Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Most akkor mi van? Nem erősebb de előnyben van? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát szerintem összeszégyelheted magadat, hogy még nem vagy lvl60 😄 Arany lapnak örülök, kár, hogy nem lehet betörni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amikor én elkezdtem többet játszani, akkor meg a midrange hunter ment. Na én azt utáltam nagyon. Szerintem a Buzzard/Leeroy nerf kb megmentette ezt a játékot. A Miracle Rouge és az a végtelen lapot húzó, pillanatok alatt leleeroyozó gané mindennél gecibb volt. Persze a Leeroy+shadowflame is aranyos volt a warlockoktól. Ráadásul nulla deckem volt és minden második ellenfélnek hunter jött. Mind tauntolt meg Hellozott meccs elejétől, mert tudta, hogy nem tud kikapni azzal a szarral.
Mephike
Minden kedves ranger utálónak örömmel jelentem be, hogy megszereztem az első arany animal companion lapomat. Az ünnepélyes pillanatban sokat gondoltam arra, hogy remélem Ti is örülni fogtok majd velem, hiszen hozzájárultatok ehhez a laphoz (reményeim szerint) Ti is! 😄
Ui.: Már nincs sok hátra a lvl 60-ig. 😊

+1 healbot + 2 taunt és kb tudod fogni őket
nem mondom hogy simán lehet verni mindet, de egy normális winrate összejön ha rájösz melyik lapjára mi a válasz, hogyan érdemes és mikor a trapeket tesztelni satöbbi
de ha ezek megvannak akkor nem érzem annyira vészesnek

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Én pl. tapasztalatból utálom őket 😄
egyébként ez a hunter-aggro utálat kezd kicsit olyan lenni mint az EA szidása, hogy divat

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

te nem érted, hogy az aggro nem erősebb mint a többi!
"csak gyorsabb" és 2014ben az embereknek nincs kedvük/idejük/erejük 15-20 perces meccseket játszani, de ha "tét" van szinte mindig a control kerül elő

amúgy a hunter szidását sem értem, nekem nem okoznak problémát a healbot behozatala óta
ráadásul a handlockomba mióta bent van a random ogre azóta az earlyt is jobban kezelem mint watcherrel

a mage flamecannonja és portalja jobban idegesít, vagy az implosion például
de egyiket se érzem túlzottan erősnek

és azt sem értem hogy miért az aggro-t favorizálná a blizz mivel ha megnézed a full aggro lapokat nerfelték eddig szinte mindig
nem mondom hogy nincs előnyben az aggro, de az tényleg az hogy olcsóbb és könnyebben tanulható mint a control
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.11. 14:17:00

Tinman
Nem is vernek mindig hülyére... ha nagyon nem megy éppen a ranked, akkor arénázok, vagy kazuárban tolom a napi questeket, így van nyerés, van vesztés van WTF, van minden :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Esküszöm nem értem ezt a kiakadást a hunterre. Nem kell full aggro deck ahhoz, hogy megfogd, pár lapot beteszel a szokásos controll paklidba és nyerted a hunter meccsek 60-70%-át, pl. senjin és/vagy healbot. A hero power az egyik legszarabb, semmi befolyása nincs a boardra, removalra sem tudja használni (a lényt ami ezt lehetővé teszi nem szokták használni általában). Persze van amikor nagyon szar a kezdőkezed és nem tudsz mit csinálni, de ez bármilyen másik hős ellen előfordulhat.
Én is mindig végigtolom a meccseket, xp miatt is, meg tényleg tanulok belőle, próbálgatom mit mikor hogy jó játszani.
Shep
Tanulni azt lehet belőle csak nem mindig van az embernek kedve hülyére veretni magát 😊

Tinman
Azért szoktam az ilyen reménytelen meccseket is végigtolni (final hit-ig), mert abból is tanulok. Nem nézek videót, nem nézek dekk buildeket, nem nézek prókat, nem olvasok HS regényeket én élesben tanulok :-)

Nekem ez még mindig egy játék, egy szórakozás és az is kell, hogy maradjon, mert ha annyira komolyan veszem, akkor számomra elveszti a lényegét.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.11. 14:07:41

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Az nem kifogás 😊

Shep
Én mostanában már nem kínlódok ha tudom ,hogy esélytelen feladom, és nyomom a következőt. Mech priesttel pl. nem kínlódok handlock ellen, mert értelmetlen, úgysem tudok az óriásaival mit kezdeni és akkor még ott van Jax is.

