Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Csináld meg, nekem nincs hozzá meg csak millhouse meg egy recomb. Mondjuk egy ilyen full béna paklit össze tudnék hozni. Magma rager-el az élen :d
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.08. 21:43:53

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az mekkora pakli lenne. Nozdormu, Millhouse, Cho, Tinkmaster, Recombulator x2, wisp x2 stb 😄
Shep
15 mp. az még egy hunternak is nagyon kevés, removal kihúzónak meg kicsit drága 😊 Poénból viszont be lehet rakni, mondjuk Millhouse és Cho mellé 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.08. 20:10:39

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez meg a másik, recombo rendbe teszi 😄
Megtartom, de csak, hogy meglegyen és néha poénból casualban toljam. Nozdormu egyébként érdekes kártya, valahogy játszhatónak tűnik könnyen játszható deckekben, míg az ellenfélnek sietnie kell a gondolkodással, végülis 15 mp nagyon kevés tud lenni. Ezenkívül minél előbb le akarná szedni az ellenfél nem? Minimum egy hard removal...szóval tényleg annyira NAGYON rossz? Elismerem van 100 jobb, de ha valakinek ezt adja a gép, akkor nem játszható sehol?
Shep
Noxiusnak kikerült egy Nozdu aztán átrecombozta egy Yserara, nem rossz csere 😊

komolyan?
érdekes mert túl kell élnie egy kört hogy egyáltlaán esélye legyen egy lapot húzni,ezenkivül aggro ellen kész öngyilkosság, személy szerint én skippelném és mennék az arcra
jó de hátrányba kerülsz nem?😛
és egy 4/4 es szerintem annyit nem ér meg
Shep
Ennek ellenére az elmúlt 2 hétben egy csomót láttam belőle.

2 körbe ha olyan a keze hogy megöl?! elég nagy mák kellene hozzá 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Bár jut eszembe egy nat pagle is mindenképpen dustolni való
Attól függ priest vagy mage ellen nem tolnám ki xDDD
ha kezdőkézben van és tudod coinolni akkor kevés kárt okoz, egyébént kuka 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Jah ha fun deckekben utazol akkor tinket végülis nem rossz ötlet megtartani
Abban az esetben csak millhouse vagy nozdurmu betörése ajánlott mert ők tényleg abszolút haszontalanok és nincs értelme ki játszani.
De talán millhouse is jól mutatna egy lehető legrosszabb kártyák témájú deckben amelynek célja hogy a lehető legrosszabb deckkel a lehető legrosszabb eredményt érd elxD
dave9004
nekem se jön sok, de azokat összecsomagolom ramppal
Akkor a te játékodban nagyon sokszor nyersz, mert a face huntert csak a nagyon lassú és esetlen contolok nem verik meg.

NecroJoe
Moslék a moslék ellen, végülis így értem a yserát is.

Necro

Hihetetlen ez a játék. Én nagyon szeretem, de kriminálisan rossz lapokat ad arénában...

Hát akkor nem ugyan azzal a játékkal játszunk 😊 . Szerintem a GvG az arénát szépen elba*ta. Egyszerűen nem lehet egy értelmes decket összecraftolni, mert bejött egy csomó új lap, és annyi szemét jön néha egy picken belül hogy azon kell 10 pickig agyalni, hogy melyik a kevésbé rossz..
Annyit emlegetitek a face huntereket, pedig én az utóbbi hónapokban ha eggyel találkoztam, akkor is sokat mondok. Streameken is több száz hunterből átlag egy face hunter van. Ráadásul a többi deckhez képest kifejezetten gyengének számít, de biztos csak az én figyelmemet kerülik el.

Most viszont én vertem el egy arany control warit. Jó ez a deck, bár fura a curve, azt elismerem 😄
Az enyém most így néz ki, de még alakítás alatt van. Egyelőre hatékony, 60-70%-al hozom az aggrok ellen (facehunter,zoo) controlok ellen is elég jó esélyek vannak a late gameben, bár az előbb egy control warrior megfogott.

