgy, hogy az 5 meccsből 3 mech volt, egy facehunter. (Most olyanokat kellene írnom, hogy "remélem a mech lapokat nerfelik, stb, stb"😉 Könnyű volt a győzelem, de egyszer sem éreztem azt, hogy azért nyertem volna, mert túl op deckkel játszanék.

Shep
Zavar, mert megöli a játékot, én elhiszem, hogy van aki ezt élvezi de hosszú távon nem tesz jót a HS-nak, nem kell ezzel egyet érteni de ettől még aki kicsit belegondol beláthatja, hogy van benne valami.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nagyon mák és időszak függő is amúgy. Esténként én úgy vettem észre ,hogy könnyebb, délutánonként már húzósabb. Meg van amikor mindent ad, van amikor nem, úgyhogy 6-7 meccsből nem igazán lehet komoly következtetést levonni.

A full gold kártyások mindig nagyon kemények. ott azért tényleg megvan minden lap 😄 Mikor látod, hogy golden verzió a coin, akkor ott már baj van...de legalább mindig jó meccsek, egy ilyen játékos nem fog belemenni a képedbe full aggroval.
Shep
Van belőle vagy 7 😄

dave9004
haverom szedett vedett priest-jével lementem r16-ig neki questelés gyanánt. és azért jöttek olyanok mint full gold kártyás pala, stb
lehet azért nyerni de nem egyszerű.
Mephike
Azért értem én, hogy ideges vagy, de továbbra sem tudok egyet érteni veled. De persze megértem, hogy Téged zavar a hunter (és pár másik játékost), de nekem ettől még továbbra is az egyik kedvencem marad. 😊
(Kétségtelen, hogy pl a facehunterért én magam sem rajongok, de azokat szerintem könnyű leverni.)

Nekem meg egy Malorne kellene, ha bárkinek van, az elérhetőségem [email protected], ide jöhet <#idiota>
wisp for mhm? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Na az kell nekem, adok érte egy Millhouse-t 😊

Van piloted sky golemem, de nem adom 😄
dave9004
újszerű dark wisperst piloted sky golem-re cserélnék
ugyanitt bojler eladó
Én sajátot csináltam , de így megnézve kb. a lapok fele hasonló 😄 Visszább be is tettem képet 😊 Bár azóta kisebb változtatások voltak benne.
Devv
Az jöhetne nekem is!

Van itt egy Beast Druid. Vagy ti is ezt raktátok össze?
Hát ezaz, nekem is csak egy van még...mit megadnék egy dark whispersért...😄 Amúgy viccen kívül kéne egy, arénában egyszer kisegített 😄
Nincs itt egy SolidSnake nevű srác? Valahonnan ismerős, az előbb verte agyon a Juggernautos control warimat drudiddal...már készen állt a csapda, alig volt lapja, 2 mine a deckjében, következő körben kapta volna a 3-at, utána a negyediket, tank meg hasonlók a boardomon, amikor is egy 13 attackra buffolt Young Dragonhawk-al vert meg egy kör alatt 😄DDD
Devv
Hülye lennék! Mindig ilyen lehúzós vagy? Tudod mi meló wispet nyitni? Szökő évente jön egy... <#nevetes1>
Jó figyi, mivel csak egy Wispem van, ezért egy Wispért adok egy Yserát. Benne vagy? <#idiota>
Shep
Az hol érné meg a Blizzardnak? 😊

Amúgy meg a rohadás jönne minden hunterre! Undorító, hogy mindig ugyanazt a fost nyomatják. Tényleg nem értem ,hogy nem tudják megunni azt a szart. Nincs benne semmi változatosság. Az lenne a jó ha lenne egy ranked az ilyen aggro fosoknak, meg egy a normális pakliknak, aztán a sok aggro fos üsse egymást. Véleményem szerint az aggrok csak ártanak a játéknak, ugyanis mivel ők uralják a létrát szinte mindenhol, a többiek kénytelenek ellenük készült paklikkal operálni, ezzel megakadályozva azt, hogy több, érdekesebb pakli születhessen, mert még ha meg is születik eredménytelen lesz a sok agresszív vacak miatt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.09. 14:27:19

Devv
Nem jó, mert nekem meg van egy golden mech bear cat-em, ami kettőt ér. 😊
Akkor van egy darab fölös rare druid lapom, az a mech bear cat medvedisznóember 😄 Arra cserélhetnénk, mert csak egy Knife Jugglerem van, de az golden, szóval kettőt ér 😄 Amúgy nem is lenne rossz dolog a cserélgetés, de csak raret rarere, legendet legendre lehetne stb.
Shep
Akkor te lopkodod el a nekem szánt lapokat 😊

3 mini mage, 2 Gazlowe. Nyertem? 😄
Shep
Mondom, mindig az 1/1-es fos tokent hozza át.

