Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Ja igen... az se rossz! 😊
Áh nekem van egy csomó legendarym 10 manáért - force tank - recombobulator 😄
Devv
Ha belegondolok, nem is baj, hogy nincs pl. ragnarosom, van helyette faceless manipulator. Nem egy ragnát másoltam már le, hozta is a meccset...
Justice demands retribution! 😄
Shep
The light shall burn you!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
mondani akartam, hogy megannyi kombózás után minimum Malfurion kéne neked 😄
Well met 😄
Köszi 😄 Druidot akartam, de végül ez jobban nézett ki.
Shep
Na ezen mekkorát röhögtem. Lent volt egy shredder, mit kaptam belőle Pecás Nat-et, na ez valami balfék egy horgász lehet, mert 3 kör alatt semmit nem fogott, ekkor lehívtam egy másik shreddert ami meg kidobta a másik hasznavehetetlen szart Cho-t, igaz ha akartam volna sem tudom használni, mert az ellen lenyomott egy Deathwinget akit én egy tauntos Sylvanassal ellensúlyoztam 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Én shadowform-ot is raktam a pakliba, úgy főleg kuka a cleric. Vagy ez vagy az...
Shep
Ezért szar a cleric, ha nem jön az elején, vagy a közepén, akkor csak 2 db. halott lap, márpedig nekem elég sokszor a végén ragadnak.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.10. 13:06:00

Devv
Az előbb játszottam egyet az uncsitesómmal priest vs priest. Már nem volt lap a paklijában de lent volt 2 cleric-je. Nyomtam egy holy novát, utána meg egy circle of healinget. Persze volt nekem is 2 sérült lényem, így a fatigue 30 hp-ról 0-ra vitte és győztem. Durva volt...
Devv
Az szar...
Azért arénában 9 győzelemre 155 arany, 1 pakli (45 dust lett belőle), 25 dust, meg 1 arany comon kicsit pofátlan.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

dave9004
Well Met 😄
Devv
Jó a logo-d! Reporting for Duty!
Shep
Annyira, hogy még most is keresi a rohadjál meg gombot 😄

Szerintetek mennyire lehetett ideges a Mágus?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Egy két lapot felülbírálok ja. De tényleg ha az oldal segítségével rakom össze a paklit, több a win mint nélküle.
dave9004
az jó kis oldal. bár 10-15 pick után már csinál hülyeséget 😊
Huha ugy érzem van még pár dolog amit nem tudok erről a játékról.... Mi az a managörbe? Nincs GY.I.K. Hearthstone-hoz ami leírja?
A paklit a Heartarena segítségével állítom össze.
Tinman
Avenging Wrath-et mikor kitolják a sarokba szoktam menni sírni :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igen, kész vagyok, amikor ezt velem is megteszik:

Keres, néz, végigtolja a hülye egerét a tábla összes elemén, lapot emel, tartja, visszateszi, előveszi... majd kidob egy flamestrike-ot, nagy elánnal, meghal 87626 lényem és ennyi... és nem történik más. Várom, hogy léphessek, de semmi nem történik, várok... lassan jelez a hőse, hogy lépnie kéne valamit még, semmi, aztán elkezd égni a kanóc, lemegy feléig és nagy kegyesen nyom egy turnt. Rohaggyá'! -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hajnali játék közbeni észrevétel: a Vanish nevű rogue kártyának nincs leírása. Gondolom ez egy rejtett poén lehet nem?😄
Azt hiszem fáradt vagyok...nézem, hogy az idióta priest miért nem csinál semmit, majd lejár az idő. Aztán rájöttem, hogy az már az én köröm volt 😄DDD
dave9004
nem basztatásból írtam, csak ha leírja anélkül h látnám a paklit mit írjak erre h cool story bro sose láttam ilyet? 😄 h szarul jönnek a lapjai, meg előtte 3x jól jöttek akkor lehet h baja van a görbének...
ha 5ből 2x fosul jönnek akkor managörbe is lehet el van ferdülve, de puszta pech is lehet.
Na, van új facehunter - mech face hunter. Még keményebb mint az alap. Nagyon kell még buffolni a huntereket tényleg...metaltooth leaper pl. mennyire kemény lap már...és persze csak hunter kapja.
Shep
Lightbombról én csak álmodozok 😊 Viszont egy szar vojlint lehet legyártok.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.09. 23:44:44

Shep
Meg még szarul is játszik egyébként.

