40521
  • Zozo0122 #15642
    Milyen deckkel nyomtad le?
  • Zozo0122 #15641
    Grat! Kajak az jött be neked? LOL, én is betettem emiatt, de gondoltam 100ból 1x ha azt csórja el :DDDD
  • Zickler
    ÉS MEGVAN. AZ ISTEN B*SSZA MEG!! VÉGRE!!! Kb. csak 4 órámba telt, de megvan. El kellet lopnia mindgamessel Executust, hogy le tudjam győzni.
  • Zozo0122 #15639
    Hát igen :D Talán az eddigi legnehezebb heroic boss volt. Bár a Naxxből Noth meg Sapphiron se semmi...
  • karmacoma
    Csak ez sok lapos kombó, és egy dragon deckben nem biztos, hogy van helye.
  • Malarki
    Csak három kártya van erre? Azt hittem több.

Más: éppen nézem Amaz videóját a heroic ellenfelekről, hát ez a második General Mindenlap1mana nagyon durva, nem tudom kinek jutott ez eszébe. Viszont tök érdekes így, hogy csak legendarykat használ, ilyet úgy se látni gyakran :D
  • Zickler
    Sabotage
  • Negritis
    rugónak pl van egy gvg lapja hozzá
    mást hirtelen nem tudok

jah meg blingtron :D aki újat ad neki és hátha szarabb :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.17. 16:45:33
  • Malarki
    A két manás zöld taknyon meg a Harrison Jones-on kívül van még olyan lap ami leszedi az ellenfél fegyverét?
  • Negritis
    én akkor már inkább aldor+kodo duót játszanék ha paláról beszélünk
    1 equa + 2 consect + 1 aldor 1 humility + kodo akár működhet is nálam removalok terén
    ha hátrányban vagy van clear, ha nagy cucc jön akkor is van (persze fel is kell húzni őket, ugye shep? :D)

én kukáztam a lapot alapvetően, ha 4/8 lenne szeretném, sőt talán 3/8al is, de így nekem szar
    mer akkor control és aggro ellen is lehetne használni, így max az egyik ellen, ha úgy jön ki a lépés
  • karmacoma
    Szerintem a Palanak is jól jön. Neki pont a burst és a single target removal a gyengéje(Aldor persze király lap, de csak mérsékli a gondokat). Ha a sárkányos dolog lényege a jó tempó lesz, akkor az eq nem mindig kedvező. Két hungry dragon mellé kirakni még 8 sebet nem hangzik rosszul. De engem se vett meg a blizzard ezzel a lappal, csak keresem a lehetőségeket, mielőtt a kukába dobom.
  • Negritis
    beférni beférhet nem erről van szó, hanem hogy nincs rá "szüksége"
    és az hogy csak legendary ellen "működik" bekorlátozza
    ha bármilyen miniont le tudna szedni egyetértenék a tempo swinggel így viszont túlságosan szituációs
    azért pedig drága és letolt gatyával pucsít az ellenfélnek
  • Zozo0122 #15630
    Na ja, max abban, másba úgyse férne be.
  • Negritis
    ha azt nézzük hogy melyik classnak kell ilyen típusú removal :
    wari - shield slam - execute
    lock - soul siphon
    priest - talán legkevésbé :D max ha 4 manásról beszélünk, de ugye elvileg arra is van megoldás néha :D
    shaman - hex
    mage - poly
    pala - que
    rugó - sap / bf
    hunter - mark de nem is igazán kell mert ugye arcra megy :D

marad a dudu aminek nincs rendes constructed removalja
    másnál ÉN nem tudom elképzelni, kérdés hogy lesz-e legit dragon ramp dudu mert abban működhet
  • karmacoma
    Amúgy papíron nem vészes a manaköltsége. Egy assassinate+8/4 kb 10 mana környéke. A körülmények miatt a 7 nagyjából korrekt. Ha leszedtél vele egy 5-8 manás legót és az ellenfél belevezet egy 4+ manás miniont vagy frostbolt+pingeli, akkor már 2 for 1 és manában is jobban jössz ki, ha meg nincs a kezében leszedés, akkor azért csúnya lehet az a 8 seb. Persze ez az elmélet. Miket kell lekapnia?

