Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
nat pagle-lel megelégednél? mert akkor rossz hírem van 😄
Shep
Aztán megkapom az összes lapot ami már megvan 😊 Felezem, mert a GvG-ből még a fele hiányzik úgy ott nagyobb eséllyel kapok olyat ami még nincs meg legendary meg ott is van ami jó lenne. Igazából kb ezek kellenének: Ragna, Ysera, Vojlin, Boom, Alex, MalGanis, Tirion, Carine, Black Knight, Nat Paggle

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Craftoltam már egy-két commont a régiből, de ezt a kurva tankot nem fogom. Kevés dustom van amúgy is... 😊
Explosive ship, puddlestomper és a tank még nincs meg.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.01.19. 15:31:13
dave9004
inkább akkor vegyél 20-at a régiből
Amúgy craftold le, 40 dust semmi, ahhoz képest jó lap. Oké...commont nem craftolunk, de egyszer belefér, ha meg van recombo akkor OP 😊
Abból van nekem 3, abból 1 golden. Nem igazságos ez a játék...😊
Devv
Nem panaszkodom, nyitottam jókat, de amiket mostanában nyitok az vicc: mind az 5 megvan, meg harmadik rare, meg ilyenek. Legalább egy kurva force-tank max lett volna benne, az még nincs is meg...
Shep
Na én eldöntöttem. Megcsinálom az arany priestet akkor lesz durván 2000 aranyam, ha jobban adja a kveszteket akkor több is, abból veszek 10-10 paklit és ha nem lesz közte legalább egy használható legendary akkor befejeztem a játékot. Pénzt én nem fogok beleölni annyit nem ér, freeben meg csak aggroval lehet viszonylag normális időt beleölve célt elérni, az meg nekem nem jön be úgyhogy jobban járok ha még időben kiszállok. Az RNG-re bízom magam 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.19. 15:11:30

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Néha tényleg olyan 😊

Ebben a játékban minden ellened van.<#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Jól beszívatott ez a szar játék, a hülye effektek alatt ugye hiába nyomkodod a következő lépést nem tudod megcsinálni, na szépen le is járt miatta az időm és nem tudtam az áthozott lénnyel ütni. Szépek ezek az effektek de jó lenne ha nem emiatt menne el a meccs.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.19. 12:55:30

qetuol
nekem priest deckbe passzol, inner fireval.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
Hát akkor elég szar lehet nekik 😊

Tinman
Egy kis méretű péniszt a lábuk közt.<#gunyos1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Örömet? 😊
Shep
A játék legrosszabb része az olyan idióták akik direkt húzzák az időt, meg mikor már nyernek akkor még előtte mind szar kijátszanak, szórakoznak akármi. Az ilyenek amúgy mit éreznek?

Shep
Hát ez az, szerintem nerfelni kellene 😊

Én a Whisppel se értek 1et.
0 mannáért 1-1.
Még a jetinek is csak +1 statja van a mana költségéhez képest és arra azt mondják OP.
Nem mellesleg bármikor kirakhatod...<#idiota>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tinman
Jó lap szerintem is... mikor először láttam el sem akartam hinni, hogy a saját és az ellenfél körében is kapja a +ATK-t. Mese nincs, ha kitolják mindent meg kell tenni, hogy leszedd, kerüljön bármibe... lehet szépen beleverni olyan miniont, akivel tök mást akartál, mert durván eltud húzni és ha bevédi, feltépi, akkor pár kör múlva azt nézed, hogy van még 8HP-d :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Thx

Pl. a te Bolvarodnak jobban örültem volna palámhoz. Biztos megint le leszek oltva, de ellenem akár mikor kitolták tuti hamarosan meghaltam :-D

Tinman
Semmi gond... én az a hülye vagyok, aki akkor sem venne pénzért boostert, ha milliárdos lennék, egyszerűen engem ez tök szórakoztat, hogy nyerek ingame goldot és abból azt teszek a játékban amire csak futja :-)

Tinman
Tök szívesen megoldottam, nekem is kihívás volt 4.3"-on működésre bírni, főleg, hogy egy sokadik linken találtam olyan megoldást amihez nem kellett root.

Tinman
3 db. questet gyűjtöttem be direkt hétvégére. A 40g-eseket hét közben akkor is van időm letolni, ha nagyon fáradt vagyok, vagy melóból lenyomom. Ilyenkor meg kaszálok :-)

Hidd el nekem azon a lapdiverzitás szinten amin én vagyok, ez az Onyxia aranyat ér. Amúgy tök fura, hogy soha(!) nem tette még ellenem ki senki és pont ma amikor megnyerem a kártyát egy priest kitolta... szokásos 1/1-es stealth-el le is vettem, a maradékot meg a fan of knives megoldotta. Na most ebből a szempontból tényleg egy kalap szar :-D

Shep
Persze csak ha nincs nálad semmi akkor 2-3 kör és már 6-ot csap, arról nem beszélve, hogy mikor 2-t kirak és még tápot is ad neki az már nem kismiska. Egyébként én már a legelején is mondtam ,hogy táp.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.18. 19:25:26

dave9004
na te vagy az első aki erre is panaszol 😄 a legfosabb hóliszmájt kinyírja 1 manáért
Shep
Amúgy tudjátok mit kellene nerfelni, a szar mikrosütőt. Ultra táp, hogy minden körben nő a sebzése, szerintem pont elég lenne ha csak a saját körödben nőne, vagy random lenne, hogy nő-e az adott körben, ha már ennyire random az egész játék.