Azt én is próbálgattam. A 2/1 silentesítő, amit bepakoltam a claw-k mellé. Végül meguntam és kiveszegettem. Túl sok jó 5 drop van druidnál, és az olcsó beastek is eléggé összezavarják a curve-ot. Amint most agyaltam, hogy Watcheres beast druidát összehozni. Alaphangon van 4 silence, WS is mehet mellé. Lehet majd kipróbálom, ha lesz időm.
Sosem játszom, általában saját pakli ötleteket próbálok megvalósítani 😊 Most pl. egy beast druidot próbálgatok dupla Druid of the Fanggel, azért 5. körben szépen mutat a 7/7 😄 Szerencsére druid lapokkal elég jól állok, ezt amit most csináltam drága lenne lecraftolni.
Ha játszol zoo-t esetleg oda beteheted még müködhet is néha.
Hát kb. ja 😄 Pedig olvastam, hogy a nerfje előtt elég jó lap volt...jöhetett volna valami más, de poénnak jó 😄 Nyilván jobban járnék ha törném és gyártanék egy facelesst, de egyelőre megtartom 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.01.08. 12:20:15
+1
dave9004
oversparkot törheted is ha kell vmi 😄
Most jött el a pillanat nálam is, amikor meguntam, hogy megszívat az aggro... úgyhogy "kicsit" átalakítottam a pala deckemet:

Előtte vitte a boardját a consecration <#fogmosas>

Gondoltam nyitok 2 casual packot...egyikből kiugrott a 2. force of nature a másikból meg egy Tinkmaster Overspark 😄 A héten a 2. legendem 😊 Viszont ez azt is jelentheti, hogy most fél évig nem jön újabb...<#idiota>
Mostanában jövök rá arra, hogy némelyik basic lap mennyire jó 😊 A Senjin is jó amíg nincs Belcher, a Yetiről köztudott, hogy jó, stb. de most a Gurubashi tetszik a mage pakliban...félnek tőle nagyon, garantáltan kihoz egy removalt, vagy ha nem hát az nekem jó 😄
A végén megvolt az is 😄 De már elkönyveltem magamban a vereséget, erre a random mellém állt...de amúgy ezzel a recomboval állandóan ez van. 7,8 vagy 9-es lapra kell kijátszani, a végeredmény nagyon jó szokott lenni 😄
dave9004
egy sorryval azért lovagiasabb lehetnél 😊
Az előbb sírva szakadtam a röhögéstől 😄 Az eddigi legepicebb jelenet...csináltam egy mage decket quest miatt és már majdnem lenyomott a pala, volt fegyvere és egy ütés kellett neki, mikor Yserára rátoltam a Recombobulatort, erre - MALGANIS! 😄DDDDD Le is lettem némítva addig nyomtam a well playedet miközben ordítva röhögtem szegényen <#taps> Szemét vagyok az biztos 😄

dave9004
sztem jobb az aggrot verni mintsem fordítva. legalábbis nyugtató hatású
Shep
Nyertem is simán de nem azon múlott 😊

Mocsokság bármit is ellopni, nagyon szemét lapjai vannak a priestnek 😄 De tetszenek 😄
Shep
Hát úgy tűnik működik az anti aggro deckem, kár hogy a control meg szétkapja.
Equality consecration kombót átlopni azmocsokság?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.07. 23:38:12

Shep
Hát a blizzardok nélkül semmit nem ér a pakli.

Devv
Még egy epic bontás: Coghammer <#eljen>
Devv
Múlt szezon végén ugyan ez...
Shep
Hát nem. 😊

dave9004
agyalni azért kell vele. nem egy facehunter 😄
Shep
Nagyon kemény az a deck, aláz vele rendesen.

Shep
Én nem török semmit, sosem tudni mikor lesz jó valamire 😊

Season eleje van még mindig.
dave9004
én már betörtem 😄
Shep
Az a durva, hogy már lassan 1 éve játszom és még mindig nincsen egy blizzardom sem.

dave9004
Savjz játszik most vele. hát érdekes egy deck és működik is most vert 2 huntert zsinórban vele 😄 echokkal volt vagy 6-7 deathlordja minden meccsen

mill-fatigue mage
Shep
Gondolom farmolnak ,vagy ők is csak szenvednek az aggrok miatt és nem tudnak előrébb lépni.