Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Nem kell hogy bonyi legyen, elég ha hosszú. Mondjuk kedvenc idézeted stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

greyfox
Füzetbe?
Jóhogynem a barlang falára rajzoljátok hamuval.
Keepass vagy 1password. Elég egyetlen bonyi jelszót megjegyezni..

Steam: greyfox

Nekem szándékosan kódrendszerem van. Például egy régi pizzafutár telefonszáma, egy régi VGA-m kódja és ezek és kis-nagy betűk kombinációja egy-egy jelszó. Egy füzetbe jegyzem a passokat így kódolva. Ha az alapszámokat elfelejtem már úgy is mindegy, győzött az Alzheimer. 😄
Tinman
Nekem olyan a Steam jelszavam, de bankomé se kutya :-)

Szerk.: Sőt több karakter, meg persze kisbetű, nagybetű, számok elég változatosak benne :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.14. 10:39:18

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Milyen playek vannak. Dark cultistra elnyom egy hellfire-t majd egy mortal coilt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát azért több tíz min. 8 karakteres véletlenszerű karakterekből álló jelszavakat ha te megjegyzel akkor nem vagy semmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát ha egy raklap van és mind más, akkor néha baj tud lenni 😄 Nem szívesen levelezgettem volna a supporttal, mert ott gondolom lett volna minden, személyes iratok csatolásától kezdve a szomszéd fiának a diplomájáig mindent küldhettem volna <#idiota>
Mephike
Bár mindig is azt tanítottam, hogy a jelszavainkat megjegyezzük, és nem feljegyezzük. Te leszel az első, aki a kivétel lesz 😊))

Na, kitaláltam a jelszót...a kb. 50 különböző lehetőség közül...tényleg félelmetes, hogy mennyi van a fejemben és mennyi külön felírva...de most azért megijedtem 😊 Játszok is gyorsan egyet a hülyeségemre 😄
dave9004
nekem nincs. de ha teljesen nem tudsz belépni, supportnak írhatsz azok majd megoldják.
Van erre valakinek ötlete? Nem akarok attól félni, hogy mikor kell kilépnem vagy mikor léptet ki a rendszer és akkor többé be sem tudok lépni...akkor inkább nem játszok, hogy ne akkor történjen ez amikor már sok jó lappal később járok.
Na azt hiszem megtaláltam, de a biztonsági kérdésre sem tudom rohadtul a választ. 😄 Ötletek? Tiszta szégyen az egész, de annyi helyre vagyok regisztrálva, hogy örülök ha a jelszóra emlékszem, nem hogy még a biztonsági kérdésre mit adtam meg válasznak. Mikor regisztráltam ide, poénnak indult az egész dolog 😞
Shep
Hát pl. Battlenet főoldalon. Egyébként nekem is volt ilyen régebben, hogy a weboldalon belépett a játékban meg nem.

Azt hol tudok? Nem találom ezt az opciót...de nme is értem az egészet, működnie kéne, mert ez a jó jelszó amit beírok.
Devv
Mára is kifogtam a sylvanasos ragnarosos kaszt-legendes pro-t, aki casualban bohóckodik... <#banplz> Menjenek a picsába!
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.01.13. 20:41:57
Shep
Kérjél emlékeztetőt.

Hmm 😄 Lehet elfelejtettem a jelszavamat...a battle.netbe nem tudok belépni chromeban, de ha a játékban feldobott ablakból nyitom meg akkor be vagyok jelentkezve értitek. A jelszót elvileg felírtam, de nem akar működni 😄 Ezek szerint ha egyszer kilépek a kliensből akkor nagyon megszívom...mit tegyek? A régi jelszó nélkül nem tudom megváltoztatni se 😄
Köszönöm a tippet!
Eddig nem tudtam, hogy ilyen létezik.
Imádom azt a decket, pedig csak 4et mentem eddig vele.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tinman
1 win 3 fail... nem csoda. Úgy kellett volna egy letakarító flamestrike, hogy az leírhatatlan. Kint van az ürgének 3 db. 4/4-es minion, előtte már egyet letradeltem minionommal és jön a 7. kör és nyomnám a flamestrike-ot, de helyette, csak a fejemet vertem az asztalba. Már bánom, hogy nem rugóval mentem arénában... azzal legalább simán hozok 4 wines átlagot.

Paklit is nyitottam, de inkább a wécén húztam volna le magam. Ez van, egyszer lent, máskor megint lent :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dave9004
Forsen ellen az ellenfele a chatbe linkelgette meccsközben a printscreenjeit 😄😄
Kicsit el lett felejtve, ő nem keresett engem én sem őt, majd letoltjuk egyszer.... valamikor... <#vigyor5>

Shep
Kis túlzással majdnem 😊

Aréna:

Te vagy mage: 0 flamestrike.
Az ellenfél mage: 15 flamestrike, 14 fireball, 1 Antonidas <#idiota>
Shep
Nem én voltam 😊

Tinman
Random fuuuuu meme :-D

Tinman
Nah... mit tudtam ezzel a szerencsétlen herélt mage-el megverni arénában?

