Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Simán streamelhetnék 😄 Nem vagyok túl jó játékos, de ami helyzetek néha velem megtörténnek, az hihetetlen 😄 Screenshotokat mindig nyomok mondjuk, már van vagy 300 képem a hearthstoneból, de az nyilván nem az igazi, később visszanézve alig emlékszem már mi hogy volt adott esetben.
Shep
Hát de akkor nem, hogy streamelnél 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én saját buildes control warriort játszom épp, hát imádom 😄 Az eredetinél jóval olcsóbb, mert csak Juggernaut meg Ysera van bele, de imádom nézni amikor 2 armorsmith van kint és kirakok egy whirlwindet és pörög felfelé az armor 😄
Tinman
Igen én vagyok az a balfax, aki saját buildes control hunterrel próbálkozik... hát örülök, ha a napi questek megvannak így vele :-D

Áááá alig hiányzik vagy 6 lap :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mert te tisztességes játékos vagy 😄 Ha nem az lennél ne aggódj csak Malornet kapnál...portalból meg Alex ilyesmi...
Az amúgy igaz 😄 Tiszta streamerbe vagyok lassan ilyen 6-8 órákkal mostanában 😄 Vizsgaidőszak <#idiota>
Tinman
Beszarás :-/

Nekem SOHA nem adott még Malorne-t, pedig 2 naponta használok huntert is, a dekkben term. 2 webspinner ott van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dave9004
mer sokat játszol 😄
Mondja meg valaki, hogy miért ad a webspinner ezeknek a tetveknek mindig Malornet? Ez csak ma kb. a 3. alkalom...
Szia! Ha megy az angol akkor ezeket a videókat ajánlom, a srác kicsit szájbarágósan de kellően alaposan átveszi a játék és a különböző hősök alapjait https://www.youtube.com/playlist?list=PLvEIxIeBRKSjprrvlbAcbVjzHsnH9PjDX . Megmutat jól használható teljesen alap és lvl 10 paklikat is! Egyébként pár tanács: keresd meg neten a titkos küldetéseket, elég sok goldot össze lehet szedni és nem olyan nehezek, első időkben inkább casual vagy ranked módban játssz, ha kicsit kiismerted már a lapokat, akkor kezdj el arénázni!
Shep
Valahogy sejtettem ,hogy akkor csak egy újabb halott epicet kaptam.

Na még 107.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.11. 23:23:48

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kabel15
Amúgy a legkomolyabb eddig a Warrior Murlock deck em volt. 5 win kellet össze dobtam egy fun deck et. 6 kör ből megvolt, fel se fogták hogy ez mi akar lenni, mondjuk én se nagyon 😄 De működött.

BattleTag: kabel15#2672

dave9004
nem működik.
Vagy mior azt hinned van egy jo decked de a lapok meg nem ugy jonnek.
Es haromszor szetszednek. Akkor lehet farmolni ujabb arenara 😄
Shep
Amúgy a sámán murlock életképes, vagy csak poénnak jó?

Csinálj egy mechrogue paklit - ha vannak lent mechek - fej kirak - conceal - örül 😄
Shep
Király 3-3 lett, a mágusok szarrá szedtek, mindnél volt flamestrike, fireball, meg még pyroblast is. Egyiknél még 3 arcane intellect is. Kaptam 50 aranyat meg a pakliból egy sámán epic murlocot meg a siege engine-t, tök jó ,csak egyiket sem tudom használni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.11. 22:54:44

kabel15
Ma nyitottam 400 Dust akarom mindeni Mimiron's Head et. Komolyan ez a lap, na mind1 majd jó lesz valamire.

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Na jó asszem vagy 2 hónapig megint nem arénázok. Ezt a fost, az ellennél minden ott van, mintha constructed lenne, én meg szívok a sok kis fossal. Egy erősebb lényt nem tudok leszedni, mert nem ajánlott fel ellenük semmit. Ezért hulladék az aréna, egy random fos az egész.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.11. 22:36:32

dave9004
arenavalue az sztem rosszabb sokkal, de persze kártyaismerettel egyik se jó
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.11. 22:30:15
Shep
Arena valuet használtam de én is azt szedtem volna ki amit legjobbnak hozott.

dave9004
pakliépítéshez elég jó kis program lett a heartharena.com
Shep
Minek szédíted? Hátrányban, van és sose fogja behozni, hacsak nem idő, vagy pénz milliomos 😊

Shep
Na jól beszívatott ez a fos, eleve a legjobb hő a pap volt, se mágus se pala, semmi. Na de a legerősebb lényem a temple enforcer csak 3 meg 4 manás fosokkal árasztott el, ja nem egy Venture is jött. Ebből se lesz 12 győzelem.

Normális. Hátrányban vagy sajnos, de ne aggódj, idővel behozod. És ha nyersz, akkor annál nagyobb dicsőség.
Mephike
Az aréna miatt Belezőgép youtube-os videóit érdemes megnézni, abszolút jól foglalja össze a mostani aréna helyzetet.

