40521
  • cesar22
    amikor a quest-mage kéri az extra turnt, és az abból jövő fatiue damage öli meg az ice blockon keresztül

pricless moment
  • Zozo0122 #38109
    Olyat meccseltem egy sráccal, hogy rögtön felvett, de tudtam, hogy ez most nem kurvaanyázás lesz, hanem a meccset fogjuk méltatni :) Már a visszavágót nyomjuk :)
  • Madi92
    Tégy így.
  • 1Darton1
    Akkor még van hova fejlődnöm magyar nyelvből.
  • Madi92
    Nem volt az.
    Hivatalos fórumok tele vannak az ilyen "kérdésekkel" pl a Qrouge rant topikokban. Akik azt mondják, hogy áá az nem OP meg mi a jó benne, aztán kiderül, hogy nagyban játsszák, csak bénák vele.
  • 1Darton1
    Pedig elég egyértelmű volt, hogy mire gondol.
    Pirate warriort pedig alig látni. Én az elmúlt 30-40 meccsből egyszer sem találkoztam vele, de streameken sem jönnek szembe szinte sosem.
  • Madi92
    Hát ne haragudj, de nekem úgy jött le, hogy azért kérdezed, mert te is azzal játszol, de neked nem megy és hogy merünk ilyet mondani, hogy az pedig erős. :D
    Mind1, nem sértésnek szántam, csak fura volt.
    Azt meg külön értékelem, hogy nem fogod erőltetni.
  • Mephike
    Az új kieg előtt a sámán és a druid jade is erős volt. Brann kirotálásával azonban sokat veszített a Jade az erejéből + a raven idol és living roots hiányát Fandral nagyon érzi.
  • morcosqtya
    Gondolom egy időben meg (ez sajnos kimaradt nekem) ez a jade gólemes pakli verte fel az idegeket.
    Legalábbis ha sokáig hagyod játszani nagyon kemény tud lenni..

Bár nem tudom ez mikori meta.
  • morcosqtya
    Most komolyan nem hiszed el hogy nem volt meg nekem a patches meg egy két pirate lap ami kell hozzá?
    Nem hiszed el hogy XY magánember egy adott időpillanatig még nem rakott össze előtte egy YZ paklit?
    Oh man....
    Szerinted mindenki pirate deckkel születik vagy mi?
    Vagy miután egy-másfél hete újra instaláltam (kb 3 év kihagyás után) a játékot, a Blizzard megszánt egy összeállított pirate packkal vagy mi? :D
    Ne röhögtess már.
    Amúgy neked mi a jó abban hogy nem hiszed el hogy nem volt pirate deckem összeállítva azelőtt?

Legyen elég annyi, hogy nem futottam bele rank 20-ig pirate-be ezért nem tünt fel hogy erős ennyi a történet. Itt meg sokat írtatok róla. Erre bekérdeztem, hogy mitől erős, majd a válaszokra reflektálva kiváncsiságból én is összepakoltam egyet.
    Nem tudom neked élő streammel meg időbélyeggel "bizonyítani" hogy mikor raktam össze. De miért is kéne.
    Egyébként sem azzal fogok játszani mert annyira nem élvezetes vele. Szerintem.
    Lyra meg hunter jobban tetszik, fordulatosabb.

Sheltem: #38096
    Egyetértek, nekem is a questes rogue bassza legjobban a csőrömet.
  • Madi92
    Nem azért érdekes hogy milyen deckek ellen játszol, hanem hogy te milyen deckekkel játszhatasz akár konpetetív szinten. Kazakus priest is simán játszható volt r4 szinten is akár.
  • Shep
    Ja, marha jó, csak már most unalmas, van 4-5 deck megint, mindenki ezeket nyomja. Ha warrior akkor 90%, hogy taunt, priestnél vagy a silence, vagy a divine-os undormány, róg yakorlatilg csak a kveszt, mage szintén szinte csak kveszt, pala a csodálatos murloc szarjával, sámánt mostanában nem is láttam, ahog warlockot sem, de ha igen akkor is csak zoo. Hunter meg a szokásos nyomjuk a lényeket boardra és menjünk arcra, semmi új. Druid? Az is van a játékban?
    Az a helyzet, hogy ez a játék mindig csak pár hétig érdekes azután, hogy kijött az éppen aktuális kieg.
  • Madi92
    Na ne viccelj velem. Elöször beírod hogy nem érted miért erős, aztán hirtelen lecraftolod. :D
    Amúgy nem baj az ha piratezel, mert értem hogy nincs kedve mindenkinek félórás köröket tolni.
    De mondom, a deck erős. Ha nem megy vele, arra nem tudok mit mondani. Lehet más stílussal kéne próbálkoznod.
  • Zozo0122 #38097
    Áhh, Lyrát szerintem senki sem bántaná, annyira király, hogy létezik az a lap :) Nagyon kellett végre a priestnek egy jó legend. Amúgy szerintem full jó a meta most. Kb. mindennel lehet játszani, viszonylagos balance is van (ez nyilván totál véletlen, a blizzard inkompetens bandájának ehhez semmi köze, csak jól jött ki és jó ideig nem lesz újra ilyen :D), persze a questróg meg a wari el tud szállni erőszintben, ha hagyjuk. Én is rendesen játszom mostanában, nem csak pötyögök meg vegetálok. Vannak jó meccsek.