Igen, priestet :-D

dave9004
trollkodjak? nem 90 lap, mert az első és minden 5. biztosan rare v jobb minőségű 😄 sry
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.13. 15:20:36
Shep
Mi a helyzet ezekkel a meccsekkel?
Kabel vs Andree

Kulaba vs getalife

Mephike
Csinálsz egy új battle.net accot és már játszhatsz is.
Egy meccs kb 5-15 perces. Ha most kezdesz akkor csak türelem kérdése az egész. A top-ba eleinte nehéz felmászni. A játék abszolút élvezhető, bár nincs olyan mélysége, mint a Magic th Gathering-nek. Egy próbát szerintem simán megér.

Shep
Üdv a klubban. Én ezért arénázok nagyon ritkán.

Tinman
Ok, toljunk arénát... legyen mage, másik kettő nem volt most szimpi.

90 lapból, 0 Flamestrike, 0 Fireball.

Biztos kibaxott sikeres leszek -.-

greyfox
Bizony. Főleg, mage ellen nem jársz jól az overextenddel - hacsak nincs valami iszonyat kártyahúzó lap a kezedben- üres kézzel álsz majd flamestrike után 😄 Múltkor arénába gondoltam csak nincs 3. flamestrikeja, szépen kipakoltam, csak volt. 😄

dave9004
ha 7 minion van nem tud semmit letenni
Tinman
Nem. Írtam, hogy elég durván leszívatott már. Lényegtelen ilyenkor, hogy 5 HP-d vagy 8 HP-d van, egy mage ellen a köv. körben erősen biztos, hogy halott vagy, elvégre kint volt még neki Antonidas is.

Ha a saját lényemre nyomom, mi történik? Leteszem az elementált oké, de a következő körben azonnal halott vagyok :-(

Ott csesztem el, hogy nem kellett volna ennyi lényt letennem korábban :-/

greyfox
Le tudtad volna tenni, ha a saját lényedre nyomod a 3dmg-et 😊

Tinman
Ez kérlek szépen secret-freeze mage volt, aki a végét arra alapozta, hogy kitette az a rohadék Antonidas legendary-t, -mely ugye minden varázslat után 6dmg-es fireball-t ad neki- és elég durván leszívatott vele. Nyertem is volna, de mivel arcra ment, kint volt egy sornyi gyenge, picit sebző lényem, azokkal letudtam vinni a HP-ját 2-re, ott tartottam a kezembe 10 manával a Fire Elemental-t és nem tudtam letenni. Soha nem volt még ilyenem :-(

Én 1x Handlockot szívattam meg így freeze mage-el.
Folyamatosan fagyasztottam, tele volt a boardja, és nem tudta kirakni Jaxot, így nem ment vissza az élete 15re.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

dave9004
fatigue mage?
Tinman
Mage ellen... ilyenen még nem ment el meccsem... azért vesztettem, mert nem tudtam kirakni egy lényt, nem volt hely :-((((
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.13. 12:49:50

dave9004
nekem meg az 5. handlock jön szembe zsinórban....
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.13. 12:39:43
Tinman
És megint egy priest és megint az őrültbe sikerült kergetni, fel is adta 7. körben :-D

Tinman
Na ezért szeretem ez a játékot! Igen, amikor Priest-et halálra szívatja az rng :-DDD

Majdnem egy full base sámán dekkel mentem, Priest ellen, aki a mechek egész skáláját vonultatta fel, mindig több lénye volt kint mint nekem.

Levert 16-ra és még mindig 30 HP-n volt. Aztán kitolt egy Ragnarost, bespájzolt Hexel leszedtem, de már csak 8 HP-m maradt.

Aztán elszedte a belcserem, azt is letudtam még szedni, sikerült letakarítanom a boardját, sőt 23-ra levertem, aztán leszedte az egyetlen valamire való 6/5-ös lényem SWD-vel. Topdekkeltem ekkor már, fos pár szemét semmitérő lényem volt, kint meg fos totem.

Aztán kikqrt egy YSERA-t. Ok, vesztettem... igen, de mi jött?

BLOODLUST! És mivel az egyik lényem éppen windfury-s volt, ezért -2-re levittem a HP-ját, nyertem... én megértem Shep-et, nagyon megértem :-D

Ez jó 😄 Főleg Malorne 😄 Bár ne beast lenne...

http://imgur.com/a/ppP7S
Tinman
Soha nem nyomtam még 3/4-re hex-et, szerintem az annál sokkal értékesebb spell és tartogatom a komolyabb dolgokra.

Tinman
+1

Van ilyenből nem egy :-(

manaadicton jött egy új dudu deck elvileg jó hunterek ellen
csak hát ez is aggro

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Majd ma visszanézem, mert most dolgozok. Amúgy összeraktam én is azt a közkedvelt hunter dekket, meglátom meddig jutok vele...
kabel15
Kolento is azt tolja, csak mage be, kezdem érteni a deck et.

BattleTag: kabel15#2672

Devv
A milldruid az a lapégetös? Ha igen, nekem is minden napra jut egy...
Shep
Az milyen mikor az utolsó 2 lap a pakliban a swd és már körök óta kint a Deathwing és meg is nyerni neki?