40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
de miért a pala? :D
akkor már inkább a priest. -
karmacoma #15241 Szerintem az volt a fő gond, hogy a Druid dupla-tripla ramppeléssel iszonyú op lett volna. Ugyan így warriorban kinyitott volna pár okádék otk kombót. Alex+charge+inner rage, Mayagos Sámánról és Rougeról ne is beszéljünk. Paladinnak szinte nincs is burst spell-e, így ott nem kellett ettől félni. Azért bízom benne, hogy a következő kiegben mindenki megkapja a sárkányos szinergiát javító lapot. Pl A magenél lehetett volna a dragon breath sárkányos mechanika, pl ha sárkány van a kezedben 2-vel olcsóbb, vagy többet sebez. -
ha valaki nem látta volna :) -
biztos h tesztelni fogjuk Nefariant, fegyveres classokban még több értelme is lesz. palában ha 7-ért tudod majd kijátszani pláne.
blizz elmehetne a picsbe h nem neutral lett a dragon consort.
-
Kedvenc lapom a játékban :D -
Az amúgy akkor jó ha csak az ellent szívatja :D -
Többnyire amúgy tényleg azt lop. Pedig jó az RNG azt beszélik. :DDDDDD -
Malarki #15235 Dr. Boom. Leginkább mert nekem nincs :( -
karmacoma #15234 TS miatt gondolom, hogy Nefarian nem lesz totál szemét. Valahogy úgy még soha nem éreztem, hogy a Priest rossz lapot lopott volna tőlem. Nem azért mert a világ szerencsése mind, hanem alapvetően minden fáj ami paklin kívülről érkezik. Nem lehet készülni rá, körbejátszani. -
Zozo0122 #15233 Lorewalker Cho. Az igazi semmirevaló szar lap. -
thoughtsteal.
mindig lore-t lop a druidomtól. -
karmacoma #15231 +1
Nevezném még a Mad scientistet és az Unleash-t. -
Negritis #15230 jah csak amaz ugye miracle shamant tolt én meg a millhouse-ra építettem hogy majd jön
maradjunk annyiba hogy kb 40 perc volt mire jött a kombó :D viszont aztán simán meglett
hasonlóan felépített duduval is simán hozható
ott nem az ancestral + gadget a mulligan, hanem 2 innervate + gadget -
Cabal Shadow Priest -
Amúgy ki melyik lapot utálja a legjobban a játékban? Szerintem az equalitynél nincsen trógerebb lap a játékban. -
Zozo0122 #15227 Asszem Amaz tolta ugyanígy az egyik Trolden videóban is benne volt :D Ja nem, az asszem egy control wari ellen volt aminek vOlt vagy 50 élete.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.11. 15:47:16 -
Negritis #15226 yolo swag :D
-
karmacoma #15225 Sajnos hiányzik belőle pár lap. A Combo druidba is van kb 20 kötelező lap, de a Control Warriorhoz hasonlóan az önmagában egy archetípus így azt se írtam be. -
Priestel meg sámánnal úgy érzed néha hogy kevés a 30 lap? Játszottál már Control warriort? 
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.04.11. 15:01:57 -
karmacoma #15223 Én Priestnél és Sámánnál érzem mindig, hogy kevés a 30 lap. Olyan határozott váza van a classnak, hogy kevés alakítás fér mellé. Ugye sámánnál Earth Shock-Rockbiter-Hex-Storm-Fire elemental+az egyik dmg spell+Flametounge Totem+Feral. Utóbbi kettő szokott kikerülni, de ez így is nagyon sok lap, ráadásul kötelező a laphúzásra is áldozni(Totem és/vagy 2-3 natural lap).
Priestnél is csak laphúzásra és a leszedésekre elmegy fél pakli, és onnan már nehéz igazán egyénivé tenni a paklit.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.11. 14:52:20 -
Csak mi helyett? Az a baj ,hogy nagyon kevés az a 30 lap :) -
karmacoma #15221 Talán annyit lehetne hogy a Light of Naaru-t belerakni valahogy. Alapból hasznos lap, Velennel kombinálva meg op. Ha van kint soulpriest, akkor fireball+Warden, ha nincs akkor meg egy nagy gyógyítás, ami aggro ellen talán meccset is nyerhet. -
Nálam átment a vizsgán a Druid of the Flame. 3-ból 3 aggrot (abból 2 huntert) sikerült megfogni persze nem csak az ő segítségével. Sikerült a secreteket is szépen körbejátszanom, így nem kell a Kezan. -
One Turn Kill. Amikor egyetlen kör alatt, egy nagy kombóval nyersz. -
Malarki #15218 Mi az az OTK? -
Jó de akkor az már megint egy tök más pakli ami láthatóan nem működik jelenleg, ill működik csak marha szenvedős. Velen amúgy nem 1 meccset hozott már nekem, úgyhogy marad :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.11. 13:05:38 -
karmacoma #15216 Én Velen szerepét nem értem. OTK-hoz tényleg kevés a burst, amúgy meg nem rakom ki soha, mert túl lassú. Én ebben a pakliban Velent cserélném Boomra. Kb akkor ér valamit így, ha jön Emperor úgy hogy kezedben van Velen+2 Nova, ami szerintem nem lesz túl gyakori. Szerintem a wild pyrohoz nem lenne rossz Smite, ráadásul Velennel is összhangban van. -
Negritis #15215 remélem ma összejön egy wing1 2. bossról shaman videó :D -
Zozo0122 #15214 Ezt a mocskos lorewalker chot remélem sosem nyitom ki. Portal dobta - elment rajta a meccs. (ki kellett rakni, olyan volt a helyzet) -
Egyébként 2 cabal szerintem nagyon kell minden priest pakliba. -
Nem OTK a cél, akkor két mindblast lenne benne, de az úgy nem igazán működik (Zeta is csak küszködik az OTK-s paklijával), ez meg ad egy plusz lehetőséget a győzelemre és ezért mondtam, hogy Thau nem jó de majd még próbálgatom.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.11. 11:59:06 -
ja te otk-zni akarsz?
akkor lehet 2 cabal sok.
ha azt mondod kevés, akkor lehet, hogy ctrl-t kéne tolni és akkor nem nagyon kell emperor bele. -
I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken, and if you do not serve me in this life, then you will do so in the next! 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.11. 10:40:13 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mutasd a paklid. -
Mert szerinted mit kellett volna, belchert? :) -
imikszde00 #15206 Latod. mindegy mit tesz be. Soha nem latja viszont :D -
lol Boomot cserélted rá? :D -
Hát ez a Kroaszan nálam egy halott lap, játszottam ma vagy 10 meccset és 1x sem jött fel, lehet megy vissza helyette Boom, azt legalább fel szoktam húzni. -
ott a pont sorry!
Én úgy érzem, hogy csak odaadták hadd próbálgassuk.