40521
  • Negritis
    2-3 meccset mentem vele tegnap, mage és lock nem éreztem problémát
    de az biztos hogy kevesebb idő lesz agyalni :D (most épp egy shaman arénában vagyok 1-0, de ha 0-3 az se lepett volna meg :D a győzelem is az volt hogy a wari nem lépett az utolsó pár "körben" :D, gondolom telefon hívása volt :D)

megszokás kérdése, szerintem nem lesz nagy gond vele a kis macera meg belefér ha cserébe vonaton is tudok játszani :D
  • qetuol
    nektek mennyire jön be a mobilos interfész? nekem nem tetszik, hogy a hero powert nem lehet a kártykákkal egyszerre használni, hanem váltogatni kell a kártyanézetet az alap nézettel
  • Devv
    Én 6 vagy 7-0-át mentem tegnap és csak egyszer csaltam, arról ugye képet is raktam. De majd megfordul ez is...
  • Zozo0122 #15439
    Na, egészen elmebeteg mage drafttal mentem most 7 wint. 4 flamestrike, 1 fireball, 1 pyroblast, 2 water ele, king mukla (igen, a másik kettő legendary még rosszabb volt), piloted sky golem és hasonló lapok voltak benne :D Ebben a hónapban az aréna átlagom se olyan szar, mindig 5,6,7 wineket megyek, csak egyszer volt egy 1-3, a többi 5 fölött :)
  • Negritis
    :D
    nekem van egy c3-00, s4 mini és most kaptam céges lumia 635-t :D
    még 1 iphone kéne és teljes a "minta" :D
    az s4 mini hálisten viszi :D
  • dave9004
    :$
    akkor végre van okom telefont venni. őskori c1 nokiámat cserélhetem végre :D
  • Negritis
    blizz hírben közölte
    innentől official a dolog (melóban is végre tudok majd játszani :D
    bár az aksi és net igénye mér érdekel majd :D
    azt holnap tesztelem
  • Negritis
    nah megy telefonon rendesen
    bár Samsung S4 Minin mintha néha kicsit "akadna"
  • Shep
    Holnap stream, mielőtt még megint 16-on találnám magamat, mert ma 6 meccs 1 győzelem, megint a semmi nem sikerül buliba kerültem. Na ezért is sokkal jobb az IW, ott nincs ez a mákolás meg esélyed sincs érzés, vagy te vagy a jobb, vagy a másik, vagy ugye a paklija de az benne van.
  • Shep
    Na másik paklival 2 thoughtsteal, na ki lehet találni mikor jött fel a lap? Mikor a másiknak már nem volt deckje és ez amúgy rendre előfordul, igazi value az a lap.
  • Negritis
    közbe a google playből is elérhető az új alkalmazás
  • Negritis
    én ennyit tudok :D

13/12/2013 7 Expert Packs (Digital Purchase) EUR 8.99 1 Complete EUR 8.99
  • karmacoma
    Pont néztem egy 2013-as Blizzcon meccset. Freeze mage szerűség. Dupla Pyroblast(8mana), dupla Mana worm, 3 manás cone of cold, 5 manás Blizzard. Csúnya idők lehettek. :D Mondjuk a srác pont kihagy egy totál egyértelmű leathalt, és ki is kap mint a szar. :D
    A 8 manás Mind control idején sztem már kipróbáltam a játékot, de nem nagyon emlékszem, csak haverral tolunk 1-2 meccset. Nem tudom meg lehet-e nézni mikor játszottam vele először.
  • Shep
    Nem fér be de egyébként nekem többnyire használhatatlan lapokat hoz át. Róg ellen pl. szinte mindig deadly poison-t, de ami még viccesebb, hogy Zetalotnak is :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.14. 21:30:39
  • dave9004
    na akkor megvan a probléma a pakliddal :D
  • Shep
    Nincs is benne most a paklimban :)
  • dave9004
    ő meg a legszemetebb tolvajjal tolja priestként :D
  • Negritis
    az eurogamer szerint is kint van telefonra asszem innen vette a GS
    gratulálok nekik :D

