Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
casualon csinálnám a napit erre megvert 2 zoo meg 2 handlock amit nyertem az control wari ellen volt
inkább duduval csinálom meg maradék 4 W-t
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Inkább idegesítő, mint hatásos.
Ha hunterezek, akkor facehunter. Controlra ott a Warrior.
De jó, azóta lenyugodtam. Craftoltam Boomot, meg építettem 1 Dudu paklit. (esett 1 epic ami kellett hozzá. Eddig nem is duduztam. Rankeden 12 győzelem 1 év alatt :-D)
Eddig 8-0.
Volt 3 Deathrattle dudu, 3 Mechrugó, 1 Hunter, 1 Controlwarrior. ( jó R18ról kezdtem, de ez részben a saját ötletem úgyhogy jobban örülök minden győzelemnek)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Tobb quest, mert napi egy edes keves. Mondjuk nem csak aranyert lenne napi quest, hanem dustert.
godzillát meg ctrl hunter
vagy betörögeted és lesz fincsi doomod, sneeds-ed v classic legendek stb. 30ból 5 az fasza én örültem volna a dustnak, mert azt jelenti minden 6. ban volt legendary, mikor 10-14ben szokott 1 lenni.
De 3 szart? Milyen paklikban tudom őket használni?
Dustot arénából is kapok.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.01.10. 20:40:10
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
De 3 legendem volt eddig GVG-ből.
A rouge, blingtron, meg amelyik gnómokat csinál. (a kereskedő herceg talán még 1x jó is lesz, ha nem ilyen lesz a meta)
Jöhetett volna Boom, Malorne, Mal'Ganis, Troggzor, Neptlun, Foe Reaper, Sneeds Old Shredder, Gazlowe, Iron Juggernaut, Bolvar, Vol' Jin, Toshley.
12 db valamire való.
Mondjuk ha a két Godzilla helyett 2 Ernest jön, még le is töröltem volna a játékot.
Ilyen fejet vágtam pakli nyitás közben: (Sorban: Fej, Blingtron, Blingtorn, Godzilla, Godzilla)
<#vigyor2>#vigyor2><#sniffles>#sniffles><#vigyor3>#vigyor3><#szomoru1>#szomoru1><#smile>#smile><#guluszem1>#guluszem1><#smile>#smile><#sir>#sir><#smile>#smile><#gunyos1>#gunyos1>
Karácsony után farmolt aranyból vettem 30 paklit 1x-re.
Nyitottam is ám a Legendeket, 5öt!
1 db Mimiron feje
2 db Blingtron 3000 (már megvolt)
2 db Hunter Godzilla
Majdnem sírva fakadtam.
de jah igaz egy kis váltás néha fun decket is fogok próbálni
sea giantot lecserélve egy sunwell clericre de ahogy olvastam állítólag már xixo is kivágta a sok bgh miatt.
Nirz: Tényleg válts hőst, próbálj ki valami újat, biztos találsz mást a zoo helyett, talán még jobban is fog tetszeni 😊 Vagy ha a warlockot bírod, kreálj valami jó kis démonos témát 😄
Zozo gondolom te palában használod ezt a tank+recombob kombót. Nekem még nincs tankom, de majd kipróbálom én is, valahol szorítok nekik helyet.