Zickler
level 10-ig nyomjad csak bot ellen. Aztán meg casual.

Battletag: Muhee#2716

Kicsirigo
Sziasztok, pár napja játszok még csak, lenne pár kérdésem. Még nem lvl10-esek a hőseim így alap paklikkal játszom, már úgy értve hogy az alap 20 lap sincs meg. Namost akár casual akár ranked (25) játszok mindenki rogyásig van kék lila meg legend lapokkal, volt olyan partim mikor az ellenfél(warlock) 5! legend lapot tett le. Ez normális, mert így nagyon nehéz nyerni kezdőként akár csak 1 partit is ? Anno WoW-ban szerverenként 1-2 legend cucc volt, itt meg szinte minden partiban van legend lap.

Hozzá tartozik, hogy mikor ezeket toltam Pala még 2. szintről jött fel, Druiddal szinte soha nem játszottam, ahogy a Priest és Mage is csak a legelején ment nálam. Ebben a hónapban kezdtem el constructeden tanulgatni ezeket. Főleg Paladint akartam, mert arénában tőle kaptam ki legtöbbször. Régen mindenét elbontottam, most az egyik kedvenc.
Shep
Nekem a legtöbb győzelmem palával volt, 8. na majd meglátom mit ad be egyáltalán 😊

Nekem GvG óta:
Sámán: 11, 7, 7, 3, 2, 1, 4
Mage: 6, 7, 4
Rouge: 6, 3, 3, 4, 2
Druid: 4, 1, 3,
Priest: 6, 0
Paladin: 4, 4
dave9004
sorrendben: Mage magasan a többi fölött, Pala-Priest-Warlock, Dudu is de csak 5. legjobb kb,Sámán-Rogue gyengült sokat, Huntert a legnehezebb draftolni mert nem tudod beast mech v többi szinergia, Warrior legfosabb
En a legjobb eredmenyeimet palaval es mageval ertem el 😊
Shep
Kösz.

Szvsz paladin mage hunter es lock
En most beletrafaltam egy olyan magebe,amivel 16-rol 2 vereseggel lementem 13-ra. Megfogtam vele hutert, priestet, mechmaget, zoot es handlockotis. 😊
Persze finomitani kell meg, de eddig bejon 😊
Shep
Mi most a nyerő arénára? Tervezek ma nyomni egyet.

Mephike
Nekem a hunti abszolút bejön. Kicsit átalakítottam a mostani metához, de hasonló, mint régebben a secret+fegyver+DR lények.
Az utolsó 10 meccsem 7-3 volt eddig. Hozzáteszem, hogy ez valahol most r14-16 környéki adatok.

dave9004
arénában inkább már ne sámánozz gvg óta gyengült. úgy értve h az új lapjai gyengék, így a jó régiek közül kicsi esély kihuzni sokat.
Shep
Semmi, olyan mintha elérted volna a 3 bukót. Lapválasztás után nyomod akkor is, megkapod az 1 paklit meg a +1 ajándékot és mehetsz Isten hírivel.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.11. 15:26:07

Jah bocs, ide azt akartam, hogy ugye akkor a hunter mindig is undorító volt?😄
Amúgy arénában mit történik ha mondjuk 4-2-nél retiret nyomsz? Vége az adott arénánnak és jönnek a jutalmak gondolom. És ha már pakliválasztás végén nyomod?
Tinman
Aréna. Sámánnal.

A 90 lapból már megint nem kaptam:

- egyetlen rohadt hexet sem!
- egyetlen rohadt AOE-t sem!
- egyetlen legendaryt sem
- egyetlen Bloodlust vagy Ferral Spirit-et sem.

Úgy kikaptam 3-ból 3x, mint a szar... bánatomat sikerült ellenben abban kiélnem, hogy egy arcpolip huntert utána úgy a földbe vertem, ahogy azt kell.

és akkor ne beszéljünk a hiéna-rhino-unleash időszakról 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Jaja. iszonyú undorító volt.
Shep
Hunter nekem nem igazán nyerő de a warlock zooval nincs bajom, mechesek is mennek csak hamar ráunok.

fexik neked? mert én pl a hunterrel gvg óta szenvedek mint a kutya
viszont az aggrosabb mechmage bejön

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Hát ezzel az 50%-al vitatkoznék de legyen igazad. Sőt mától én is csak aggroval fogok játszani.

Na igen, a régi unleash kombó, az tényleg szar volt, lenullázta általában a boardodat, kiépítette a sajátját és még lapot is húzott. A mostani verzióknak pont a laphúzás a gyengéje, ezért is írtam korábban, hogy ha a 8-9. körig kihúztad, onnan már nyert ügyed van.
ha 2 fullos deck és fullos player találkozik a legjobb esetben is 50% az esélye az aggronak -> nem erősebb
minél messzebb vagyunk a 100%tól annál jobb az aggro esélye -> előny