Devv
De az common. <#buck>
Adok helyette egy gilblin stalkert, van belőle vagy 7 <#idiota>
Devv
Van egy Knife Juggler cserém. Kell valakinek?
Shep
Igazából sosem foglalkoztam a dologgal, mert alig játszom sámánnal 😊

és azt tudtad hogy meg lehet oldani hogy 1 totemből 2 is lent legyen? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Ezt tudtátok?
Shaman’s hero power can only create a totem if none of that type are on the board. If you have 3 totems out, you will get the 4th totem you don’t have with 100% probability. If you have 4 totems out, you’ll get an error when you try to use your ability.

Shep
Azt amúgy észrevettétek ,hogy ha kirakjátok Sylvanast és van lent egy fos 1/1-es pala token, mindig azt hozza át?

Shep
Pala az most elég mocskos, de legalább jó ellene küzdeni, nem úgy, mint a hunterrel ahol a 4. körben már tudod, hogy van-e még esélyed vagy már csak az időt tudod húzni.

Shep
Mondom ,hogy a szerencse nem velem van. 😊 GvG-ből kinyitottam az elején 7 vagy 8-at és azóta folyamatosan ugyanazokat kapom vissza. Régiből nagy ritkán beakad valami. Amúgy kb. 1 hónapja játszok kicsit többet, mióta eldöntöttem ,hogy megszerzem az aranyat, előtte szinte csak napi 50 arany volt meg a küldetésből+1 nyerésből.

Megint leestem 17-re, de itt minden televan az új palával 😄
dave9004
nekem se jönnek. itt jövök a jó kis druidokkal ellenük és helyette jön 1-2 handlock, mechmágusok amikkel kb 60%ban vok, stb.
váltogatom a mechdruidot ami agrosabb vmivel, meg a ramp-ot. csak vhogy kifogom h mindig az jön ellenem ami könnyen counterel.
holnap előveszem a sámánt talán, v a dr priestet.
amúgy ennyi meccs mellett csodálom hogy nincsenek normális lapjaid, mert középszar nyitások mellett is az epiceknek meg kéne lennie

én is szivesebben nézek streameket 😄
és kb csak a napi Q-t csinálom meg + ha megbolondulok 8-10 győzelmet tolok rankedon

ma pl rank 14en zsinróba 4 priest jön, ebből 1 elkalapált de 3at simán vertem (egy DR volt ami levert)
a handlock ellen pedig elvileg jó a priest bár annyira nem nehéz mint a sámán, amikkel én pl bírok de elvileg nemezis
viszont hunter-zoolock nem jött szembe megint

nyitottam egy régi paklit és ez is fos volt 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.09. 01:04:46

dave9004
ööö februárban kezdtem majd kihagytam jópár hónapot :d ősszel kezdtem kb újra, de nem sokat tolom egyhuzamban, meg volt v 2 hónap aréna only.
meg meló után sokat nem játszok, meg van pár ragequit is ami után streamet nézek inkább 😄
1000 win quest most lett kész? Akkor te se játszol még olyan régóta nem? Én olyan 600-nál járok, november eleje óta tolom.
dave9004
nekem vmi 1000 win lett ma bmilyen módban 😄 300gold jól jött.
Shep
Nekem most ez a cél, anélkül számomra nem érdekes a játék, ráadásul a priest tetszik is, meg bármennyire is fel tud idegesíteni azzal a legélvezetesebb a játék. Most is volt egy olyan komoly mirror meccsem, hogy apróságok döntöttek végül az én javamra. Ilyen meccset pl. hunter ellen sosem fogok vívni szerintem. Mágussal egyébként nekem is 130 körül, hunter is a warlock az ami még több, mert az 200 kereken.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.09. 00:08:21

én 100-150 ranked győzelemnél tartok a wari-mage-hunter-dudu-shaman deckekkel, de eszem ágába sincs kifarmolni egyikkel se az aranyat 😄
majd 1x meglesz, nem sietek sehova mer lehet csak belefáradok/felmérgelem magam mint mások

Shep
Na már "csak" 123.

valaki tolja a control huntert? mert handlockkal elég simán vertem most egyet rank13on
nah sorsolás ftw rematch 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.08. 23:10:39

dave9004
mondok jobbat. Antonidast csinál és előző körben esett neki v 3 spare part is 😄
Shep
Reynad megmondta ,hogy OP, vagy megnyeri neked a meccset, vagy nem csinál semmit és igaza is volt 😊

Az kéne még bele. Amúgy az milyen, amikor az ellenfél magenek az instabil portál szilvásbuktát (Sylvanas) csinál? Ráadásul a legrosszabbkor... Lehozta neki a meccset...