Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qetuol
a common aranyakat mindig érdemes betörni annak, aki nem gyűjt arany lapokat, mert 50 dustot ad, a sima legyártása pedig 40-be kerül. vagyis 10 aranyat lehet rajta nyerni

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
Hát én tuti Sylvanast választanám bárhova jó és sokkal több a variációs lehetőséged vele, mint pl. Boomal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Lényegében én is a napit csinálom meg próbálok még párat nyerni priesttel, hogy közeledjek az 500-hoz,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha nerfelik, akkor ha nerf után betöri visszakapja a dustot.
Én pont ezért választanám azt.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.01.15. 06:59:30

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szerintem Boom ne, hátha nerfelik a közeljövőben. Legyen Szilvi vagy Dzsarakszusz <#idiota>
közbe van 1600 dustom, a kérdés hogy sylvanas - boom - gromash vagy tirion legyen 😄
esetleg jaraxus és akkor a handlockból kiveszem alexát 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.15. 00:39:40

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

szokásos, azért sem olvastam vissza 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Összefoglalom a tartalmukat: Dr Boom jó lap, a hunter szar, szépek a golden lapok, minden 2. deckben van Ragnaros, még Kolento is hunterezik, csak minek. 😄
44 üzi 1 nap alatt, kihagyom 😄

Én most pihenőágra rakom a játékot. Túl nyomorék a meta, túl aggro, annyi hunter van, hogy azt feldolgozni is nehéz és egyszerűen szánalmas. Most tényleg az lesz, hogy szinte csak a napi questeket csinálom meg és jó napot. Most próbálgattam egy rogue paklit, hát visszaestem 19-re, mikor tegnapelőtt még 13-on voltam. 😄 Bár lényegtelen is, ha nem éred el a legendet akkor tökmind1 😄
Shep
Hát tényleg nem értem a játékosokat. mit keres egy hunter pakliban Ragna, ok ha valami control lenne de nem, semmi koncepció nem volt a gyerek deckjében, ki is kapott ahogy kell. Attól ,hogy berak egy legendaryt még nem lesz nyerő a pakli.

Most én is orrolok 1 kicsit hunterra.
Fatig mágus gyengusz ellene.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kolento hunterezik, úgyhogy azt hiszem ma nem nézek streamet 😄 Pedig maintenance lesz 10-től, vagy az csak a shopra vonatkozik?
Shep
Nem 2x nagyon gyengén húztam és 2 kör után feladtam. viszont, mos hú de beszívattam egy huntert, már sajnáltam is. Átloptam tőle a tűzcsapdát kiraktam és sorryztam, 2 körig nem is mert támadni mert csak 2 hp-s lénye volt lent aztán nem tudom milyen megfontolásból telerakta az asztalt és úgy rohant bele. Lapja nem is maradt így szépen elfogyott szerencsétlen 😄

Gondolom az 5/5 win lett 😊
Shep
Ja, egyébként ma hunteres küldetésem volt 5 győzelem. Komolytalan az egész.

Shep
Elhiszed, hogy rohadtul leszarom a hunteredet? 😄

Shep
Na de ez mi a kurva élet már? Hunternél Ysera aztán recombozza King Crush-á.

kabel15
Hunterem ellen nem szoktak a 8. körig élni <#banplz>

BattleTag: kabel15#2672

Tinman
Jogos... nagyon sok Ragnával találkozom mostanában én is, szerencsére eddig mindig volt vagy mind control, vagy PWD, vagy hex nálam :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Komolytalan már ,hogy minden hülyének, minden pakliban van Ragnarosa, nekem meg a 3 leszedőből 1 sem jön fel.

Ja megvan. Az a durva, hogy 1.1-re volt állítva 😊
Itt? http://www.hearthcards.net/packs/

Hol?😄
dave9004
de ott lehet 5 legendarysra is beállítani a luck-ot 😄
Ma meg tegnap összesen nyitottam a szimulátorban kb. 50 packot. Az eredmény rengeteg epic volt, valamint :
- Millhouse
- Grommash
- Leeroy
- Cenarius
- epicből is volt vagy 20!
Ha ezeket élőben nyitnám akkor nagyon boldog lennék, elég durva az 50-ből 4 legendary 😊
Kár, hogy a Naxxos goldeneket craftolni kell...igazán adhatnák a heroic teljesítéséért is őket.
dave9004
dust devil nagyon frankó goldenben.
meg loatheb is
Jól néznek ki nagyon az arany lapok 😊 Kivéve a Fire Elementalt, na az ronda goldenben.
Shep

dave9004
#SWAG
dave9004
főleg duduként 3. körben 2 innervate+Boom 😄
Shep
Én töröm ha kell, egy arany laptól nem lesz jobb a paklid max szebb, de ez is csak ízlés kérdése.