Így van 😄 Plusz RNG, laphiány stb 😄
Tinman
Így igaz. Ellenben, ahogy neked is, úgy nekem is van saját buildem arra, hogy minden helyzetben megálljam a helyem valamennyire. Ez egyedül csak a priestemre igaz. Hiába is tagadnám vele játszottam a legtöbbet, vele nyertem a legtöbbet és rá igaz az, hogy vertem én már el vele nagyon sok féle buildet... ha áldott az RNG. Amikor nem áldott és benyom nekem kezdőbe 2 varázslatot, meg 2 db. 5-ös manaköltségű lényt, majd kérek új leosztást és nagyjából visszakapom u.a. vagy 3 varázslatot 1 lényt, akkor ott úgy kedvem lenne beírni, hogy: Nyertél!

De persze férfi vagyok és hagyom hadd verjenek rommá :-(

Shep
Mert rossz a paklid, a managörbéd és még szarul is játszol 😄D

Persze, tudom, hogy fogható, de most questelek és nem a szokott hősökkel megyek. Ha meg egy megszokott decket átalakítok, akkor lemaradok az esetlegesen jó control összecsapásokról...meg amúgy is aggro ellen nagyon sokat számít a kezdő kezed. Ha az nem jó, akkor 90% bukó.
Shep
Igen, csak így meg a control ellen nem tudsz mit kezdeni. Mechpriestem nagyon jó az aggro fosok ellen de ha jön egy komolyabb deck esélyem sincs, ill van de nem sok. Ellenben a másik priest paklim meg főleg control ellen jó, a control warikat lazán verem a handlock kicsit húzósabb de azért elég jó arányban lehozom azokat is, viszont azt meg az aggrok kapják szét, és ez sem igazán jó. Viszont mivel ennyire aggro a játék nem kérdés mivel érdemesebb inkább játszani. Mondjuk van egy köztes paklim is ami kicsit erre is, kicsit arra is jó de úgy igazán meg semmire de néha bevetem a változatosság kedvéért.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.11. 13:54:21

Tinman
Távol álljon tőlem, hogy senki kezdő nullaként beleugassak a nagyok dolgába, de a hunter is fogható és nem is kell hozzá sok extra.
Sámánnal nagyon szépen szoktam őket legyalulni, de most hogy picit tudtam bővíteni a priestem, már azzal is elég jól megy. Nincs benne semmi csoda pusztán annyi, hogy jóval inkább az alacsonyabb manaköltségű lapok felé mentem el, magyarul eltoltam a managörbém balra. Rugóval és palával is megy.

Warlockkal nem megy. Ha hunter ellen vagyok gyak. el is felejthetem a 2 manás laphúzásom, mert ha ő is a pofámba nyom, meg még én is, az nagyon hamar a játék végét jelenti számomra. Kinéztem már pár lapot warlockomhoz is, amivel hatásosabb lennék ellenük, de sajna nincs rá keret, de legalább van cél :-)

Shep
Igen de gondolkozzál már! control wari meg a handlok mennyibe kerül na és az aggrok? Melyikkel lehet jobban haladni? Azt hiszem túl is tárgyaltuk a dolgot.

