Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Én Kolentot nem értem, meg ezeket a lehetetlen paklikat amikkel játszik. Mondjuk ő már az a kategória aki leszarja, pénzt így is úgyis keres vele, szórakozhatna azzal is hogy random rak össze paklikat és felmegy velük legendig.

BattleTag: kabel15#2672

Shep
3/4 tauntra hexet nyomni az value?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ki a szar nyomja a hülye mill druidokat, hogy minden napra jut egy ilyen hülye, és hogy örülnek maguknak, de nem is értem, mert azzal a paklival semeddig nem lehet eljutni de mégis bohóckodnak vele. Ok ,hogy priest ellen jó de az aggrok ellen semmit nem ér.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Legyőztem. Amikor átvettem az irányítást persze egyből behúzta a farkát, majd reménytelen helyzetben feladta. Tipikus 😄 na kommentár vége 😄 Jöjjön a következő ellenfél - lehetőleg egy igazi harcos nem egy ilyen sniperes gyökér. Köszi Blizz 😊 <#worship>
Ilyen egy idegesítő szar class...fél órát gondolkozik, negyed órája megy a meccs folyamatos topdeck. És közel sincs még vége 😄 Miközben ezt írom hallom, hogy serceg a kötél 😄DDDD
Imádom, amikor a huntert tetteti az értelmet...fél órát gondolkozik minden lépésén. Ha azt hiszi emiatt feladom téved 😄
Trump érdekesen adja elő ebben a hónapban, eddig szinte minden hőst kipróbált majdnem ugyanazokkal a lapokkal és csodálkozik, hogy nem működik igazán <#vigyor3> Persze volt pár érdekes kísérlet pl. rouge de ennyi.
Shep
Nagyon nem izgulok rank 17 környékén 😊

dave9004
készüljetek a sok fatigue mage előkerülésére, Savjz után Kolento is elővette.
Trump meg control mage-t próbál minimum 6 legendással
Meg kell tanulni a mana/élet határokat, és gyúrni a burstre. Mondjuk sámánnal könnyű pofázni, Priestel már neccesebb a dolog. 😄
kabel15
Handlock al még mindig nem tudok mit kezdeni, undorító hogy abból csinál előnyt ami a dolgom lenne :/

Ja 😄 Bár nem ezért, később még nyomom 😄
dave9004
lol. ott is hagytad a picsába? 😄
Wow, a windfurys repcsi is jó valamire 😄 Az előbb vertek vele agyon...2x blessing of kings 😄
Shep
Na a balfék Trump 😄

Best of 2014:

Sajnos ebből pont kulcslapok hiányoznak 😞 Mind1 lecsúsztam 15-ig, de itt viszonylag kevés az aggro, az előbb egy rogue jött, de onnantól kezdve, hogy a tankból Tyriont csináltam esélye nem volt.
Shep
Tessék mindenféle aggro ellen jó, hunter asszem csak 1x vert el, de control ellen nem sokat ér.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+1 MC de igazából jobb helyette egy o-tron, vagy egy chow igazából azért van benne, hogy legyen némi esély nem aggro ellen is..

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.12. 20:29:17

9200: Én ezzel hozom legjobb százalékban őket. Earthshock, Ferral Spirit, rockbiter amire mulliganelünk. Secreteket körbejátsszuk. Pl. Stormig nem ütünk lényt, olcsó/hasznos lényt freezelünk(healbot elsősorban), Hexet beosztjuk okosan.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.12. 20:18:40
Shep
Handlockohoz most szerintem túlságosan aggro a meta, de legalábbis nagyon profin kell játszani.

rá kell érezni az ízére 😄 aztán ha beindul akkor elég durva

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
most átváltottam handlockra szerencsére mindentől kikapok
amit elsőre elverek az a handlock 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.12. 20:15:48
Devv
Ez a lapégetős druid elég undi...
Mutassatok nekem egy decket, ami a legmagasabb százalékban a földbe tiporja a facehuntert. Akármennyire szar control deckek ellen, azt akarom játszani.
Shep
Én is de a chaten ezt írták 😊

pedig azt hittem Luck a Colts játékosa

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Egy szóval sem állítottam, hogy nem jó a mage, annyit mondtam, hogy szerintem nem op class, amiről korábban szó volt. Hasonlóan, a falmestrikeról sem mondtam hogy szar, annyi, hogy elég sok dr lény van=nem teljes a board clear + népszerűek lettek az 5hp-s lények pl. belcher + nagy lények ellen hatástalan és az egész köröd elmegy vele + az emberek megtanulták körbejátszani annyira hírhedt lap, ezért nem annyira hatékony, legalábbis nem fog minden meccset megnyerni neked.
Shep
Hearthstone is 10% Luck, 20% Luck, 15 % Luck an the rest: Luck

Noxious az enyémhez hasonló warit játszik 😄 Ugyanarra épül: Juggernaut + pandás visszavétel stb. ellenfél aláaknázása 😄 Jó röhögést 😊 Kösz a linket Dave!

http://www.twitch.tv/noxious_hs
igen 😄 én ezért nem arénázok mostanában 😄
mind1 mit toltam ki jött a flamecannon 😄

