Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a srác pl. egész szimpatikus, de a szokásos módon szívja 2 kézzel a Hunter által elé tolt lókolbászt. Kényszeredetten board clear-el, pedig ezek a hunter buildek soha nem gyógyítják magukat. Sajna mese nincs fel kell venni a kesztyűt, ütni vágni ahol éred az arcát és néha ignorálni a picike sebzésű lényeket, meg persze taunt sem lenne rossz...
1 dmg nem gáz, a hunternek amúgy sincs pl. Bloodlustja.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.17. 22:22:06
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Így van. Hogy mégis időt takarít meg vele aki megveszi (és ha számolunk még pénzt is...) Végén leírom miért is, mert nehéz ez neked. Talán most utoljára.
"a goldból random paklit kapsz és meg is teheted az nem hülyeség."
Ezt én írtam és válaszod alapján erősen félreértetted. Úgy értendő, hogy a 2800 goldból vesz random paklit, ezért egyáltalán nem hülyeség a Naxx-ot megnyitni IRL-ért (annak aki megteheti)
"Esetleg csinálhatok mást helyette" - "Azt hittem szeretünk játszani és szórakozni a HS-al..."
Szeretünk, de van aki nem farmol a lapokért, hanem valóban a játszmákat élvezi és nem a booster randomját vagy hogy megkap egy-két lapot. Tudom közben jön a gold és Naxx nyitható ezért is. De később lesz meg a gold is és a lapjai is...
"Fogalmam sincs mi vagy, nem is érdekel, de mivel ez egy kártyagyűjtögetős játék, ezért nem árt, ha szórakozás közben céljaid is vannak és nem csak játszol bele a vakvilágba. Nem árt küzdeni a kártyákért is, mert ha nem érdekelnek a kártyák, nem célod őket beszerezni, akkor base dekkel nem lehet labdába rúgni, főleg hosszabb távon nem. "
Ismét alátámasztod, hogy te mazochista farmer vagy. Nem a kártyákért küzdenek a játékosok, hanem hogy jobb eredményt érjenek el és Te is. Magad írtad le itt a végén.... Ehhez valóban jobb kártyák kellenek. Azonban ez csak eszköz ahhoz, amiért küzdenek. És ehhez hozzájuthat a játékos többféle módon. Van aki elszar rá egy csomó időt és addig is lehetséges, hogy sokat anyázik, mert nem jut előrébb, sokszor olyan ellen játszik akinek jobb lapjai vannak stb.
Végül megpróbálom összefoglalni miért éri meg legalább a Naxx-ot megvenni (de egyébként annak aki úgy gondolja, még boostert is).
Én értem, hogy Neked miért jobb goldért megvenni, de aki megteheti annak miért jobb és összességében miért is jobb megpróbálom összefoglalni utoljára. Remélem megérted így. Eljut hozzád és az orrod hegye mögötti sötétség is fénybe borul.
Vannak akiknek az a 21 euro nem hiányzik sehonnan. Nem kell másra. Lehet, hogy sokszorosa (akár 10x-100x) sem hiányzik sehonnan. Számlából, ruhából, lakhatásból, egyéb szórakozásból stb. Őket nem érdekli ez. Van átmenet is: aki más (esetleg jobb) helyre költse, de megteheti, hogy választ hova teszi és elgondolkodik rajta.
Tehát legyen a Naxx-nál. Példádnál maradva 30x 35-60 perc = átlagosan 23,75 óra csak azért, hogy a fix - tehát nem a random, kiszámíthatatlan booster lapjaidat megszerzésének lehetőségéhez hozzájuss, melyek ahogy magad is írtad kifejezetten jók.
Aki megveszi annak nem kell várni X órát/hetet, hónapot rá és használhatja szinte azonnal a fix ismert lapokat a pénzéért.
Azt a 2800 goldot pedig amit a már jobb paklikkal minden bizonnyal rövidebb idő alatt, könnyebben megszerez költheti a random boosterekre és kap érte hanem 140 lapot, ami (hiába random) mégsem 32.
Továbbá a paklik árazása alapján a goldot és így a rászánt idődet is be lehet árazni. Azt a 23,75 órát is. Van aki annál jóval többet keres, ha mondjuk keresésre tölt abból a 23,75-ből 1-2-t már nem jobban megérte? Ha csak ezt nézed már akkor is!
Ráadásul bármilyen hihetetlen van aki mondjuk nem csak Hearthstone-ozik. Nem ez az élete és szabadidejét beosztja sok mindenre. Én pl. szeretek futni, filmet nézni, zenét hallgatni, olvasni és más játékokkal is játszani, egyéb szórakozásrt nem is említve. Ezek sem jövedelmezőek, de változatosságot adnak és több igényét kielégíthetik az embernek.
