40521
  • dave9004
    de én is felvázolom az éjszakámat rankeden:
    10 meccs. 7 mechmage, 3 facehunter
    2-8 kösz mára inkább dolgozok :D
  • dave9004
    szakadok :D
    de am mi fog változni 3. héttel? Pala sárkányok lesznek más semmi :D
    meg Rend Blekhend :D:D:D meg Shep Twilight Whelp priestje :D
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.14. 02:44:05
  • Zozo0122 #15360
    Na jöhetne az új szárny, nyomnám a heroicot, meg próbálgatnám az új lapokat Inkább mint ez a meta ami most is van 2-3 napja, 75% aggro nyomorékoskodás. :D Ilyenkor olyan jól érzem magam, mint egy szarvas vadászidénykor. Akit kibeleztek. Miközben a többi szarvas akivel eddig megosztottuk az erdőt sír a röhögéstől, hogy nem őt lőtték le. Az öreg bika mondjuk nem röhög, ő tudja jól, hogy akár holnap jöhet egy 12 éves vadászgyerek az erdőbe és tol egy quickshotot a fejébe. Vagy széttépik a kopók, tökmind1 ugyanaz a végeredmény :D Hiába van neked 10000 dustos agancs a fejeden, mire a közelébe érnél, hogy belehelyezd az agyába, addigra elkapnak a farkasok/kopók/pókok/késdobálók/skillgólemek stb. :DDD Vége, jó éjszakát :D
  • csoszi87
    +1 Igazából 6-8 ember miatt pörög a topic, arra meg szerintem nem szükséges óvóbácsi. Szerintem ha valamit bannerba akarunk vagy + dolgot szeretnénk kirakni, elég ha modi topickba jelezve van
  • Malarki
    A házigazda igazából két dolgot tud, szerkeszteni a fejlécet és törölni a hozzászólásokat. Itt inkább az előbbire lenne szükség, nagy balhék ninvsennek ahogy látom
  • csoszi87
    De komolyra fordítva a szót.
    Köszönöm Negritis (akit én folyamatosan Nettigris-nek olvasok) és Tinman támogatását, de nem érzem, hogy jó házigazda lennék.
    1, nem vagyok jó játékos
    2, lehet, hogy régóta játszok de egyre kevésbé érdekel és már csak a napi küldiket csinálgatom néhány naponta fun deckekkel (ja és nem mellesleg netdeckelek)
    3, ha beindul kis cégünknél az élet nem lesz időm és energiám a fórumot olvasgatni sem munkaidőben, sem ha hazaérek mivel olyankor otthonról folytatom a melót
    4, nem értek semmi honlapszerkesztéshez, alapvető dolgokkal szenvednék a fórum szerkesztésnél
    5, ennek a játéknak nem nagyon van játékon belüli közösségkovácsoló ereje. Ha mondjuk lennének klánok, csapatjátékok akkor lehet azt mondanám: Ok, megéri a belefektetett munkát. De így nem nagyon.
  • Shep
    Igazából semmi :D
  • dave9004
    am mi a tök feladata van a modinak v házigazdának itt?
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.13. 21:29:11
  • csoszi87
    Én csak itt olvasgatom a topicot és arra leszek figyelmes, hogy a végén megválasztanak istencsászárnak a megkérdezésem nélkül.
    Ez feldobta a napom.
  • Zozo0122 #15353
    Lol, mindenki troll üzemmódban van ma este :D Van komoly jelentkező amúgy? :D
  • DarkHorSe
    En csak magamra szavazok :D
  • sadface #15351
    én shepre voksolok. shep is love shep is life!
  • Zozo0122 #15350
    Igaz :DD
  • Negritis
    nem vagyunk annyian hogy strawpoll kelljen
  • Tinman #15348
    +1

Akiből wc szag árad, annak szívesen segítek máskor is
  • Tinman #15347
    Orsosvandame-ra dobom a voksom házigazda ügyben. Sosenem' beszélt senkivel csúnyán, a hsz-ei alapján érti a csíziót, gyíháááá!