Grat! 😊
Nekem is szerencsés nap volt a mai, sikerült egy Bolvar Fordragont nyitni. Mondjuk azt még nem tudom, mit kezdjek vele, mert a jelenlegi formájában nagyon meg vagyok elégedve a pala dekkemmel, de majdcsak kitalálok valamit 😊

Mephike
Ahh, tényleg összekevertelek mással! Bocs érte...

Shep
Ennyi kveszted volt? Kalap szar lap, nekem az volt az első v. a második legendarym de semmire nem jó, azon kívül ,hogy elmegy vele egy köröd és nem csinált semmit, meccset csak nagyon ritkán lehet vele nyerni, vagy mondjuk úgy, hogy szinte soha.

Amúgy ez a hálám a múltkoriért, Onyxia kisasszonyt küldtem a boosterért cserébe <#worship>
Tinman
<#worship>

90 dust be is ugrott a feleslegből :-)

WELL PLAYED! 😄 Jó az az Onyxia, tegyél mellé 2 Knife Jugglert és mehet a gépágyú <#idiota>
Devv
Na gratulálok!
Tinman
60+60+100+40, ez ha jól számolom 12 meccs volt, szvsz nem sok :-)

Zozo!!!!

Itt lennél eskü meghívnálak egy bármilyen italra amit szeretsz! Életem 2. nyitott Legendary lapja... nem a legjobb, nem az amit akartam, de a boldogság az megvan :-))))))

A többi, viszont fos/megvolt/betörni való. Szerk: Azé' a pirate jó lesz rugómhoz :-D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.18. 17:01:09

Shep
Akkor nem sokat játszottál ma 😄

Devv
2 GvG, egy sima.
3 sima 😄 GvG meg legközelebb arénából 😊
Tinman
Még annyit segíts, hogy classic vagy GvG és nyitom is, posztolom a képet, hadd röhögjünk :-D

Devv
Nyissál 3 szar paklit! <#idiota>
Tinman
"hogy egyfolytában hangsúlyozod, hogy aki pénzt költ a játékra, az szellemi sérült"

Nagyon nem szép hazudni, de tőlem nyugodtan <#worship>

Tinman
260G folyt ma be, volt még maradék, így 3 paklit nyithatnék, vagy 2 aréna.

Nemtudomnemtudomnemtudomnemtudom <#vigyor2>

Mephike
Szerény véleményem az, hogy bárki leírhatja mi történt vele, nem az a lényeg, hogy casualban vagy rankeden történt, a lényeg, hogy meg tudta oldani vagy nem az adott szituációt. A lényeg, hogy neki fontos esemény volt. Ha nem értesz vele egyet nyugodtan lehet szó nélkül hagyni a dolgot, attól még nem lesz igaza. Én se írok semmit, amikor valaki ezerrel haterkedik minden nap ugyanaz ellen a kaszt ellen, közben meg folyamatosan kikap tőle, mert képtelen tanulni. Arról nem is beszélve, hogy ennyi beleölt idő után már rég ott kellene tartani, hogy mindegyik kasztnak felismered az erősségeit és gyengeségeit.
De ugyanilyen hülyeségnem tartom Tinman, hogy egyfolytában hangsúlyozod, hogy aki pénzt költ a játékra, az szellemi sérült, meg élményt veszít, stb. Ezerszer körbejártuk már ezt a témát, és van ellen cáfolat bőven.
Ui.: Ha nem értesz egyet jelezheted, max nem foglalkozom vele. Ez utóbbi mondatomat most finoman fogalmaztam meg.

Shep
Ezért nyomják ott is a hunert, meg a zoot 😄

Kit érdekel, hogy casual vagy rank 15 vagy rank 1? Az adott ellenfél számít nem a rang, szívattak már meg engem rank 20-on is és találkoztam segghülyével rank 13-mon. Amúgy meg elárulnám, hogy az igazi játék legend szinten folyik úgyis...miért? Mert ha azt eléred onnantól azt csinálsz amit akarsz, nem vergődsz a rankokon, nem kell igazodni a metához (persze csak ha nem akarsz legend 1. helyezett lenni) tét nélkül élvezed a játékot a legjobbakkal szemben. 😊
Devv
Ez esetben elnézést kívánok!
Pio volt legend is, és el is mondta a dolgokat

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Eddig 2x, egyszer arénában :-(

Devv
De hát én mindig kulturáltan adom elő! Ne, mert csak 2 életem van! <#worship>
qetuol
nektek is már volt, hogy egy élvezetes és lényeges meccset vesztettetek el, mert az internet kihagyott? a kurva anyjukat az ISP-nek

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Tinman
Necro pl. már volt Rank1 is, csak inkább magában tartja, mert szerény. Abs. megértem!