40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #15442 2-3 meccset mentem vele tegnap, mage és lock nem éreztem problémát
de az biztos hogy kevesebb idő lesz agyalni :D (most épp egy shaman arénában vagyok 1-0, de ha 0-3 az se lepett volna meg :D a győzelem is az volt hogy a wari nem lépett az utolsó pár "körben" :D, gondolom telefon hívása volt :D)
megszokás kérdése, szerintem nem lesz nagy gond vele a kis macera meg belefér ha cserébe vonaton is tudok játszani :D -
nektek mennyire jön be a mobilos interfész? nekem nem tetszik, hogy a hero powert nem lehet a kártykákkal egyszerre használni, hanem váltogatni kell a kártyanézetet az alap nézettel -
Én 6 vagy 7-0-át mentem tegnap és csak egyszer csaltam, arról ugye képet is raktam. De majd megfordul ez is... -
Zozo0122 #15439 Na, egészen elmebeteg mage drafttal mentem most 7 wint. 4 flamestrike, 1 fireball, 1 pyroblast, 2 water ele, king mukla (igen, a másik kettő legendary még rosszabb volt), piloted sky golem és hasonló lapok voltak benne :D Ebben a hónapban az aréna átlagom se olyan szar, mindig 5,6,7 wineket megyek, csak egyszer volt egy 1-3, a többi 5 fölött :) -
Negritis #15438 :D
nekem van egy c3-00, s4 mini és most kaptam céges lumia 635-t :D
még 1 iphone kéne és teljes a "minta" :D
az s4 mini hálisten viszi :D -
:$
akkor végre van okom telefont venni. őskori c1 nokiámat cserélhetem végre :D -
Negritis #15436 blizz hírben közölte
innentől official a dolog (melóban is végre tudok majd játszani :D
bár az aksi és net igénye mér érdekel majd :D
azt holnap tesztelem -
Negritis #15435 nah megy telefonon rendesen
bár Samsung S4 Minin mintha néha kicsit "akadna" -
Holnap stream, mielőtt még megint 16-on találnám magamat, mert ma 6 meccs 1 győzelem, megint a semmi nem sikerül buliba kerültem. Na ezért is sokkal jobb az IW, ott nincs ez a mákolás meg esélyed sincs érzés, vagy te vagy a jobb, vagy a másik, vagy ugye a paklija de az benne van. -
Na másik paklival 2 thoughtsteal, na ki lehet találni mikor jött fel a lap? Mikor a másiknak már nem volt deckje és ez amúgy rendre előfordul, igazi value az a lap. -
Negritis #15432 közbe a google playből is elérhető az új alkalmazás -
Negritis #15431 én ennyit tudok :D
13/12/2013 7 Expert Packs (Digital Purchase) EUR 8.99 1 Complete EUR 8.99 -
karmacoma #15430 Pont néztem egy 2013-as Blizzcon meccset. Freeze mage szerűség. Dupla Pyroblast(8mana), dupla Mana worm, 3 manás cone of cold, 5 manás Blizzard. Csúnya idők lehettek. :D Mondjuk a srác pont kihagy egy totál egyértelmű leathalt, és ki is kap mint a szar. :D
A 8 manás Mind control idején sztem már kipróbáltam a játékot, de nem nagyon emlékszem, csak haverral tolunk 1-2 meccset. Nem tudom meg lehet-e nézni mikor játszottam vele először. -
Nem fér be de egyébként nekem többnyire használhatatlan lapokat hoz át. Róg ellen pl. szinte mindig deadly poison-t, de ami még viccesebb, hogy Zetalotnak is :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.14. 21:30:39 -
na akkor megvan a probléma a pakliddal :D
-
Nincs is benne most a paklimban :) -
ő meg a legszemetebb tolvajjal tolja priestként :D
-
Negritis #15425 az eurogamer szerint is kint van telefonra asszem innen vette a GS
gratulálok nekik :D
amazon app store-ból elvileg szedhető és megy
tesztelés alatt
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.14. 21:17:25 -
Negritis #15424 khm, healbot :D -
Asszem mára ennyi, megyek inkább infinity wars-ozni, ott nincsenek random fosok. -
Mióta megjelent a játék az egyedüli változás a freeze mageben a Mad Scientist, Emperor Thaurissan voltak. (Na jó, néha-néha egy-egy Explosive Sheep is befigyel, de ennyi). -
És mindig ott van náluk a 6. körben. Világos. -
Negritis #15420 nem, mákosak :D kész
amúgy abban amit én tolok nincs is más azokon kívül :D
freezemage amúgy ki-be ingázik a metából :D de van egy alap 20-25 lapja ami mellé néha jönnek újak ez tény :D -
Mert egy demonlock sem rakja le addig a voidcallert, amíg malganis, jaraxxus, vagy doomguard nincs a kezükben. -
Facehunterrel nekem nincs bajom. És mond, hogy nem unalmas, játék kezdete óta ugyanazt nyomják kb 4-5 lap változott semmi más.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.14. 21:01:18 -
Megint stremamelnem kell, mert szarrá aláz mindenki. Amúgy a szar voidcaller miért mindig Jaxot vagy Malganist hozza le, mármint mért van mindig ott a kezükben? -
A Facehunter rákos, a Dudu csalás, a control warrior unalmas. Kiváncsi vagyok a többi metadeckkel mi a probléma.
Egyébként csak őgy megsúgom, hogy a Freeze mage, és a kombó druid kevesebbet változott az idők során mint a control warrior, pedig azok már a béta eleje óta benne vannak a metában.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.04.14. 21:02:51 -
elvileg még hivatalosan nincs kint azért is lehet h nem megy. -
A pay to win warrior deck annyira unalmas már, még a grim patronos is jobb attól, mert legalább valami új, nem a 2 éve ugyanazt a szart nyomjuk marhaság. -
Quest logban, ha rámegyek a play mode wins ikonra akkor ezt írja: "Top 15% in ranked play mode this season" -
4 mag, 2 GB ram, 2.2 GHz és nálam sem megy. Szokásos gémszar színvonal, miközben a Blizz egy szót nem ejtett róla, hogy ma jön.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.14. 20:38:18 -
Negritis #15411 sztem csak szokás szerint mellélőtt a GS
legalábbis remélem mert ha S4 mini nem bírja akkor tényleg csak felső kategóriás telókra van
a blizz meg azért nem arról híres hogy "erőmű"vet igényeljen a cucc -
érdekes, hogy ha kint van,teló követelményeket meg nem közölnek. pedig én is ez alapján vennék végre vmi normális telefont. -
Negritis #15409 hs android
elvileg kint van telón, de nekem S4 minivel nem megy
másnak? -
Negritis #15408 nem, hagyományosabb token jött ellenem 13on
emperorral, bwt-vel és yseriaval
nem tűnt rossznak, bár aki mage trap ellen kijátsza emperort az megérdemli :D -
beastdruidban van violetta tanárnő ha arra gondolsz. r10 környékén van minden hülyeség. vmelyik nap pl egy hobgoblin mechmage ütött agyon. -
Zozo0122 #15406 Csak Mechcontrol MurlockPriest
De az OP.
-
Nincs olyan ,hogy fachunter mage, meg demonlock rugó :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.14. 18:55:33 -
Zozo0122 #15404 Ne is mondd, tegnap találkoztam egy demonlock rugóval
-
Negritis #15403 ma egy token dudu vert el
valid lett megint?