40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #15562 Én egyelőre telepítettem, és 34 mega van fenn, ezt tudom átrakni belső memóriára, de sd kártyára nem. Nincs ilyen opció (pedig kártya benn van, tárolóban is látom). Ha most elindítom a HS-t akkor kezdi el leszedni a kb 800 megáját és azt is alapból a telóra. Mit csináljak ezzel ?:D -
Negritis #15561 összesen 1.57 giga
alk 603mb
alk sd kártya 49mb
adat 1mb
sd adat 0.93gb
szal nekem így van :D mikor "összeomlott" telepítés közben akkor újraindítottam a telót és akkor rakattam át SD-re és azért lett így
de lehet hogy pont ezért is "akadozgat" -
Finishernek jók, de (nálam pl.) sokszor elmegy lényre a crakle meg a fireball, ha épp nem úgy állok. Az innervate(+lény) meg első körben elmegy a zoo/facehunter/mechmage ellen, hogy képben maradjak. -
Negritis #15559 én meg demonlock vs priesten 53t sebeztem :D
a 2. meccsem is priest volt és meg is lett anno :D
vicces volt :D főleg hogy nem is akartam megcsinálni alapvetően :P -
Zozo0122 #15558 Ez a 600 mega tuti? Mert nekem tegnap a belső memóriára vagy 800 megát rakott, és akkor a belső tárhelyre tudtam áthelyezni kb. 400-at. -
Egy érdekes statisztika: "deal 100 damage to enemy heroes" questem van. Megvertem egy warlock zoo-t, a kiosztott sebzésem: 16. 
Valamikor Tinman mondta ezt, hogy az életük felét elvesztik laphúzással meg ugye ott van a Flame imp. És nem érte meg neki, mert 25 élettel fejeztem be a meccset (a Druid of the Flame csak 3-at tradelt :)) -
Már megint félrebeszélsz, nem a 10+ a gond. -
Negritis #15555 handlock is, és a priest is szép lassan oldja meg a győzelmet alapvetően
én most csak a gyors burst opciókat írtam le -
Negritis #15554 azt nem tudtam hogy egyből oda tegye mert az nem engedte
annyit tudtam csinálni hogy az alkalmazásoknál megkerestem a HS-t és áthelyezés SD kártyára
így 1giga van az SD-n és 600 mega a belső memórián -
Zozo0122 #15553 Negritis hogy raktad fel memókártyára a gamet telón? Tegnap feltettem, de simán a telefonra, viszont kb. totál megtelt tőle minden és használhatatlan lett az egész telefon, ezért vettem egy 4 gigás sd kártyát és most arra akarom. Hogyan tudom beállítani, hogy a playből egyből oda tegye? -
Pala lassan öl.
-
Negritis #15551 finisher kombóból van pár
dudu fon-innervate-srx2
shamannak a cracklex2-lightning bolt x2
rugónak az olaj-bf (vagy a malygos - synister - prepx2 - evis x2)
magenél a fireball-frostbolt-lancex2
warinak a gromash+ww/tm (rage wari)
hunternél esetleg a spinner+skill commandx2
locknál golem+pox2+faceless (nyílván ez már nem valid de leeroy nerf után voltak rá próbák)
priestnek is van bár nem túl hatékony alapból soulpriest+chowx2+circle
palánál nem tudok, de lehet ott is van (hirtelen a leeroy + blessing of might x2 jut eszembe)
ezek mind 10+sebzésű kombók tehát mind csít? okés
az másik kérdés hogy nem minden kombót lehet hatékony deckben használni, de attól még létezik és 3-4 lapból 10+ sebzést tol ki
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.16. 15:09:01 -
Ez teljesen normális. Ha a rugó vagy a freeze mage megteheti... -
Amúgy nem tudom feltűnt-e de ezek szerint nem, hogy jóval kevesebb negatív tapasztalatot írok, mint korábban. -
Nem tudok hozzászólni a témához, folyamatosan csak 40 goldosokat kapok, ha elnyomom akkor is ha megtartom és másnap nyomom el szintén. Kukkolós szerintem nincs is, csak városi legenda :) -
Egyszerűen ha aznap cry megy csak tőle, lapozd át. Ha értelmeset szól, akkor azt olvasd el. Ennyi. Ha folyttjátok a küzdelmet, akkor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #15546 én pont ma kaptam, úgyhogy továbbra is megvan minden
4-1be állok telón egy olyan arénával amire 1-0t tippeltem :D
de mákolok is mint a huzat :D -
Jól érzem, hogy eltűnt a 100G-s quest? Mióta van "watch and learn" nem kapok 100G-s questet, de hogy egészen őszinte legyek azóta csak egy db. nyamvadt 60G-s volt.