amazon app store-ból elvileg szedhető és megy
    tesztelés alatt
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.14. 21:17:25
  • Negritis
    khm, healbot :D
  • Shep
    Asszem mára ennyi, megyek inkább infinity wars-ozni, ott nincsenek random fosok.
  • Zickler
    Mióta megjelent a játék az egyedüli változás a freeze mageben a Mad Scientist, Emperor Thaurissan voltak. (Na jó, néha-néha egy-egy Explosive Sheep is befigyel, de ennyi).
  • Shep
    És mindig ott van náluk a 6. körben. Világos.
  • Negritis
    nem, mákosak :D kész

amúgy abban amit én tolok nincs is más azokon kívül :D
    freezemage amúgy ki-be ingázik a metából :D de van egy alap 20-25 lapja ami mellé néha jönnek újak ez tény :D
  • Zickler
    Mert egy demonlock sem rakja le addig a voidcallert, amíg malganis, jaraxxus, vagy doomguard nincs a kezükben.
  • Shep
    Facehunterrel nekem nincs bajom. És mond, hogy nem unalmas, játék kezdete óta ugyanazt nyomják kb 4-5 lap változott semmi más.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.14. 21:01:18
  • Shep
    Megint stremamelnem kell, mert szarrá aláz mindenki. Amúgy a szar voidcaller miért mindig Jaxot vagy Malganist hozza le, mármint mért van mindig ott a kezükben?
  • Zickler
    A Facehunter rákos, a Dudu csalás, a control warrior unalmas. Kiváncsi vagyok a többi metadeckkel mi a probléma.
    Egyébként csak őgy megsúgom, hogy a Freeze mage, és a kombó druid kevesebbet változott az idők során mint a control warrior, pedig azok már a béta eleje óta benne vannak a metában.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.04.14. 21:02:51
  • dave9004
    elvileg még hivatalosan nincs kint azért is lehet h nem megy.
  • Shep
    A pay to win warrior deck annyira unalmas már, még a grim patronos is jobb attól, mert legalább valami új, nem a 2 éve ugyanazt a szart nyomjuk marhaság.
  • Devv
    Quest logban, ha rámegyek a play mode wins ikonra akkor ezt írja: "Top 15% in ranked play mode this season"
  • Tinman #15412
    4 mag, 2 GB ram, 2.2 GHz és nálam sem megy. Szokásos gémszar színvonal, miközben a Blizz egy szót nem ejtett róla, hogy ma jön.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.14. 20:38:18
  • Negritis
    sztem csak szokás szerint mellélőtt a GS
    legalábbis remélem mert ha S4 mini nem bírja akkor tényleg csak felső kategóriás telókra van
    a blizz meg azért nem arról híres hogy "erőmű"vet igényeljen a cucc
  • dave9004
    érdekes, hogy ha kint van,teló követelményeket meg nem közölnek. pedig én is ez alapján vennék végre vmi normális telefont.
  • Negritis
    hs android
    elvileg kint van telón, de nekem S4 minivel nem megy
    másnak?
  • Negritis
    nem, hagyományosabb token jött ellenem 13on
    emperorral, bwt-vel és yseriaval

nem tűnt rossznak, bár aki mage trap ellen kijátsza emperort az megérdemli :D
  • dave9004
    beastdruidban van violetta tanárnő ha arra gondolsz. r10 környékén van minden hülyeség. vmelyik nap pl egy hobgoblin mechmage ütött agyon.
  • Zozo0122 #15406
    Csak Mechcontrol MurlockPriest De az OP.
  • Shep
    Nincs olyan ,hogy fachunter mage, meg demonlock rugó :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.14. 18:55:33
  • Zozo0122 #15404
    Ne is mondd, tegnap találkoztam egy demonlock rugóval
  • Negritis
    ma egy token dudu vert el
    valid lett megint?