Yuy!
Olyat csináltam arénában...
Mondom 1 Lightbomb+Circle of healing-el bebiztosítom a board pozíciómat.
Nézem minden lényemnek legalább 1el több élete van mint támadása.
A hulladékkal, meg leütöm a Divine shieleket.
De 1et benéztem.
1 Kobold Geomancert. Az fent maradt a Lightbomb előtt.
Csak pislogtam amikor eltűnt minden lényem. <#idiota>

dave9004
lehet a paklidnak van pár gyengepontja pl a managörbe.
Shep
Na ez az amit én is folyton furcsállok.

Hali. H a vérbe van az h délelőtt elkezdtem egy Aréna mecccset, tök jól adta a lapokat, zsinórban 3 win, de abba kellett hagynom, és csak most este tudom folytatni. Mostmeg szivat egyfolyatában, 2 bukó és a lapokat is tök szarul adja....
Áhh, nekem elég lenne, ha lenne egy ban beállítás az optionsben, és akkor ott egy legördülő menüből kiválaszthatnál egy hőst amivel nem rakhat össze a gép amíg át nem állítod másra. Ha sok a zoo, akkor beállítod azt, ha idegelnek a facehunterek, akkor azt, ha kijön egy új pakli amit egyszerűen nem tudsz legyőzni, mert közel sincsenek olyan jó lapjaid, akkor azt 😄 Nem lenne amúgy nagy előny, mert még mindig 8 féle hero jöhetne ellened, de azért mégiscsak csökkentené az idegbetegséget és növelné a játszhatóságot. Mert ki akar 10 meccsből 7-et aggro ellen játszani? 😄
Shep
Egyébként az sem lenne hülyeség, hogy mikor megkapod az ellenfelet akkor válthatnál paklit. Hős az maradna csak a paklit lehetne cserélni, erre mondjuk lenne 15 mp.

dave9004
most idézném a twitch chatet neked pláne 😄
PJSalt
Shep
Nem tudom mi történt, de most szinte csak priestet kapok ellennek, azok ellen meg ez a deck szar. 😄

dave9004
persze. már egy aggro paklim sincs a 9 között. max midrange 😄
Én szeretem a palát meg a warriort is. Meg a druidot meg a maget, kb. ezek a kedvencek, többivel alig játszok. Bár warlock is jó, de ott a démonok tetszenek.
Shep
Akkor még mindig ott a hunter 😄

dave9004
kár h én ki nem állhatom a warriorral együtt 😄
Shep
Na igen a pala nagyon megerősödött szerintem.

Paladin. Equality+Pyro+Con+Truesilver+Follow The rules. Iszonyatosan jó control eszközök. Adott szituban/matchupban át lehet menni vele tempoba, ezt nem nagyon lehet megtenni Priestel vagy Warriorral. Sokan lenézik, de az új metaban nagyon jól megállja a helyét. A hosszú meccseket gyakran hozzák a dude-ok, és a játék minden szakaszára vannak nagyon jó minionjai.
Shep
Priest 😊 De abban mi a vicces, hogy 5 kör alatt nyersz egy hordával? Nem értem. Eleinte az amíg nem ismered annyira a játékod de mégis sikereid vannak na de hónapok múlva is ugyanaz? Ok jött x új lap amikből bekerült ezekbe a paklikba vagy 4 de a többi ugyanaz.

nem tudom,mondjál olyan controlt ami valóban fun és nem túl rng-s

A handlock személy szerint nem nyerő mert nagyon könnyen burstolható és úgy érzem mindig boratvaélen táncolok olyan kellemtlenül idegesítő érzés

A ctrl warriort se mert a gondolattól is rosszul vagyok hogy mirrorben egy másikkal a világ legunalmasabb meccsei!!!!

Azért az kemény, hogy senki nem számít a második force of nature combora 😄 Ha kijátszok egyet, akkor utána már nyugalomban vannak, hogy úgysem tud egyszerre sok sebet okozni <#eplus2>
Shep
Dehogy, az elején 1-2 hónapig játszottam csak de ahogy elkezdtek jobb lapjaim lenni rájöttem ,hogy van élet az aggro fosokon túl is és menyivel érdekesebb a játék. Igazából aki az aggrot nyomja csak az egy csomó jó dologból kimarad és ezt egy stream sem adhatja vissza.

aha szóval vagy fél évig aggro játékos voltál face hunterrel meg zooval és most meguntad és azért kritizálod őket xD
gondolj bele hogy te is voltál kezdő és nagyon is élvezted őket szóval másnak is joga kell hogy legyen ez 😛

A huntert én személy szerint nem szeretem mert nincs drawja és az úgy elég uncsi
Viszont zoo örök kedvenc 90% játékomnak csak zoo deck😄
Shep
A mostani priestem nekem is szétkapja őket elég jó %-ban de ettől még undorítóak.