/ezt a voksot hekkelje meg aki tudja... modiknak nem ér.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.13. 20:27:55
  • Tinman #15346
    Starwpoll? Múltkor nem abból lett pont a balhé, hogy végül annak lett igaza akit támadtak, amire meg az volt a reakció, hogy biztos meghekkelte?
  • dave9004
    +1
  • Zozo0122 #15344
    Na akkor ki szeretne az itt lévők közül Istenkirályatomcsászárrá avanzsálni? Jelezze aki tényleg vállalná, és akkor szavazunk a jelentkezők közül holnap estig valaki csinál egy strawpollt vagy valami.
  • Zozo0122 #15343
    Ő az aki helyett egy srác játszott ő meg az arcot meg a csöcsöket adta hozzá? :D Játék közbe páran hülyültünk azzal, hogy mindenki beállítja a bnőjét és pöröghet a lóvé :D
  • Negritis
    sztem törölni talán tud amúgy
    de
    1. nem biztos hogy megfelelő "személy" vagyok rá (elvégre én streamereket nézek meg netdeckből merítem az ihletet)
    2. így meló mellett nincs annyi időm
    3. nem érzem hogy kell ez nekem :D

szivesen segítek a linkeket kiválogatni meg kiötletelni, de "összerakni" már más kérdés :D
  • Malarki
    Van egyáltalán olyan aki elvállalná?
  • Negritis
    nem vágod a magicamy sztorit? :D

devy nincs elhülyéskedve, de nem hiszem hogy ma este meglesz találva a dolog
    főleg hogy az elmúlt hónapban már többször felvetettem de nem lett semmi belőle
  • Devv
    Akkor ez is el lett hülyéskedve...
  • Zozo0122 #15338
    Azt kell nézni, hogy a háttérben csak ázsiaiak vannak? :D Amúgy Alan itt épp Trump streamet néz, emlékszem erre a részre :D
  • Negritis
  • Zozo0122 #15336
    Nem igaz. Én is hülyéskedtem, és a végét egy bónusz poénnal tekertem meg :D Úgyhogy ez a megállapításod most overrated
  • Negritis
    rájöttem hogy a mostani házigazdánk az Magicamy :D
  • Negritis
    látod-látod 2 dolog megkülönböztetése már nem ment :D megbuktál édes fiam :D
  • Zozo0122 #15333
    Wow, megtaláltad a megoldást :D Cho kell a wariba és priest ellen megvan az inner fire. Sőt még jobb: Nefariant kell kijátszani :D Amúgy szerintem legyen a házigazda Kolento. Ő sokat tolja és szintén EU szerveren, valaki szóljon neki :D Nem mellesleg egész jól játszik, talán még engem is lenyomna, ha összekapja magát.
  • Zozo0122 #15332
    Mi? Én sose szóltam be senkinek se hisztiért se poénért :D Inner firet wari deckbe elismerem még nem sikerült tenni...emiatt (is) én pl. alkalmatlan vagyok
  • sadface #15331
    Cho?:D
  • Negritis
    szal magadat kizártad? :D okés :P
  • Zozo0122 #15329
    Egyszerű: az lesz a házigizda, akinek elsőként sikerül Inner Firet tenni egy warrior deckbe (patron/control/bármilyen lehet) :D Ezt képpel kell igazolni. Na de amúgy értsen 2 dologhoz: valós düh és RNG rage megkülönböztetése, valamint irónia és humor felfogása, mint olyan :D
  • sadface #15328
    Silvermoon Guardian? Merre?
  • Negritis
    első részét aláírom :D
    2. részével vitatkoznék :D
    mikor 3 fireball és egy unstalbe portal amiben maligos van a jutalma a 2x toughtsteelnek :D olyankor elmegy az életkedvem :D
    de csak hogy jó legyen most egy mill dudu ellen "sakkozok" :D
  • Shep
    Mert nem tudsz játszani és a paklid is szar :DDDDDDD
  • Shep
    Mert mi lenne szerinted, házigazdának alig van joga. Törölni nem törölhet csak a modi topicban jelenthet, annyi ,hogy a szabályellenes, valamint sértő dolgokat pl. hülyegyerekek ámokfutásait, reklámjait törölheti, de azért mert vitázol vele nem törölhet, úgyhogy szerintem kicsit túlizgulod a dolgot. Annyira nem pörög a topic, hogy ilyesmitől kellene tartani. Amúgy meg legyél te aztán akkor te élhetsz vissza :DDD
  • Negritis
    amúgy mi lenne ha nem mákolna állandóan minden priest, kajak unom hogy mindenhol sírnak a priestek ellenem meg faszmákolnak
  • Negritis
    rendtartást a 3/3as kolléga megodlja feljelentgetéssel
    a sok konfliktus meg a visszaélés miatt necces nálam