Shep
Látom továbbra sem érted miről hadoválok.
Leírom még egyszer és utoljára.
Az a gond, hogy 1 stílus ami ráadásul nem is igényel akkora tudást túlságosan nagy előnyt élvez a játékban és emiatt az egész ebbe az irányba tolódik el, és nem csak rankeden hanem arénában is, mert egész egyszerűen az egész játék túlságosan a lényekre alapoz ami ugyebár szinte egyből hozza magával az agresszív játékmódot és ez nem jó hosszú távon. Rövid távon igen, mert mindenkinek van sikerélménye és verheti magát, hogy ú megint nyertem a faék játékkal és akinek még sok ideje is van az ezekkel a roppant egyszerű paklikkal legendig is eljut, ami szintén nem tesz jót az egésznek, mert akkor minek a sok drága lap ha egy 1000 dustos paklival is el lehet érni bármit. A játéknak pont az lenne a lényege, hogy minél több lap ki legyen használva, minél több fajta pakli kerüljön elő és ha az a pakli jó akkor közel hasonló sikert lehessen vele elérni, mint bármelyik másikkal. Ennek ami most van az lesz a vége, hogy az aggro folyamatosan erősödni fog a többi meg idővel el fog tűnni és akkor majd mehet az igazi rng csata.

Szerintem pont jó közel egyensúly van
Legalábbis control és aggro közt van életképes
Control:
1,Ctrl Warrior
2,Handlock
Honorable mention:
Ctrl Priest(handlock hard countereli sajna),Ramp Druid,Ctrl hunter,Ctrl Paladin(elég gyengus) vagy az újabb rogue amit nagy ritkán látni(leggyengébb) , mill druid, freeze mage

Aggro:
1,Face Hunter
2,Zoo
Honorable mention:
Mechmage,Shockadin

Ami igazából gyengébb szerintem az a midrage.
1 ramp drudát alakítottam át kicsit.

Shep: Bocs, tényleg valami 12000 körül van a dust költsége.

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.01.11. 13:43:24

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mostanában túl fáardt voltam este játszani, szóval streameket néztem. Nem igazán láttam agro paklikat. Kolento egyszer funolt 4 meccset zooval, de az is inkább midrange volt Sylvanassal dupla shadowflammel. Másik arc millmage-el alázott(talán stajz, őt ajánlom mert ritkán látni ennyire gyorsan és összeszedetten gondolkodó higgadt playat), szőke műsorvezető arc Paladinnal nyomult, stb.. Azt akarom ebből kihozni, hogy Rank 5 környékén nem sokan játszottak ageoval és ellenfélnek is kb minden 3-4. volt az csak. Szóval lehet ezek a deckek a hiányos deck-ű, gyengébb tudású mezőnyben aratnak, de feljebb valszeg nem hoznak jobb százalékot mint a jó controlok.
Shep
Na jó de tuti van benne természet ereje, ami nekem nincs.

Shep
De erről pofázok ,hogy nem jó ha bármelyik is előnyt élvez. Nincs egyensúly a játékban, ezen kellene változtatni!

igen, és ott az igazság hogy ha nem lenne könnyen tanulható olcsó deck ami ad sikerélményt a kutya töke se játszana már kb mert azt mondaná mindenki hogy ptw