Én Magenél a flamecannont tudom nagyon rühelni arénában. Korai játékban teljes tempógyilkos lap, középjátékban meg (részben)amiatt nem tudod normálisan körbejátszani a flamestrikeot.
dave9004
na ezen most felröhögtem 😄
valszeg megszakad vmikor az ellen. vereségnek könyvelte, vagy mintha mi sem történt volna? (asszem döntetlennél se ír loss-t)
kabel15
Az milyen bug hogy belépek arénába és felrobban mind a 2 hős? <#banplz>

Egyetértek, magam sem fogalmazhattam volna meg jobban a lényeget. <#worship>

Szerintem csak egy nagyon minimálisat vesztett az értékéből a flamestrike, leginkább amiatt hogy nagyon sokan választják be a force-tank max-ot, az ellen meg elég gyengus, de kb ennyi, a többi gyakran látott lény nem olyan komoly gond neki, persze értelemszerűen nem mindent ezzel az egy lappal kell megoldani, és van amikor már ez sem tud fordítani, mert annyira elúszott a hajó, de ez a ritkább...
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2015.01.12. 16:50:41

Shep
Igen 😊

dave9004
csak én fogom ki az ilyen egy évben egyszer összejön reincarnate-sylvanas kombókat? 😄
kiidegel néha a mákjuk
Mephike
Rossz hírem van, mindig is a mage volt az egyik legjobb, most GvG után meg főleg. Persze Te ezt érezheted másként.

Kicsirigo
Köszi, azokról a hidden questekről jó tudni, 2 booster pack meg egy csomó arany, hát igen.

Persze hogy nagyon jo lap, csak azt mondom, hogy vesztett az ertekebol. Nekem mostanaban a rengeteg paladin ellenfel tunt fel, a legutobbi, 7 wines shaman arenamban 6 meccs volt pala ellen.
Pedig de, a flamestrike még mindig a létező legjobb basic/expert lap arénában, ha azt bekínálja meg sem nézem mi van még mellette, még akkor se ha az az 5. (bár ilyen sajnos még nem volt sosem), talán 3 volt a max amit kaptam, magasan a legdurvább meccsfordító basic/expert lap.
A múlt heti 11 win-emnél is volt 2db nálam, 2 vereség abból jött akkor is, hogy az első 15 lapban egyet sem húztam fel, ha jön fordítja is meg a meccset.
Ettől még a Paladin nálam is a második kedvenc, de a legtöbb győzelem vitathatatlanul a mage-el jön össze, és tuti csak nem nálam van ez így, mert akkor nem lenne 5-6 win felett olyan sok belőlük, mint ahogy írtam is.

dave9004
de keveset játszok 😄
Shep
Nem egészen. Mage-el eleinte játszottam sokat mostanában nem annyira, és akkoriban még ilyen sebző témával próbálkoztam. Hunterből meg midrange-et játszottam inkább, mostanában meg csak ha küldetése van.

A listád alapján:
1,Control Priest
2,Zoo
3,Mech Mage
4,Face Hunter
A többi nem olyan magas xD
Shep
Na szerinted melyikkel? 😊
Egyébként
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.12. 14:41:16

Szerintem meg pont nem op a mage arénában 😄 Nagyon függ néhány kulcslaptól-fireball, flamestrike, ráadásul a flamestrike nem is olyan hatékony már a sok 5hps és dr lény miatt. Paladint, warriort, shamanz én sokkal jobban szeretem arénában.
Na kezd helyreállni a ranked, már 13-on vagyok. Alig volt aggro, így persze simán felmászok 😄 Ti melyik hőssel vagytok a legmagasabb szinten? Én drudiddal, de a pala meg a warrior nagyon közelíti...de köztetek talán már olyan is van aki minddel 60-as és golden yetikkel meg mit tudom én mikkel parádézik 😄
Shep
Jó hát alapvetően 0-ra jöttem ki vele mivel 50 aranyat kaptam de hát annyira engem nem szórakoztat az aréna.

Ezzel nem értek egyet, nekem is elég hullámzó tud lenni az aréna, de összességében azért lehet hozni azt az átlagot amit GvG előtt, az utóbbi egy hétben nálam az alábbi volt az eredmény:
Mage - 11
Sámán - 5
Paladin - 7, 5
Rouge - 3
Hunter - 5

Vagyis az olyan 5win körüli átlag hozható, ami szerintem már azért elfogadható. Engem inkább az zavar, hogy 6-ból egyszer kínálta be a mage-et, ami ugye arénában az OP class, vagyis ha valaki nem csak fun-ból arénázik (mint a stream-erek), hanem minél több win-t szeretne összehozni (mint én is), akkor szinte biztosan ezt választaná. Nem véletlen, hogy 5-6 win felett már az ellenfelek 70-80%-a mage.
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2015.01.12. 14:17:41

Talán majd egyszer 😄 Annyira nem vagyok egyébként rossz, mármint szerintem a legtöbb dolgot jól ítélem meg a meccseken, jól osztom be a manát, próbálom körbejátszani a dolgokat - az hogy rosszabb vagyok sokaknál főleg a laphiányból adódik. Meg abból, hogy egyelőre nem igazán alkalmazkodok a metához, hanem erőltetem a saját ötleteimet, fejlesztem a saját paklikat. A vicces dolgok viszont tényleg mindig megtalálnak 😄
Shep
Kezd el, te lehetnél a gyenge játékos akivel mindig történik valami vicces 😊