40521
  • Zozo0122 #15802
    Hát nem tudom srácok. Ez a mostani meta egyszerűen...nincs rá jobb szó, rohadt szar és unalmas. A paladinon meg a priesten kívül (amik rohadt ritkák) az összes többi most játszott deck vagy aggro, vagy egy finisher combora épít. Annyira rossz most rankedet játszani, mint talán még soha. Rank 11-en vagyok, mert egyszerűen nincs kedvem a ranglétrához, az elmúlt 3 napban összesen jó, ha 10 ranked meccsem volt, casualban elbaromkodtam. :D
  • Zozo0122 #15801
    A legnagyobb bug az ellenfél neve. Ma ugyanis kedd van
  • Shep
    Mai bugparádé.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amúgy nyertem :)

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.20. 23:31:08
  • csoszi87
    Felezőgép
  • karmacoma
    Az elejébe belenéztem. Végig panaszkodott, hogy nagyon fáradt és mondta is, hogy keveset fog streamelni.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.20. 22:49:35
  • Zozo0122 #15797
    Na, a rugó meg kihagyja a lethalt :D Madiék se vették észre amúgy
  • Pio
    Azért ha eleve az asztalon van 18 sebzésed, az nem igazán OTK. :D
    Lényegileg elnyomott egy bloodlustot és kész, a lava burst már overkill volt.
  • Pio
    Ezt mondjuk tényleg fura nem észrevenni, főleg Kolentonak. Annyira sok tényező azért nincs, ami zavarna és az ellen HPja nagyon kevés.
  • TBTPumpa
    Dat lethal

Belező pls
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.20. 21:02:02
  • Zozo0122 #15793
    Fantasztikus verseny :/ Hunter vs huntert tolnak most is...
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.20. 20:06:03
  • Negritis
    lágy vagy kemény?
  • Shep
    Na Zeta teszteli a tojást.
  • Negritis
    első meccsen kapsából egy őskövület :D
  • Negritis
    ma is ESL ha érdekel valakit
  • Tinman #15788
    Nah megvan Wing2 is, ki is takarítottam. Ez a Majordomo mekkora egy semmire se való lap... hát 1 perce nem térek magamhoz tőle :-D
  • Mephike
    Tegnap néztem az ESL selejtezőket. Ott még Madi is azt mondta, hogy rengeteg hibával játszanak a játékosok.
  • Shep
    Az komoly. Ő is kiégett :D
  • Devv
    A wrath-et belenyomta a shieldmaidenbe...
  • karmacoma
    Egyszer Blizzcon európai selejtezőn is csúnyán elnézett egyet. Ha jól emlékszem sámánnal, próbálta annyira tisztítani a boardot, hogy benézte a lethalt.
  • Shep
    Lehet benne valami, mert előbb róg ellen 3. körben kiraktam a DL-ot és egyből feladta, ami önmagában nem lenne érdekes, csak hát ilyet nem is tudom mikor láttam utoljára.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.20. 16:00:25
  • karmacoma
    Sokkal több lett a random concede is. A mobilos mezőny szépen hígítja az állományt. Nem olyan nagy baj, legalább gyorsabban haladnak a questek.
  • Shep
    Hát de mit csinált?
  • Devv
    Itt a tegnapi Kolento missed lethal. Nem nagy cucc, de gondoltam beteszem:
  • Shep
    Akkor remélem egyre többen fogják mobilról nyomni! :)
  • Tinman #15778
    Mobilgaming :-/

Minap mobilról priest-tel nem húztam elég messze a lényemtől a removalt, le is szedtem a sajátom. Concede azonnal.
  • Shep
    A facehunter magára nyomta el a KC-ot. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Az ilyen pillanatokért mégis érdemes játszani :)
  • Negritis
    nem az még kimaradt hogy a blizz direktbe szivatja a népet és bizonyos streamereknek "hátulról segít"
    valamint ha nem pénzből veszel lapot akkor tuti hogy szart kapsz a goldért vett csomagban
  • Mephike
    Értékelem az optimizmusodat. Xar a játék, rossz az rng, a facehunter undorító, a játéknak már rég befellegzett. Röviden ennyi.
    Azt hiszem ezzel megkíméltelek a várható válaszoktól.
  • Negritis
    van különbség a pénz feldobás és a HS szerencséje között
    nem is kevés, a legalapabb hogy a mechmage pl a blastmaget mikor és hogy rakja ki
    streamen is láttam olyat aki nem takarított a boardon mer minek alapon hanem kivágta aztán hisztizett hogy nem ölte le a shadet hanem 1 ment arcra 3 meg a chow-ra

és ez csak a teteje, ha 7. körben nem jön az ancient of war dudu ellen akkor készülni kell hogy ott a kombó, ha nem tesszük meg akkor kb olyan mintha letolt nadrággal pucsítanánk

handlocknál is 6. körbe nem verjük le 14 hp-ra (kivéve ha facehunter de annak se biztos hogy megéri) mer jön a molten + taunt