ránéztem rdu-ra, és épp rugó rankedozik 😄 leeroyjal! 😄

Jah, sajnos. Egyébként teljesen komolyan mondom, ha lehetne egy kívánságom a játékkal kapcsolatban, akkor a huntert mint hero úgy ahogy van törölném az összes lapjával és mindennel együtt 😄 Annyira idegesítőek, játékélmény rombolóak, szánalmasak, spammelik a hero powert, arcra támadnak állandóan, szarnak a lényeimre, mert tudják, hogy nyerni fognak, van fegyverük, secretjeik, durva kombók, skill command 2x arcba,nagyon OP új gvg kártyák stb. Ha ezt a szar kasztot törölnék szerintem a játékosok egy része örülne, egy másik része meg sírna és otthagyná az egészet, mert sajnos kénytelenek lennének váltani egy másik herora amivel azért meg kell erőltetni az agyacskát. Ők meg eddig azt hitték, hogy a játék abból áll, hogy ott a' ellenfélnek a pofája abba kell ütni belefele. Nem számít, hogy van mondjuk egy 10000 dustos paklid, kit érdekel? A lapjaidat ki se játszhatod, mert 6. körig véged van. Ezek a szánalmak azt se tudják kik az erősebb legendaryk mert még sose látták őket akcióban 😄 Nem megyek küzdeni a lényekkel, meg mittudomén, ez hunter öcsém lenyilazom mint egy vadat, ha nem megy széttépi a túlerő vagy a kis vakarcsok. Értitek, hogy pakolod ki a hatalmasabbnál hatalmasabb lényeket, vagy akár csak erőseket, ilyen meg olyan nagy hatalmú fődémon alvezérének a jobbkezének az egyik csatlósának az impjének a régi gazdáját mondjuk 6/8-as értékekkel, de kit érdekel? Nem fenyegetés ott a' arc, azt ütöm mer hatalmas vadász vagyok innen sniperbe beletolakodok a pofájába mer az jó. Vagy legyen egy játszótér mod a játékban csak huntereknek, azok ott elvadászgathatnak és jutalmul kapnak egy antilop kártyát minden meccs végén. Akinek a legtöbb antilopja van a hónap végén, az a fővadász és onnantól kezdve a hero powerje 5-öt sebez nem csak az ellenfélre, de minden lent lévő szörnyre is mindne körben 0 manáért. Na most hogy ezeket leírtam már nem is vagyok annyira kiakadva <#eplus2>
ramp vagy token?
A saját drudiámmal eddig 10-0.
És nagyon nem aggro.<#vigyor>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

De gondolj bele ha controlt támogatná jobban lehet hogy a többségünk már nem is játszana mert azt láttuk volna hogy P2W illetve általában amelyek control pártiak inkább azoknak szarabb a kliense...Ha olyan hányadék lenne mint a többi eleve a játék nem is tetszett ovlna illetve népszerűsége sem lenne

Szóval tudták blizzárdnál hogy mit csinálnak
Szép grafika-egyszerű gyors játékmenet = széles közönség
Be is jött de még a vártnál is jobban
Shep
Ezért érik el a prok is inkább aggroval a legendet és csak utána kezdenek el controlozni (tudom, így gyorsabb, meg könnyebb, meg amúgy is megint hülye vagyok). Egyébként senki nem mondta, hogy nem nehezebb a control de a játék igen is az aggrot támogatja inkább.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.11. 13:26:33

a controlnak komolyabb a tanulási görbéje, nem csak az van hogy pakolod a lapokat, erre nem gondoltál még?

Shep
Hihetetlen, hogy ennyire aggro párti a játék. Összeraktam egy mechdruidot és laza 2 győzelem lett.

Shep
Nem bírok ezzel a hülye druiddal kettőt nyerni.

Shep
Hát kis túlzással ez még constructedra is elmenne.

ugye hogy hatékony?xD
Shep
Össze van rakva nekem az a pakli, ha nagyon visszaesek azzal szoktam gyorsan szintbe hozni magam 😊

1el is menne szerintem zoo nem hal mmeg annyitól főleg nem rank 20 on,vagy legalább érdemes lenne craftolnod
jah csak ha tele a kezed spare parttal meg banánnal akkor nehéz 😄
mondjuk vicces meccs volt, de felmbaszott 😄

dave9004
ja hát én rampdruiddal jó countere vok. elégette mondjuk az egyik healemet, meg shade-t meg egy tauntot.
mikor a belcherre eltolta a naturalizálást, mondom ezt élvezni fogom 😄
végén yseráék elintézték kelthuzaddal meg cenariussal 😄
Hát igen ha god handja van vminek az nyer mindegy hogy mi xD
handlockkal is ált simán verem őket, de ennek összejött minden ami kell 😄 én meg szívtam mint a torkos 😄

Én bírom őket kár hogy nem elég gyakoriak ingyen win a zoomnak 😄
jah, handlockal rankedon
mentem is casualbe napi Q-t letolni 😄

dave9004
lol az fájhatott 😄
engem ma 1 beszopatott CHOVAL! 😄