Esélyes nerfek...hát, a questróg, igen, de lehet, hogy a Glacial Shardot kéne, nem a questet, vagy ha azt, akkor óvatosan. Legyenek 4/4-ek.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.05.02. 07:18:14
  • Sheltem
    Valahogy sosem tudtam utálni azt aki a pirate warriorral játszott. Nem csak azért mert nekemis volt mindigis, de valahogy úgy voltam vele, hogy valakinek biztos még 1 gyors win hiányzik a következő 10 goldhoz vagy hasonló.
    De a Quest Rogue...istenem ezt a sz*r szánalmat(természetesen van nekemis, kíváncsiságból lecraftoltam toltam vele pár kört).
    Ez a Quest rogue a legalja a hearthstonenak szerintem.
    De amiért hozzászólást "ragadtam" az az, hogy Lyrás Control Priesttel olyan szépen elp*csáztam 2t is egymás után(ranked tele van Quest Rogueval rank15-20 között), hogy az egyikük kapásból friendnek fel akart venni(gondolom le akart oltani, de ezek a szociális kihányások nem érdekeltek sosem, dolgozza fel egyedül).
    Marhajól szórakoztam...Istenem azok a Dragonfire potionok, amikor telepakolja a szerencsétlen nyomorult 5:5 össel a 7 helyet a táblán, majd aztán következő körben megint...és amikor ellövöm a Dragonfiret 2 körben egymás után (és a maki ott áll üres kézzel)az a 10mp es "fagyott tábla" szinte hallom a -különböző nyelven- felcsendülő "k*rva anyád" at az internetsztráda túloldalán :)
    Egy szó mint száz : Lyra make Hearthstone Great Again!
    (tudom valaki majd írja, hogy Control Lyra priesttel csak ne nevezzem a Quest roguet szánalmasnak, de akkoris olyan jól esik, pláne ha még tologatja közben az emotejait mint most..."Wow" és társai).
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.05.02. 05:54:31
  • morcosqtya
    Előző szezonban rank 12-ig tudtam eljutni (vagyis a láda lett 12-es) Lyra pappal.
  • morcosqtya
    Igen, 21,00 után raktam össze mert szétszedtem egy legendaryt, így kikraftoltam a Patches-t.
    Ha jól jönnek ki a lapok akkor gyorsan öl, és a Leroy Jenkins is hatásos, de azért van hogy beszívom vele.
    Egyelőre Rank 18-on vagyok...
  • cesar22
    akkor sajnos nincs mit tenni, tovább kell lépni rajta
  • Madi92
    Na mégis csak ott az a kalóz deck...
    Ne haragudj hogy ezt mondom, de ez a deck jól működik(sajnos), szóval valószínűleg user error.
    Nyilván kaptunk eszközöket a pirate deck ellen, de még mindig az egyik legerősebb deck.
  • Shep
    Aha, szóval rohadtul kevés, nekem azért sikerült :)
  • cesar22
    1/36*1/135
  • morcosqtya
    http://www.hearthpwn.com/decks/823422-top-4-legend-pirate-warrior
    ezt próbálom most.
    Kikraftoltam.
    Húzás nincs benne, egy idő múlva kiapad a kezem.
    Ha leszedik a kalózokat baszhatom.
    Quest rogue, Megafin murloc shaman is elver vele....
  • morcosqtya
    Köcsög rogue ellen szart se ér...
  • Shep
    Mennyi az esélye, hogy egy boosterben 2 rare legyen és mindkettő ugyanaz?
  • Zozo0122 #38086
    Ezt nem hiszem el :)
  • cesar22
    valóban. én már ki is nyitottam :)

• Madi92
    De a játékkal játszol? Mert akkor nem kérdeznél ilyet! : )
  • TBTPumpa
    Elvileg mindenki kapott 3db Ungoro pakkot, mert a játék elérte a 70 milliós bázist.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.01. 21:27:15
  • morcosqtya
    Nincsenek meg hozzá a lapok.
    Nem játszom vele.
  • Madi92
    Ilyet általában azok kérdeznek akik piratewarriorral játszanak.
  • morcosqtya
    Mitől olyan erős a pirate warrior?
  • argo001
    Azért a pirate warrior még mindig eltakarodhat a sunyiba.
  • Madi92
    Sorry, ez a lyra priestre vonatkozott, de nem azt kérdezted.
  • JethroHUN
    A rogue veszít az esetek 80%-ában a taunt warrior ellen vagy fordítva?
  • anadrex
    A fogadásért a 3 csomag kártyát mikor kapjuk már meg? :O
  • Renegade
    na, végül is nekem is meglett az R5 a hunteremmel, valószínűleg a cult mastert ki kéne cserélni mondjuk egy call of the wildra, esetleg az 1/2-es rák helyett hunter's mark, ritkák a murlocok.
  • Zozo0122 #38074
    Szerintem Miracle Priesttel jelenleg a legnehezebb ellenfél a mirror, tök mind1 miféle, de a többi pap szívat a legjobban. Silencelgetnek, meg 2 vagy 3 manából bármimet lekapják. Taunt wari nem gond, kivéve ha hamar ki tudja tenni Sulfurast, Quest Róg meg csak akkor gond, ha az ellenfél tud is játszani :D
  • Madi92
    Rouge az 80% lose, ha questes és össze is jön neki gyorsan, mondjuk a másik lehetőség sem egyszerű.
    Warrior ellen meg okosan kell, folyamatosan nyomás alatt tartani, meg nem belepakolni túlságosan a brawlba. Ha kifogy a kezed, akkor mehet is a conced.
  • morcosqtya
    Questes warriort (Sulfuras + Tauntos lények) milyennek tartjátok most?
    Lyrával mindig kikapok ellene.

A másik nehéz ellenfél nekem a Questes Rogue (Crystal Core).

A 3-ból szerintetek melyikkel lehetne legfeljebb jutni?
  • Renegade
    őőőő, elnézést ez a HS topik?

emberek pozitívan nyilatkoznak a játékról? o0
    basszus, mikor nyaltam be egy bélyeget?