és ezek még csak 1 körön belüli dolgok

nyílván lentebb is volt írva hogy 5. körig a priest húzott 2xswd&swp lapokat
    de gondolj bele fordítva, ha 4 atk-s lényeket toltál volna ki nem pedig azoknak targetet akkor mennyire szidná a priest az rng-t hogy ott a 4 removal a kezébe de nem jön a soulpriest+circle (mint ahogy itt is halljuk állandóan :D)

vagy pl olaj rugónál sem mind1 hogy vele és ellene mikor mire hogy reagálsz
    sok rng van a játékban, de ennek 2 oka van
    1. ne legyen teljes mértékben lefutott meccs
    2. a kezdőknek több esélye legyen

+1 minden kártyajátékban van RNG
    haver Magicezik (nem is alacsony szinten elvileg) ő mesélte hogy ott van turn1-ban győzelmet hozó deck
    akkor az szép és jó?

nyílván vannak ennél mélyebb és kidolgozottabb kártyajátékok, akinek nem tetszik a HS ne játsza
    pont ez a szép 2015ben hogy ha valami nem tetszik hasonló témában van 1000 más játék és lehet hogy van amiben meg is találja az ember a számítását, én elvagyok a HS-sel még nem untam meg
    a hibái miatt is szeretem és a hangulata miatt (urban rivalst is szerettem anno de abba belefáradtam azért pedig ott aztán nem sok RNG volt adott meccsen belül és még jobban pörgött mint ez mert ugye max 4 lapot játszott ki mind2 játékos és akkor ott kellett kitalálni hogy mennyi boostot vetsz be adott körben és ha nem jól cisnáltad instant vereség)
  • Shep
    Pontosan ezért.
  • Devv
    Vagy csináljunk egy hs dühöngő totyikot!
  • Negritis
    de miért ITT beszélsz róla?
    csinálj egy HS vs IW vagy IW topikot és ott meséld el ezeket
  • Zickler
    Mennyit játszottál te ezzel a játékkal?
    "semmilyen befolyásoló hatással nem vagy a játék menetére az eszeddel" - utálom az ilyen kifogásokat, amikor az emberek nem veszik észre hogy egy lépésük hogyan befolyásolja a 3 körrel későbbit, és ahelyett hogy megtanulnák a kis trükköket, mini kombókat, taktikákat, inkább szidják a játékot meg a szerencse faktort. Bár mondjuk azt a büdös életben nem fogom megérteni hogy akinek baj van a szerencse faktorral akkor az minek játszik kártyajátékot.
  • Shep
    Szerinted miről beszélek itt napok óta?
  • Tinman #15768
    Sokszor megbeszéltük ezt, hogy "simple, but deep."

Pont a random és pont a kevés tudás az, ami sikerre vihet egy kezdőt is.

Teljesen egyetértek azzal amit írsz, hogy ennél sok összetettebb kártyajáték van. Mégis miért a HS a legsikeresebb? Mert gyors menetekkel operál. Aki meg agyalni akar annak ott a ranked, és ha szerencséje van nem egy hunter jön éppen szembe, hanem egy priest vagy egy control warrior és megvan az agyalós jó meccs. Sajna nem csak mazsola van ebben a kalácsban, cserébe full ingyen is lehet benne eredményeket elérni. Ma nyitom a BRM 2. winget 695G-om van. Naxx-ot is full free nyitottam.

Ha van 5 perced akkor is leülhetsz elé, ha van 5 órád akkor is.

Alapvetően szerintem jó, hogy van ilyen gyors, tempós kártyajáték, mint a HS meg van pár másik, ami lassúbb.
  • StrikeFor
    amikor kijött a játék 1 hét után megmondtam,hogy ez a legnagyobb hibája.....Blizzes játék nincs balance csak az van,hogy épp mit csinálnak picit erősebbre a többinél.....szerencse és random.......a tudás és pakliépítés "huszonnyolcadrendü"

ülj le kártyázni egy vampire-es vagy magic-es gyerekkel.....na az már észjáték valóban

én megint hónapokra elteszem,mert képtelenség rendesen játszani....ha nem jön a kívánt lap buktál,nincs mese és ez így hosszútávon unalmassá teszi a játékot mivel semmilyen befolyásoló hatással nem vagy a játék menetére az eszeddel..........:S
    az említett 2 kártyajátékban is vannak kombók,de ha nem jön a lap akkor is 112 féle másik kombót tudsz improvizálni és az nyer aki jobbat talál ki az adott ellenfele ellen az adott lapokkal....ha meg bejön a fő koncepciód az csak külön öröm.....

• Negritis
    ha ennyire tetszik akkor told azzal
    hátha ott nem lesz ennyi negatív élményed
  • Tinman #15765
    Priestel megakadtam 14-en... egy ilyen secret-mech-freeze kutyvalékkel egész jó lementem, talán lassan megint mehet vissza a priest, hogy haladjak.
  • StrikeFor
    te meg megint mage vagy :D
  • Devv
    Amikor 2 druid néz farkasszemet egymással, 9. kör, nála 2 lap van, nálam is van 2+ lap (thaurissan miatt olcsóbb az egyik), akkor jön Mr. Overrated és megoldja!