40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Szerintem tök lényegtelen ,hogy kinek milyen és mennyi konfliktusa volt, sokkal fontosabb ,hogy aktív legyen és ne csak 2 hetente 1x lehessen látni errefelé, különben, hogy tud rendet tartani? -
Malarki #15321 Hát nyilván olyan kellene aki sokat fent tud lenni, de legalább is a csúcsidőben biztosan. A konfliktus se baj, amíg nem él vissza a hatalmával. Házigazdával is lehet nem egyet érteni, vagy vitatkozni.
De hát akkor ki kell rakni egy szavazást azokról akik elvállalnák, aztán majd dönt a nép. -
Én bárkit támogatok ez ügyben! -
Negritis #15319 az még hagyján, de kit támogat rendesen mindenki ? :D
én továbbra is Csoszira gondolok
a jobb játékosok közé tartozik, (mondjuk az utóbbi pár hétben nem) aktív is
és sztem annyira sok "konfliktusa" nem is volt (mint pl nekem vagy shepnek :D)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.13. 19:02:50 -
Malarki #15318 Házigazdát váltani nem nagy dolog, valakit megszavazunk, szólunk egy adminnak és kész. Na de ki vállalná el? -
Ma én is fasza streaket csináltam duduval, mint tegnap Shep.
-
Jó ötlet! Csináld meg! :) -
Negritis #15315 lehetne csinálni egy gugli doksit is ahova mindenki felírja hogy kb mikor tolja mi az elérhetősége és milyen deckeket szeret
és akkor könnyebben menne ez is
de amíg nincs rendes "házigazda" addig nem lehet kirakni linkbe és felesleges -
Malarki #15314 Thx -
davidk#2535 -
Malarki #15312 Van még esetleg valaki aki vállalja a nevét és felvehetem friend listre, hogy ellessem a titkos trükkjeit?
-
Na, ma is elpicsáztam egy-két suttyó fészhuntert! De egytől azért ki is kaptam... -
Köszi! :-)
Őszintén szólva, jó pár hónapja elakadtam Grobbulus-nál... az akkori lapjaimmal kevés voltam hozzá, aztán mondom itt a BRM, ideje pontot tenni az ügy végére, aztán csak sikerült, igaz mocsok sok óra ráment.
Kel' Thuzad volt talán a legkönnyebb. Na oda jó volt a Deszlord :-D -
Zozo0122 #15309 Grat, szép volt! Gondolom te sem netdeckeltél semmit, úgy az igazi a kihívás. Jöhet a 2 eddigi BM szárny :) -
Jobb később, mint soha 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
+1 -
Az a gond, hogy lehet bunkózni szöveg nélkül is... arra meg max egy átnevelő tábor jelentene csak megoldást :-) -
Általában úgy kezdem a meccseket, hogy squelch, fene sem kíváncsi ezekre a retardáltakra.
Nem is értem, miért nincs squelch toggle options-ban.
-
Vicces amikor a facehunter végigszemétkedi a meccset, nyomja a dumákat, végül levered, majd rögtön küldi a meghívót, hogy elküldjön anyádba. Ilyenkor úgy mire gondolnak? -
karmacoma #15303 Épp tolok questet. Andree#2791 -
Malarki #15302 Játszik most valaki? Kellene valaki akit nézhetek nyerni. -
Lerágott csont. Ezerszer el lett mondva, hogy nincs és nem is lesz olyan meta, amiben ne lenne olcsó és jól működő rush deck. Játszottam már pár kártyajátékkal, ez elkerülhetetlen. Persze álmodozni szabad. -
Elhiszem. Ilyen a meta... arcba bele a legtöbben. Talán majd megváltozik egyszer. Kivárom. -
Meg fogsz lepődni, de a hétvégén mentem zoo-val. Hidd el könnyű volt vele nyerni, igazából a legnagyobb baj vele az volt, hogy unalmasnak találtam. De az 5 win 6 meccsből meglett. -
Na jó, az oké, hogy a béna saját priestem elveri, de kb. az összes többi kasztnak van rá elég korán használhatóbb reakciója. Úgy meg elég nehéz lehet rankedet tolni, hogy csak a priestek ellen... -
Lehet akkor ezért menő még mindig, meg azért mert olcsó? -
Hihetetlen, hogy a Warlock Zoo még mindig "menő".
Rank 16 igaz még csak, de már ez a sokadik és sajna, és ha nem jön az aoe, akkor végem. Hol elverem őket, hol nem, rng :-/ -
Amatőr :) Ilyenkor látszik amúgy, hogy priesttel a legtöbben alig játszanak és sokszor elég amatőr hibákat vétenek, na meg mondjuk egy versenyen azért az izgalmi faktor is bejátszik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.13. 09:48:10 -
Negritis #15294 mondjuk artosis "főállásban" sc2 progleague caster :D -
a vicc h artosis még ezt a rossz lethalt se látta tehát csak ő nem rontotta volna el a casterek közül. :D -
Zozo0122 #15292 Itt van nézzétek meg :D -
láttad volna du a seatstoryn Ignite-ot. pappal.
lényeg: 2 loathebbel megfogta a rogue-t meg deathlorddal (velens chosen a DL-en)
a végén szinte lethalja volt. volt auchenai kézben, meg zombie chow és circle.
belevert mindent arcba, auchenai le, chow le, heal 2 dmg face. 1hp.
és jött a circle...velens chosen miatt 5-t sebzett a lényekbe így meghalt az auchenai is, és a zombie chow így healelt ötöt :D
innen a rogue felállt és fel is adta. -
Negritis #15290 spregnik
haver streamel r15, nincs micronfon nála se :D -
Mekkora undorító a warrior 1 kor alatt 30as komboja -
Na Trump missed lethal, akkor mit akarok én? :) -
Lett volna de értelme nem sok :) Mondjuk az egyik hunter ellen meg kihagytam a lethalt de szerencsére nem múlott rajta semmi. :) Na amúgy az utolsó meccs reprezentálja leginkább azt amit múlt péntek óta produkál nekem a játék, a mostani gyorsvonat nem értendő bele, természetesen. (ahogy ismerem a játékot holnap szépen vissza is visz 16-ra :D)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.12. 21:12:57 -
karmacoma #15286 A Mind control Taunt--> kill cenarius---> elhozom ragnarost--->lelövi Boomot lineon lett volna esély. Kihagytad a 0,00001%od :D :D -
Na akkor stream, kérdés hány meccs után unom meg a bukót :) -
Negritis #15284 és ilyenkor jön az hogy fon-sr és gg :D -
Kajak meg is állt bennem az ütő, de aztán szerencsére mégsem...