Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.16. 17:31:20
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
meg shield slam is 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a mostani kezdők tolják az aggro deckeket amik jók, DE nem igazán tudnak mint kezdeni egy korrekt kontrol deck ellen
viszont amíg a tapasztalat és lap készlet nem éri utol addig előnyben van a zoo/hunter
viszont ahogy közeledünk a 100%hoz ez az előny úgy csökken
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
handlock-control warival meg nyer 8at
ramp dudu - control priest - zoo is hoz neki 7et sztem
a hunter overrated, az elején sok gondot okoz de a lap+tapasztalat képes kordában tartani
Control priest / warrior.
Egyébként mi a baj a hunterekkel? Én kifejezetten szeretem, gyors meccseket lehet pörgetni, ha kell egy pár 10-es arénához.
Steam: greyfox
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 16:22:08
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 16:14:31
Amúgy ha utánaszámolsz sokkal jobban megéri költeni a Naxx megnyitására, mint paklit venni abból az IRL pénzből.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 16:17:59
Ilyen félrebeszélő Jánost rég hordott hátán a föld.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 16:07:19
"Igen IRL pénzt fizetni valamiért, amit a kisujjad mozgatásával, játszi könnyedséggel szórakozva meg tudsz oldani... oooookkkkééééé ;-)"
Igen, ha megteheted, hogy megnyisd pénzért és időt takarítasz meg vele, a goldból random paklit kapsz és meg is teheted az nem hülyeség. Én megtehetem, mert több folyik be ugyanannyi idő alatt vagy bármi ok miatt. Esetleg csinálhatok mást helyette, illetve a goldot a random paklira költhetem és én valóban a SZÓRAKOZÁS miatt játszom, nem a kártyákért, jutalmakért. Lehet nem én vagyok a hülye vagy függő? 😄😄😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 16:08:17
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utolsó bekezdés szintén azt támasztja alá, hogy Te nem a szórakozásért játszod, hanem a paklikért, lapok jutalmáért. Inkább függőséget mutat, mint szórakozást. Nem beszélve arról, hogy annyi ellentmondás és valótlanság van benne amit már túl sok lenne összeírni. 😄
Melyik játékról van szó? Én a Hearthstone-os Naxxramas-ról beszélek. Ott nincs olyan, hogy semmit nem kapsz... vagy ez neked semmi?
Haunted Creeper x 2
Maexxna
Nerub'ar Weblord x 2
Nerubian Egg x 2
Stoneskin Gargoyle x 2
Loatheb
Unstable Ghoul x 2
Sludge Belcher x 2
Dancing Swords x 2
Baron Rivendare
Spectral Knight x 2
Deathlord x 2
Undertaker x 2
Feugen
Stalagg
Mad Scientist x 2
Zombie Chow x 2
Wailing Soul x 2
Echoing Ooze x 2
Kel'Thuzad
Köztük: 6 db. legendary
Nálam ez már erősen valami, tekintve, hogy a Naxxra fordított gold lassan kétszeresét verem el paklinyitásra és eddig 1 legendary esett csak. Azt már nem is merem említeni, hogy maga a Naxx erősen funplay, heroicért meg ugye extra hátlap is dukál. Ez nem, hogy nem semmi, hanem PAZAR!
"Éppen azért teszi ezt, mert nem hülye."
Igen IRL pénzt fizetni valamiért, amit a kisujjad mozgatásával, játszi könnyedséggel szórakozva meg tudsz oldani... oooookkkkééééé ;-)
Főleg Tőled.
Lehet, hogy örültél, amikor megnyitottad a szárnyat, de amennyi paklit nyithattál volna abból...
Hogyan lett a "Napi 35p-60p ráfordítással 1 hónap alatt szedtem össze 2800G-ot és nyitottam a szárnyakat." állításodból ilyen gyorsan "7 nap x 35-60 perc"?
Költői kérdés volt. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 15:55:25
Csak azért hgoy végre játszhass vele? Az. Ennyi idő alatt bőven megkeresem az árát, szóval inkább megveszem a DLC-t pénzért és a szórakozásból jött goldért a random szart. Mert hülye azért nem vagyok. 😄😄😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 15:48:21
"Tőlem aztán mindenki azt csinál, ami neki tetszik, de nekem ez is egy jó cél volt ebben a játékban, egy jó kihívás és tényleg kisebb boldogság fogott el, mikor az összeNYERT goldból 1-1 szárnyat nyitottam :-)
Fogalmam sincs aki pénzért nyitja mit érez... ugyan ezt? BIZTOS? "
Ugyanazt csinálom én is amit utóbb írtál: quest, gold és abból paklivásárlás.
