40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Rémálmaimban ilyen boardok szoktak bevillanni :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem, most már kíváncsi vagyok, hogy ki lehet-e hagyni szárnyat. :) -
az én ötletem streameld a BRM wingeket, ott legalább nyerhetünk. -
Este nyomok streamet, akit érdekel nézheti hogy aláz be mindenki. Várok pakli ötletet. Csak priest, mert ha már szívok legalább olyannal amit szeretek. -
Már paklit sem merek nyitni, mert olyan hulladékokat kapok, hogy eszméletlen. Most is nyitottam egyet-egyet 4 common meg egy használhatatlan rare (amnéziás mágus, meg pet call vagy mi a búbánat) mind a goblinos, mind a sima pakliban.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.12. 14:14:42 -
Hát én nem tudom mi a kurva élet történt múlt hét péntek óta de egyszerűen semmivel nem tudok értelmes játékot produkálni. Folyamatosan túl vagyok játszva, húzva, facehuntert is kipróbáltam kínomban és olyan "jól" jöttek a lapok ,hogy volt olyan kör mikor nem tudtam lapot kijátszani. Úgy érzem mintha bedobtak volna a feneketlen kútba ahonnan nem lehet kimászni. Szerintem ha valaki ma kezdené el a játékot és csak randomra pakolna be a paklijába lapokat az is elverne. Egyszerűen nem értem a dolgot. -
Fuji324 #15275 A munka miatt még csak most fejeztem be a class challenge-t. Hát nem volt valami nehéz :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ha vki épp játszik meglesném egy packért :D -
Sámán Geddonnal.... és ilyentől kapok ki, mert a kikúrt heal totemje mindent megment geddon 2 sebjétől. (nem pusztul el semmi mert kapnak egy healt a 0-hoz értitek.) -
karmacoma #15272 Kezannal szerintem jobban járnának, ha ez a cél.
Sámánnal is csak egyszer volt gázos, de alapvetően ott se amiatt kaptam ki, hanem a Fireball-Frostbolt, jó Blastmage/crackle rng miatt. -
azért is vannak ott ahol.
valszeg nem megy nekik a mirror és próbálnak tempót átvenni. -
Hát én egy ideje már csak ilyenekkel találkozom. -
karmacoma #15269 Mióta használnak a mechmage-ek flamestrike-ot?
Rank 14-en csinálgattam sámán questet, és 3 Mech Mage jött egymás után. Ebből kettőnél volt flamestrike. Az utolsónál ráadásul dupla. Szerintem nem nagyon fér bele abba a pakliba. -
Azért az forma mikor az áthozott tanárnénit róg ellen recombozod és a fos 4/1-es mágus lesz belőle, biztos megélte a köv kört. -
hát kb. némelyik azt se tudja mit kezdjen vele. -
Szerintem kell, mert azzal gyengébbek :) -
Negritis #15265 a facehuntert érinti legkevésbé a brm :D a kérdés hogy kell-e quicksoht vagy sem kb :D -
12-ről 9-ig le, most vissza 10 2 csillagra. hibákkal, volt h tehetetlen voltam, volt sok ellen szerencse is.
de ami paklik jönnek...
új zoo gang bossal, mechmage+blingtron..., hobgoblin mechmage...:D, mill druid is volt, ctrl warrior de abban is csak volt egy patron már.. .:D
druidok szokásos, pala nagyon kevés, azt is verem, pap so-so. ctrl főleg 20 halott minion után ragnarost resurrectelő rng-vel :D
eszméletlen mennyiségű arcvadász
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.11. 21:45:13 -
Kipróbáltam, mire beindult volna szétfireballoztak, mondjuk nem mintha nem ez menne 1 hete, szóval már megszoktam, de a rank 20 már elérhető közelségben van :D -
nem egyszerű a pakli. ha beindul akkor nehéz megfordítani.
de még annyit hibázok... :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.11. 21:23:20 -
Tévedtem, nincsen commandig shoutom -
Na ezt kipróbálom asszem megvan hozzá mindenem. -
volt fölös 7 packra goldom ugyh ezt most össze tudtam dobni. a köv verzio az a grommashos lenne, az messze drágább.
de ez is elég jól beválik, csak figyelni kell a hp-ra -
Negritis #15258 ez hasonló mint amit a deck of the weekben raktak ki a blizznél -
srácok aki egy kis frissességet és kihívást szeretne warrior témában, itt egy "viable" grim patron pakli ami elég fun és nehéz is egyben, de olcsó is eléggé.
grim patron
-
karmacoma #15256 Én kifejezetten a Bw tech miatt kezdtem próbálgatni, és ő nagyon jó. Még ilyen kevés sárkánnyal is 4ből 3* megvolt a kombó(1* sámánnal is, hasonló elosztásban), pedig nem erre mulligan-eltem. Ez a 3/5 nagyon jó stat 3 manáért. Letrade-el egy teljes shedderrel. Priest kezében gyakran túl is éli.
A paklit nézve meglepett, hogy eddig működik, de Priest szóval vastagon benne van a jó lapjárás lehetősége. Az azúrok elég jók amúgy Priestbe. Nem kell a kis ribancra várni egy kis laphúzáshoz, és a spell power gyakran különbség a győzelem és vereség között, ha van kéznél Nova. -
Próbáltam majdnem ugyanezt, annyi, hogy ugye akkor még nem volt benne a sárkánylány és nekem nem igazán jött be. -
karmacoma #15254 Eddig 2-1 ezzel a deckel(Patron és handlock ellen win, classic priest ellen L).
Tudom nagy katyvasz de most szórakoztatóbb mint a std control pappal játszani.
Az a terv, hogy Boom helyett Chromagus, Twilight drake helyett Hungry dragonok, Cabal és Healbot helyén Corruptorok lesznek. -
Ezzel még csak ne is vicceljünk :) -
Zozo0122 #15252 Gondoltam már rá amúgy :D Lehet hamarosan lesz is. -
sztrímt or rijot! -
Zozo0122 #15250 MarauderZozo#2778
Vegyen fel aki szeretne, sokat játszom mostanában megint, szóval lehet spectatelni, mint ahogy többen szoktak is innen :) -
heavy rampban persze. -
TottiHUN #15248 kéne egy önként jelentkező a watch and learn küldetéshez :D -
A Nourish nevű druid lapot szerintetek érdemes használni? -
Zozo0122 #15246 Az a fa arénába lesz jó sztem. -
-
:D druid is amiket kap... képzelem hogy röhögtek a markukba amikor kitalálták a 2. nagy fát :D ugyanúgy meghal a bgh-tól :D
druid of flame talán jó lesz. talán nem. -
Negritis #15243 priest is kapott sárkány szinergiát :D