Tekintve, hogy a 100G-t arra fordíthattam amire akartam, nem túl jó, ha tényleg nincs már 100G quest :-( -
ismét érdekes kérdés: tudom hogy a questek randomba jönnek de mostanság úgy veszem észre hogy más is ugyanazt kapja amit én. pl ma dudu hunter, és már a 3. dudu ellen sorsol be, tegnap pala warrior és 2 palát is beadott egymás után, régebbiekre (bwl óta) pontosan nem emléxem de nagyon sokszor kapom ellennek ua. a classt, ti hogy látjátok ezt? -
A Flash sorozat topicjában írják mindig, hogy hú de epic volt ez a rész (amúgy nem de mindegy) na ezért írtam. -
Zozo0122 #15542 Az mi volt? Most nem ugrik be :D -
Epicebb, mint a Flash? :DDDD -
Zozo0122 #15540 Jó, de hatalmas mákom volt azzal, hogy feljött a második Force of Nature. Ez a kombó ebben a formában 20 meccsből egyszer sikerül :) Szerintem epic meccs volt, örülök, hogy valaki épp nézte :) -
Le vagy maradva, a tyúk volt előbb, ez ma már nem kérdés. -
Az előbb volt egy watch and learn questem megnéztem Zozo-t. Majdnem végig szívatta az rng, majd 1 körben 34HP-t vert le 2 gyík lénnyel (egyik 1/1 birka volt) a dudu unalomig ismert kombójával a döbbent mage-ről. Pedig pénzben mertem volna fogadni, hogy elveszti a meccset, abszolút úgy állt, szaros 3 HP-n.
Hogy ez mennyire van rendjén a dudunál, azt döntse el más, inkább nem nyilvánítok véleményt. -
Negritis #15537 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tegnap volt, jó hogy nem 1 héttel ezelőtti dolgokra hivatkozol már. Amúgy a te folyamatos hőbörgésed ugyanaz a szint, mint az én rossz tapasztalataim, szóval ezen is el lehetne gondolkodni! -
Negritis #15535 #15501
lawyered :D -
Ja, engem sem zavar amúgy senki rossz élménye, ezért van a topic, akinek nem tetszik jöjjön Infinity Warsozni :D -
Nem azért de senki nem hisztizett te keltetted itt a feszültséget feleslegesen :D -
Negritis #15532 a megamega sebez 23at :D
fon-sr-inner-sr-inner-heropower :D -
Nem hiszem, hogy bizonyítanom kéne neked, biztos csaptál már le druidot. Egyébként nem zavar ha beírod a rossz élményeidet én még nem unom. Ez most csak kijött belölem. -
Jogos, egyel elszámoltam. -
Negritis #15529 SEEC csoportkör
csak hogy ne csak a hiszti menjen hanem vmi aktuális is -
A mega kombója 22-t sebez nem 21-et. -
Tudja a f*szom, vertem már le 30-at is. :) -
Bármikor kiállok ellened csak szólj :) -
Milyen 14? 21 inkább, nem?
Nozdormu jó tróger egy lap, a szar animációk miatt nem tudsz kijátszani dolgokat és letelik a kör, asszem Kolento vagy ki is emiatt szívott valahol. -
Meg hogy mindig nála van az isten kombó. Alapértelmezettbe, nem feltételezni, tudni kell hogy ott a kezébe, ha nincs lap nála akkor is ott az a két lapés akkor nincs meglepi. Viszont ugyanúgy kikapsz... -
Negritis #15523 nem, a dudu csítel tudd meg