40521
  • Devv
    Aki nem tanulta meg dudu ellen, hogy le kell szedni a lényeit, meg 14 hp körül tauntoljon, annak úgy kell.
  • Negritis
    nem, csak ha napi 10x leírsz valamit előbb utóbb megmarad :D
    ugyanúgy mint ahogy zozo utálja a facehuntert és mechmaget :D
  • Shep
    Van egy rajongóm, aki minden szavamat issza, na már megéri ide írni :DDDDD
  • Negritis
    :D
    had ne keressem vissza amikor a freezemage-t szidtad hogy mindig lemákol

és ezek maradnak meg a nonstop QQból
    most nem szidtad a Handlockot de 3 hónapja nonstop azon meg a hunteren hisztiztél
  • Shep
    Ezeket nem tudom honnan szedted de a warrior tényleg fizetős azért azt beláthatjuk szerintem, túl sok benne a legendary, azt freeből csak mákkal vagy marha sok grinddal tudod összehozni. Mage-et sosem mondtam ,hogy mákol, az a hunter, ami nem ugyanaz :) A dudu tényleg csalás, aki szerint nem az azért van, mert ő maga is druiddal nyomja :D Handlockkal nincs bajom, mert a kutya sem játssza most :) Aggro meg szintén jó ha az anti aggroval nyomom :) Amúgy a druid nem azért csalás, mert 3 lapos kombó bejön, hanem azért, mert mindig bejön nekik, persze van amikor el kell tolnia asztalt pucolni, na az vicces :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.16. 12:19:46
  • Negritis
    jó counter rá harrison, csak néha visszaüt :D
    pl sokszor éget el lapot mert azért elég sokat kell húzni
    valamint sztem kevésbé gond jaraxusnak egy harrison, mint a doomhammer után a shamannak ami ott áll letolt gyatyával utána (-2 mana ugye)
  • Devv
    Már több Jaraxxus fegyvert sikerült elvennem Harisonnal, az is nagy érvágás.
  • Negritis
    főleg jaraxus után nehéz fogni
    dudu-mage ami ellen gondba van olyankor
    de pl dudu ellen ha a void lehozza jaraxust az nem probléma :D
  • Devv
    A hendlok tényleg köcsög! :)
  • Negritis
    neki csak a priest vs priest meccsek tetszenek
    mind1 hogy milyen a meta, a dudu csal
    a mage mákol
    a handlock köcsög
    a control wari p2w
    az aggro meg simán undorító
  • Devv
    Ja, kéne már egy lap, ami megsemmisíti az armort. :)
    Amúgy szerintem teljesen jó ez a meta.
  • Shep
    Nem hiszem ,hogy kihalna, mert még mindig az egyik legerősebb pakli.
  • Negritis
    gondoltam :D csak azért linkeltem a videót hátha még nem látta volna valaki :D eléggé mulatságos amúgy :D

van most pár deck ami legendary heavy, de ez leginkább a Control Warriorra igaz
    ha lesz gromash - 2x shield slam - brawl kravertettem én is összerakom és ha rank 10 környékén fogok járni épp akkor casualba fogom tesztelni (feltéve ha addigra nem hal ki :D)
  • Shep
    Megunták a fos metát és kazuárban bohóckodnak, szerintem.
  • Shiver
    28 egy sarkított szám volt a lényeg hogy tele volt legendarival
  • Negritis
    a 28 legendary elég rossz decket eredményez
    total biscuit bohóckodott vele

én ha egy általam még nem használt archetípusú decket rakok össze akkor szoktam menni néha 5-10 meccset casualon hogy megszokjam
    +ha ittas vagyok sem mindig megyek rankedra :D
    a 10aranyért önkielégítés az szerintem inkább rank 19-20 környékén van ahol nyersz 2t buksz 2t elven szépen lehet goldot és az 500W-t herokkal farmolni
    casualon ezt nehezebb megtenni több okból is:
    1. az arany hero-hoz szükséges 500w nem jön casualből :D
    2. a beépített MMR miatt (matchmaker - ellenfél sorsoló - ami nem a legjobb ez tény) nagy eséllyel hozzád hasonló ellenfelet kapsz nem pedig nagy eséllyel gyengét (mint pl rank19en)
    3. vannak elborult deckek amikkel nem tudsz mit kezdeni így hiába tolod a golden control warriorral ha a murloc priest lerushol

