40521
  • Zozo0122 #15842
    Amúgy a legnagyobb mázli az egészben a golden Cho. Akár az is rá lehetne írva, hogy craftolj egy neked tetsző legendaryt :)
  • Mephike
    Néztem anno 40 boosteres nyitásokat, amiben a videó elején vették meg a hozzávalót, és bizony összesen nem jött annyi legendás, mint a Te hét csomagodból. Grat.
  • Shep
    Amúgy meg
  • Shep
    Én meg nem is tudom mikor nyitottam utoljára akár csak egy epicet is, nem hogy legendaryt. :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.21. 20:25:59
  • Zozo0122 #15838
    Hát ja. Egyelőre még csak Jaxxot próbáltam ki, démonosdit játszok, már csak ez kellett egy jó demonlock deckhez, Malganis már volt. Eléggé bejön, csak még bele kell jönni. :D
  • Negritis
    inkább jackpotot :D
  • Zozo0122 #15836
    Jaja, 7 packot :D
  • Shep
    Pénzért vetted? Hát akkor már minden világos.
  • Zozo0122 #15834
    Köszi srácok :D Jaja, mondom én, hogy van itt valami kavarás a pénzes packokkal...:D
  • Negritis
    gz
    ebből is látszik hogy a pénzért vett pack jobb :D
    nekem is abból esett 2 legend múltkor :D
  • dave9004
    21.-e szerencsés nap lett. grat :)
  • Zozo0122 #15831
    Na craftoltam Sylvát, a másikat majd még eldöntöm...Tirion,Ragna,Grommash mind esélyesek...talán kivárom mi fog történni full BRM után.
  • Devv
    MAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERR! :D
  • csoszi87
    Én full yolo-ba nyomnám és miután betörtem Cho-t, lekraftolnám simába, másik 1600ból meg Nat Pagle.
    De gondolom te nem vagy akkora partyarc.
  • Shep
    Ragnaros :)
  • Zozo0122 #15827
    Hát most én is ezt érzem, ennél a 7-esnél tuti nem fogok jobbat nyitni soha. :D Viszont most betörhetem Chot és amúgy is van 1600 dustom, szóval craftolhatok 2 legendet :) Sylva + valami.
  • Shep
    Beszarás mekkora makker vagy.
  • karmacoma
    Hát, most már van helye legalább. Soha nem játszottam lockot így amikor kiesett annyira nem örültem neki. Azért is néztem rá erre a deckre, hogy legalább kis hasznát lássam.
  • Zozo0122 #15824
    Huh. Előre is elnézést kérek, és bocsi Dave, de a nap mázlistája címet is lopom Vettem egy 7-es classic packot. Ezek voltak benne:
    -Golden Lorewalker Cho - értsd válassz egy tetszőleges legendaryt és craftold.
    -Malganys
    -Lord Jaraxxus
    Ezeken kívül golden commonok és vagy 5 epic asszem összesen. Megértem, ha most gyűlöltök pár napig, de nem bírtam ki, hogy kirakjam ide.
    Itt vannak:
  • Shep
    Amúgy van Malganisod? Az nem rossz.
  • Shep
    Ez jó pakli, ezeket szoktam rendre bedarálni :)
  • karmacoma
    Kolento rakta össze kb 1 hete. Azóta hódít. Versenyen is 80%-ot hozott, azoknak akik ezt vitték.
    Nekem így néz ki. Kolentoé jobb, csak nem esett még ki shadowflame, és mivel nem nagyon játszom lockal nem akartam craftolni.

Dragon egg-et tesztelésnek raktam be. Ilyen deckbe nem rossz, mert annyi féle képpen tudsz tuningolni, hogy jók a ragadós dolgok boardclear esetére. Ha van shadowflame akkor különösen. Ha jön a demonos aoe, akkor hellfire is kikerül tőlem.

Amúgy azért nagyon jó deck, mert hiába megy a gyors tempora, sziknte soha nem lehet teljesen leszedni a boardját, és a végjátékra se fut ki az eszközökből, elhúzódó meccset is simán hozhat Boom vagy Sylva.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.21. 17:16:31
  • Zozo0122 #15820
    Az a legdurvább, hogy ezek közül még egyik se volt meg neked :D Pedig neked aztán minden jó legend megvan már szinte.
  • Shep
    Igazából a pyrok és a vchosenek miatt működött jól de inkább a pyrok miatt, nam eg persze mert még újszerű és senki nem ütötte le a tojásokat :) Pár nap és rájönnek a népek és nem lesz annyira jó. Jött ellene zoo aki nyomta a tojást szintén de ott nem volt olyan hatékony, inkább csak gyengítette azt a paklit.
  • Negritis
    akkor tükör tojás lett
    faceless volt? :D

amúgy agyalok hogy a 2 tojás + raid leader vagy dire wolf mennyire lehet jó
    a gond hogy aggro deckbe 3 dropnak az ork kevés :(
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.21. 15:46:15
  • Shep
    teflonnal