Itt a Naxx megnyitásáról volt szó, ami semmit nem ad és ha utánajársz azt nagyon megéri megvenni.
Szóval még mindig nem értem miért is hülye aki megveszi és milyen érzéstől esne el... Inkább nyer: időt, ami alatt sokszorosát keresi annak mint amennyibe megvenni kerül. Időt, ami alatt bármi mást is csinálhat és megmarad a gold ami questekből összejött. Szóval sokkal jobban jár aki megveszi a Naxx megnyitását, mint aki nem. Aki megteheti jobban jár vele. Éppen azért teszi ezt, mert nem hülye.
De szerintem az sem esik el sok mindentől aki esetleg paklit vesz pénzért amíg nem jön össze neki amire vágyik. Éppen azért, mert a szórakozást a játék maga adja, nem a lapok megszerzése. Aki szerint nem így van az vagy irigy vagy függő, vagy mazochista.
Szóval aki vesz paklikat az sem hülye szerintem. Ha megteheti főleg nem az ugye, sőt... Persze van, aki nem tehetné meg. Lehet, hogy valóban "hülye" (függő).
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 15:45:15
Milyen szívás, nem tudom értelmezni. Játékkal, szórakozva kaptam ingame goldot amiből nyitottam. Semmiféle szívás nem volt.
"Te kevered a plusz kontentet magával a játékkal."
Te meg 180 centi szőke bombázó vagy. Honnan szedsz ilyeneket? :-D
"Kicsit, mintha úgy éreznéd, hogy aki megvette, nem végigment a pályán, hanem fizetett, hogy a végén legyen, pedig tévedsz - te ugrottad át az első szakadékot egy hónapon át 😄"
Szövegértelmezési gondjaim lehetnek , mert ezt sem értem. Mit ugrottam? Hová? MI? :-D
Annyit tettem, hogy beléptem játszani, mint mindig, elkezdtem hol rankeden, hol casualban napi questet teljesíteni játszva és szórakozva, közben meg figyeltem ahogy gyarapszik a lé. Aztán amikor meglett a 700G, akkor nyitottam egy szárnyat szinte remegő kezekkel, mert abban a 700G-ban ott volt 1 hétnyi játék izgalma, öröme/csalódása/veresége... olyan volt, mint egy beteljesülés és ez egészen pontosan 4x történt meg. Nyilván egyszerűbb lett volna utalni, abs. telt volna rá, de végre egy játék ahol az ügyességemért kapott jutalomból (gold a nyerésért) további jutalmat vehettem. Ez csodálatos érzés és emiatt mondom mindig, hogy qrva nagy respect a Blizznek, mert megtehették volna, hogy pakli és Naxx szárnyak nyitása is kizárólag pénzért megy... nem így tettek, le a kalappal!
"ahelyett, hogy arénáznék"
Arénázz! Sokkal előbb gyűlik össze a lé! Ha jól csinálod napi questek + arénával simán 3-4 nap alatt nyitod is a 700G-s szárnyat :-D
Pontosan én is azért játszom vele, mert mindig van benne valami a cél. Szép cél volt pl. a Wingeket megnyitni.
Mivel mindenképpen játszok vele, szinte minden nap ezért nem tudom értelmezni a grind, meg a munka fogalmát, hiszen MINDENKÉPPEN letolnám a napi küldeket, melyek a kitűzött célokhoz jók. A napi küldetések elvégzése nem letudás, mert játék... játszva kapok érte ingame goldot, amit aztán arra költök, ami nekem szimpi. Egyszerű.
BattleTag: kabel15#2672
Szerintem én sokkal boldogabb voltam, hiszen nem szívtam érte egy hónapot 😊
Te kevered a plusz kontentet magával a játékkal.
Kicsit, mintha úgy éreznéd, hogy aki megvette, nem végigment a pályán, hanem fizetett, hogy a végén legyen, pedig tévedsz - te ugrottad át az első szakadékot egy hónapon át 😄