ez az ÉN tapasztalatom és hozzáállásom, de persze lehet hogy most épp egy olyan MMR buborékban vagy ahol ilyen "okosok" vannak
  • Shiver
    kíváncsi vagyok valamire. nem tudom hogy vagytok vele, de általában én rankedet tolom, mert ott van tétje a játéknak, ha van quest és nem main paklim van (mert mondjuk csomó kártya hiányzik a jóhoz) akkor casual a questek miatt, ha main paklira van quest azt is rankeden csinálom. tegnap volt 2 nem main paklis questem, tehát irány casual szokás szerint. amit észrevettem, nem először, hogy a sok vérpisti ott veri a faszát 28 legendaryval a kezében casualban a szaros 10 aranyért, ahol 7-12 perc x 3 átlagba kap a baromja 10 goldot. hol a faszomba éri ez meg? mért veri a faszát ott? rettentő idegesítő. ti hogy vagytok ezzel? van köztetek is vérpisti? :D
  • dave9004
    jó sorozataim nekem is vannak de ugyanúgy lose streakek is voltak. a mechmage-fészhunter, ganboss zoo miatt.
  • Zozo0122 #15504
    Én most mentem 6 meccset combo druiddal, abból 5-öt megnyertem. (rank 11) Szerintem a combo druid most jobb, mint a ramp.
  • karmacoma
    Nekem az utóbbi hetekben druiddal érezhetően csökkent a winrate-em. Nem tudom rossz húzás, vagy a meta nem olyan kedvező, de elég szarul megy vele. Te hogy érzed?

Próbáltam techkelni kicsit ma este és Thusad és War helyett ment Kezan és Black Knight. Remélem kicsit javul. Eddig a legkonzisztensebb deckem volt. Érdekes módon a random dragonos priestem 8-2, és a Sámánom is sokkal jobb mint az előző hónapokban.
  • dave9004
    én kifarmolok még 15 druid wint a goldenhez és elmegyek fun paklizn. lefosom ezt a metát most
  • Shep
    Ja, ezzel a no skill játékkal szemben én meg olyan kombót csináltam előtte priest ellen, hogy még és nyertem is, na az meccs volt, nem ez nulliq játék, meg szarmák rng. Tényleg rá fogok állni jobban az IW-re az legalább iq játék, nem ilyen fos pénzfeldobás.
  • Shep
    Na mesélek valamit, tipikus amúgy. Lent van a parasztnak egy pók meg a juggler, kirakom a DL-ot, KC majd beleküldi a pókot, természetesen a két kis fosból a DL-ot találja el, köv kör, kirakom pyrot, majd naaru magamra és még egy cleric ki, ő persze hívta a kurva kutyákat a késes cigány meg szépen végigdobálta őket. Ja a DL természetesen gólemet dobott neki, majd a köv körben farkaslovas meg 2 abusive, aha hihető amúgy az ilyen mese rng.
  • Zozo0122 #15499
    Warival általában :D
  • TBTPumpa
  • dave9004
    na ez sajna nem jött be :D
  • games4ever
    Így is meg lehet oldani, ja! :D
  • Devv
    Mivel mész?
  • Zozo0122 #15494
    Megint játszanál a múltkori pala ellen? :D Bár ebben a hónapban még nem is paláztam, várom a consortot :D
  • Shep
    Nem ér ennyit macerát az a hátlap :)
  • Tinman #15492
    Világ legegyszerűbb dolga. :-) /azé annyira nem :-D

A HS free nem? De.

a, Laptop + teló + asztali gép. 1 accod már van. Csinálsz 2 másik Battlenet accot pár perc. Elbénázol magaddal a 3 gépen, vagy megkéred haverod, hogy segítsen, de a mama is jó lesz :-D

b, Netkávézó. Sok helyen elé jó fejek, sok helyen egész nap tolják HS-t, 10 perc alatt megvan, pár 100 Ft.

Bonus: Virtual PC. Ennek kivitelezését mindenki oldja meg maga, nem egy nagy dolog.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.15. 20:55:44
  • Shep
    Persze, szóljál Zozonak is :D
  • Shep
    Jaaa, ez már egy baromság.
  • Devv
    Shep, átjössz? :)
  • games4ever
    Ugyanarra a hálózatra kell 3 embernek csatlakoznia. Ha például van otthon wifis routered akkor arra a hálózatra hárman csatlakoztok és lejátszotok egymás közt 3 meccset.
  • Shep
    De ez most hogy működik nem értem, hova kell csatlakozni, vagy mi van?
  • Negritis
    card backs

ezek alapján még megszerezhető

"This card back is available for a LIMITED TIME! If you want it then time is of the essence, it was released Saturday, April 26th 2014 and the end date has not been announced."
  • Shep
    Én úgy tudtam csak tavaly áprilisban valamikor volt ez az akció
  • games4ever
    Szerintem még lehet, legalábbis nem láttam sehol, hogy már nem lehet. Egyébként hárman kell egyszerre ugyanazon a hálózaton bejelentkezve lenni és le kell játszani 3 meccset egymás közt.
  • Devv
    Ja értem, thx!