Mikor pedig leül picit HS-ezni, nem a Naxx fix ismert lapjaira akarja a szórakozási idő alatt jött goldot költeni, és nem is akar szenvedni a rossz (mint magad is írtad) paklikkal.
Akinek meg van a magához való esze tudja és látja, hogy érdemesebb lenni megvenni.
Van aki választhat szerint megveszi-e vagy nem, van aki sajnos nem. Bár mindenki megtehetné. 😞
Tudom, hogy sokan (itthon aztán még többen) sajnos nem engedhetik meg maguknak, hogy költsenek rá ha van ingyen lehetőség is, de emiatt azt mondani, hogy nem jobb megvásárolni az picit szűklátókörűségre utal.
Igyekeztem elég egybefüggően leírni az összefüggéseket, hogy átlátható legyen miért is jobb megvenni. Aki érti annak tiszteltem és mély főhajtásom.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.17. 20:58:18
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az épített druidám. (aztán lehet valami híres streamer már 1000 éve játszik hasonlóval, csak én nem tudom)
+8-0 mielőtt elkezdtem volna használni a Deck Trackert. Volt 3 Deathrattle dudu, 3 Mechrugó, 1 Hunter, 1 Controlwarrior.
Aggro ellen elég jó statok. Vereségek jókora része onnan jön, hogy nem tudok számolni, és rosszul használom Savage Roar kombót.<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Erős spellek, fagyasztani tud.
7. körös board clear.
Mi kell még?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az viszont durva hogy mindenki mageval tolja
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

+2 Flamestrike, Spiteful Smith, Boulderfist Ogre.
És még a kártyacsomagból is kaptam 1 Negyedmestert.
A csúcson kell abbahagyni. Eladó az acc! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.01.17. 13:37:59
12-1
Kicsit sokat kellett várni rá.
BattleTag: kabel15#2672
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Fel Reaver akkor rettentő kínos, ha nincs nálad silence, ha van akkor baromi jó tud lenni. Gondolj bele amikor kinyomsz a 8. körben coinnal, egy fel reaver + spellbreaker combot... 8/8 + 4/3.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.17. 08:41:35
Tényleg nem bántásból mondom, de verhető a hunter, játssz vele, hogy megtanuld a deckjei/lapjai működését, és legközelebb ha ellened az jön, már tudni fogod, hogy mire miképpen reagál, illetve rájössz, hogy miképpen alázható meg. Rengetegszer azért nyerek, mert az emberek nem gondolkoznak, nem játsszák körbe a csapdákat, nem jó lényemet ölik le, stb.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A vebszpiner ne adhasson Malornet...még inkább, a Malorne ne legyen beast. Ő inkább valami misztikus lény. Skill command sebezzen 2 és 4 között random, ha van beasted 3 és 5 között random. Unleash kutyák haljanak meg a kör végén. Feign death legyen 4 mana. Explo trap csak a támadót sebezze. Nevetséges, más AoE secret kb nincs is. Hiéna kapjon +1/+1-et inkább. Az animal companion lények legyenek: 3/2 a malac, a majom 1/3 a medve 3/3. A hero power pedig csak egyet sebezzen. <#worship>#worship>
A Buzzard-ot mostanában nem igazán látjuk, de úgy éreztük, hogy módosítanunk kellet azon, ahogy működött, hiszen az egész paklidat felhúzhattad vele."
Segítek ezt az előző pár mondatot megérteni. Ha a kispók a kezembe adja, még akkor sem rakom ki, olyan rossz lett nerf után. Bezzeg amikor azt mondtam anno, hogy túl erős lett a nerf, a sok hunter utáló, még engem hülyézett le. Amúgy ennyi erővel ezt a lapot ki is égethetnénk a lutra albumból olyan szinten tönkre vágták. Jah és mielőtt valaki azt találná mondani, hogy "hááááát pedig kellett a nerf!" Azzal teljesen egyet értek, csak nem ilyen fokú. Fúúú mindig elsül az agyam ha ezt a lapot meglátom, és eszembe jut a sok vita róla....
A Blizz accom szépen hízik Blizz címekkel. Legutóbb WoW battle chestet vettem (5 játék), előtte SC1 full anthologyt-, most meg SC2-t várom angliából... nem érzem magam zavarban picit sem és egy szavam se lenne, ha kivennék az ingame goldért vásárlás lehetőségét. Nem is várTAM el tőlük, csodálkoztam is, hogy az Activision szárnyai alatt ilyen egyáltalán létezhet.
"Aki megteheti jobban jár."
Nem. Jobban az jár, aki szórakozva full free kinyitja. Számszerűsíteni tudom mennyivel jár jobban. Egészen pontosan 21.99 euroval jár jobban.
"Sajnállak, hogy nem terjed idáig a kapacitásod, hogy felfogd. Ilyen félrebeszélő Jánost rég hordott hátán a föld."