Én az ilyet úgy szoktam eldönteni, hogy használom-e?
Ha igen, akkor megnézem tetszik-e.

Nem. Ez esetben a simákból törnék be egyet, de ez én vagyok, aki minden lapot meg akar szerezni aranyban 😊
kabel15
Szerintetek érdemes betörni az olyan arany lapokat amikből a sima változatból megvan minimum 2db?

Devv
Nem becsülöm alá. Egyszer elverek egy ilyen dekket, egyszer nem, így megy ez. Inkább zavar, hogy 0 legenddel nehéz azért ilyenek ellen. De csak nyitok előbb utóbb egy jó legendet.
kabel15
Elvisz egy BGH-t vagy leszedést maga a test. Önmagában nem a 7/7 a veszély persze az is fenyeget, de DR boom akkor jó lap ha utána ott van kézbe ragna vagy egy nagy legendary, ugyanis valószínűleg el fognak tolni egy leszedést Dr.boom ra és ez azt jelenti hogy ragnát már nehezebb lesz megoldania. Utána még ott vannak a kis bombák is amik elég táposak, KT+Dr.boom és nyertél.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.01.14. 15:42:07

Board present. Soha nem szabad alábecsülni azokat a lapokat amik 3+ lényt hoznak létre egyszerre. Pl. a Mustar for battle megreformálta a Paladint, a legtöbben meg fikázták előzetesen. Hányszor takarítottad már el DR. Boomot 7manából 1 lappal?
Devv
Váó!
Egyrészt a legtöbb esetben 2 lapodba kerül eltüntetni, másrészt kitölt egy űrt a 7 mana helyen. Előtte-utána sorakoznak az erős legendek, 7 manán meg eddig kb. semmi nem volt
Shep
Mert egyből ott vagy az asztalon 3 lénnyel akiket meg kell oldania, ráadásul a kis szarok miatt jobban oda kell figyelni, hogyan támadsz, persze ha mákod van és mindig csak 1-et sebeznek akkor tényleg nem nagy kaland 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.14. 15:05:24

Devv
Mondja már meg valaki, hogy a drbúm mér akkora kaland? 5-ből 5-ször leszerelem, a kis bombák meg vicc... 😊 Ragnaros, na az már egy más tészta. 😊
Shep
Az a baj ,hogy ezek viccesek ha összejönnek de legtöbbször inkább csak buksz miatta, mert tartogatod a lapot, ráadásul sok mana is egy ilyen kombó. Ezek akkor lennének jó dolgok ha nem lenne ennyire aggro a meta, vagy haverral bohóckodtok.

Én szívesen játszanám, de kulcslapok hiányoznak. Sokat mozog a fantáziám a rugó körül, a stealth jól megjátszva nagyon durva képesség. Ha mondjuk sikerül konstans stealthbe tenni egy Ragnarost...😄
Shep
Nekem is van 1 csak nem játszom a zsiványt.

greyfox
Iron sensei, főleg akkor op, ha egy spell resistens mech tauntot tápol 😄
Pont tegnap nyitottam, aztán egy cogmasters wrenchet.

Steam: greyfox

Shep
Az a róg szamuráj kör végén +2/2-t adó de egy tróger lap, lejátssza és nem is tudsz mit csinálni, egyből tápol.

Én soha nem tudtam rávenni magam ezekre. Főleg netbankos, pénzes cuccoknál volt rossz érzésem tőlük, noha tudom, hogy nincs velük ilyen gond.
Sir Quno Jedi
Alapvetően kell egy safe password generator (van egy rakat). Azzal mindenhova le tudod generálni a megfelelő hosszúságú és bonyolultságú jelszavakat (entrópia eniván). Aztán ezeket használod, de a keepass-ban tárolod, hiszen ezeket megjegyezni nem igazán járható út. Annak a master jelszavát viszont veheted egy hosszú, megjegyezhető jelszóra, idézetre stb. Amikor valahol cserélni kell, csak újat generálsz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lehet én vagyok a hülye, én 2db jelszót használok mindenhova.