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amúgy nagyon jól működött neki

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.21. 15:43:29
  • Negritis
    mégse IW-zel? :D
    pedig majdnem örültem :D

amúgy hogy ment Zetának a tojás tetszelés? meg mivel próbálta?
  • Shep
    Melyik deckről beszélsz?
  • karmacoma
    Mondjuk ezt az új Demonzoo-t nem tudom mi fogja lelassítani. Nem egy olcsó deck, de a leghatékonyabbnak tűnő gyors pakli. Rosszul húzni kb csak úgy tud, ha a voidcallerek beszorulnak hátra, a doomguardok meg korán jönnek, egyébként meg gyilkos kombók jönnek végtelen mennyiségű tokennel. Kicsit alakítgattam rajta és shadowflame + Sea Giant nélkül is 4-1et futottam vele. A legszarabb az, hogy egy jól húzó, korrektül játszó priestet is bedarált.
  • qetuol
    grat :)
  • csoszi87
    Grat.
    Nekem 1x volt még az elején.
    Arany Hogger + Bloodmage.
    Kutyus ment is alapanyagnak.

Nemrég megtaláltam az első decket amit saját fejből raktam össze 1-2 hét játék után. Arénában ha hasonlót pickelnék, el se kezdenék játszani vele.
  • Tinman #15811
    Bakker
  • Zozo0122 #15810
    Hearthstone uninstall - Are you sure? --> Yes.
  • dave9004
    na telón játék, ingyen packban meg életem első dupla legendás nyitása:
    Baron Geddon és Malygos
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.21. 13:26:21
  • Negritis
    nax nyugisabb volt egy fokkal
    jöttek jó lapok, de inkább belesimultak az akkori meta deckekbe az elején és kevésbé volt "metachanger" előérzete az embereknek
  • dave9004
    csak nyugi. május közepe-végéig nem kell komolyan venni.
    ne ess abba a hibába, hogy a heti új lapok miatti káoszban felhúzod magad mint mások. valszeg tavaly is ez volt naxxnál, csak elfelejtette mindenki.
  • Negritis
    Paladin or Priest 5 W asszem össze kell raknom egy palát :D
  • Negritis
    más

Grim patron arénában is jó lap lett, de legalábbis felértékeli a 3támadásos lényeket
    mage ellen kaptam ki mert nem bírtam mit kezdeni a bajszossal shamannal
    így 4-3 lett az arénám, mondjuk a deckemből kiindulva minden győzelemnek örülni kell :D
    így az első telós aréna letudva 1 hét alatt :D
  • Negritis
    nálam most albi keresés és egyebek miatt kicist parkoló pályán van a game, de nem is baj mert olyan "időszak" vna ahol
    1. megy a kísérletezgetés de mivel eddig csak a pala és a priest (+gang up) kapott erre alkalmas lapokat ők vannak
    2. mivel senki nem tudja mi a tuti mindenki csak a "biztos"ra megy ez pedig az aggro jelenleg
    egy midrange decknél sem lehet tudni hogy mennyit ér most mert akkora a káosz

még kb 2-3 hét mire nagyjából beállnak a dolgok addigra remélem én is tudok már normálisabban játszani (bár addigra meg witcherezni kell hogy a 3ra utolérjem magam :D)
  • Tinman #15803
    Ez az rng brutál.

Kezant és BGH-t betettem egy dekkembe, mert úgy éreztem szinte csak olyan ellenfeleket kapok már ahol priceless, ha nálam vannak.

De amióta bent vannak a következők történtek cirka 30 ranked meccs alatt:

- rendre olyan ellenfeleket kapok, akik nem használnak secretet (rugó, priest, warrior, warlock dögivel), így a Kezanom se ér semmit.
    - rendre olyan ellenfeleket kapok, akik nem használnak 6 ATK-nál nagyobb lényt, így a BGH-m se ér szinte semmit.
    - ha olyan ellenfelet kapok nagy ritkán, aki használ secretet, akkor se jön fel a Kezan
    - ha olyan ellenfelet kapok, mely aggro, akkor biztos, hogy ott a kezdő kezemben vagy az egyik vagy a másik useless lap, vagy 2 körön belül felhúzom

Vissza is estem 13**-ról, 15***-re. -.-