Nah... se manád, se más kártyád, csak ez az 1/1-es Wisp így a végére? Meh... well played ;-)
"időt takarítasz meg vele"
Ki a fenét érdekel az időmegtakarítás egy olyan játéknál, ami kb. 10 évre szól, mint a WoW? 1 hónap (napi max 1 óra játékkal) ebben a játékban az nem sok. Eleve milyen időmegtakarításról beszélsz, amikor ez egy JÁTÉK!!! Minden játék időelbaxás, arról szól, hogy kikapcsolódj, szórakozz, de hogy hasznos időtöltés-e? Hát nem.
"a goldból random paklit kapsz és meg is teheted az nem hülyeség."
Ki állította, hogy az? Nem arról volt szó, hogy boostert nyitni hülyeség, hanem arról, hogy 1 hónapnyi questelésért/arénáért járó goldot elkölteni 34 db. lapra, valamikor a HS karriered során teljesen oké! Nem mondtam soha, hogy pl. egy kezdő kezdjen el Naxx wingeket nyitogatni, ellenben egy kezdőnek is erősen jól jön a 2 db. zseniális Belcher, Nerubian Egg, Loatheb must have, Spectral Knight remek lap, Deathlord nekem nem szimpi, sokan még is szeretik, Undertaker egy időben annyi volt, mint a szemét rankeden is, Mad Scientist secret mage-nél alap, Kel' Thuzad rengeteg meccset nyert már nekem, Ooze-val is jól el lehet lenni. Egy kezdőnek ezek a lapok iszonyú nagy segítségek.
"Esetleg csinálhatok mást helyette"
Azt hittem szeretünk játszani és szórakozni a HS-al...
"és én valóban a SZÓRAKOZÁS miatt játszom, nem a kártyákért, jutalmakért. Lehet nem én vagyok a hülye vagy függő?"
Fogalmam sincs mi vagy, nem is érdekel, de mivel ez egy kártyagyűjtögetős játék, ezért nem árt, ha szórakozás közben céljaid is vannak és nem csak játszol bele a vakvilágba. Nem árt küzdeni a kártyákért is, mert ha nem érdekelnek a kártyák, nem célod őket beszerezni, akkor base dekkel nem lehet labdába rúgni, főleg hosszabb távon nem.
Annyi új lap szakadt vele a nyakamba, hogy még a mai napig sem sikerült mindegyiket megfelelően beintegrálnom a paklijaimba... de ez legyen a legnagyobb bajom 😊
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.16. 20:11:17
Hát urak, ami ezután jött, attól már kb én szégyellem magamat 😄
1. ellenfél: Hunter <#idiota>#idiota> --> 3. körben feladta
2. ellenfél: Priest --> 4. körben meghalt
3. ellenfél: Druid --> ő már egész jól játszott, de így is a 7. körben meghalt
Tudom, ez nem épp egy reprezentatív kísérlet, de akkor is meglepett, hogy ennyire nem tudnak reagálni rá az emberek.
Messze a legjobb winrate-em van vele. 2 seasont csak vele toltam. Rank 10-re mindig feltoltam pár óra játékkal(Messzebb lusta vagyok menni). Most lesz pára nap szünetem, lehet most ranked megy majd aréna helyett. Ezért is nézegetem a legendeket. Kíváncsi vagyok meddig jutnék. Visszatérve a sámánra. Hunterek és Handlockok ellen baromi jó szokott lenni. Szerintem egész jól megél a mostani metaban. Ez most ilyen kísérletezgetős pakli, wee helyett megy majd bele valami ami segít zoo és priest ellen(Bár utóbbi mindig is undorító matchup volt).
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.16. 19:13:52
Ne nézzük le a winrátámat.<#nevetes1>#nevetes1>
Lassan úgy érzem, hogy a palával vagyok a legjobb 😊 Egyre jobb a pala paklim, pedig nincs benne mustárosbattle meg negyedmester sem. Sőt Tirion sincs. Semmi...puritán self made control paladinnyó 😄 Ilyenek vannak mint pilótás éggólem meg tank+recombo kombók, egy ogre, 2 senjin a belcserek helyett stb. Jó kis kaszt ez a pala, főleg GvG után 😊
Dr. Boom kb mind a háromba illene, a druidba akkor mehetne Kel'Thusad is. Ragnaros nagyon jó lenne a Palaba és elég jó a Druidba, Sámánba sztem semmi értelme. Oda leginkább Alakir kéne, de még class legendekig nem jutottam el craftolásban. Az is gondom, hogy nem igazán akartam gvg lapot craftolni, de Boom most túl jó és annyira kicsi esélyem van megkapni, de tényleg basicre lenne logikus nyomni a dustot.
Dr. Boomot lecraftoltam közbe és átvette a faceless helyét a handlockomban
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Szerintem egészen jól kezelhető ellenfél és nincs is belőlük sok.

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.01.16. 17:54:13