Ha a metaban forgó legókat nézem, Sylvanas megalázza , Boom ellen kis luckal a bombák leszedik, de nagyjából korrekt trade, ahogy Cenarius esetében is. Thusad, Tirion, Emperor, Harrison, Black Knight, Antinidas, Ragnaros, Vol'jin, Mal'Ganis, Mayagos, Alexstrasza és Ysera ellen jónak tűnik. Alapvetően nem rossz tempo swing, ha on the curve sikerül kijátszani, pl 6. körös Emperor ellen. Nem tudom mennyire fog beleférni a sárkányos paklikba(tekintve, hogy egyáltalán nem látjuk a várható dinamikáját a dolognak), de egy próbált lehet futni vele. Nyilván Hunter ellen nem sokat ér, de ennyi erővel fél albumot elégethetném.
  • Tinman #15627
    De-de, ment a p.ü.... már nincs visszakozz. Így jártál, választanod kell.
  • Devv
    Na nee!
  • Tinman #15625
    Az úgy irony volt, de mindegy, tartom a szavam, megy a p.ü. :-)
  • dave9004
    max a nem bgh targetek. kt, sneeds, chromaggus. bár én már kétlem h a ranked meta lassul. maximum az aréna mert jó lapok oda jönnek és azokat bizony le kell kapkodni
  • Negritis
    a sárkányok ha megnézed annyira nem bgh érzékenyek
    van 2-3 8/8 a többi 4-6 támadás emiatt nem hiszem hogy megint 2 bgh lenne a deckekbe (mint a handlock fénykorában)
  • Zozo0122 #15622
    Na, ha Rend is jó lap lesz, akkor jegyezzétek meg - a hozzászólásom száma amiben fikázom: 15621
  • Zozo0122 #15621
    Rend Blackhanden gondolkozom...ez a lap egyszerűen egy szar. Nem akarom berakni egy deckbe sem, kipróbálni sincs kedvem. Borzalmas statok, BGH célpont, bármilyen removal elviszi, egy rohadt flamecannon is...7 manáért drága is...7 manáért egy Boomot teszek a deckbe, vagy valami mást. Aztán a képessége is csak akkor jó, ha van sárkány a kezedben...túl sok körülmény kell, hogy összejöjjön. 7 manáért amúgy is mit akarok leszedni? Ragna, Alexa, Malganis stb...ezekre ott a BGH. Sylvanas? Öngyilkosság lenne, még el is vinné Rendet...szerintem ha kijön minden sárkány lap, akkor nem Blackhand lesz játszva, hanem esetleg akár 2 BGH, ha nagyon controlosodik a meta. (jó is lenne) Szerintetek?
  • Devv
  • Negritis
    az lóteb ami még mindig kb minden nem rush deckben benne van :D
  • Zozo0122 #15618
    Óvörrétid :DDD
  • Tinman #15617
    Segítek is csak valami nem stimmel :-D

• Devv
    Ok!
  • Tinman #15615
    Ha visszakeresed amikor azt mondtam Harrisonra, hogy fos, adok neked Steam-re egy free játékot.
  • Devv
    Jah, szeptemberben meg mind a ketten azt mondtuk rá, hogy fos. Emlékszem rá! Igaz, mi akkor kezdtük...
  • Tinman #15613
    Harrison baromira kéne már, lehet lassan legyártom. Nem rossz a lappótlásom, de egy lap, ami 5/4 test, lapot tudok vele húzni és még az ellenfél kellemetlen fegyóját is leszedi... pazar.
  • Zozo0122 #15612
    Igen, ezeket tervezem én is, kivéve a mustárokat :) Egyébként azóta betettem egy argust meg egy healbotot...mert továbbra is mindenki aggrozik. A faerie dragon nekem bejön, meg ha volt kinn consort lehet belőle egy ingyen sárkány :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.17. 14:52:04
  • Devv
    Nekem sincs sokkal több, Harrisont használok még, Loathebet(!), Thaurissant. Epicböl is meg vannak a fontosak. Le kell gyártani a jó epiceket is...
  • Negritis
    hasonlón agyalok pár módosítással
    shredder-coghammer helyett hungry dragon
    faerie helyett mustár
    aco helyett megnézem az új laphúzását a palának
    valamint boom helyett ha lesz akkor Tirion
  • Zozo0122 #15609
    Én is dragon palázok, alig vártam már, hogy alkothassak egy sárkányos decket :) Első körben ezt sikerült, nekem bejövős:

• Zickler
    Az a Volcanic Drake nagyon kéne :D
  • BlackWolf
    Én is , de egyenlőre csak poénkodásra jó. A többi lappal 2-3 hét múlva lehet élhetőbb lesz
  • Zickler
    Nem xD Bár most inkább a sárkány Palát próbálgatom.
  • Zozo0122 #15605
    Köszi, hát igen ezek most nagyon nehezek lettek. Sikerült azóta?
  • Tinman #15604
    Igen, amikor a hunter a meccs közepén elkezd controllt játszani az különösen vicces, aztán csodálkozik, amikor fordul a kocka :-)
  • Tinman #15603
    R13**-ra küzdötten le magam így hónap közepén, de nekem csak egy Boom-om van, ami említésre méltó legend. Hát nem tudom menni fog-e lejjebb is, mert egyre inkább érzem, hogy a szembejövők picit jobban vannak eleresztve epic és legend terén.